Sosyal medyanın gündeminde olan 20 yaş challenge ı na Bige Önal'dan bir değişik katılım geldi. Doların 20 senedeki seyrini paylaşan oyuncu sosyal medyanın gündemine oturdu.
Bige Önal'dan doların 20 yaşlar "Challenge"ı! Göndermeyi nasıl buldunuz?
ya o günleri hatırlıyorum da babam elime dolar verirdi tabi sadece babam değil bir iki halam vs de verirdi sonra burun kıvırırlardı tl den farkı yok diye biraz küçük yaşlardaydım tabi o zamanlar güzel görünürdü para gözüme sonra iki katı oldu dolar yani 2 tl oldu. babam falan daha o zaman bir ekonomiye sövmeye başlamıştı. biteceğini düşünmedim ama bitmeyeceği de aklıma gelmedi lan.
Kankaaaa bak yine ne buldum senin içiiiiiiiin Ama biliyor musun bu sefer gerçekten cevap vermeni istiyorum Söylesene neden CHP'nin 650 milyon olayını soru olarak sormuyorsun Ya da neden gündeme yeni oturan CHP'de tecavüz olayı hakkında hiçbir soru veya yorum yapmadın Bi dk bekle sen terörist destekçisi HDP nin üyelerinden birinin kadınları gününün kutlanması hakkında da soru sormamıştın Bari kılıcdaroglunun SSK zamanları hakkında soru sorsaydın en azından gerçek niyetin belli olmazdı Merak ediyorum hani senin amacın yanlışa yanlış demekti Hani CHP yapsa onları da kınardın hani nerede sorman gereken tarafsız sorular bu sever kıvırtma artık cevabımı ver çünkü ben sorularının yakasından düşmeyeceğim içinde bulunduğum z kuşağından da utanıyorum ki 2002 den öncesine karsı kör kalıyorlar @bncbn @jendeukiee
Çoğu oyuncunun iktidar baskısı altında cesaret dahi edemeyeceği bir şeyi gayet normal bir şekilde göstermiş. Kendisini tebrik ediyorum. Bu arada hem buradan hem de sosyal medyadan kadını "ya bu zaten çok para kazanıyor buna ne oluyor ki" şeklinde taşa tutması da daha bir acınılası! Bireysel değil, toplumsal bir sorunun irdelenmesi var burada. Ama anlamak bu devirde zor bir iş. Herkes başaramıyor.
OOOOOO leydiyız centılmını durun van minıt? Beyimiz TL yi degerlendirmistir 1.06 dan 8.30 a tasimistir yigidi öldür ama hakkini kura yedirme demisler Biz bu Vatanı dolar 50 TL de olsa sevmekten vazgecmicez Ama bizi yönetenler 3 kuruş asgari ücretle gecinebilirmiydi? İhtimal dahi vermiyorum ! Cok yazik kendi halkını ezen yönetimler helak olmaya mahkumdur Ama cok şey yaptilar diyenler ülkemizin toplam net dış borcunu biliyormu acaba? Neyse bende bilmiyorum bildigim kadariyla bile asla ödenemicek bi rakam bunu bilin yeter Tekrardan 1.06 ya inermiyiz? Cok zorda olsa hayal kurmak kurabilmek HALEN BEDAVA tadini cikarin 😎
Dolar şaha kalkmış ekonomimiz ve ülkemiz uçuyor keşke sadece dolar olsa euro sterlin bütün para birimleri uçmuş mücevherat dahil acaba daha nereye kadar böyle gider merak konusu
Söyle kiyaslarin çoğu cahillik. Bı kere 2001 de 0.8 TL idi ama bir gecede 1.6 oldu. 2001 yılında maaşlar 2800 değildi 200 var yoktu net bilemicem. Şimdiki asgari ücret ile daha fazla dolar alınıyor. Kıyas yapacaksa başka şeyler üzerinden yapsın. Cahilce bir paylaşım
Bu challenge ın en iyi örneği olmuş bence. Biraz tespit, biraz mizah... Zaten hemen herkes farkında bu durumun ama göz önünde kalması, unutulmaması açısından başarılı ve gerekli buluyorum böyle eleştirel mizahları.
Bir başka sevdim bu kadını. Arascığım boşuna sevmemiş
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
rahmetli futbolcu erhan önal'ın kızının doları dert etmesi bana saçma geldi sevgilisi aras bulut iynemli cukurdan reklamlardan dünyanın parasını kazanıyor :) kadın sanırsam bize moral olsun diye paylaştı sanırsam :D