Sen başarırsın denilmesine ihtiyacım var :')?

Merhaba yani aslında anlatsam buraya belki de hiç cevap gelmeyecek ve hayal kırıklığına uğrucam özet geçmek istiyorum on seki* yaşındayım ve bu zamana kadar çok zorluklar çekerek büyüdüm kendimi büyütttüm küçüklükten bu yana çok zor şartlar zamanlar günler geçirdim ailevi olsun çevre olsun ortam olsun mutluluğu hiçbir zaman göremedim annem babam ayrıldı küçük yaştayken biz ve başka şehire taşındık her gün kavgalar ediyoruz her gün bana hiçbirşeyi başaramazsın sen diye diye psikolojimi alt üst eediyor millete beni kötülüyorr millet beni tanımadan sen böylesin şöylesin diyor hiçbir hayalim kalmadı hedefim kalmadı çalışmak istemiyorum okumak istemiyorum psikolojim o kadar bozuldu ki bunları kaldıracak gücüm kalmadı hayattan zevk almıyorum yanlızım arkadaşım dahi yok depresyondan çıkamıyorum yardımcı olurum diyen kimsem de yok manevi olarak bile ölmeyi bekliyorum stesten hastalanma ya başladım kusmaktan artık kan kusmaya başladım çünkü iştahım yok yemek yiyemiyorum kötüleşiyorum iyice o kadar ihtiyacım var ki kafamı rahatlatmaya insanların bana bir yol çözüm yolu sunmasına... 💔

Sen başarırsın denilmesine ihtiyacım var :')?