+1 yılBence doğruyu konuşmak gerekirse şu anda 2020 seçimleri için en uygun aday Ekrem İmamoğlu olduğunu düşünüyorum onun dışında Ahmet Davutoğlu Zaten eski AK partili Ali Babacan deseniz öylesine Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa zaten ona kimse oy vermez bu sefer milletvekilliğinden de olur bence şu anda en doğru aday Ekrem İmamoğlu ya Mansur Yavaş olarak görünüyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Kemal ekremi aday göstermiyor.. Koltuk kavgası var orada.
- +1 yıl
O zaman babayı alır kendi aday olursa milletvekilliği de düşer
En İyi Cevaplar
Turkiyenin icinde bulundugu eko sistemi ve verilen rolu belli X kisinin veya X siyasi duzenin yurutmeye gelmesinin el harezminn sifiri gibi etkisiz zaten Turkiye kimseninde umrumda degil... Jeo biden daha ciddi ve dunyanin global hegomanya ve sermayenin disinda dayatilan izolasyonlari ve mevcut dunya eko sistemindeki duvarlari yikan tek bagimsiz ulkesi Çini dusunuyor...çinin mobil işletim sistemiyle global pazar hakimiyeti kurmasi mumkun cunku mobil cihazlarin %65 i çin merkezli bugun.. mikro çipler ve yari iletken teknolojide gene karisinda Çin var ve bu çiplein %80 nin uretildigi çip atolyesi var o da tayvan çinin burnunun dibinde burayi ele geciren dunyayi ele gecirir cunku o çipler ekonominin ve ekonomik mallarin tam da kalbi.. en basitinden buraya yazdiginiz telefonun laptopun.. bindiginiz arabanın.. bankamatiklern.. kredi kartlarinin.. markette kasadan geçen okuyucunun.. ucaklarin helikopterlerin balistik fuzelerin aya sert iniş yapacaginiz roket sisteminin vs.. hersey o çipler..çininde tayvanı çip atolyelerine hassasiyetle yaklastigindan 48 saatte ele gecirecek ates gucu ve harp yetenegi var normalde 6-7 saat surer ama ABDbu korkuyla yasiyor suna.. Turkiye gibi 1971 de intel tarafindan uretilen o yılda askeri muhtıra yaptıran ABD canı istedigi gibi at kosturur bir defa ons altin ve dolar emisyonu ve merkez bankasi rezervin senyoraj gelirin ve para arzın o dolara bagli ve dolar yonunden ciddi anlamda kamu ozel sektor ve hanehalki Turkiyede borclu o yuzden dalgali kurda bu doviz borcu yuzunden yani oyle olmuyor bu isler.. dunyanin gundemi ve ciddiye aldigi seyler Turkiye ile dogu ile bati arasinda fark kadar.. kimse kutuplardaki penguenler kadar bile umursamiyor Turkiyede kimin iktidara gelecegini.. ne sozde cakma aydinizlarini umurlarinda ne de baska biri..
20 Yorumla
hepsi olabilir bence.. Bidon un olayı, Cumhurbaşkanımıza düşman olan herkestir zaten.. Kemalin silik ve karizma sahibi olmayan kısacası başarısız bir adam olduğunu zaten o da anlamıştır.. meral olabilir belki adayı.. ki ben şahsen bunların tamamına yakınının ajan olabileceğini bile düşünüyorum şu an , katıksız nefret ve demeçlerinden dolayı.. daha yeni , chpliler Hdp lilere bakanlık vereceklerini açıkladılar... düşünsenize savunma bakanlığını hdp ye verdiklerini :D :D böyle bir senaryoyu kendiniz düşünün.. ertesi gün türkiye ikiye bölünüp Kürdistan bile ilan ederler.. neyse..
30 Yorumla
Bilemiyorum, keza amerikanın eski bakanları 15 temmuz darbesinde arkadaşlar başaramadı dedi, tabii olarak Joe'nun bizim köpeklere verdiğimiz isim :) not düşelim, Türkiye'deki muhalefeti daha çok desteklemeliyiz açıklaması çokta kimin tarafında olduğunu belli ettiği bir tutum içerisinde sanırım durum o ki Chp içerisinden çıkacak başkanın sosyal medyada müthiş bir propogandası olacak, keza günümüz sosyal medyanın bir çoğu ABD menşei olduğunu düşünürsek, bunu yapacakları kesin.
11 Yorumla- +1 yıl
İşte sorumu anlamış biri.. Teşekkürler güzel cevabın için. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence eğer hapisten cikarsa sözde ermeni soykirimini destekleyen Selahattin Demirtas olur.
Bu konuda CHP yi ikna etmek kolay. Sonucta partide Atatürk'çü de kalmadi
Türk milliyetcisi de kalmadi. Zaten gecmisten beridir batinin agzina bakan bir partiydi. Ama artik onlarin iyice kuklasi moduna girdiler. Ayrica Canan Kaftancioglu CHP yi ele gecirdi sayilir. Ustune birde RTE gitsin de kim gelirse gelsin diyen siyasi cizgileri var. Bu sebeple Selahattin Demirtasa hayir diyemezler demezler. Ama is secmenin de biter.
Ayrica Iyi partinin ve Saadet partisinin rolu önemli olur.
Diyelim ki yukarda yazdiklarim olmadi.
Ekrem Imamoglunu tercih edeceklerdir.
Cunku Mansur Yavas her ne kadar CHP den belediye baskani secilmis olsada kendisi miliyetci bir cizgiden geldigi icin.
Onu ikinci plana iterler.10 Yorumla 1 veya 2 yi destekler artık kim aday olursa
Lakin konu şu ki kim başkan olursa olsun az çok itaat etmek durumundadır zira güç ekonomidir oda bizde yok ha bu iyi yönetiliyoruz kötü yönetiliyoruz kasalar boş o ayrı mevzu büyük ekonomilerin en büyüğü zaten abd ki içinde bulunduğumuz şu son yıllarda ahvalimiz ülkecek osmanlının borç içindeki son yıllarına benziyor15 Yorumla- +1 yıl
Neden onları destekler? Kullanması daha kolay olduğu için mi?
- +1 yıl
2023 e kim öyle kim kala lakin şu an konjönktür eğilim o yönde diye tahmin ettim ama bilemem yin din kitap diyenden yürüyelim diyip muhafazakar alternatif partileri destekleyebilirler lakin bu tip partilerin zenginleyip yozlaştığını düşünüyorum ülkeyi yönetecek abd ise yükselen ülke nabzını düşürmek isteyecekler ya da iç karışıklık en istedikleri şey olur bunun içinde bir sol parti seçilse belediye seçimlerindeki gibi çamur politikasıyla kabul etmiyorum durumlarıyla istedikleri ortamı yakalayabilirler diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bidon un istediği ne.. O'na itaat edecek biri mi istiyor ?
- +1 yıl
Nasıl savunmasız olduğumuza karar verdin?
+1 yılErken bir soru. Biden neden o saydıklarını desteklesin elinde hazır kıta varken?
Ancak işlevini kaybettiğinde B planlarını işleme alırlar ki onu sen ben cemil cümle cemaat burada yıllar boyu tartışsak da çözemeyiz. Hiç yormayalım kendimizi.12 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda Bidon un seçim öncesi açıklamalarını duymamış gibi davranıyorsun?
- +1 yıl
Yakinen takip ettik. Ancak yoruma açık. Yani nereye çekersen oraya süner. Ki zaten birçoğu da atladı buna. Adamlar işi biliyor ya. Yine amaçlarına ulaştılar orada da.
Saptırıcı bir soru olmuş. Bunlardan birine oy verecek olursak, Biden tarafını tutuyormuşuz gibi hissedecegiz. Algı yönetimi yaparak, oyları listede olmayan birine yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Ama sorun şuki kızlaryutmaz. net
14 Yorumla- +1 yıl
Bidon bunların hangisini destekler?
- +1 yıl
BOP eşbakanı kimse onu destekler. #BuNumaralarıYemeyizTrolCan
- +1 yıl
Sen halen Ortaçağ'da mısın?
- +1 yıl
Bence bu soruyu kendine sormalısın. Sen ortaçağda mısn? Merak ediyorum bundan 10 yıl öncesi ortaçağ mı oluyor? Yoksa 10 yıldan beri ortaçağı mı yaşıyoruz? #SeniGidiAlgıcıTrol 😀😆
Gündem konusunda 515 cevap paylaştı. Benim adayım 💙R💙T💙E💙 ben onu destekleyeyim de gerisi takdir-i İlahi
32 Yorumla- +1 yıl
Hepimizin adayı o.. Ama Bidon kendine itaat edecek birini arıyor..
- Gündem konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılGözüme çarpan ilk isim Ali Babacan oldu. Kendi içlerinden çıkan biri Amerika için biçilmiş kaftan olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeyim... Çok emek verdiler Türkiye'nin başına "vali" olarak atamak için.
- +1 yıl
Kişisel duruşunu severdim siyaseti bıraksaydı daha onurlu bir davranış sergilerdi yaşayip neler olacağını görecegiz
+1 yılHepsinin potansiyeli var, birini seçerler aralarından sonra amerikan mandası. KeMal yetiş amerika demiyor muydu?
19 Yorumla- +1 yıl
Sence Bidon bunların hangisini aday gösterecek?
- +1 yıl
Ekremi gösterecekler, çok şaşırtıcı olmaz kimse için.
- +1 yıl
Bence Babacan ı gösterecek... Çok emek verdiler ona.
- +1 yıl
Ekonomiden vuracaklar diyorsun?
- +1 yıl
Amaç vurmak değil... Kontrolü ele geçirmek.. ABD nin Türkiye için tek amacı var... Kendi komutasındaki siyasiler ile orduyu dilediği gibi kullanmak.. kendi çıkarları için.
- +1 yıl
Ekonomiyi kullanarak devleti ele geçirmek ve sonuç olarak orduyu kendi hizmetine katabilmek sonuç olarak.
- +1 yıl
İçimizdeki aklı evveller bunu görebilecek kadar basiret sahibi mi acaba.
- +1 yıl
Soruyu bunu görmeleri için sordum ;)
- +1 yıl
İş işten geçmez inşallah.
Türkiye her zaman ABDye itaat ediyordu. Hükümet Itaat etmezse silah almazdı, ilaç almazdı, üssü kurmazdı, kendi çocukları AbDye okumaya göndermezdi, Iphonlara tapmazdı, whatsup yasaklardı.
Hırs yapıp uzaya giderdi.20 Yorumlachp içindeki her hangi biri.. bak abartmadan söylüyorum. Her hangi biri..
21 Yorumla- +1 yıl
İtaat etsin yeter diyorsun... :)
Keşke zeka da beden yaşıyla birlikte artan bir şey olsaydı
210 Yorumla- +1 yıl
Zeka ile ne alakası var?
- +1 yıl
@uğurböceği0000 Diyor ki neden aşk maşk erkek sevgili sorusu sormuyorsun... Mesela "boyu kaç cm olursa senin için ideal olur desem" hemen cevaplardı.
- +1 yıl
Görüşümü kanıtladığın için teşekkür ederim, bu sitede toplumsal cinsiyet kavramlarından bir haber herkese bilgilendirici ve destek olucu cevaplar yazmaya özen gösteren ve hemcinslerimi korumak için sorular ve cevaplar veren biriyim. Ancak senin söylediğin şekilde biri olmam daha çok hoşuan giderdi
- +1 yıl
" toplumsal cinsiyet kavramları" ... Tamam işte. Sonuç olarak halen cinsellik tartışması içindesiniz... Çok popüler şeyler... Başörtüsü, cinsiyet ayrımcılığı... Siz ucundan tuttuğunuz sürece hiç bitmeyecek kısırdöngüler.
- +1 yıl
Böyle yorumlamanı bekliyordum :) Sonuç olarak cinsellik cinsiyet kavramının içine dahildi değil mi? Bir sonraki aşamada kızlık zarı muhabbetine gireceğiz... Namus bacak arasında değildir... falan.. Bunlar hep aynı apartmanda yaşayan komşular... Ben köy evinde oturuyorum güzelim ;)
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Benim için kavga etmeyin gençler
- +1 yıl
@uğurböceği0000 Senin için can versek? :)
Joe biden Mansur yavaşı destekleyecek ama kazanan Erdoğan olacak
14 Yorumla- +1 yıl
Neden onu destekleyecek?
- +1 yıl
Bidon da oy verecek mi?
İlla ki birine desteği verecek ama kim olur bilemem. Belki liste içi, belki dışı. Ama abd her ülkede yapar bunu. Kendine hizmet edecek mutlaka bir adayları vardır ve seçim zamanlarında legal illegal her yolu denemekten kaçınmaz.
10 YorumlaKim olacak kimse. Amerika bununla uğraşmaz. Hikaye bunlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Çoktan başladı bile.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/VN5zx7gPKeMJoe kendi köpeğini destekler tabi ki de. Amerikanın kucağına oturup proje yöneten her kimse onu destekler.
116 Yorumla- +1 yıl
Kullandığın ifadeler senin gibileri köpek yapar sadece.
- +1 yıl
Gerçekler böyle koyar işte 😎 bop eşbaşkanı olan şerefsizi destekler tabi ki de ama Türk milleti bu kardeşim tepe taklak edip yargılatacak.
- +1 yıl
Nasıl bir cehalet olduğun her cümlenden belli oluyor. Tipik mahalle karısı ağzı.
- +1 yıl
Kimin ne olduğu ortada. Kindar ve dindar nesil isteyen şahıs kendisine kin dolu bir Türk milleti yarattı. Bu seçimden sonra belasını bulacak o ve onun solucanları. Mahkemeler hainlerle abdnin bop una eşbaşkan olan şerefsizin böcekleriyle dolacak ve Türk devleti bu hainlerin mal varlıklarına da el koyacak. 2023 spoiler olsun bu da sana ;)
- +1 yıl
Halen şeriat gelecek korkusu yaşayan yobaz bir kafa daha. Adam 20 senede, seçim kazanma rekoru kırdı, yobaz muhalefet hayal peşinde.
- +1 yıl
Şeriat keşke gelse :) ilk asılacak kitle hükümet yetkilileri olur şeriat kanunlarına göre. Devlet malı çalmak İslam da nasıl bir suç, günah bilmiyorsun tabi sen :) vatana ihanet nasıl bir günah bunu da bilmezsin. Tabii cepler dolsun ama nasıl doluyor umrunuz da mı? Bizim umrumuzda ve aramız da ki farkta bu. Siz yetimin hakkını çalarak lüks içinde yaşarken bizde ne kadar para olursa olsun bu yetim açken bu köpekler neden böyle lüks içinde diye deliriyoruz :)
- +1 yıl
Biz köpekleri başımızdan atalı yıllar oldu. Zaten havlamaları hep bu yüzden. Kuyruk acıları geçmedi.
- +1 yıl
Belli belli :) dolar 11 liraya inince davul zurna çaldıran cahillerin halinden belli :) ar ve namusu olan insan bağını gömer de kuma "elin gavurunun parası nasıl benim paramdan 11 kat daha değerli" diye oturur kara kara ağlar. Utanılacak bir kitlesiniz. Sizler varken yunana, ingilize, amerikaya gerek yok. Bu kutsal Türk devletini yıksa yıksa sizin gibi cahil hain topluluğu yıkar.
- +1 yıl
Dolar 18 TL olduğunda gtüne teneke bağlayıp, sokakta oynayan bi dalllama mı söylüyor bunu.
- +1 yıl
Yanlış algı ben akepeli değilim ki, Türk lirası yerine dolar üzerinden ihalelere girip milleti dolandırayım :)
- +1 yıl
Halk yanlışı görüyor.. 20 senedir ağlayıp zırlıyorsunuz.
- +1 yıl
Bu yüzden diyoruz ya sizden alâ hain yok diye. Feto gibi milletin manevi değerleri üzerinden iş yürütüyorsunuz. Hangi akepeliyle konuşsam sizleri müslüman zannediyorlar. Oysa ki hem Müslüman hem hırsız olunmaz. Bunu anlatamıyoruz. Hal böyle olunca yalandan, oy da çala çala seçim kazanıyorsunuz. Oysa ki bu millet akepenin gerçek yüzünü bir görse, amerikanin böyle köpeği olduğunu görse akepe kadrosu denen bir kadro kalmaz :)
- +1 yıl
Amerikanın köpeklerinin muhalefette toplandığını net görüyoruz... Faiz faiz diye kıçınızı yırttınız.. Utanmazlığınız yüzsüzlüğünüzü geçti.
- +1 yıl
Devlet yönetmekle 4-5 koyun gütmek arasında fark var. Devlet ve milletin çıkarı söz konusuysa elbette faizde yükselteceksin ki tayibin şu an ki yaptığı halta bak, faizden beterini yaptı adam :) üstelik devletimizin yasasında da yeri yok bu yaptığı saçmalığın. Suç işliyor yani şu an :) hea, devlet menfaati için suç işlemek gerekirse işlenir, katil olmak gerekirse katilde olunur. Devlet var olsun, önemli olan bu şu an. Fakat siz şunu anlamıyorsunuz; 1) böyle bir yöntem varken neden dolar 4 olunca yasasını çıkartıp önlem almadı ve neden dolar 5 olunca " bu kadarı fazla " diyip gerekeni yapmadı da yıllarca millet böyle eziyet çekti? 2) bu şu an tek çözüm değil. Önemli olan devletin bekasıdır. Refah seviyesi en yüksek devletler bile pandemi yüzünden faiz arttırmak zorunda kalmış. Millet uzaya gitme planları yaparken bu neden tersine gitmek için ergen gibi triplere giriyor? Bunun tripleri yüzünden bu haldeyiz çünkü, devlet yönetecek adamın "ben her şeyden anlarım" kibrine sahip olmaması lazım. Gerekirse konunun uzmanı adamları alacak çevresine onlardan akıl isteyecek. Derler ya aşkın gururu olmaz diye. Bu işte öyle. Devlet bekası denince denizler durmalı.
- +1 yıl
Devlet yönetmenin koyun gütmekten farkı olduğunu bildiğimiz için 20 yıldır devleti ona koyunları muhalefete teslim ettik. Gerçi muhalefette koyun güdecek zeka da yok.. olsa gelip burada neden önceden önlem almadı diye soracağına, neden önceden bu fikri biz veremedik diye sorardı.. Külliyen boşsunuz... Neyse başka işlerim var senin boş muhabbetine daha fazla cevap yazmayacağım.
- +1 yıl
Kardeş, muhalefetin broşürlerini dağıtırken ben seçim zamanı kendim bile inanmadım "bu hükümet bu kadar zarar vermez, sallamayın" dedim. Fakat muhalefetin dediği her şey harfi harfine oldu. Muhalefet ne dediyse akepenin böcekleri tam tersini yaptı ve iş yapmak yerine şerefsizlik yaptıkları için şu an bu haldeyiz. Muhalefet haklı, çünkü uyardı. Yapmayın dedi, bu iş böyle olmaz dedi. Muhalefetin söylemlerini 5-10 saniyelik kırpılmış şekilde dinlemek yerine tam 10 dk , 20 dk dinle. Öbür gün burada hükümete sende küfür edersin.
Bence Joe Biden, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet ittifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu olursa bu kişiyi destekler. Çünkü ikisinin de zihniyetleri aynı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiden'ın adayı kılıçdaroğlu olur. türkiyeyi gelin yargılayın dedi adam. erdoğana oy vermem ama dış politikada sonuna kadar destek veririm.
https://www.youtube.com/embed/tq0saKh-krw10 Yorumla
+1 yılHepsi rezil isimler. Bidon bunlardan hangisini seçerse seçsin kendine uşak yapacak. Şunu şu sebepten seçer diye düşünmeye gerek yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞike olmazsa büyük ihtimalle Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş
11 Yorumla- +1 yıl
Joe Bidon neden onları destekliyor?
+1 yılKim daha popülerse onu destekler ve unutmayın ki ABD'nin desteklemediği bir hükümet asla iktidara gelemez Türkiye'de.
25 Yorumla- +1 yıl
Popülerlik mi önemli ABD için?
- +1 yıl
ABD'nin seçime müdahale etmesine gerek yok iktidara gelen her kimse ABD'ye boyun eğecek zaten o yüzden kim gelirse gelsin ama bence ABD Erdoğan'ı kayıtsız şartsız destekliyor.
- +1 yıl
Kendisi açık açık söyledi muhalefeti destekleyeceğini.. Göstergeler de bu yönde.. Sen nasıl karar verdin buna?
- +1 yıl
Sen ABD'nin söylediği gibi mi davrandığına inanıyorsun...
- +1 yıl
Davranışı da o yönde ama.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2002 de abd kimi destekledi ise onu destekler yinede
50 Yorumla
+1 yılKılıçdaroğlu ya da Ali Babacan'ı destekler.
Nedenini söylerim de uzun.10 Yorumla
+1 yılAa Bidon derken ayıp ediyorsun ama, sayın Biden olmasın o?
10 Yorumla
+1 yılKılıçdaroğlu o zamana yaşar mı bilemem yaşı çünkü baya var, ben ilgilenmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılEkrem İmamoğlu kazanacak umarım :))
dış güçleri düşünmek istemiyorum.14 Yorumla- +1 yıl
Kemal onu aday göstermiyor ki :)
- +1 yıl
Direniyor sadece. En sonun da gösterecek. Kotasını doldurdu kemal bey..
- +1 yıl
İmamoğlu kazanamaz.. Sevilmiyor İstanbul da.. İcraat yok şov var..
- +1 yıl
Onu biz başa getirdik , yine getiririz merak etme sevenleri yine var ölmediler :)
+1 yılMansur yavaş olur umarım
31 Yorumla- +1 yıl
Neden Bidon Mansur u destekler ?
- Gündem konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılBiden Abdullah Gül istiyor millet Mansur istiyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Millet istediğini seçti zaten. Bidon bunlardan birni seçecek.. A. Gül ellerinde patladı. Erdoğan pimlerini çekti.
Erdoğan olamaz adam daha ingilizce bilmiyor
216 Yorumla- +1 yıl
En azından adam. Diğerlerinde o sıfat hiç yok.
- +1 yıl
O yüzden adamı diğerlerinden ayrdım 🤣
- +1 yıl
Bunları sosyal medyanın mahalle karılarından mı duydun... Bırakın artık sokakta çekirdek yemeyi.
- +1 yıl
👀☕.
- +1 yıl
Delilsiz atan iftiracılar nasıl cezalandırılmalı?
- +1 yıl
Afedersiniz beyler... araya girmiş gibi olamsin da anneciğim bunu bana atı... Yorumsuz :)
https://fb.watch/a1_7Veuw-f/ - +1 yıl
keMAL diye bir adam tanımıyorum ben.. O ne ki?
- +1 yıl
Ay kafam gitmiş pardon :) yorgunum da
- +1 yıl
@AxDEATHxANGEL Kendine gel güzellik :)
- +1 yıl
😒🙄bu taciz olmaya başlıyor
- +1 yıl
@AxDEATHxANGEL o halde burada duralım 😊
+1 yılImamoglu mansur yavaş olsun isterim
21 Yorumla- +1 yıl
Senin ne istediğini sormuyorum. Joe Bidon kimi seçecek?
+1 yılAmerika İmamoğlu ister
12 Yorumla- +1 yıl
Demek ki en kolay onu kullanabileceğini düşünüyor :)
- +1 yıl
İmamoğlu, Apla, Bebecan Cicia nın kuklaları. ama İmamoğlu gibi bir çapsızla abd çalışmaz.
Hepsi destek li yor. Biden ve küresel ci lerin adamı maşası onlara itaat ediyor o zatlar zaten. Bir tek Türkiye ye düşman bunlar
10 Yorumla
+1 yılİmamoglu gibi duruyor.
19 Yorumla- +1 yıl
Yani Bidon İmamoğlu'nu mu tercih edecek? Neden?
- +1 yıl
Evet demokrat çizguden gelmesi onu avantajlı kılıyor.
- +1 yıl
ABD Demokrat olmasını mı öncelikli ister?
- +1 yıl
Yani özal gibi her kesimden oy alabilir o yüzden.
- +1 yıl
:) Her kesimden oy alması ABD nin ne işine yarayacak?
- +1 yıl
Onların adayi ise Abd politikalarını uygular degilse zaten aday yapmazlar.
- +1 yıl
ABD Politikaları bize uyar mı?
- +1 yıl
Yıllardır uyguluyorlar zaten.
- +1 yıl
O halde neden değiştirmek istiyorlar?
Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mevcut Cumhurbaşkanı olur 😉
25 Yorumla- +1 yıl
Onu sormuyorum. Bidon kimi CB olarak görmek istiyor ve neden?
- +1 yıl
O halde neden Muhalefeti destekleyeceğiz diye açıklama yapıyor ve Erdoğan aleyhine hareket ediyor. ?
- +1 yıl
Çok mantıklı oldu :D
+1 yılosmiş olur tab2
35 Yorumla- +1 yıl
Çok net cevap. hiçbir şey anlamadım :D
- +1 yıl
anlamazsın
- +1 yıl
Ahahaha sagol caggnim
- +1 yıl
@nes2mvarhayattaa :D
Hepsini destekler hepsi aynı çünkü
10 Yorumla
+1 yıldaha 2 yıl var bakalım
10 Yorumla
+1 yıl2023te görürüz 🙄
24 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi.. Bak şimdiden heyecanlandım :D Hangi nikah dairesinde? :D
- +1 yıl
Daireyi sen ayarla ben belediye başkanını alıp geliyorum😏
- +1 yıl
Ayhhh çok heyecanlıyım.. İçim kıpır kıpır ediyor.. Hamile miyim neyim :)
- +1 yıl
Başın dönüyorsa kesin hamilesin😏
+1 yılOsmiş olur
22 Yorumla- +1 yıl
Çok net cevap. hiçbir şey anlamadım :D
+1 yılJoe Biden*
16 Yorumla- +1 yıl
Hayır Joe Bidon.
- +1 yıl
Bidon Kim be
- +1 yıl
Damacan mı alıyoruz?
- +1 yıl
Biden
46th U. S. President
Thumbnail image
OverviewEducation
whitehouse. gov
Joseph Robinette Biden Jr. is an American politician who is the 46th and current president of the United States. A member of the Democratic Party, he served as the 47th vice president from 2009 to 2017 under Barack Obama and represented Delaware in the United States Senate from 1973 to 2009. Wikipedia
Born: November 20, 1942 (age 79 years), Scranton, Pennsylvania, United States
... bak 🤣🙂ben biliyorum be benide tereddüt ettirddin - +1 yıl
:D :D Bizim köyde Bidon olarak okunuyor :D
- +1 yıl
🤣😅komik miş...
+1 yılben adayım hahahah
15 Yorumla- +1 yıl
Joe Biden ın adayını sordum.
- +1 yıl
benim işte o :)
- +1 yıl
Sen benim adayımsın :D Kimselere vermem :D
- +1 yıl
aday adayı hahahahahahha
- +1 yıl
Bakıyorum izleniyoruz :D
+1 yılİmamoğlunu seçer.
12 Yorumla- +1 yıl
En kolay kullanabileceği eleman olduğu için mi?
- +1 yıl
Aynen 😂
+1 yılEkrem olur
12 Yorumla- +1 yıl
Bidon neden ekremi ister?
- +1 yıl
Aynı zihniyetteler. Neden istemesin. 😃
Gündem konusunda 318 cevap paylaştı. Mansur Yavaş 😎
13 Yorumla- +1 yıl
Bidon neden Mansur u istiyor? Onu daha mı iyi kullanabileceğini düşünüyor?
- +1 yıl
Ama en çok kullanabileceği adayı tercih eder.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTayyo olur en amerikancı o
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten onu indirmek için çabalıyor.. Kendine bir Terrier lazımmış. Bidon için hangisi ideal Terrier olur bunlardan.
Mansur 🐺
12 Yorumla- +1 yıl
Çünkü?
Kim daha gür havlarsa onu destekler 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılABD adayı Erdoğan
27 Yorumla- +1 yıl
Ama açık açık istemediğini ilan etti. Göstergeler de bu yönde.. Senin ısrarın neden?
Cevap sahibi+1 yılBOP eş başkanlarından biriyim demişti 2005 de. BOP tıkır tıkır işliyor. Daha iyi aday bulamaz ABD.
- +1 yıl
Ne zaman demişti?
Cevap sahibi+1 yılVideoları var. Diyarbakır cazibe merkezi olacaktı...2005 yılı kuvvetle muhtemel
- +1 yıl
Oldu mu?
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum... Farklı düşünüyorum ben biraz...
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar