AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Türkiye 'de işçi olmak sürdürmektir, asgari ücrettir. Memurlara zengin gibi bakılan ülkedir. Aksini savunan hâlâ gerçeği fark etmeyendir.
Türkiye de işçi olmak 65 yaşına kadar çalışıp sonra anca bi çoluk çocuğun çin bi ev arsa alabilmektir tabi boğazdan kısarsan
sendikal mücadeleden yoksunluk demektir. bu mücadeleyi savunanların ise genelde kapı dışarı edileceğini bilmeleri demektir!
Yemeğinde çıkan portakalı cebine koyup çocuğuna götüren kişidir işçi...
Bunu yazarken bile içim acıdı
kçpek bağlasan durmayacak yerlere dükkan açıp kendinlerini patron sana arkadaşlara yüzünden işçilerin hakkının yendiği doğrudur
Türkiye gibi Ortadoğu ülkesinde işçi olmak, 12 saat düşük ücretle can güvenliğin olmadan çalışmaktır.
Türkiye de işçi olmak, ücretli köleliktir.
Lakin kölelerin çoğu, bunun farkında bile değildir. Uyuşturulmuşlardir. Derin uyurlar.
Türkiyede işçi olacağıma gider köyüme çoban olurum.
Amelelik ve sürünmektir , aksini idda eden ise hakkı savunamayan ak reiscilerdir !..
İşçi olmak çok çalışmak lakin insan gibi yaşayamamaktır
Vallahi bu dönemde Türkiye' de işçi bile olamıyor insan 🙄 Yazık güzel memleketim ne hallere düştü.
-Çalış, Çalış, Çalış..
- Para?
- Para yooookkk.
Keyifli geceler..
#TürkiyedeİşçiOlmak sindirilmiş köleliktir. Ucuz iş gücüdür. Emeğin sömürülmesi, hakkın yenilmesidir. Hakkını ararken işsiz kalmaktır. En önemlisi de iş arayıp bulamamaktır #TürkiyedeİşçiOlmak
Ha bir de kendi bayramında bile çalışmaya devam etmektir #TürkiyedeİşçiOlmak
Karın tokluğuna çalışmak ve insan değeri görmemek demektir.
Her yil oldugu gibi , Türkiyed ve Dünyada 1. Mayis teröristlerin, anarsistlerin, calismayan emek hracamyi sevmeyen bosat gezen lüzumsuz insanlarin ISTISMAR bayrami.
☑️Türkiye'de işçi olmak, genellikle işsiz olmaktir.
türkiyede işci olmak kuru ekmekten fazlasının lüKS sayılması demektir.
Çok iyi, Tayyip Erdoğan uzun yasa, CHP demek fuhuş demek bu yüzden oyum calsada akp ye
Patronu zengin etmektir. Faşizmin gölgesi altında çalışmaktan başka bir şey değildir.
#TürkiyedeİşçiOlmak Emeğinizin ve hakkınızın karşılığını alamamaktır..
#TürkiyedeİşçiOlmak taşıdığın canın beş para etmediği gerçeğiyle yaşamayı öğrenmektir.
Türkiye işçi olmak
2021 yılında modern köle olmaktır.
1 Mayısta çalışmaktır. 1 Mayısta işçiler hariç herkes tatil yapar.
Merhaba,
#TürkiyedeİşçiOlmak
Gecesini gündüzüne katıp çalışmak,
Alım gücü olmadığı için zamanını feda etmek,
Ailesine daha az zaman ayırmak,
Kendinden feda etmektir.
İşçi olmakta zor, işsiz olmakta...
Hatta işsiz olmak çok daha zor...
Doğum günüm 1 Mayıs işçilerimizin emekçi kardeşlerimizin yanındayız
#TürkiyedeİşçiOlmak omzundaki iş yükünün yanı sıra yöneticileride taşımaktır.
Tüm Emekçilerin Gününü Kutluyorum. Daha İnsani Şartlarda Yaşam Diliyorum.
Türkiye de İşçi Yoktur Sömürülen Hüpletilen Vardır. Yazık!
der ve gider.
Türkiyede işçi olmak harcanmaktır. aksini iddia eden tayyipçidir.
Hiç sorma işveren ya da onun temsilcileri bir kutlama mesajı dahi yok. Ama bir emekçinin sürekli yaptığı gibi fedakârlık edip en azından çift yevmiye veriyorlar demek lazım, içimizde kopan fırtınaları görmezden gelip.
Türkiye de işçi demek köle ve etinden sütünden herşeyinden faydalınacak insan demek açık ve net.
Herkesin tatil yapıp sadece işçi ve emekçilerin çalıştığı bir bayram, lafda sözde kutlu olacaksa varsın olsun..
İşverenlerin patronların kan emicilerin işçi bayramını kutladığı işçilerin çalıştığı bayramdır #1mayis #TürkiyedeİşçiOlmak budur
Sözde her çalışana, ama anlamda sadece memurlara hitaben ortaya çıkmış bir gün.
Türkiye de işçi olmak demek köle gibi çalışıp hiç bir hak talep etmemek demek
5 krşa 8 saat kopek gibi calismaktir #turkiyedeisciolmak
Rahatlıkla 11 saat diyebilirsin
Türkiyede işçi olmak 200 yıl önceki köleler kadar kötü bir durumda olmaktır
İşçinin çalıştığı, memurun ve diğer kesimlerin tatil yaptığı gün
türkiye de işçi olmak emek hırsızlığıdır asıl işi yapanın alacağı parayı haksız para kazanan insanların kazanmasıdır. Hakedişini kimse vermiyor mecbur oldukları için işlerine devam ediyorlar
Amele olmak demek herkes kendi rahatini dusundugunden ve maaslarida iyi olsugubdan asgari ucret alip hizmet sektorunda calisanlarin yasamaya hakki yok gibi davraniyorlar
Benim amacım ıleriye dönüktü ciddi arkadaşlık aradım fakat hep g ler aradı daha önce daha iyiydi şuanda da kimin ne olduğunu niyetinin ne olduğunu bilinmediği için kimse arayıp görüşmüyor
#TürkiyedeİşçiOlmak 12 saat gibi ağır koşullarda eşek gibi çalışıp karşılığında 2800 tl almaktır
Amele gibi çalışıp sadaka gibi maaş almaktır Türkiye de işçi olmak
Çok çalışıp birilerini zengin etmek hayat boyu borç ödeyip yerinde saymaktır
hayatı sadece çalışmasından ibaret sanılan insandır
Türkiye'de işçi olmak zor birşey , herşey gibi , belki sevmediğin bir iş , belki parasız bir iş
Zor Bir Şey İşçi olmak
Türkiye'de İşçi olmak ne yazık ki zor olup; sosyal haklar ve çalışma koşulları dolaysıyla handikaplıdır...
Yürkiye'de herşey gibi işci olmak da çok zor
işşiz kaynayan bir sitede emekten anlayacak kişiler çok az!
Türkiye'de olmak bile başlı başına bir sınav zaten boşversenize.. Yine de 1 mayıs kutlu olsun her ne kadar kutlanamıyor olsa bile.
#TürkiyedeİşçiOlmak köleliktir godamanların ucuza çalıştırdığı kölelerdir bu sistemin Allah bin belasını versin işçinin hakkını yiyenlerinde...
Çok çalışıp emeğinin karşılığını alamamaktır Türkiye'de işçi olmak , patronların hep daha fazlasını kazandığı emekçinin ezildiği bı ortam kısacası
Gerçek emek alın teridir.. terlemiyorsan o alın teri değil başka türlü terleyen arkadaşlarında 1 Mayıs emekçi günü kutlu olsun...:)
Köle veya amele gibi çalıçmak kisaca admin
Bende kutlaya bilirmiyim peki 1 mayısı,😊
Yani olurda beni demiyon herhalde😂
Alın teridir.
bkz: geçimini sağlamak için kölelikten farkız şartlarda çalışmaktan başka seçeneği olmamak
#TürkiyedeİşçiOlmak Ölene kadar kölelik yapmak demektir.
#Türkiyedeişçiolmak 1 mayısta çalışmaktır üstüne üstlük tam kapanmanın olduğu günde bile
Boş boş çalışan karşılıksız bir sistem diye düşünüyorum