Türk Hava Yolları'nda (THY) Uçuş İşletme'den sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın yeğeni Baran Gülbaran getirildi. Gülbaran ağustos ayında da THY Uçuş Eğitim ve Hava Limanı İşletme Anonim Şirketi’nde temsile yetkili yönetim kurulu üyesi olmuştu.Bu ülkede hala onuruyla ayakta duranlara selam olsun.. Açıkta kalalım ama siyasi parti kölesi olmayalım.
Emine Erdoğan'ın yeğeni Ağustos ayında girdiği THY'de genel müdür yardımcısı yapıldı! Siz de böyle hızlı yükselebilir misiniz?
THY’nin kurumlarına elini kolunu sallayan giremiyor öncesinde 3-4 yıl bu işin peşinden koşturuyorsun ve sonrasında büyük bir torpil bulup öyle işe yerleşiyorsun haliyle torpil olmadığı için oraya başvurmayı seçenek olarak bile göremedik ki şu anda THY bir çok personelini işten çıkardı pandemi dolayısıyla da işe alımı durdurdu. Çok uç torpilli insanlar girebiliyor aynısı Devletin diğer kurumlarında da mevcut KPSS şartı sadece listeye girmek için kullanılıyor her konuştuğum kişi torpil varsa bu işi yapabilirsin diyor. Geçenlerde İBB ile görüşmem oldu şu şu partiye üye olmalısın yoksa imkansız diyor. Kısacası bazı insanların gemisi yürüyor olan bizlere oluyor. Hiç bir siyasinin samimiyetine inanmıyorum.
Eskidende olurdu böyle torpilli işler ama gizli kapaklı olur göze sokulmazdı Gel gelelim torpil kayırma gayet hak yeme gayet sevap ve doğal işler olarak halka dayatıldı sonra insanlar neden islamdan soğudu diye garip garip sorar yalakalık olsun diyede her mahalleye imamhatip açıp ramazanda alkolü yasaklarlar yersen ama yiyolar ilginç
Muhakkak ki Allah size, emanetleri ehline "vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğini zaman, adaletle hükmetmenizi emretmektedir. Allah size en güzel bir şekilde öğüt vermektedir! Şunu kesin olarak bilin ki Allah, her şeyi işitmektedir ve görmektedir.” (Nisa 4/58) Ellerinde kuranla dolasmak yerine okusalar, bunu bilirlerdi. Gerci bilselerde umursayacaklarini dusunmuyorum cunku buyuk bir guc zehirlenmesi yasiyorlar.
2 yabancı dil bildiğim, ileri derecede ofis programlari kullandığım, işime sadakatle bağlı olduğum, tek bir kötü sicil almadığım kamu kuruluşunda tek bir terfi dahi almadan emekli oldum. Ne mutlu bana..
Nepotizm gelişmekte olan ülkelerin sorunu. Türkiye bu sorundan ne zaman kurtulacak diye merak ediyorum. Gençlerin bazısı kendini köprüye asarak intihar etsin, bazıları da hiç emek vermeden yüksek yerlere atansın.
Ülkede bir yere sokmadıkları, yükseltmedikleri akraba kalmadı. Yetmedi arkadaşlarını bile aldılar göğe çıkardılar. Ya bu adalet ne zaman gelecek? Bıktım valla. Bizim insanımız hiç akıllanmıyor.
Ben deneyime bakmam deneyim zaman ile olur sizin bildiğiniz gibi yaparsak tecrübesiz olanlar işsiz kalır deneyimi az olanlara da şans vermeli ki deneyimli olsun beyfendi😅
Elimi nereye atsam bir akp li akrabası çıkıyor heryere yerleşti mübarekler.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu ülkede torpil akraba eş dost yüksek mevkii de adamı. Olması gerekiyor ki iş bulasın onun dışında istedigimiz kadar sınava girelim boşa kürek çekiyoruz gibime geliyor yazık cidden.
Aaa öyle deme okumuş kendini geliştirmiş hakkıyla gelmiştir oraya (yersenn). Millet eşini dostunu yerleştirsin ben hala iş arayayım. Ülkenin geldiği hale bak ya yazıklar olsun yapana da destekleyene de. Aldıkları paralar da haram olsun
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Torpil, adam kayırma, hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet gibi konularda Dünya Birincisiyiz Elhamdülillah.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Emine Erdoğan'ın yeğeni Ağustos ayında girdiği THY'de genel müdür yardımcısı yapıldı! Siz de böyle hızlı yükselebilir misiniz?