Türkiye önümüzde uzanıyor, Türkiye içimizde canlanıyor. Arkamızdan bütün Türkiye geliyor! Türkiye Erdoğan'ın mülküdür. Biz de ona itaat eden tebaasıyız.
Başkomutan Erdoğan güç ve iktidarın doruğunda değil mi?
25 yılda ülkenin yarısını araplara satan bir lideri hangi kitap neden yazdın? Atatürk ülkeden kovarken şimdiki kişi ülkeye doldurdu, bunları unutmayalım :)
Hadsiz, kendine gel. Kadir dediğin yaratığa saygı duymaktansa ölmek bin kat daha iyidir. Ancak sizin gibi düşünmezler ona saygı duyar. Benim hakkımda da sakın boş uyarılarda bulunma, kendine gel.
halkın yarısı Allah'a şükür arkanızdan gelmeyecek kadar sağduyu sahibi. iktidarınızı ithal vatandaşların oyları ve desteğiyle sürdürüyorsunuz. Türk milleti, ülkeye doldurduğunuz istilacıların hükmüne boyun eğecek mi? bu sorunun cevabını yaşayarak öğreneceğiz. ben, sırtını yabancı işgal kuvvetlerine dayayarak, zar zor ayakta kalan bir iktidarın çok fazla ömrünün kalmadığı kanaatindeyim.
Kemal atanız hortlasa aday olsa seçilemez. Türk milleti Erdoğanı seviyor. Ülke yönetiminde temel aldığımız fikirler Osmanlıcı ve İmparatorluk fikirleridir.
Halkın hayatta kalma sınırları zorlanarak değilde itibardan tasarruf ederek çelik irade niye sağlamıyoruz diye düşünen beyinleriniz olmadığı için zaten bu durumdayız
@ForgottenTomb Biz maksadımıza ulaşalım yeter. Bazı çürükler çelik iradeli olmuyorsa. Ölmesi evladır. Üç beş kişinin hayatının ne ehemmiyeti var Erdoğan yolunda.
Osmanlıcı Türkiye? Kendinize gelin, ülkeyi araplaştırmaktan başka bir halt bildiğiniz yok. Yapabildiğiniz tek şey de bu zaten ya. Ve emin ol ülkeme senden daha kaliteli hizmet veriyorum. Siz düşünmeyen insanlarsınız ve bu yüzden ülkeyi mahvettiniz yıllarca, ülkenin her şeyini yok ettiniz. Yeter artık bıktı bu ülke sizin gibi zeki diye geçinen cahillerden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Öyle adam dünyaya lider olmak için gelmiş Atatürkten sonra bu ülkeye gelen en büyük lider Erdoğandır kim ne derse desin
Atatürk ile aynı cümlede bulunmasın rica ediyorum bu kişinin ismi.
@jsena gerçekler acıdır maalesef
Pardon "gerçekler" nedir acaba?
@jsena 25 yıldır ülkeyi yönetiyor tarih kitapları Atatürkten sonra en çok onu yazacak doğal olarak
25 yılda ülkenin yarısını araplara satan bir lideri hangi kitap neden yazdın? Atatürk ülkeden kovarken şimdiki kişi ülkeye doldurdu, bunları unutmayalım :)
yazsın*
Kemal paşayı ztn Muhafazakarlar sevmiyor. Kaldı ki Erdoğanda sevmiyor. Erdoğan Kadir Mısıroğlu Beyfendinin fikir dünyasından biridir.
Kadir Mısıroğlu'na Beyefendi ünvanını yakıştırıyorsanız benimle muhatap olmayınız rica ediyorum. İyi günler diliyorum.
@jsena Kimsin sen be kadın, sen evvela kıçını örtmeyi öğren.
Senin Üstad Kadir Mısıroğlu hakkında konuşmaya ne hakkın var.
Hadsiz, kendine gel. Kadir dediğin yaratığa saygı duymaktansa ölmek bin kat daha iyidir. Ancak sizin gibi düşünmezler ona saygı duyar. Benim hakkımda da sakın boş uyarılarda bulunma, kendine gel.
halkın yarısı Allah'a şükür arkanızdan gelmeyecek kadar sağduyu sahibi. iktidarınızı ithal vatandaşların oyları ve desteğiyle sürdürüyorsunuz. Türk milleti, ülkeye doldurduğunuz istilacıların hükmüne boyun eğecek mi? bu sorunun cevabını yaşayarak öğreneceğiz. ben, sırtını yabancı işgal kuvvetlerine dayayarak, zar zor ayakta kalan bir iktidarın çok fazla ömrünün kalmadığı kanaatindeyim.
Kemal atanız hortlasa aday olsa seçilemez. Türk milleti Erdoğanı seviyor. Ülke yönetiminde temel aldığımız fikirler Osmanlıcı ve İmparatorluk fikirleridir.
Niye bu kadar meraklısınız birilerinin tebaası olmaya ya? Köle fetişiniz falan mı var? Yazık:D
Tebaasıyız. Halkıyız. Bu Türk ırkı Mete Handan beri Kağanların, Padişahların, Sultanların tebaası olmuştur.
Sen de bir tebaasın halkın ferdi olarak.
Değilim yavrum. Sen uslu bir köpüş gibi sahibinden komut beklemekte özgürsün tabii de, herkesi kendin gibi zavallı sanman çok gereksiz.
Tüm içtimai hayatına yön veren AK parti hükümeti iken bu söz manasız.
Yaşasın İstibdat, Kahrolsun Hürriyet..
Abdülhamid'in 33 yıllık istibdat dönemi bitti bu mu bitmeyecek?
Türk'ün istibdatı, Avrupanın hürriyetinden evladırç
havuç 50 TL asma yaprağı 100 TL dolar 20.80 TL euro 22.45 TL gram altın 1.311 TL mehteri ver mehteri vermezsen mehteri
Daha da arttıracagız halkın hayatta kalma sınırlarını zorlamamız çelik irade için gerektir.
Halkın hayatta kalma sınırları zorlanarak değilde itibardan tasarruf ederek çelik irade niye sağlamıyoruz diye düşünen beyinleriniz olmadığı için zaten bu durumdayız
oooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mehter nerede kaldı ver mehteri verrrrr
@ForgottenTomb Biz maksadımıza ulaşalım yeter. Bazı çürükler çelik iradeli olmuyorsa. Ölmesi evladır. Üç beş kişinin hayatının ne ehemmiyeti var Erdoğan yolunda.
Hep kahraman Türk milleti
senin hoşuna gidiyor değil mi? sana küfür edilmesi :D :D :D :D
küfür edenler ancak aptallardır. ben sadece tartışırım.
Alakası yok. Düşünce özgürlüğünü kısıtlayan bu sebeple tüm düşünmeyenleri arkasına toplayan bir çoban.
sen evinde popo üstü oturmaya devam et. Biz de Erdoğan öncülüğünde gücün ve Osmanlıcı Türkiye'nin mefkuresine ulaşalım.
Osmanlıcı Türkiye? Kendinize gelin, ülkeyi araplaştırmaktan başka bir halt bildiğiniz yok. Yapabildiğiniz tek şey de bu zaten ya. Ve emin ol ülkeme senden daha kaliteli hizmet veriyorum. Siz düşünmeyen insanlarsınız ve bu yüzden ülkeyi mahvettiniz yıllarca, ülkenin her şeyini yok ettiniz. Yeter artık bıktı bu ülke sizin gibi zeki diye geçinen cahillerden.
Ulan hadi biz cahiliz. Ama siz bizim gibi "cahilleri" yenemiyorsunuz buna yanın asıl siz.
Koyun dediniz biz de koyduk. Yüzde 52 ile
Mevlana'nın sözünü bilir misin sen?
Tabi olum. Ampül yiyom ben. Bor ihtiyacımı ordan karşılıyom
muhteşem bir kafan var
keşke arada düşünebilsen
Düşünüşleri mi görememen benim düşünemediğim manasına gelmez.
Hayaller parliament , gerçekler tütün makaronu 😂
Boş ve iradesiz bir söz
Heil!!
Tek Devlet, Tek Millet, Tek Lider
Çok yaşa Erdoğan.
Bu mefkureye sen de katıl. Dışında kalanlar hezeyan ve hezimete uğradılar.
Reco ya laf yok 🤌🏻
Öyleyiz
Evet
Çok yaşa Erdoğan!