Türkiye önümüzde uzanıyor, Türkiye içimizde canlanıyor. Arkamızdan bütün Türkiye geliyor! Türkiye Erdoğan'ın mülküdür. Biz de ona itaat eden tebaasıyız.
Başkomutan Erdoğan güç ve iktidarın doruğunda değil mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
halkın yarısı Allah'a şükür arkanızdan gelmeyecek kadar sağduyu sahibi. iktidarınızı ithal vatandaşların oyları ve desteğiyle sürdürüyorsunuz. Türk milleti, ülkeye doldurduğunuz istilacıların hükmüne boyun eğecek mi? bu sorunun cevabını yaşayarak öğreneceğiz. ben, sırtını yabancı işgal kuvvetlerine dayayarak, zar zor ayakta kalan bir iktidarın çok fazla ömrünün kalmadığı kanaatindeyim.
Kemal atanız hortlasa aday olsa seçilemez. Türk milleti Erdoğanı seviyor. Ülke yönetiminde temel aldığımız fikirler Osmanlıcı ve İmparatorluk fikirleridir.
25 yılda ülkenin yarısını araplara satan bir lideri hangi kitap neden yazdın? Atatürk ülkeden kovarken şimdiki kişi ülkeye doldurdu, bunları unutmayalım :)
Hadsiz, kendine gel. Kadir dediğin yaratığa saygı duymaktansa ölmek bin kat daha iyidir. Ancak sizin gibi düşünmezler ona saygı duyar. Benim hakkımda da sakın boş uyarılarda bulunma, kendine gel.
Halkın hayatta kalma sınırları zorlanarak değilde itibardan tasarruf ederek çelik irade niye sağlamıyoruz diye düşünen beyinleriniz olmadığı için zaten bu durumdayız
@ForgottenTomb Biz maksadımıza ulaşalım yeter. Bazı çürükler çelik iradeli olmuyorsa. Ölmesi evladır. Üç beş kişinin hayatının ne ehemmiyeti var Erdoğan yolunda.
Osmanlıcı Türkiye? Kendinize gelin, ülkeyi araplaştırmaktan başka bir halt bildiğiniz yok. Yapabildiğiniz tek şey de bu zaten ya. Ve emin ol ülkeme senden daha kaliteli hizmet veriyorum. Siz düşünmeyen insanlarsınız ve bu yüzden ülkeyi mahvettiniz yıllarca, ülkenin her şeyini yok ettiniz. Yeter artık bıktı bu ülke sizin gibi zeki diye geçinen cahillerden.