Sokakta kadınların giyimine karışacak hale nasıl geldi bu yobazlar , adam bide rahat rahat metroya biniyor bitane adam çıkıp haddini bildirmiyor yuh
https://youtu.be/7MTz_lIftnM
https://youtu.be/7MTz_lIftnM
Edebi giyimde arayanlar, kuran kurslarında tacize uğrayan çocuklar olduğunda neden uçak moduna girdiler? Şu haykırışı bir baba öz çocuğuna tecavüz ederken, elinde baston olan adamların kadınları, hayvanlara tecavüz ettiğinde yapsalardı şu an insanlar dışarda yürürken kafasında bin senaryo kurup korku içinde yaşamazlardı. Burası Türkiye Cumhuriyeti edepli kadınlar görmek isteyen Arabistana gitsin.
Konu ne din ne edep açlık. Bastırılmış duygular.
Herkes edepsiz bir bunlar ahlaklı zaten. Rahatsızsan bakma yahu sanki kafasına silah dayıyorlar bak diye.
E o zaman millet sen müslümansın diye seni katletsin, ap*tallıkla yargılasın. Şu yaptıkları Çin'in Doğu Türkistan'a yaptığı zulümden farksız. İki tarafta kendi doğrularını başkalarına zorla dayatıyorlar.
Şu dönem daha çok arttı valla Türkiye'nin sonu hiç iyiye gitmiyor hadi hayırlısı.
kızın nasıl giyindiğini görmedim ama şimdikiler gerçekten 'cinsel obje' gibi gösteriyorlar kendilerini ve bu toplumun cahil insanları tarafından çok normal karşılanıyor. Erkekler Göbeği açık gtü açık gezse biliyoruz ki o erkeklere sapık damgası vuracaklar ve idam bile istiyecekler. Eşitlik işte🙄
Açık giyinebilir kişinin hak ve özgürlüğünü kısıtlayacak eylemde bulunamazsin buna kimsenin hakkı yok , bizim burada kızlar bikiniyle metroya biniyor kimse dönüp bakmıyor eğitim çok önemli.
bir de kadın olacaksın utan kadın erkek fark etmez ne kadar açık giyinirse giyinsin bu şekilde çıkışmaya hakkı yok bu öküzün özgür bi ülke burası bu adamın yaptığı şey taciz
kadınım diye kadınların her b*kunu savunacak değilim şunu kıt beyninize sokun ve CİNSEL OBJE gibi giyinmek özgürlük değildir siz özgürlüğü sadece çıplak gezmek olarak algılıyorsunuz. Allahın feministi seni. Kızlar erkeklerin etkileneceğini bile bile o şekilde giyiniyorsa bu kızın suçudur erkeğin değil. Sen hangi erkeği sosyal medyada bile cinsel yerlerini belli ederek kameraya soktuklarını gördün? veya hangi erkeğin sokakta g*tünün yarısını gösteren bir şey giydiğini gördün acaba? Kızlar çıplakta gezse sizin gibi avrupalılara özenen cahil insan topluluğu bişey demez tabi.
ulan mal ona bi şey demiyoruz sadece bu videoda kadının ne giydiği belli değil ve adam taciz ediyo kadını burada kadınlara kulp takacağına adamın hatasına dikkat çekmen gerekiyodu
allahın spastiği
Kadının nasıl giyindiğini bile çekmemişler ki adamı suçlu göstermek için? Adamı karalamak için? Objeyi masum göstermek için belkide?
@nesrin_kazancı birşey sorcam bu kadar cinsel obje gibi giyinmek diyorsun ya peki ya plajlarda bütün kadınlar meme ve malum organ hariç heryeri açık şimdi plaja giden bütün kadınlar da cinsel objelik mi yapıyorlar muhtemelen annen de plajda soyunmuştur
sen yobaz bi erkeksin kız kimliğiyle burda hesap açmışsın. ya da beyin özürlüsün sadece. başka ihtimal yok. iyi günler size. muhattap olamayacağım kadar düşük seviyelisiniz.
Sana değil yorumu yapana soruyorum
Bir birimize hakaret etmeyi bırakalım bu gibi insanları hedef alalım herkesin görüşü ortak!
İnsta versene ordan sesli şekilde anlatim? feminist seni
Herkesin görüşü ortak mı aidmwlcöeçcçdçfçf evet ülkede çok avrupalaşmış cahil insanlar var evet herkesin fikri aynı olur
sana günahımı vermem. ama inşallah tacize uğramazsın. tek dileğim bu. biraz da beyin diliyorum sana. ihtiyacın var çünkü.
Avrupalasmis cahil mi ahahaha defol git iranda yasa çok seviyorsan şeriatı durma
Masum kşr seni
Herkes derken ben bu yorumu yapan 3 kişiden bahsettim Türkiye'yi değil neyse.. tartışma işinde yokum.
@vinoburdeos boş hesabım yaz ordan erkek miyim kız mıyım acaba
ulan mal avrupalaşmış ne demek? s*ktir git arabistan'a beğenmiyosan ama haberin olsun orada o fotoğrafındaki omzu açık kıyafeti bile giyemezsin spastik. harbiden beyinde sıkıntı var senin. fotoğrafınla söylediklerin çelişiyo.
burdan yazma ordan yaz bekliyorum hadi köle
Ayayaya feministler toplandı ahahahsşfmeöcösöcçwşcödçcşd basit varlıklar ölmeye mahkumsunuz diyimde daha çok kudurun
ülkedeki bunun gibi boş ve zararlı mahlukların alayını toplayıp arabistan'a falan atsak türkiye'deki sorunların çoğu ortadan kalkar. neredeyse her pislik bu ve bunun gibi yobaz, hastalılıklı, gerici, sözde ahlaklı sahtekarlardan çıkıyo.
Açlık başka bir şey değil din falan hikaye bunlarin alayi sübyancı olur tomurcuk meme hayali ile yaşar dinlerine göre.
aynen öyle
ve şaşırdığım nokta kimse de adama bi şey demiyo yazık
Bende oraya takıldım bize denk gelmez onu çırıl çıplak soyup orda gezdiricen serfsizi
bu iktidarla zor knk şeriatı ilan edebilseler onu da yaparlar ülke yobazlaşıyo gittikçe medenileşmesi gerekirken. 2023'te giderler umarım yoksa türkiye'yi daha kötü günler bekliyo.
Afganistan , İran , ırak , Suriye , Türkiye , bu ülkelerin statüsü ile biriz aynıyız , gerici zihniyet bu topraklarda daha türedi , bahsettiğim ülkelerden mülteciler akın akın ülkemize geliyor , Erdoğan bop baskani amacına ulaşmasına az kaldı , istedikleri de tam olarak buydu.
Cevap
5Cevap
Video da bir değil birden fazla yobaz var farkındaysan. Yanındakiler de pek adam sayılmaz hani.
Yahu alayı eğitimsiz cahil herifler kimsenin sesi çıkmıyor
Eksilendigimize göre aramızda da varmış dostum. Hem de bu kişi maalesef bir kadın. Yazık harbiden.
Kadın değildir o erkektir var öyle pembeli erkek kılığında ama dinci
Eger dediğin gibiyse bunun gibi zihniyetler bitmez. Darp edilmelikler
Üstâd son noktayı koymuş:
'İçin temiz olmadıktan sonra
Hacı hoca olmuşsun, kaç para!
Hırka, tespih, post, seccade güzel;
Ama Mevla kanar mı bunlara?'
Ömer Hayyam.
bi tane ağzına çakacaksın görecek edebi falan
Yanlarında bir sürü erkek var sesleri çıkmamış orası da enteresan
Iktidar giderse devam etmez
Essek gibi gidecek