İBB’nin yeni Halk Ekmek büfesi kurma çalışması Üsküdar’dan sonra Ümraniye’de de engellendi. Ümraniye Belediyesi Zabıtası, Halk Ekmek büfesinin kurulacağı noktaya kamyonet çekerek alanı kapattı. Vatandaşlar, AKP’li belediyeye tepki göstererek “Yeter artık insanlar canından bezdirdiniz” dedi.
Sen hem halkı fakirleştir, ucuz ekmeğe muhtaç et, hemde bunu engelle! Pes pişkinliğin bu kadarına.. İyi yönetici olsaydınız da millet 1 liralık ekmeğe muhtaç olmasaydı.
AKP ekmeğe savaş açtı!
Üsküdar’dan sonra Ümraniye Belediyesi de Halk Ekmek büfesini kaldırıyor. Halk isyan ediyor.
İnsanların ucuz ekmeğine bile göz dikiyorlar. Ekmeğiyle oynuyorlar. Tam bir organize kötülük!.. 👇 pic.twitter.com/47WK2lq07r— Veli AĞBABA (@veliagbaba) April 26, 2021
İBB'nin yeni ekmek büfeleri açması AKP'li ilçe belediyelerinin kamyonlarıyla engelleniyor! Ne düşünüyorsunuz?
Ülkede yakında millet açlıktan bir birini öldürecek bunlar hala ekmek büfesi kavgası veriyor. Artık ekmek aslanın ağzında değil midesinde daha da zor hayatlar bizi buluyor ben bunu bilir bunu söylerim ibb iktidar belediyeleri saçma sapan halk ekmek kavgasına bırakıp halkın yarasına merhem olsun bir kere de
Özellikle şunu inkar edenler olsada bir gerçek. Yeni hükümet sistemi geldi geleli, iktidar vatandaşa bundan sonra ayağınızı denk alacaksınız yaklaşımı ve tavrı var. Öyleki seçimlerde halkın seçtiği belediye başkanlarının yaptığı hizmetleri bile engellemeye çalışıyorlar. İktidar, biz hizmet edersek anca öyle kalkınırsınız diyor. Eğer biz hizmet etmezde birşeyler yapmazsak siz kendi kendinize yok olacaksınız. Eğer birileri hizmet edecek olursada haddini bildiririz diyor. Yani birnevi vatana milletine faydalı olacak olan kişilere size ne oluyor lan biz dururken kafası yaşanıyor. Artık bunları halk ya görür, ya da görür. Görmezse çok sürünürüz böyle.
Kiskancliktan delirdiler iyice ya Yazik.. Kendileri baslatmis olsaydi hergun 7/24 canli yayinda anlatirlardi.. Kim mani ve engel oluyorsa beter olsunlar..
Parti falan tutmuyorum, daha önce de söyledim yine söylüyorum, objektif bakmaya çalışıyorum, buna bile engel akp zihniyeti... adama bi tin laf ediliyor , acaba iyiliklerin kötülük olduğuna mi ikna etme çabası var diye düşünüyorum artık... Bak şimdi şöyle bisey ; hani diziler artık herşeyi normallestiriyor ya guyaaa koyun zihniyetlerde... Bunlar da böyle bisey he 😁😂😂😂 Ekrem Imamoglu şöyle böyle... ulan bırak adam yapsın bi , bırakmıyorsun ki , kendi egonun derdine millet aç kalıyor mk daha ne diyelim yahu..
Sonra chp ne yaptı da 😂En azından Türkiye'ye zerre faydası olmayan Araplara finansbankı satmadılar, en azından Araplara 30 m metrekarelik toprak satmadılar. Şimdi bir de Bill Gates 220 bin metrekarelik toprak almış Türkiye'den. Allah muhafaza, eğer chp yapsaydı kan akardı
yav Araplar öyle yav.. şak ki, bilerek memlekete sojtular. Osmanlı Devleti'nin ilk aldığı darbe bunlardan geldi ama sorum ATATÜRK 😂Bunlar savaş zamanında hastanelerde yatan yaralı askerlerimizi kılıçtan geçirdiler. ATATÜRK'e diktatör diyenlere şaşıyorum yav, istese o dönemde padişah olabilirdi tahta oturup da.. yav kafalar 1 milyar ne milyonu😂
Halkın yararına ne varsa malum parti engel oluyor ve engel olurken hiç utanmiyorlar sıkılmıyorlar da nasıl bir vicdansizlik bu aklım almiyor. Sırf CHP yapıyor diye engelleniyor halkı dusundukleri yok , halden anladıkları yok , vatandaşın meenfaatine uygun olan olaylari destekledikleri yok e ne işe yariyorsunuz siz o zaman ne diye ülkenin en önemli koltuklarını işgal ediyorsunuz. İnsanları ucuz ekmeğe muhtaç et , kafalarına çay fırlat , bedava patates dagitacak kadar dusur sonra da oy bekle.2023 geliyor o zaman görecekler dünyanın kaç bucak olduğunu.
Seçmenin bir kez değil iki kez başkan seçtiği Ekrem İmamoğlunun çalışmasını engelleyen her seferinde engellemeye çalışan AKP ve MHP ye yazıklar olsun.
Vatandaş ucuz ekmek yesin diye uğraşılıyor halk ekmek büfeyi engelliyorlar Mobil halk ekmek büfeler arabalarla satış o da arabada ekmek satılmaz denerek engelleniyor. Siyasi olarak değil vicdanınızla değerlendirin.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
AKP kadrolarındaki İmamoğlu kompleksi o kadar büyük boyutlarda ki, İBB'nin halka ucuz ekmek ulaştırmasını bile sindiremiyorlar.. Bu inanılmaz bir kötülük hali, insanlık dışı bir ruh hali.. Ekrem İmamoğlu’nun halk daha ucuza ekmek alabilsin diye kurduğu Halk Ekmek büfesi AKP'li belediye tarafından kaldırılıyor. "Ekrem İmamoğlu vatandaşa hizmet getirdi" dedirtmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.. İşte size saf kötülük..
Muzip gülüşlü küçük insancıklar çevrende Gör ki yüzlerinde maske, sen gülünce kasvet Çekememezlik diz boyunda al sana mor bir buse Tıpkı çaresiz bir vudu'sun dilinde lanet
Bunu yapılanı da savunan ak çomar yoktur dedim de görüşlere yine taşı taşa çarpan maymun gibi gelmişler. Bu arada hiç kusura bakmayın görüşümü modlar kaldırmasın, ülkesine bu denli düşman insanlar varken benim nefret söylemim gram umrunuzda olmamalı.
Bunun adı vatan hainliğidir herkese hain derken önce kendilerine baksınlar milletin ekmeğine de göz diktiniz ya size de sizi buraya taşıyanlara da hakkım haram olsun. Nelerle ugraşiyorlar...
Normalde Ne AKP Ne De CHP yi severim fakat nu göz göre göre hizmete engel sırf kendi safında değil diye bu yapılmaz demokrasi bı değildir gerçi aynısını mecliste de görüyoruz ama..
Ekmekle oynayanlar umarım birgün o ekmeğe muhtaç kalırlar. Ekmeğin siyaseti olmaz. İnsanlar 1,00 TL' ye ekmek 1,50 TL' ye ramazan pidesi alacak. İlçe belediyeleri engellemesin.
Yahuuuu millet ekmeği zor buluyor bırakınca alsınlar partiler artık leş gibi evet ama aldığı oyların hakkını versin bari de ekmeğe engel olmayın. Ekmek çarpsın artık yaa bunları bıktık yaaa
AKP böyle yaparak İstanbul'u yine teslim ediyor kendi elleriyle. Belediye başkanları şirin gözükmek için maalesef şuursuz bir partizanlığa soyunuyor. Bu şekilde hizmet sunulmaz. Modern hayatta siyasete bu kadar yer yok. Bu kadar taraftar gibi parti tutmayada. Ekonominin olmadığı ülkede halkın gelirine yönelik bu şekilde iş yaptırmamak kabul edilemez.
Ya boş eleştiri yapıpta provokasyon yapmayın ekrem İmamoğlu hangi icrati yapmışta ak parti engellemiş 2 senedir başta metorları ben yaptım diyor vs yalanları atıp tutuyor büfelere xam yapan o işçileri işten çıkaran o böyle işler yapan adam nasıl oluyorda ekmek icratini yapamıyor geçin abi bu işleri herkes özgürdür milletimiz neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.
Açılması için izin verilen 142 adet büfe için ilçe belediyelerden yer tahsisi istenmesi gerekiyor.
İBB kendi kafasına göre yerleştirmek istiyor.
.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zübükzade Ekrem Efendi şov ve mağduriyet peşinde yine. Halk Ekmeği şehrin 5 - 6 noktasına göstermelik büfe koyarak halka ulaştıramazsınız. Koyarsanız orada bolbol kuyruk görürsünüz sonrada millet ekmek kuyruğunda diye haber yaparsınız sadece. Halk ekmeğin halka düzgün ve hızlı ulaşması esnafında bu ekmek dağıtımına katılması ile olur. Bu sayede ortada hem kuyruk olmaz hakl rahatça ekmeğe ulaşır hem de esnafta kazanmış olur.
Zübükzade Ekrem Efendi'nin derdi halka ucuz ekmek ulaştırmak olsa Halkekmek fabrikasından günlük çıkan ekmek sayısnı azaltmazdı mesela. Bu işletmelerde bilerek yapılan bu kapasite azaltımı İstanbul'a ve halkına ihanettir sadece
Türk halkına yapılan ihanetten söz edin siz, halk niye 1 liralık ekmeğe muhtaç. Niye gizli yazıyorsun ki bu adam zamanı geldiğinde Cumhurbaşkanı olacak şüpheniz olmasın.
Hala gargara peşindesin. yapılan hizmetin halka ulaştırılması 1 TL olması demek halkın 1 liraya muhtaç olduğu demek değildir. Ayrıca Türk halkına yapılan bir ihanet varsa o ihaneti gerçekleştiirenler sen ve senin gibi ermeni itleridir.
Bunlar harbi iq özürlü kendi başkanı ptates verilidi diye dalga geçti iktidarla ya ha doğru doğru prdon... parasını almadı ondan. sizin gibi fakiri bile yolsalar sizin dilinizden konulmuş olurlardı
Bence ibb para kazanmak için yapmadığını bırakmadı şimdide milletin ekmeğine dikti gözü 3 ay önce zarar ediyor kapatılması gerekiyor diyenler şimdi ekmek peşine koşar olmuş