Dünyada en çok duygu sömürüsü yaparak imaj yapan milletlerden biri yahudiler diğeri ermeniler. Halbuki Avrupalılar kızılderili maori aborjin Afrikalı astek inka mayanslı binlerce masum insanları vurup sonuna kadar öldürmüştü. Devletine ihanet etmiş bir grup ermeni yüzünden Osmanlı halk kargaşaya giden durumdan masum ermenilerin zarar görmesini önlemek için yine kendi toprağı olan ülkesinin başka yerlerine göç ettirdi. Buna soykırım diyerek tazminat toprak ve özür bekliyorlar. Ermenilerin hepsi isyan etmedi ve hepsi bu olaylara soykırım demiyor. Ülkeler arasında bu durum bir silah olarak kullanılıyor.
İsrail'e yaklaşılır halledilir
Hiç bir şey olmaz asıl soykırım hocalıda Karabağ'da yapıldı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Amerika'da 24 Nisan 'da Ermeni soykırımı tasarısı kabul edilirse ülkemize ne etkileri olabilir?
amerika soykirim dedigi icin tazminat odemeye mahkum olmazsin zaten ya
tek bir etkisi olur o da turkiye ve amerika arasinsa gerginlik olusur
kaldi ki amerikanin turkiye yi karsisina alacagini dusunmuyorum ben.
suriye konusunda yine bizim destegimize ihtiyac duyacak aksi halde rusya ya kaybeder.
amerikanin turkiye de askeri var cikin dersek buyuk bir askeri hareket noktasi kaybedecek
bogazlar konusunda yine turkiyenin destegine ihtihaci var
tum bunlara ragmen soykirim var derse anla ki amerika turkiyeyi dusman olarak goruyor. eksenimiz cin rusya ya kayar dogal olarak. gerci o eksene zaten yakiniz da neyse 😂
Artık gümüş yüzsüzlük dar tayt pantolon salak uzatan narguleci pudra şekeri çeken muliyetçi altlarındaki 4×4 amrikan jeep lerini yakarlar sanırım tepki için sonrda kuzu kuzu Bıden ne derse onu yaparlar
Ben Turkiye uzerinden degerlendireyim. Bazi muhalif partiler sevinir ne yazik ki. Cunku bunu da iktidara karsi kullanmak isteyecekler. Adamlar da milli duygu ara ki bulasin.
Ulan ayı ulan edepsiz bir devletin vardı da türkler mi yok etti! Atatürk'ün değerini bilin. İstese iranla anlaşır aynı politikaları uygular çok kolay yok ederdi. Ama atatürk türk ocaklarını bile ırkçılık yaptıkları için kapattı. Sen ırkçılık yapıyorsun. Bu savaşlar devam ettikçe hepiniz birer aptal olarak kalacaksınız. Çünkü bu zihniyetten her fenalık beklenir. Bu sizin savaşınız değil.
Oha artık bu kadar yalan fazla. Asıl pkk insanları öldürdü. Hemde kendi gibi düşünmeyen masum insanları öldürdü. İlk gariban sivil öğretmenleri öldürdü. Devletin öyle işi olmaz. Ama senin dediğin hiç kimse demedi. PKK bile demedi.
Uludere olayınca PKK'lı sandıkları sınır kaçakçıları vuruldu. Ama daha büyük hırsızlar varken o köylüler öldürülmesi acı oldu. Dersimde devlet tarikat cemaat ve ağalık sistemiyle mücadele etti. Ama her savaşta olan hep masumlara olmuyor mu? Bende hoşlanmıyorum sivillere bulaşılmasından. Evet ama osmanlı selçuklu bizans safevi iran hatta ilk çağda bile o bölgeler hep karışık değilmiydi? Arada kalan insanlar güç dengeleri arasında zarar gördü hep.