Erdoğan açılış konuşmasını muhalefete yüklenerek yaptı.
Bence güzel bir eser oldu
Ekmek yoksa bayrak yesinler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çamlıca tepesine dünyanın en büyük Türk bayrağı dikilmesi ne kadar gerekliydi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Im amgolunun icartlarina ne diyorsunuz? PEPUG. com’un haberine göre ise (21 Eylül 2014 Pazar) Türkiye, dünya sıralamasında büst sahibi ülkeler arasında birinci sırada yer alıyor.
“Türkiye’de 67 bin okul, 1.220 hastane, 6.500 sağlık ocağı, 100 cemevi olduğu düşünüldüğünde, sadece küçük büst sayısı oldukça fazla. Bunlara meydanlardaki, özel kurumlardaki büst ve heykeller dâhil değil elbette. Her bir büstün maliyetinin 5000 TL. olduğu gerçeği ise ülke ekonomisinin neden bu halde olduğunu açıklıyor. Araştırmacıların ve anket şirketlerinin verilerinin sonucu ise korkunç…”
Site, heykel ve büstlere harcanan miktarla neler yapılabileceğini de hesaplamış.
5 havaalanı;
2.000 km. asfalt yol;
3 adet yolcu uçağı;
450 tam teşekküllü hastane;
200 fabrika;
20 üniversite;
500 okul yapılabilirmiş!
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) geçtiğimiz gün, yarın kutlanılacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için metrolarda hazırlık yaptı.
İBB yönetimi, bu hazırlıklar kapsamında şehirdeki metroların içini Atatürk bayraklarıyla donattı.
Yapılan bu çalışmaların bedeli ise, Türkiye Sicili Gazetesi ilanlarındaki verilmiş ihalelerde ortaya çıktı.
5 MİLYON 845 BİN 950 TL Raporlar incelendiğinde Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB, bayrakların alımı için 24 Mart 'ta ihale verdi.
İhaleden 2 gün sonra ise 5 milyon 845 bin TL'lik ödeme yapıldı. İhalenin ise yeni kurulmuş bir şirkete verilmesi de dikkatlerden kaçmadı.
O bayrak, direk ve yapım sırasında harcanan tutarın 20 katı, yandaş firma tarafından devlete fatura edildi.. ve o faturayı sen, ben, ali, ayşe, ahmet, fatma gibi milyonlar ödeyecek.. Bunun için bir tık daha fazla çalışacak, bir tık daha az hakkını alacak bu milyonlar..
Bu ülkede hizmet adına gerçekleştirilen her atılımın özünde rant ve her rant' ın altından Allah, peygamber ve Kur'an çıkar..
Bu kısır döngü 20 senedir durmaksızın devam ediyor ve sanırım bir müddet daha devam edecek gibi gözüküyor.
Gereğinin olduğunu düşünmüyorum o parayla fakiri fukarayı doyursalardı bu Ramazan ayında sevap işlemiş olunurdu, dini nasıl ki içimizde yaşıyorsak , Türk’lüğümüzüde içimizde yaşıyoruz
Ülkenin içini varlıklarını boşaltıp şahsim kendi yandaş çıkarını ülkenin geleceğinde öncelik tut tüm varlıkları sat sonrda bayrak dinle koyunları ağılda tutmak için sahte muliyetçilık yap
Demir ve kumas olarak bakiyorsan bayraga zsten tartismaya gerek yok Ama insana deger var mı dersen oradada sen haklisin sana katiliyorum Haksiz gelir dagiliminada karsiyim 80.90 yil ulkeyi yoneten sag ve sol kesim 6 ay yoneten Erbakanin yaotigi yapamadi ama ben şu surecte sadece diş sevletlere ve bize bakiyorum ve diyorumki 1. Tarim 2. Saglik 3 . Enerji 4 savunma sanayi ilerlemedikce insana huzur refa ve istikrar yok asla ama asla parti taraflisi degilim o gider bu gelir ben devlete bakiyorum