Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anıtkabir'deki 23 Nisan anmasına katılmayıp Cuma namazına gitmesini nasıl yorumluyorsunuz?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 101. kuruluş yıldönümü törenlerle kutlanıyor. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçmiş yıllardaki alışkanlığını sürdürerek yine Anıtkabir'deki törene katılmadı.

Türkiye'nin bu halinden memnun musunuz?
Cumhurbaşkanı Erdoğanın Anıtkabirdeki 23  Nisan  anmasına katılmayıp Cuma namazına gitmesini nasıl yorumluyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Soruda bana din düşmanı diye saldıran arkadaşlar hangi üniden mezunsunuz yazar mısınız? Bu dar bakış açınızı nerede öğrendiniz merak ettim. Namazını da kılsın, Kurucusunu da saygı göstersin olay bu kadar basit. Mustafa Kemal Atatürk'e saygı duymayana ben hiç saygı duymam, buda böyle biline..
Güncellemeler
+1 yıl
Şaka yapan arkadaşlar törenler sabah cuma namazı öğlen oluyor ikisini kıyaslarken hangi ruh halinde oluyorsunuz. İkisine de gidebilir di mi vakti vardır.. Pes bu kadar körü körüne desteğe.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anıtkabir'deki 23 Nisan anmasına katılmayıp Cuma namazına gitmesini nasıl yorumluyorsunuz?