Gizli Üye(25-29)+1 yılNe desem boş. Güncelleme de üniversite sorgulamışsın ama bunun okulla alakası yok. İnsan da akıl olmalı. Yoksa istediği kadar üniversite bitirsin. Ben çocukluktan beri minnet duygusu ile büyüdüm. Hiçbir şeye saygınız olmasa bile size seçme ve seçilme hakkı veren bir adam var. Onun size verdiği haklar sayesinde oy kullanabiliyorsunuz. Keşke elindekinin kıymetini bilmeyen insanlardan oy kullanma hakkı alınsa o zaman anlarlar. Padişahlara hiçbir şey demiyorum. Topraklara toprak katan hiçbir padişaha kötü bir lafım yok. Aksine onlara da minnettarız. Ama onların bir nevi de kölesiydiniz. Bunu unutmayın. Şimdi ise kanun var izam var. Kimin sayesinde? Padişahların idam etme hakkı vardı. Evlat katili olanlar var sırf bir hükümdarlık için. Dünya hangisine kaldı? Hiçbirine. Şimdi hepsi aldıkları canlar yüzünden ne haldeler şimdi. Bu dünyanın diğer tarafı da var. Sizi bu hale getiren modernleştiren bir adama teşekkür edin. Cumhurbaşkana bir şey diyemem. Adamın bir sürü görevi var. Ben sadece şu Atatürk ün kıymetini bilemeyenlere diyorum.
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaşlar Türkiye Cumhuriyeti laikl bir devlet yani din ve devlet islerini Atam ta yüz yıl öbce ayırdı ve sizin taptınız cumhurbaşkanınız bunu beceremiyor evet namaz farz ama bu milli bir bayram ve dinini devlet işinden ayırmalıydı ki hadi bunu feçelim by sene namaz tamam ama bu adam 2014 den beri hastayım deyip gitmiyor anıtkabire bu saygızılıkdır buna kılıf bulmayın bu ülkenin değerlerine saygısızlıktır bu Atamda saygısı yok bu adamın çok büyük terbiyesizlik yaptığı (tek iyi yanı Atam bu adam olmadan 7 yıldır rahatça mezarında yatıyor tabi ülkeyi b*k etti je kadar rahat ediyir bilemeyiz ama en azından bu adamın saygıszlığı sayesinde belkide Atam rahat)
105 Yorumla- +1 yıl
Yanlız bu ülkenin kurucusundan bahsediyoruz başkanından degil anayasalarda bile Ataturke saygı göstermemenin cezai ve adli kuralları ve yasakları var. Senin zorunda değil dedin kişi bu ülkeyi osmanlı imparatorluğunu bozup türkiye cumhuriyeti yaptı yani sen kurucuya istediğini yapamazsın bize yasak ama onlara yasalmı yasalar zengine başka bize başkamı saçma sapan konuşma lütfen bu adam müslüman ola bilir ama kime ne onun dini o dinini davet işyerinden ayırmak halka lanse etememek zorunda
- +1 yıl
Keşke adalet olsada senin su yorumunun cezası verilse ama haberin olsun biz olduğumuz sürece siz yerde sürünen heykelleri değil değerli cumhurbaşkanınızı görürsünüz anca şunu artık anlayın Türkiye cumhuriyetinin dini yoktur bağımsız özgür ve hür bir devlet olmak için dinimiz olmaması gerekiyor yuzde%90 müslüman olsa bire türkiye dinsiz bir devlettir istedikleriniz anca rüyanızda olur bir kere bozulması değiştirilmesi ve kaldırılması yasak anayasalar varken siz cahiller anca böyle konuşursunuz enayi koyunlar
- +1 yıl
Keşke şu yorumu yazdığın parmaklarını öpe bilsem hiçe saydığı ve terörist ilan ettiği gençlik çok yakında her şeyini elinden alacak bunlar daha iyi günler benim atalarım bunlar gibiler başa geçsin diye canlarını vermedi bu gençlik atasının mirasını yedirmeyecek
Küfür etmek istiyorum serbest mi? Ne tohumu olduğu belli değil ermeni mi yunan mı kime hizmet ettiği çok belli!!!
73 Yorumla- +1 yıl
Seni eksileyeblerrin ben eksik yerlerini doldurayim 😉
- Gündem konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisinede katilabilirdi.. Ama olurmu Anitkabire giderse bi yeri...
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Gündem konusunda 699 cevap paylaştı. Yorumlanacak bişey yok adamı nerden tutsan elinde kalıyor. Dünya cocuklarini düşünüp onlara bayram hediye edecek kadar naif bir Ulu Önderimiz var bizim bunun farkına ne zaman varacak acaba? Ama yapilanlara şaşırmıyorum açıkçası gözlerimiz daha neler görecek endişeyle beklemekteyim. Bu tip durumlara bizlerden daha çok oy verdiğimiz ve guvendigimiz muhalefetin sesi etkili bir biçimde yükselmeli. Namaz kilmasina kimse bişey diyemez zaten ama bir zahmet Atamızı ziyaret edip öyle gitseymis daha yerinde olurmuş.
90 YorumlaGündem konusunda 370 cevap paylaştı. konudan bagimsiz olarak su ulkede ki en buyuk sorunlardan biri de bu konu iste. kim daha cok musluman ya da kim daha cok ataturkcu 😅
sanki arada bir yaris var. biri sen namaz kilmiyorsun o zaman musluman degilsin ben surekli namaz kiliyorum senden daha muslumanim diyor. oteki sen anitakabire bile gitmedin ben gittim senden daha ataturkcuyum diyor.
bu ikisi arasinda benim bakis acimdan hic bir fark yok zaten.
konuya gelirsek her siyasetcinin bir ideolojisi vardir. zaten akp nin siyaseti muhafazakar bir siyasettir bunu bilmeyen var mi ya da inkar eden var mi? oyleyse ilk once din gelmesi niye birini sasirtsin ki. camiye gitmesi onu ataturk dusmani da yapmaz yani ya da 23 nisana bir saygisizlik degildir.
ancak suna katiliyorum akp dini bayramlara verdigi kadar milli bayramlara deger vermiyor. bu da onlarin ayibidir. bunu yine siyasetlerine baglayabilireriz.
benim kizdigim olay su ama bizim ulkede ben daha ataturcuyum ya da ben daha muslumanim tartismasi bana sacma geliyor.
nitekim asil sunu sor mesela; cumhurbaskani camiye giriyor namaz kilanlar namazi birakip ayaga kalkiyor hoca namaza devam edin diye uyariyor 😅😂00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin sürekli gömüp yere taşa çaldığınız insan kadar diğer ülkeye baş olmuş ve yönetmiş insanlarında çok hatası olmuş şimdi bu adamın yaptıkları ne çok gözünüze battı. Eğer siz sol görüş mensupları gene sol görüşte bir iktidar olsaydı ve bin bir türlü menbaa işçevirseydi ki öncekileri de biliyoruz hiçbirşey demez böyle ayaklanmazdınız. Yandaşı olduğunuz insanların ne sempatizanı olduğunu bilerek ilerleyin sırf bir iktidarı yaptığı şeyler yüzünden daha kötüsünü istemek akıl ve mantık işi değildir. Bugün Pkk ve sempatizanlığını belgeli videolu ve bilhassa kendi dilleriyle onaylayarak adım atanların kimler olduğunu aklı balii her insan bilmektedir. Madem hiçbir haksızlığa susmayan Z kuşağı veya vbnz. bunlarada göz yummasın. Hak ve adalet her koşulda herşeyde ayrımcılık olmadan yapılırsa hak ve adalet olur. Ben ne hükümeti nede vbnz bir kuruluşu olumlamayan biri olarak, bu millet için kanını akıtmış şehitlere ve hala şehit olanlara binaen kendimi bu konularda dilsiz şeytan olmamak adına konuşmayı tercih ediyorum.. Velhasıl kelam yaşadığımız durumda fikir özgürlüğü herzaman dilimize argüman edinirken bu davranışta da art niyetten ziyade farklı açıdan da bakmalıyız. Ve Dini erkeğe farz olan bir konu ile bu konunun kıyaslanması sadece çocukların işidir. Boş mübalağ sizinkisi.. Kin kusmak, saldırmak insan olanı yüceltmez bunu unutmayın. Az daha açık görüş, at gözlüğünü bırakın.
62 Yorumla- +1 yıl
Keşke ellerini yormasaydin, okuduklarıni anlayabilecek. Bir beyni olduğunu düşünmüyorum 😂 birini sevmezsin eleştirirsin ama bu adamı dini ile suçluyor resmen. Böyle uzun yorumlar atmaya değmez inan. Yorma o güzel. Parmaklarıni Bunlar icin😀
- Gündem konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılYav gitsin gitsin, nasılsa cehenneme gidecek yapsın yapabildiği kadar ibadetini. Bu dünyada hesap vermiyor ama obur dünyada kazığa oturtarak hesap soracaklar, o da gündemi orada değiştirme gücüne sahip olamayacak. O yüzden istediği kadar gitsin. Biz zaten halkın buyuk bir bölümü olarak bu ülkenin kurucusuna saygısı olmadığını, bu ülkenin halkına saygısı olmadığını biliyoruz bir cok kere de gördük bunu. Boşver nereye gitmek istiyorsa gitsin atamızı ebedi uykusunda, bir sineğin kulağının dibinde vizildamasi gibi rahatsız etmesin daha iyi. Biz atamızı elimizden geldiğince hatırlayıp onurlandiriyoruz. Onursuz birinin bunu yapmaya çalışması hem zor hem komik olurdu zaten o gitsin cumaya katılsın başka bahane bulsun katılsın. Ne b. k olduğu zaten ap açık ortada. Bizden uzak mümkünse allaha çok çok yakın olsun..
70 Yorumla Adam kendi ideolojisine göre hareket ediyor. Vatan kurtaran, laik, devrimci bir önderi sevmesini beklemek garip olur.
Ben farlediyorum değişimi. Eskiden Atatürk'e saygısızlık edecek, "sadece eleştiriyorum" diyecek kimse çıkamazdı. Şimdi "severim ama eleştirilecek yönleri de var" diye yumuşatıyorlar. Atatürk'e saldırmak yemeyince İnönü'den vurmaya çalışıyorlar falan.
Neyse çok konuşmayacam. Siz amerikancı cemaatle koalisyon yapıp Atatürk'e salladınız yıllarca, ama 16 temmuzda aynı Atatürk, AKP binasından posterini astırır işte.
Bu milletin aklından, yüreğinde Atatürk silinemez20 Yorumla
+1 yılCuma Namazı bir saat sürüyor, Cuma Namazından sonra, Anitkabir'i ziyaret etmediyse sorgularım, ülkenin temel Taşlarından olan Kemal Atatürk'e, Demokrasi'ye ve TBMM'ne karşı yaptığı saygısızlıktan dolayı yargılarım.
Tören Cuma saatinde ise yine katılması gerektiğini düşünüyorum çünkü; zorunlu ve ihtiyaç duyulduğu hallerde (23 Nisan dünya genelinde kutlanan bir bayram.) Namaz terk edilebilir ve orda bu ülkenin temsilcisine ihtiyaç vardır, Erdoğanı bu konuda haksız buluyorum.
(Sadece bu konu üzerinden yargıladım.)20 YorumlaDin ile alakalı bir şeyi kiyaslma yapamazsınız Allahin kesin emri ile insanlarin çıkardığı şeyleri bir tutmak iman zayıflığıdir gitmemis olabilir ama cuma farz her erkek müslümanın zorunlu olduğu bi ibadettir Ahirette namazının hesabi sorulur ama Anıtkabire neden gitmedin diye sormazlar kusura bakmayın bir tutamazsiniz
138 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar saçmalamayın.
Anıtkabirdeki törenler saat 09.30 sularında başladı.
Ankara için Cuma namazı saati 12.54
Saatler çakışmıyor ki!
Ayrıca sizin dediğinize göre Anıtkabir törenlerine katılan Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bu hareketleri yüzünden öbür dünyalarını tehlikeye mi attılar şimdi?
Azıcık insaf ama.
+1 yılİlk kez katılmaması bence farklı bir durum fakat yıllardır katılmıyor ise bence farklı bir durum söz konusu. 23 Nisan haricinde bence zaten Atatürk ve onun ilkelerine saygı gösteren bir insan değil. Bununla ilgili de birçok örnek mevcut. Fakat insanların, daha doğrusu çoğunluğun dediğine göre ilerlediğine göre yapılabilecek çok da şey yok yani. Bir gün gelir yıktırır orayı dünyanin en büyük camisini yapıyoruz der sanki başka bir yer yokmuş gibi herkes sevinir herkes mutlu olur. Batacaz ki yeniden yükselelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamin hicbir yaptigi seyi sevmem. Bana gore mahfetti ulkeyi. Ama ziyaret şart olsaydi anayasaya koyulurdu ziyaret edilecek diye. Eger oyle bisey yoksa mahalle baskksiyla niye suraya gitmedi niye buraya gitmedi dersek. Ondan ne farkimiz kalir? Lutfen birakalim artik baskalarina kendi hassasiyetlerimizi dayatmayi. Biz nasilki suanki cumhurbaskanini tasvip etmiyorsak. Onunda tasvip etmedigi devlet buyukleri olabilir. Asalim artik siyasetcileri putlastirmayi. Lutfen o siyasetci degil soyle aslan boyle kaplan demeyin lutfen. Simdiki cumhurbaskanina mesih diyen bile var.
30 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bazı akp liler bana Atatürkçü olduklarını söylediklerinde bu nasıl bir şuursuzluktur diye şaşkınlığa ugruyorum.
Ayrıca Fenerbahçeli akp liler de o şekilde düşündürüyor.
Sanırım ayda yarim kilo kıyma ile beslenmenin yan etkileri bunlar. Yazık bu ülkeye.30 YorumlaNe olduklarını biliyoruz zaten. Gitmesin zaten. Ayyaş dediği kişinin kurduğu ğlkeden de defolup gitse daha güzel olur.
100 Yorumla
+1 yıl23 nisanda Anıtkabir'e gitmek farz değil ama
Cuma günü cuma namazına gitmek farz. Bu durumda doğruyu yapmış oluyor. Neden bu adama bu kadar karışıyorsunuz ? Adam siz neden Allahin emrine uymayıp, farz olan namaz yerine Anıtkabir'e gittiniz diyor mu? Herkes istediğini yaşasın! Anıtkabir'e gitmek farz değil artık saygı duymayı öğrenin.160 Yorumla
+1 yılBu ülkenin onemli günlerinde hep bir mazereti oldu bu hukumet buyuklerimizin. Muhtemelen bugun de Cumaya denk geldi ya ondan seneye artık hayırlısı. Siyaset konusmak istemiyorum, din işlerine karismak istemiyorum. Sadece insanlarin olup biteni sorgulamasini umut ediyorum gerek hukumetin gerek muhalefetin yaptiklarini ve yapmadıklarını. Sonrasinda yine istediklerini seçmekte özgürler.
20 YorumlaYalnız Cuma namazından sonra da Anitkabir'e gidilebilir. Veya Ankara 'daki camiilerde de namaz kılınabilir. Tam cuma namazı saatinre gidecek diye bir şey yok. Bazıları ciddi ciddi bunu düşünemiyor galiba. Vah ki ne vah..
110 YorumlaBir şiir dizesiyle düşüncelerimi belirtmek istiyorum:
Atalarını örnek almayanın, Geçmişini düşünüp dalmayanın. Ölüsüne saygısı olmayanın, Dirisinden hayır gelir mi sandın?-Yusuf Tuna-80 YorumlaŞimdi bu soruda ve güncellemesinde de art niyet ararım arkadaşım hatta Müslümanlığını bile sorgularım yani üniversite bitirmiş olman milleti cahil yapmaz. Cumhurbaşkanının törene gitmemesi ayrı bir konu Cuma namazı ile kıyaslamak sadece Müslüman olmayan birinin art niyet beslediği çok açık derim. Bu arada illa anıt kabire gitmek değildir saygı göstermek şunu da bir anlayın ya saygı sevgi illa her törende ya da protesto için gösteriş olsun diye oraya gitmek değil. Madem saygı insanların dini konularda ki hassasiyetlerine de saygı duy ve bir daha böyle bir kıyaslama ya gitme derim. Bu arada bir Müslüman olarak söyleyeyim Anıtkabire gitmek farz değil hatta saygı duruşu denilen şey de farz değil ama bize namaz hatta Cuma namazı farz. Ve Cuma günü namaz saatinde kazanılan paranın bile haram olduğunu biliriz. Yani soruyu önce bir düşün ve öyle sor üniversite okumuşsun ve provokatörlükten başka bir bilgisi olmayan arkadaşım. Şimdi sana dini hayatında başarılar dilerim.
20 Yorumla
+1 yılAtatürk u hiç bi zaman sevmedi ki saygı duysun atamla ilgili herşeyi yok etmek istiyor bende ona saygı duymuyor sevmiyorum gitmeliydi
101 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yaparsa yapsınlar ATATÜRK’Ü silemeyecekler. Sandığa gömüldükleri zaman hiç kimse bunların adını ağzına almayacak. 20 yıl sonra da bu hükümet kötü şekilde anılacak...
100 YorumlaOlabilir ahirete 23nisaji sormuyolar namazı soruyoalr oradada başkanlık sistemini kurmaya hazırlanıyordum belkide😂😂😂😂
21 YorumlaCumasına gitsin elbette
O camileri yabancı asker postallarına ezdirmeyenin kim olduğunu unutmadan..70 Yorumla
+1 yılLan beğeniden cok eksilemis millet birbirini dkcndkxmdkxk valla herkes herşey de özgür ki bende olsam cuma namazına giderdim saygılar...
110 YorumlaMerak etmeyin yakında Atatürk ü unutturacak bir şey demek istemiyorum kendini Atatürk saniyor galiba hiç kusura bakmasın da kimse Atatürk'ün yerine geçemez gitsin sütleri yurt dışına satıp burda millet 5 6 liraya satsın gerçekten şuanda söylemek istediğim şeylerin yarısını söyledim bazıları konuyla ilgili olmayabilir ama gerçekler. bunlar arkadaşlar karşı çıkan olacaktır mutlaka ama...
50 Yorumla
+1 yılMillete yapılan en büyük saygısızlık gerçekten ne diyeceğimi bilemedim kelimeler kifayetsiz.🤬
80 Yorumla
+1 yılBu adamdan muhtar anca olur biz başkan yaptık yazık yani oy verenlere
72 Yorumla- +1 yıl
kamyon şoförü başbakanlık yaptı, bir kamyon şoförü de mhpnin başında, ne bekliyorsun? 😂
- +1 yıl
Doğru😂😂
- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbutun milli bayramlarda tam kapanma yasadık :)
nasil bir virusse bu sadece milli bayramlarda bulasiyor :)
bu rezaletinde otesinde terbiyesizliktir :)44 Yorumla- +1 yıl
15 temmuz, cumalar, kongreler ve meclis toplantılarında bulaşmıyor virüs. Allah koruyor (!) Onları 🤫
- +1 yıl
@venustheplanet hic sorma :) 30 agustos kutlamiyoruz ama 15 temmuzu 1 hafta onceden 1 hafta sonrasina kutluyoruz :)))
insanlar kafayi yedi bence :) - +1 yıl
Kafayı yiyenler belli aslında
- +1 yıl
@venustheplanet kesinlikle :)
+1 yılArtık her şey çok saydam. Hâlâ göremeyenler için artık kör değil yalancılar diyebiliriz.
70 YorumlaSenin körükörüne atatürk seviciliğin oluyorda millet körükörüne akp sevince sana neden garip geliyor anlatırmısın..ülkeyi kurmak desen çağ bitiren değerlerimiz var savaş kahramanı desen onlarca savaş kazanan değerlerimiz var.. bırakın artık atatürkü silah olarak kullanmayı onun üzerinden oyunlar yapmayı terbiye etmeyi geçti o devir.. adam gitmez gitmez yani oda cumhurbaşkanı oda cumhurbaşkanı...
02 Yorumla- +1 yıl
Bazen sukrediyorum iyi ki bu kafada degilim diye.
ne alaka her resmi bayramda anitkabire mi gidilmek zorunda sana mi soracak Koskaca Milletimizin Cumhur başkanı
130 Yorumla
+1 yılBence Anıtkabir'e gitmesin zaten. İzini sildirmeye çalıştığı Ata'mın kabrine gidip ruhuna saygısızlık yapmasına gerek yok. Gitsin namazını kılsın dua etsin 2023 için
30 Yorumla
+1 yılİmamoğlu'na karşı kaybetti, önümüzdeki seçimi bekliyoruz 🤣😂
60 Yorumlao kadar alıştım ki artık umursamıyorum. zaten aksini yapması beni şaşırtırdı. hain zihniyetin, öyle kahraman bir zihniyetin yanına yaklaşmaya hiçbir zaman cesareti olmamıştır, olmasın da zaten. basit ama gerçek, herkes kendine yakılşanı yapar!
10 Yorumla
+1 yılGitsin gitmesin kendi tercihi abartılacak bir konu değil bence
90 YorumlaCuma namazi insanin dini ibadeti digeri tarihe ve geçmişe saygidir istenilse iki gorevide yerine getirebilir bunun ayrimi olmaz.
30 YorumlaAdam işini sağlama almış. "Atatürk mü kurtaracak beni? Yaptıklarımı telafi edeyim bari!" diyerekten Cuma namazına gitmiştir herhalde...
30 Yorumla
+1 yılnamaza gidebilir de mili bayramlara katılmak da bir cumhurbaşkanının görevlerinden biri. Dert etmiyorum çünkü adam olanların katılması gerekir.
30 Yorumla
+1 yılProvokatörlügün bu kadarına da pess😂 başlığı okurken sesli güldüm komiksin gercekten😂 hani tamam Erdoğanı sevmeyebilirsin anladık da, cuma namazıyla 23 nisanı kıyaslayan birinin de yani pek sağlıklı düşünebilen bir birey oluğunu zannetmiyorum. Sevmeyebilirsin ama saygı duyacaksın arkadaşşş!!!
47 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsin de bizim dinimize saygı duymuyorsun hayırdır?
- +1 yıl
Anyadres saygı duymayana saygı da duyulmaz bunuda biliyorsundur o zaman :)
- +1 yıl
Cuma vaktinde cuma nazami. Önde gelir.. Nokta
- +1 yıl
Namazı**
+1 yılsaygısızlık bildiyin bu acıyorum ülkenin haline bide cumurbaşkanı te...
40 Yorumla
+1 yılUlkeyi pkk bolemedi, darbeler bolemedi. Bu gurcu boldu...
40 Yorumla
+1 yılMilli bayramlarını kutlamayanlar dini bayramlarini kutlayacak VATAN bulamazlar
40 Yorumlaİmam ederse cemaati ne etmez
İst valiliğinin törene iştirak etmemeside iktidara bir göz kırpmadır20 Yorumla
+1 yılCumaya gitmesi daha iyi olmuş sonuçta laik bir ulkedeyiz ve din özgürlüğü var kim kimseyi eleştiremez inancı konusunda cumaya gitmeside inancından geliyor
102 Yorumla- +1 yıl
Sizi ahirette amelleriniz kurtarır. Dünyalı insanlar değil
Bunu söyleyen kişi ve chpliler Cumaya gitmek yerine Anıtkabire gitti bunu nasıl açıklayacaklar? Oysaki Anıtkabire sabahta gidilir cumadan sonrada gidilir.
30 YorumlaBen olsam Cuma namazına giderdim. Sonra da Anitkabir'e
30 YorumlaGönülsüz gideceğine hiç gitmesin daha iyi atatürkü zerre sevmiyor adam zaten bu apaçık belli değil mi
10 YorumlaHic bir sekilde yorumlamiyorum.
Saglik egitim ekonomi cöktü.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMollalar var iranda hepsi hırsız bizim sunni dincilerde öle ortak noktaları 52 farzı çiğnemeleri bunu yapan herşeyi yapar onların gittiği cumalarda eğer Allah'da onlar gıbı 3 kağıtcı ıse kabul olur
20 Yorumla
+1 yılDoğrusunu söylemek gerekirse en doğrusunu yapmış.
Gelsin Linçler..50 YorumlaBuna birşey demem. Cuma namazı ibadettir ve herşey den önce gelir farzdır.
50 YorumlaGündem konusunda 372 cevap paylaştı. Hizmet ettiği şey cumhuriyet değil ki katılmaması normal.
10 Yorumla- Gündem konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılDaha yaz henüz gelmedi silivri soğuktur üşüyüp hasta olmak istemem
10 Yorumla Canım küfür etmek istemiyo...
66 YorumlaCuma namazıyla 23 nisanı aynı güne getirenler Yahudiler. Allah onların belasını versin. Allah onları dünyadan silsin😐
25 Yorumla- +1 yıl
ne diyon abi
- +1 yıl
ironidir umarım
- +1 yıl
yorumlarda çok - iqlu gordum de tereddut ettim bi djshdkks
+1 yılKatılmayabilir halk rahatsiz oluyorsa sandıkta rahatsızlığını belli eder. Bence katılsa güzel olurmuş bence ülkenin en tatlı bayramı 23 Nisan .
20 YorumlaTercih meselesi. Siyaseten katilmasi, manen katilmamasidir dogru olan. Ama kendisi icin balli bir firsat oldugundan suphem yok. Gunahini aliyosam da cekerim.
01 YorumlaProvakatörlüğün bu kadarı olmaz ya milleti burda birbirine kırdırıp küfür ettirmekten başka bir işiniz yok Namaz farzdır sonuçta gidebilir ama sonrasında anitkabire gidebilirdi
00 Yorumla
+1 yılEn onemlisi cuma namazi tabiki cuma namazı oncesi veya sonrası yapilsatdı başkan gitmeseydi yanlis derdim
10 Yorumla
10 YorumlaEn başından beri böyle değilmiydi ki... Şaşırdım diyemem zaten Atatürk düşmanı bunlar... Açık seçik belli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnıtkabir e de gitse agzi ile kuş da tutsa bu adam dine önem verdiği sürece saygı göstermeyeceksiniz. Tüm mesele aslında bu değil mi.
40 Yorumla
+1 yılNamaza gitmesi niye kötü bişey gibi bkaıyorsunuz? Kafirmisiniz a q
91 Yorumla- +1 yıl
Dislike atsanızda yıkılmaz tahtım
- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası