Cumhurbaşkanlığı seçimi olsaydı hangisini seçerdiniz?

Not: Herhangi bir partiye üye değilim veya oy vermiyorum.

Bir kaç şey söylemek istiyorum.
  • 0-6 yaş çocukların temel ihtiyaçlarının karşılanması için verilen kanun teklifi Akp-Mhp oylarıyla reddedildi
  • 15 temmuz şehitleri için toplanan yardım paraları nerede? Araştırılsın önergesi Akp-Mhp oylarıyla reddedildi.
  • 15 temmuz darbe gecesi araştırılsın önergesi akp-mhp oylarıyla reddedildi.
  • Almanya'ya gri pasaportla kaçırılanlar için meclise sunulan önerge Akp-Mhp oylarıyla reddedildi.
  • Fetö siyasi ayağı araştırılsın önergesi Akp-Mhp oylarıyla reddedildi.
  • Kadın cinayetlerinin ve kadına yönelik gerçek rakamların açığa çıkarılması, cinayetlerin ve erkek şiddetinin sona erdirilmesi için etkin ve caydırıcı önlemlerin alınması” amacıyla verilen önerge, AKP-MHP oylarıyla reddedildi.
  • İşsizliğe bağlı intiharların araştırılması ve gerekli tedbirlerin alınması” amacıyla verilen önerge AKP-MHP oylarıyla reddedildi.
  • Çorlu tren kazasındaki tüm ihmallerin ve sorumluların açığa çıkarılması” amacıyla verilen önerge Akp- Mhp oylarıyla reddedildi.
  • Hdp'nin sunduğu Diyarbakır, Ankara ve Suruç saldırıları araştırılsın önergesi Akp-Mhp oylarıyla reddedildi.
  • Hdp'nin sunduğu Kobani Olayları ya da 6-8 Ekim Olayları olarak bilinen şiddet olayları ve sonrasındaki gelişmelerin araştırılması önergesi reddedildi.
  • Çözüm müzakerelerini sona erdiren olay olarak anılan Temmuz 2015’te, Ceylanpınar’da 2 polisin şüpheli bir biçimde öldürüldüğü olayla ilgili olarak HDP’nin araştırma önergesi, AKP ve MHP tarafından reddedildi.
... karar sizin.
Mansur Yavaş
Recep Tayyip Erdoğan
Meral Akşener
Muharrem İnce
Fatih Mehmet Maçoğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Cumhurbaşkanlığı seçimi olsaydı hangisini seçerdiniz?