AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Bunu gören bir arkadaş daha darısı ilah yapanların başına.
Kendisini sevmiyorum fakat çok haklı bir paylaşım olmuş.
Bu adamı hiç sevmiyorum gerçekten. Ama doğruları söylemiş.
İçeriyi özledi galiba bu ne cesaret helal olsun valla
gece yatağından alırlar bu hıyarı ama haksız da değil
Yakında onuda içeriye alırlar.
Adalet böyle işliyor ne yazıkki
Bunu pkk gösterisinde gördüğümde elestirmistim ama şimdide haklı ne diyelim
Devlette güçler ayrılığı kalmadı. Bütün devlet organları tek bir kişinin eline gecti.
Amerikada nasıl?
@betterböcek Amerikada bu var.. Demokrasi için iyi bir örnek olmasalar da bizden çok daha ondeler.
Amerika’da kongre, senato gibi kuvvetler ayrılığındaki bağımsız yargı ve yürütme işlevlerini gören çok sert denge mekanizmaları mevcut. Sırf başkan var diye sistem aynı sanmayın. Türkiye’deki rejimde meclisin varlığı artık manasız, siz herhangi bir yasa tasarısının mecliste tartışıldığını görüyor musunuz? Meclis bu işe yarar, şimdiyse fasulyeden duruyor vekiller, gece 3 de şak diye kanun geçiriliyor cbaşkanlığından...
Amerika’da öncelikle eyaletler var, her eyaletin kendi anayasası var, yani federal birimlerin üstünde merkezi bir yapı varolmasına var, ancak bir yere kadar eyaletler kanun uygulamakta kendi yolunu çizebiliyor. İstanbul ve konya nın kendi başına birer cumhuriyet gibi olduğunu düşün...
@lucedisophia Amerikada tek anayasa var bilmiyosan öğren 😂
Ayrıca kuvvetler ayrılığının en az olduğu ülke Amerika
Dıj güçlerin oyunu bu!
Dış minnaklar yönetiyo bunu!
Alamanya bizi gıskanıyo!
Hülooo!!!
Kendisini pek sevmiyorum ama yiğidi öldür hakkını yeme... Doğruları söylemiş
Ezhel Almanya’ya geldi ya rahat rahat hükümeti eleştiren paylaşımlar yapabiliyor artık. Güzel. 😬
Reyiz sen kaçıp gidiyosun almanyaya sana göre hava hoş. Biz de burda b desek hemen savcılık oluyoruz. Bi şarkı paylaştım hakkımda dosya açılmıştı. Yoksulun tepesine binmesi kolay senin için hava hoş.
Ya bu adamı bir sallın bu adam sanatçı siyasetle ne işi olsun ya 😂
Eski bir komünist olarak umurumda değil artık. Her sene sonuç aynı değişen bir şey yok.
Hükümet iyidir kötüdür doğğrudur yanlıştır eleştirebilirsin. 90 yolları 2001 krizini idam edilen cb yi darbeleri bilen insanlar bu tip soytarılara söz hakkı tanımaz.
Onudamı robot ses yapıp söyledi acaba 🤔 ggötünüde yırtsa ciddiye alamıyorum bunu
dibine kadar haklı. keşke her sanatçımız bu kadar dürüst olabilse. çoğu yalaka olmayı tercih ediyor maalesef.
Ezhel efendinn bu ülkede isteyip yapamadığı ne varmış? Hangi özgürlüğü hakkı kısıtlanmış?
Gözlerimde silivri hasreti yazsaymış😂
Haklı olduğu yerleri var
Bu kadar isyan ediyoruz, lanet okuyoruz, başımızdan gitsinler istiyoruz ama ne hikmetse hala yapılan anketlerde bile en çok oyu alan akp. Bu nasıl oluyor biri bunu açıklasın ya. şu an seçim olsa eminim yine akp iktidar olur.
Atatürk tek adam olarak yönetmedi mi bu ülkeyi? Başka bir parti bile yoktu seçimlerde tek parti oluyordu yalan mı?
@betterböcek sıfırdan bir ülke kuruyorsun. İnsanlar sana inanmaya güvenmeye çalışıyor. Umudunu sana bağlıyor. Ne bekliyorsun 20 parti birden mi aday olsun yönetmek için yeni kurulmuş bir ülkeyi
Ülke yeni olunca demokrasi haram mı oluyor? Başka parti kurdurdu da niye muhalifler o partiye doluştu diye kapattırdı? İki defa parti kurdurdu ikisini de kapattırdı niye? Görüntü olsun ama gerçek muhalefet olmasın diye mi?
@betterböcek ülkeye demokrasiyi getiren Atatürk zaten sal*k mısın sen acaba. Sorduğu soruya bak
Bence salk sensin muhakeme edemiyorsun 🤣 ben niye seçimlere tek parti ile giriyordu diyorum açıkla
@betterböcek Geçemezdi çünküOsmanlı’nın “teokratik” düzeni, milleti ezmiş, horlamış ve cahil bırakmıştı.
Ulus’u “tebaa”, yurttaş’ı “kul” eylemişti!
Okul yoktu, teknoloji yoktu, bayındırlık yoktu; iş yoktu, toprak yoktu.
Üretim sıfır, ekonomi azınlıkların elinde, maliye tamtakırdı.
Nüfusunun yarıdan fazlası köyde yaşıyor vesefil bir yaşam sürüyordu.
Hacı-hoca takımı köylüyü esir almıştı.
Ağalık-beylik düzeni halkın sırtında “boza” pişiriyordu.
Kadının adı da yoktu, kendi de yoktu!
Sağlık, muskacının, üfürükçünün “duası”na bırakılmıştı!
Din-iman, Allah-Kur’an söylemi, sahtekâr din adamının tekelindeydi.
Hadi, geç çok partili düzene? Koy sandığı halkın önüne, kim kazanır?
Saltanatçılar, halifeciler, gericiler, çıkarcılar, yalancılar…
Sen ne söylediğinin farkındamısın? Halkı köylü diye okul okuyamamış diye fakir diye demokrasiden yoksun mu bırakacaksın? Oy vermeye hak görmeyecek misin? O zaman senin mantığınla sadece üniversite mezunları oy kullansın madem insan ayrımı yapıyorsun öyle mi? Senin oyunla benim oyum bir değil senin neyine demokrasi mi diyorsun? Yuhhh!!!
@betterböcek Gerçek bir cahil insan örneğini sergiledin şu an seni tebrik ediyorum. Bir insanın algılaması bu kadar kıt olmamalı. Konuyu daha fazla saptıramazdın yani
Hadi git başka yerde meelemeye devam et sen
Noldu tam olarak ne söylediğin anlaşılıyor yukarda türkçe yazmışsın, utanmadan kıvırıyor musun? Utanmaz
@betterböcek senin gibi cahiller işine geldiği gibi anlıyor işte.
@betterböcek Insanlar bir kere o yalancı tayfasına inanmış, onların partisi varken kimse kolay kolay Atatürk'e oy vermezdi diyorum sen o olmayan beyninle, verecek mantıklı cevap bulamadığın için konuyu saptırmaya çalışıyorsun. Yazıklar olsun o zihniyetine ne diyeyim yani
Sen halk oy vermez diyerek demokrasiye karşı mı çıkıyorsun? Yani demokrasi hikaye sizin düşünceniz önemli öyle mi? Bana oy vereceksen önüne sandık koyar seçim yaptırırım yok bana oy vermeyeceksen seçimi rüyanda gör öyle mi? Bide savunuyorsun utanmadan. Hani demokrattınız? Lafta mı?
@betterböcek Sen gerçek bir geriiiii zekaaaalısın
Noldu gerçekler ağır mı geldi? 😂😂😂
@betterböcek aynen ülke de senin gibi ağır ger*zekalı insanların olduğu gerçeği ağır geliyor.
Kimin canım olduğu, sorgulamadan ezberden konuştuğu belli. Sana ne söylenmişse aynen kendi fikrin gibi anlatıyorsun sıfır muhakeme sıfır sorgulama. Sonra canım kim oluyor? Sorgulayanlar 🤣🤣🤣
@betterböcek Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına demiş Mevlana.
Benim sinirimi yeterince zıplattın zaten ama adabımı bozamam. Hadi işine bak sende. Sıkma daha fazla
Allah'tan yüce Türk milletine diye başlamamış. Yoksa hükümet darbe çağrısı diye mağduru oynardı.
Ezhel ve onun gibi kendini sanatçı olrak nitelendiren insanlar. Kendi işlerini yapsalar hükümete çamur atmasalar ger şey rayına oturacak..
Sik tir git ya ülkenin yanlışını doğrusunu eleştirirsin ama böyle seni dinliyen insanlarada yazıklar olsun diyemezsin.
Haklı sonuna kadar görmeyen körsalak olması kazım ya da twittırdali paralı yeşiltopaç tayfadandır.
Çoğu girmez
@Ararat344 burayamı 😂
Hayr ya yanlıs anladım cogu cahil olan biteni gormez😀
@Ararat344 o belli zaten seçrikleri kişide çakma maduro
Atatürk tek adam olarak yönetmedi mi bu ülkeyi? Başka bir parti bile yoktu seçimlerde tek parti oluyordu yalan mı?
@betterböcek şaka falan mı? Atatürk tek mi yöbetti meclis kuru adam ayrıca onu geçç padilahlar yönetirken içerde ne kadar dükman olduğunu savaş varken vahdettin soysuzun nikah kıyma peşinde olduğunu bilmiyorsun galibaa? Ğlke savaşta heryerden düşman geliyor ne yapıcaktı? İyiki atam sizin gibi zekadı düşün değildi. Adamdan zekaaa akıyor zeka birde eleştirenlere bak allahım şaka gibiii şakaaa😂😂
şaka falan mı? Atatürk tek mi yönetti meclis kurdu adam ayrıca onu geçç padişahlar yönetirken içerde ne kadar düşman olduğunu savaş varken vahdettin soysuzun nikah kıyma peşinde olduğunu bilmiyorsun galibaa? Ülke savaşta heryerden düşman geliyor ne yapıcaktı? İyiki atam sizin gibi zekadı düşük değildi. Adamdan zekaaa akıyor zeka birde eleştirenlere bak allahım şaka gibiii şakaaa
@betterböcek yaş 30 ama tarih bilgin sfırı kimden öğrendin tarihi oğsküllğ deki olan kadir topaçından mı? Osmanlının hilafetle yönetildiğini padişaha kul köpekolduklarını da bilmezsin şimdi sen? Osmanlının borçlarını biliyormusun bari?
Komedi tam olarak senin iki yüzlülüğün. İnsanların önüne seçim sandığı koymadan muhalefet partileri kurmadan kurulan göstermelik partilere muhalifler gelince hemen kapatmadan demokrasiden uzak tam bir tek adam yönetimi koyulmuş sen utanmadam doğruydu diyorsun. Üniversitedeki proflar bile kabul ediyor o dönem yanlış yapıldı demokrasi işletilmedi tek adam yönetimi vardı diyorlar ama sen saçmalamaya devam et
Atatürkten demokrasi istemeyen başkalarından istiyor :))
Ezhel yine içeri girerse şaşmamalı geçen sefer şarkıdan girmişti.
Siyaset onun haddinemiymiş bence gündemde kalmaya çalışıyor
Kendisinin topluma çok büyük bir faydası var ya
birde kurumları beğenmeyip eleştiriyor🤣
İlkokul dört zekasıyla ve köylü kurnazlığıyla kılıksız bir adam kapınıza gelip önce kendini sevdiriyor sonra da evinizin tapusuna kadar alıyor. E çüş hakkatten.
sonuna kadar haklı bu haram saltanatı seçimle yıkılmalı seçimle geldikleri gibi seçimle ardlarına baka baka gitmeliler
Nazilerle bağlantıyı çözemedim anlatır mısın? Meşruiyetini nasıl kaybediyor bir hükümet? Seçimle gelmedi mi?
@betterböcek tarih bilgin yok araştırmıyorsun bu konuda bilgin olmadığını zaten sende aydınlat diye yazmışsın ben şimdi sana nasıl anlatayım araştır
Emin misin bilmediğimden? Yoksa sen mi cahilsin? 🤣
Kafası güzel yine densizin
Şunu gram sevmiyordum zaten
Benim düşüncem var. Bana ne Ezhel den. Edhem benden çok mu akilli
Cahil uyuşturucu bagımlısı serserinin biri.
Kesinlikle öyle ya ben kerimcan ya da ezel gibileri sevmem fakat başarılarına saygı duyarım ama hayatta asla öyle bir şekilde başarı elde etmek istemem
@Aphell123 Kesinlikle dostum
7 ay silivride yaşadım bir daha gitmeyi düşünmüyorum
Terör sempatizanı birisi ama söylediklerinde çok haklı
Söyleyecek çok şey var da silivri soğuktur şimdi...
Sonuna kadar hak veriyorum. Türkiye'nin her şeyi artık çok saçma.
Haklısın haklısın da işte bizim söylelemizle olmuyor. Bizi adam yerine koyan mı var bu ülkede
Bu herif pkk sempatizanı değilmi normal bence
aşırı abartıdır. nazi almanyası ne alakadır?
Bence de komik , at da bu biraz fazla olmuş 🤣🤣🤣
Helal olsun sonunda biri konuştu
Bu herif adamın dibi ya
Az demiş aile şirketine dönüşmüş durumda
Evet doğru öyleydi ama Atatürk ölmeden 2 defa çoklu parti ye geçme denemesi yaptı ikisindede ülke bugünkü gibi kutuplaşmaya gitti ve erken olduğunu gördü
Malesef Atatürk ün gördüğü tehlikeler gerçek oldu tek parti rejimine dönüştü sakat demokrasimiz tümden yok oldu
Oysaki başa gelirken taahhütleri tam demokrasi çoğulcu demokrasi hak adalet filandı geldiğimiz noktada ülke net iki parça halinde ve iktidar borusu ötüyor
Kaldıki Atatürk ün icraatları neredeee şimdi bulunduğumuz nokta nerede
Sen gerçekten okuduğunu veya sana söyleneni hiç aklında mukayese etmeden mi kabul ediyorsun? Her söylenene böyle sorgusuz inanır mısın?
Bir insan niye tek adam tek parti ile devlet yönetir ve tek parti ile seçime gider?
Hadi muhalefet partisi kurdurdu sonra diyelim, eee muhalif görüştekiler o partiye doluştu diye niye o partileri kapatıyorsun? Maksadın gerçek muhalefet değil de göstermelik muhalefet miydi? Tek parti ile seçime gitmek ayıp oluyor başka partiler de olsun ama göstermelik olsun, güçlü muhalefet olacak partiler olmasın en iyisi tekrar kapatalım partileri , öyle mi? Sen de alkışla. Geçmişe dönüp yanlışları göremeyen ilerde de yolunu düzgün çizemez.
Millet hakimiyeti esasına dayanan ve bilhassa cumhuriyet idaresine sahip olan memleketlerde siyasi partilerin mevcudiyeti doğaldır. Türkiye Cumhuriyeti'nde de birbirini denetleyen partilerin doğacağına şüphe yoktur.''
Türkiye Cumhuriyeti çok partili demokrasiye hızlı adımlarla ilerlerken bir şeyler yolunda gitmemeye başladı. Terakkiperver Fırka hükumeti denetleyecek yapıcı bir muhalefet iken, radikal rejim karşıtları tarafından bir sığınma yeri olarak görüldü. Böylelikle yeni parti kurucuların hiç istemeyeceği bir yöne doğru gitmekteydi.
1930 daki ikinci denemede iç kargaşaya meyil etti ve hızla kalkınma mücadelesi veren genç devlet için büyük sıkıntılar. Getireceği açıktı
Atatürk hiç birzaman bireysel yönetim istemedi ve hep halk kendi kendini yönetsin çoğulcu demokrasi olsun istedi
Bugün gelinen noktada ise malesef çoğulcu yapıcı ve denetleyici bir demokrasiden hızla uzaklaşılmış durumdayız
Ceza ne diyor bu konuda
Cesaretini takdir ediyorum
Yazdiklarinin bir anlami yok.
Neden böyle bir paylaşım yaptı?
Pkk taraftarı olduğu için olabilir mi? Adam pkk lıların gösterilerine bile katılıyordu
İktidara karşı olan ya fetöcü ya da pkk lı zaten
Adam pkk gösterilerinde görülmüş diyorum sonuna kadar inkardasın bakıyorum 🤣
Bu ülke de kimler kimlerle görüldü kol kola gezdi önce bir onlardan hesap sormak lazım, Ezhel deve de kulak kalır onların yanında sıradan bir vatandaş sonuçta
Sıradan vatandaş olduğu için mi kaçtı polisten ve almanyaya sığındı? Bizim niye öyle bir durumumuz yok
Sen yalakasın çünkü, niye kaçasın ki senin tuzun kuru keyfin yerinde
Hee evet tüm muhalifler zulüm görüyo kaçıyo demi? 🤣🤣🤣 ulan çevremde ne kadar chp li pkk lı varsa hepsi torpille nerelere geldi asıl onların tuzu kuru. Ağızlarını doldura doldura da rahatça küfrediyorlar hükümete heryerde. Benim mi tuzum kuru?
Peki 🤭
Ezhel ne diyosa doğruu😌
İlk muhalif partiyi kurduran Atatürk. Bilip bilmeden atıp tutmayın.
@Ruh_adam-1905 kurdurdu da niye muhalifler o partiye doluştu diye kapattırdı? İki defa parti kurdurdu ikisini de kapattırdı niye? Görüntü olsun ama gerçek muhalefet olmasın diye mi?
Keşke öğrenip öyle yorum yazsan. Partinin kapatılmasının nedeni İzmir suikastı. Partinin tüm delegeleri Atatürk'ün milli mücadelede yanında olan subaylar. Kazım Karabekir, Rauf Orbay, Refet bele...
@Ruh_adam-1905 İzmir suikastını parti mi tasarlamış yooo eee niye kapatıyor yoksa bahane mi
Katılıyorum adam doğru demiş.
Dışarıyı beğenmemiş herhalde, Silivri soğuktur.
Bunu söylemek istemezdim ama haklı
Rap'ine baksın diyorum
Arkasındayım doğru söylüyor
Abimiz haklı ama şimdi silivri soğuktur.
Doğru söylüyor helal olsun.
Zaten öyle bu çocuğu hiç sevmem normalde.
Dogru soylemis 1 hafta sonra silivri de
parti devleti bile değil diktatörlük oldu resmen
Arpacık beyinlilere laf anlatarak zaman kaybetmiş.
Geçmiş olsn gece operasyonu ile alırlar
freezhele başlayalım şimdiden 😄