Türkiye bir parti devletine değil, tek adam devletine dönüştü.
Sene 2017'de bu referandumdan evet çıktığı an zaten Türkiye karanlığa sürüklenmişti.
Bugün bunun sonuçlarını görüyoruz. Meclis tamamen işlevsiz durumda, halkı sömürmekten başka bir şey yapmıyorlar. Tüm kanunlar khk ile meclis onayı almadan çıkıyor, ve bunun için tek adamın imzası yeterli.
Osmanlı meşrutiyet döneminde bile padişah meclis onayı almadan ferman veremezdi. Bugünkü yönetim şekli bırakın demokrasiyi, meşrutiyetten bile daha kötü.
@betterböcek Atatürk bu ülkeyi sayısız cephede, tükenmiş halde olan halkı çevresinde toplamayı başararak kurtarmış bir mareşal gazi paşadır. Halkı içinde bulunduğu cehalet çukurundan çıkarmak için tek adam olarak yönetti ülkeyi. Eğer yapmasaydı, bugün Afganistan, Suriye, Libya gibi sefalet içerisinde sürünen ülkelerden bir farkımız kalmayacaktı.
Kısacası Atatürk bir daha asla tek adam rejimi yaşamayalım diye tek adam oldu. Kendisinin düzgün muhalif partiler kurulması için destekleri bile oldu, ama o partiler hilafetçi hainler tarafından ele geçirilince kapatıldı.
Size A haberde ne söylüyorlar bilmiyorum ama biraz tarihi kitap okursan Atatürk'ün bu ülke için neler yaptığını anlarsın.
Şunu da belirteyim, bu parti meselesi değil. Başkanlık sistemi başlı başına bir sorun. Akpliler eksi veriyor sanırım ama yarın başka bir parti geldiğinde yine aşırı yetki sorunu devam edecek. Sistem kötü olduktan sonra kim gelirse gelsin.
Ya komik olma demokrasiyi haketmiyorlardı diyemezsin. O dönem şimdikinin 1/10 u kadar bile demokrasi yoktu. Partiler kuruluyordu ama gerçekten muhalifler oraya doluşunca kapatılıyordu. Yani görüntüde başka parti olsun ama gerçekte muhalefet olmasın isteniyordu. Asla baskıyı hakediyordu insanlar diyemezsin. Diyorsan şimdi demokrasi istemen komik olur
Merhaba, Farklı ülkeden insanlara vatandaşlık verip oy kullandırmak, kendi siyesi görüşünde olanlara torpil yapıp olmayanları işsiz bırakmak, durmadan sınav sistemi değiştirmek, insanlardan saygı bekleyip insanlara saygı duymamak, gelir dağılımının dengesiz olması, din adı altında her şeyi düşünmeyen kesime entegre etmek ve daha nicesi bence her şey açık lakin toplum bünyemizde düşünmek yerine sunulanı kabul eden , sorgulamayan , araştırmayan lakin oy kullanan bir kesim barındıriyoruz ve bu kesim görünmeyecek büyüklükte değil büyük bir kesim. Yazık sadece. Kişi başına düşen milli gelire girmiyorum bile. Benim siyasetle bir alakam ve ilgim yok lakin gördüğüm ve incelediğim kadarıyla böyle.
Hükümetler meşruiyetini halkın reyiyle elde ederler. Şu an ki hükümet de halkın reyi ile iş başına geçmiştir. Siyasi görüşümüz ile uyuşsun, uyuşmasın, milli iradeye saygılı olunmalıdır. Bu Ezhel isimli adam kendi desteklediği siyasi parti iktidar olursa da böyle diyebilecek midir? CHP kaybettiği her seçim sonrası şaibe iddiaları ortaya atıyordu. Son yerel seçimde başarı elde edince bir anda şaibe lafları ortadan kalktı. Bizim taraf kazanırsa seçim düzgün, hükümet meşru, karşı taraf kazanırsa seçim şaibeli, hükümet gayrimeşru söyleminden vazgeçilmelidir.
Öyleyse yeni yapılan seçimde çalıp oyunu yükseltmesi icap ederdi. Halbuki daha büyük farkla kaybetti. Azıcık aklet ya hu, başka beklentimiz yok senden.
Madem demokrasiden dem vuruyoruz cogunlugun oyuyla iktidare gelen kim olursa olsun, yine secimle degisir. Kimsenin mesruyrt verme ya da almak gibi bir luksu yok. Ister sevelim ister sevmeyelim isin ozu bu. Sevmiyorsan sana yakin olan dusunceye insanlari ikna etmeye calisirsin becerebilirsen senin istedigin gibi olur. Yok ikna edemiyorsan, senin istemedigin olmuyor diye yok mesruyet ti yok gecerlilikti gibi sozler soylemek hadfin degildir. Malesef gunumuzde en buyuk siyasi vandallik kendi dusuncelerine uymayan kisilere karsi demikrasi adina yapiliyor.
Cidden seçimle gidecegine ve en önemlisi son secimlerle iktidar olduğuna mi inaniyorsunuz o zanan cok beklerdiniz cunku oyke bir sey olmayacak. Diktatörler de secimle gelir ama secimle gitmez. Hükümetin simdiye kadar 100 kere düşmesi gerekirdi yoksuzluk yapıp düşmeyen hukumet olmaz ve bu is çığrından çıktı
Bu ülke biraz normal olsaydi Tayyip coktan yolsuzluktan tutuklanmış hükümet düşmüştü. Agziniza sicsa yarabbi sukur dersiniz pandemide bile yardim yapmadı takim tutar gibi tutuyorsunuz yazık. Yarin bir gun tecavüze ugrasan ys da Alkah korusun öldürülmekke tehdit edilsen şikayetlerin dikkate alinmayacak oldurulsen gerekli cezayi almayacak asgarisini yatip cikacak bok yoluna gideceksin guvencen yok canınin bir degeri yok ve sen hâlâ bu zihniyeti savunuyorsun #128milyardolarnerede
@GeriDöndümBebek haa eski hükümetler zamanı adalet sistemi süperdi, ülkenin o saydığın saymadığın tüm dertleri oluşmamıştı, akp ile başladı öyle mi? 🤣🤣 Ak parti çok hizmet etti ama illaki eksiklikler eskiden beri var olan hatalar oluyor ve düzeltmeye çalılıyorlar
Caninın önemi yok hâlâ savunuyorsun neden benim canımın bir önemi yok demek yok ve evet eskiden adalet sistemi daha iyiydi heralde en azından hirsızlar katiller mahkemenin bir kapisindan girip öbüründen çıkmazdı mafyalar salinmazdı. Daha iyiye gitmiyorsak savunmanin ne anlami var ki. Eskiden en azindan insanlar cinayet islemeye kolay kolay cesaret edemezdi kadin cinayetleri patlak verdi niye? Önlenmiyor çünkü. Zaman ilerledi ama bi çözüm sunulmuyor aksine geri gidiliyor hapiste hep muhalefet var dusunce suçluları var ama senin caninin bir önemi yok sokakta dayak yesen koşan yok polisler mobeseden maske takmayanlari izliyor
@GeriDöndümBebek geziden hemen önce benim borsada param vardı uzun süredir çok iyi kazanıyordum borsadan, araba alacaktım. Bir anda gezi olayları çıktı borsa tepe taklak oldu, satmadım tekrar çıkar sabırlı olayım diye. Gezi olayları büyüdü, ekonomi çöktü borsa çöktü benim hisseler de dibi boyladı. Çok zarar ettim hatırlatma. Bide 10 kuruş diyo😂 bilmesek inanacaz
Evet 10 kuruş arttı dovizlerin varsa atmış olmasi gerek. şu an mutlusundur heralde dolar 8 mi 9 mu ne. Bir imzayla 1 tl arttı Geziye laf edip de bunlara bişey demiyorsan sen iflah olmazsin. Piyasa 10 KURUŞLA altüst olduysa şimdi ne
Madem piyasalardan bu kadar dertlisin niye bu kadar tutuyorsun diye soruyorum anlamak mumkun değil. Geziye lanet okuyup dolarin firlamasi umrunda bile değil
Herkes sorunun birilerinde olduğunu söylüyor , herkes birbirini hedef gösteriyor fakat kimse aynaya bakmıyor. X parti yerine Z parti geldiğinde ; torpil yapan , yalan söyleyen , haksız kazanç elde eden... insanlar bir yere gitmeyecek ya da bir anda Türkiye bilim çağı filan yaşamayacak. Sistemin ve insanlarımızın gelişmesi ve değişmesi lazım. Yoksa sabaha kadar konuşalım ve eleştirelim sesimiz kısılana kadar bağıralım ne değişecek?
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Beyler bayanlar sakin olun akpye oy vermis biri olarak bakın neler anlatıcam öncelikle akp devri bitti bu ulkede artik kimseden oy alamaz çunku bu sevgi artik herkeste nefrete donustu siz nefret ettiginiz birini artik sevemessiniz tamam akp bittti eee kim gelirse bu ulke eski guzel gunlere döner? Baştan söylim chp nin oldugu yerde asla ama asla güzel birsey beklemeyin çunku onlarda vizyon diye bisey yok onlar yapamaz olum anlayin sunu eee kim yapacak ozaman? Bence 2023 de deva partisi veya yeniden refah partisi başa gelirse ben biseyler bekliyorum cunku başlarindaki adamlar çok kaliteli adamlar deva partisnin basindakileri biliyosunuzdur refahinki de erbakanın oglu daha ne olsun ulkeye büyük katkisi olan bir adamin oglundan bahsediyoruz onun icin soyliceklerim bu kadar ayrica akp hic yararli bir sey yapmadi demeyin bu namkörluge girer dedigim gibi sistemsel ariza var ve bunu akp yönetimi beceremedi
Nazi Almanyası’nda bunu paylaşabilir miydi? Yine uyuştrucuyu çekip yazmış heralde aşağıda 👇 kullanmaktan cezası
Ezhel lakaplı rapçi Sercan İpekçioğlu, “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak” suçundan yeniden hakim karşısına çıktı. Yurt dışında ister istemez kullanılan ortamlarda uyuşturucuya maruz kaldığını belirten İpekçioğlu, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ünlü rapçinin cezası ertelendi.
Yorumlarda herkes resmen saçmalamış ekonomi şu an kötü refah seviyesi kötü ama halkın seçtiği bir hükümet asla meşruluğunu kaybetmez sanırım insanlar okuduğunu anlamakta zorluk çekiyor EZHEL de almanyada gününü gün yapıyor ancak ordan atıp tutar o da milleti gaza getirip kaçıyor işte ne yapalım bizim toplumda genel olarak her kesimde sürü mantığı var
Gündemde kalabilmek için yapılan basit hareketler. Sen ülkeni bu kadar çok seviyorsan terör örgütlerinin mitinglerinde ne işin vardı kardeşim? ezhel bu ülkeye ne katmış be gibi bir faydası dokunmuş ki söz söylüyor. Beşinci kolun adamlarını istemiyorum bu ülkede. Genel olarak ülkenin durumu iyiye gitmiyor ama sen ne yaptında eleştiriyorsun?
Kendisinin şu an nerede olduğunu merak ettiğim kişi. Ve bu sözleri yazarken hiçbir sebep belirtmemesi de sadece taş atayım ama niye olduğunu söylemeyim, herkes kendine göre yorumlasın der gibi duruyor. Anlaşılan bir kesim de gerçektende bir Nazi Almanya’sı özlemi var. Hep görmediği, sadece duyumlardan öğrendiği bir dönemin hayalini kuruyorlar.
Nazi Almanyasının "N" sinden bile anlamayan kim varsa kalkıp nazi benzetmesi yapıyor akp ye, tamam sevmem, hoşlanmam, tasdik etmem bunlar ayrı meseleler de, bir nazi rejiminin yüzde yarımı bile olamaz akp, en başta da nazi rejiminde hükümete böyle eleştiri yapan birinden bir kez daha haber alınamazdı. Gerisini siz düşünün nazi rejiminin nasıl bir rejim olduğunu, ve diyorum ki, keşke naziler kadar güçlü bir hükümet olsaydı da başta, biz de gerçek bir nazi rejimi altında yaşayabilseydik!
Hükümetlerin meşruiyetini halkın seçimi belirler. O yüzden saçma bir açıklama. Lakin parti devletine dönüştük, bu konuda oldukça haklı. Yine de halk parti devleti olmayı, demokrasiyi ya da diktatörlüğü seçiyorsa bunda da herhangi bir sakınca görmüyorum.
Siyaseti ülkenin o günkü koşulları ile değerlendirmek gerek. Bu yaptığın cahilce bir yorum. Fikrini elbette beyan et ama sağa sola salça olma boşuna elinde sağlam argümanların olmadıkça.
Nası yani bu şeye benzemiş. Hocanın teki kadınların kızların açık saçık dar giymesini kınıyormuş. Demişler ki senin kızın da dar pantalon mini etek giyiyor o ne iş? Hoca da demiş ki ; "ama ona yakışıyor!" 🤣🤣🤣🤣
Benim yaşadığım mahalle kenarda evet ama dilencileri sokmuyoruz. O yüzden sen giremezsin, benimle muhatap olabileceğin tek yer burası. Tadını çıkar. 🤣🤣
Bak bakalım kaç yorumumda kaç küfür? Bir de kendininkileri oku. 😂 Benimle konuşma şerefine erişebileceğin tek yer burası, o yüzden seni engellemeyip hala konuşmana izin veriyorum. Yok, ben istemiyorum diyorsan engelle ve bulunduğun muhite geri dön. Birkaç dakikalık kendini önemli hissetme lüksüne kastın varsa tabii. 🤣🤣
Bir şey gizlemiyorum tatlım, her şey apaçık ortada. Hani cahil olmasan seninle ahlağın ne olduğunu da tartışırım ama cahilsin. Seninle o tip bir sohbet yapılması mümkün değil. Anlayabileceğin dilden konuşuyorum. Gel barışalım; sana el işçiliği bir kolye yapıp göndereyim, mahallende hava atarsın. 🤣🤣🤣
Islah evinde öğretiyorlar mı? Hiç bilmiyordum güzelim. Sen bu konulara fazlasıyla hakimsin. Ben kendi atölyemde öğrendim. Çok şanssızım. Sen gerçekten çok şanslısın, dezavantajlı kesimlerin hayatlarını merak ederdim, sayende öğreniyorum. 🤣🤣🤣
Ne yapalım peki? Elimize silah bulup bir yerlerden meclis mi basalım? Sokaklarda birbirimize mi girelim? Zaten küreselcilerin de istedikleri bu. Türkiye'yi içten parçalayıp yok edelimin muhabbetini yapıyorlar. Tanrı adam olmadıkça deccal muvaffak olacaktır her zaman...
Vallahi ne diyeyim. Ekonomik yönden borsada çöktüm, zararım çok büyük. Ben ona yanıyorum. Bütün küçük yatırımcı battı. İktidar yöneticilerinden piyasaya moral verecek Ümit verecek ne bir beyanat var ne de bir ciddi tedbir. Özal dönemini de yaşadım ben, bu tür durumlar o zaman da yaşandı ama paketler peş peşe açıklanır vatandaş rahatlatılırdı. Umarım yanılıyorumdur, umarım herşey güzeldir ve umarım herşey daha güzel olur. Ülkemin ekonomisi düzelsin de ben batarsam batayım. 🇹🇷 😎
Katilmiyorum ulkede 2 parti var ve ikisininde ülke zerrece umrunda değil siyasete ülke aşkı olan ülkesi için iktidarsa bile muhalefetle el sıkışıcak birisi lazım. muhalefet iktidara geçince daha İyi olucak sanmayın olmicak
Türkiyenin genel durumundan bahsederek mi bunu paylaşıyor yoksa yeni anlık bir durum oldu da ondan mı paylaşıyor. Eğer genel durumundan bahsederek bundan bahsediyorsa Türkiyenin genel durumu yeni yıla girdik 4 ay içinde olmadı ki uzun zamandır bir genel sorun vardı peki şimdi mi o durumu paylaşacağı tutmuş oda ayrı konu ancak ülkenin sorunları olduğunu kimse inkar etmedi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ülkede liyakat diye bir şey kalmamış, her şey dayı, amca olmuş belediyeler insan kaçakçısı, ihaleler adrese teslim, eleştiri yapan terörist olmuş. Birisi doğru söyledi mi onun doğruluğunu kabul etmeyip söyleyenin kusurunu bulmaya çalişiyorlar. Size cennetten yer mi verdiler bu sevgi nerden geliyor. Ha unutmuşum iyi bir işe sahip olmak için onlara üye olmak lazımdı.
Ezhel önce zararlı maddeleri meşrulaştırmanın bedelini ödesin ondan sonra gelsin konuşsun. Şu çok komik biri konuşuyor ama bakıyorsun o kişinin hataları var.
Sen sivil toplum kuruluşu başkanı mısın, uyuşturucuyu, seksi ve kavgayı özendiren bir çalgıcısın, ne ulan bu manifesto gibi bildiri yayınlamak müptezel..
Bunu alt düşüncesi olan, hayranları ve gençliği planlı bir şekilde anarşiye, devlete karşı bir ayaklanmaya sürüklemek için planlica söylediğini, hayranları ve insanları etkilemeye yönlendirmeye amaçlı olduğunu düşünüyorum
@betterböcek tşkler. Zaten şahsi fikri olsa kendine saklardi. Bilseler ne bilmeseler ne diye bakardı fikrine ama gaye etkilemek yön vermek yönlendirmek.
Bu kadar çok bilmislere cevabım genelde aynı teokiyi gösterenler gibi şu oluyor.
" Ulan madem o kadar akıllısı ve yanlış gidişat falan diye yorumluyorsun, adam olaydın da sen oraya geleydin daha iyisini yapaydin " ama boş işte beyin çalışmaz dil çalışır böylelerinde. Ve memleket sevgisi asla olmaz. Zora düşünce ilk kaçan tayfadandir bunlar.
Sanat yapıyorum diye de emer sömürür insanları.
Dur bir de guldureyim seni🙂 Aklıma demet akalın geldi, diyor ya, Hira buhun tktoka girmiş😂😂😂😂 güya sanatçılar , fikir yorum sanat insanı ama somurduklri paraya gelince çanları onunla atar, halk umurlarinda olmaz. Tktokta giden para yine halka gitmiş cokmu düşünmez bosbeyin ve somuruculer
@Bukiminumrundaki örnek vermedim, kendini sanatçı diye yorumlayıp sömüren taufadan bir isim daha söyledim. soruda olduğu gibi. Lütfen okuduğumuzu iyi algilayalim 👍
Çok haklı doğru demiş. Neyse yarın tutuklanır büyük ihtimalle yine. Ama çok haklı yani. Bu ülkede doğruları söylemek yazmak ve çizmek suçtur bunun farkında ama adam helal olsun yine de susmuyor. Keşke herkes bu şekilde cesur olsa.
@betterböcek Nazi Almanyası da tek partiliydi. Diktatör rejimi. Yani aklınıza hemen gaz odaları falan gelmesin. Nazi Almanyası sadece gaz odası değildi. Şu an ülke tek partili bir sistemle yürütülüyor ve o parti hukuk olsun parasal konular olsun hepsine el koymuş durumda tek el tarafından yönetiliyor. Nazi Almanyası da böyleydi. Hitlere karşı suç işlersen cezasını çekersin. Hitler hakkında negatif bir yazı yazar da söylersen cezasını çekersin. Şu an Türkiye de aynı durumda RTE için tek bir yanlış söz söyle bir tweet at ertesi sabahı ya Fetö diye alırlar seni ya da darbeci diye alırlar :)
@betterböcek Atatürk çok partili sisteme geçiş yapmıştı yalnız ve muhalefet görüşlere karşı değildi :) Öyle birisi olsa neden çok partili sisteme geçiş yapmak için izinler yasalar çıkarsın ki? Azıcık tarih bilgisi öğren derim sana :) Hatta cephede birlikte omuz omuza savaştığı Salih Bozok'a parti kur demiştir. İstersen bunu bir araştır. :)
Ha zamanında idam ettirdiği din adamları oldu. Haklıydı da çünkü ülke içinde karışıklığa sebebiyet veriyorlardı. Bak mesela FETÖ zamanında asılmış olsa belki 15 temmuz gerçekleşmeyecekti.
Başka parti kurdurdu da niye muhalifler o partiye doluştu diye kapattırdı? İki defa parti kurdurdu ikisini de kapattırdı niye? Görüntü olsun ama gerçek muhalefet olmasın diye mi?
Gülüyorum sadece, adam bunu açıkça dile getiriyorsa bilki gayet özgür bi devlette yaşıyoruz dileyen dilediğini söylüyor ama sizlere rahatlık batıyor başka birşey gelmiyor aklima
@türkügibisevdim özgürce dile getirmek mi? Şarkı sözünden bile hapis yatılıyor bu ülkede. Neyin özgürlüğü bu? Ama doğru sende haklısın köleliğin olduğu devre kadar gerilemedik daha. Gerçi siz orda da şükredecek bir b*k bulursunuz kesin.
Yani bizden daha kötü kuzey kore ve rusya değiliz diye şükredelim öyle mi? Yahu yazık, siz bu ülkenin akp öncesini sırf akplilerden duya duya sanıyorsunuz ki mahrumiyet çağıydı... Malesef birçok yönden bugüne fark atar bir hayat yaşandı bu ülkede, 80-00 arası Türkiye dünyanın gözbebeğiydi, istiklal de her haftasonu gelen giden yabancı sanatçıların konserlerinden vs geçilmiyordu... En güzeli paramız, gelecek kurgumuz, gerçekleştirmemiz olası hayallerimizle yaşayıp gidiyorduk. Şimdiyse ‘kuzey kore olmadığımıza şükredelim’ öyle mi? Babuş, kuzey kore Türkiye olmadığına şükrediyor olmasın?
Tabii dünyanin göz bebeği olacaktık, tam bi koyunduk ne istiyorlarsa onu yapıyorduk üretmiyor onlara el açıyorduk.. ve dedigin gibi sanatsal tam bi şairane bi hayatımız vardi insanlar sevgi aşk doluydu. Hatta karnımız bile sanatla edebiyatla doyuyordu.. ya arkadaşım hastanelerde insanlar rehin tutuluyordu ödemesini yapamadıkları icin cenazesini alamıyor hamile kadınlar cocuk doğurup hastaneden kaciyorlardi ne anlatiyon sen?
Bugün ki muhalefet ne kadar büyük yalanlar iftiralar atsa da en azindan huzur içindeyiz o zamanlardaki gibi sağ sol çatışmamız yok. Sizin gibiler nankör insanlar, ne yapsa yaranamaz.. sizler kaddafi gibi saddam gibi gittiği zaman ah tuh edeceksiniz ama inşallah o zaman iş işten geçmemiş olur.
@türkügibisevdim 25 yaşındayım çocuk hayvan tecavüzü gördük, kadına tecavüz şiddetin alasını gördük, darbe girişimi gördük, en çok şehit bu AKP döneminde verildi yanlış politikalar yüzünden, insanlığın bittiğini gördük tarihin gelmiş geçmiş en kötü yönetimi
Hayvan tecavüzü kadina tecavüz şiddet darbe geçmişte hic mi olmadi? Diyeceksin ki bu kadar olmadi ama o zamanlar yayın organları bu kadar gelismemisti boyle akıllı telefonlar yoktu kayıt vs alamıyordun bu yuzden bi kesim duyuyor görüyordu gündeme gelmiyordu. Ama vardi ben bilirim bizim eski bi komşumuz içerdi karısını surekli döverdi küçüktüm adam çocuklarına eşine kan kustururdu ben bile hala unutamadım. Yani bunlar her zmn vardi simdi bunu bile devlete baglamanda tuhaf ya😏 gelelim şehit meselesine; o dönemlerde soruyorum tunceli diyarbakir şırnak bitlis bingöl doğu tarafına gidebiliyor muyduk, rahatca gezsbiliyor muydun simdi ki gibi hayır gezemiyordun çünkü oranın kontrolü pkk nin elindeydi. Sürekli sivil askerlerimiz kaçırılıyor şehit ediliyordu. Ya korkup geri çekilecek orayı terör örgütüne peşkeş cekecektik ya da mücadele edip kontrol altına alacaktik ve biz bunu yaptik mücadele ettik ve Şu an kontrolümüz de terör bitti nerdeyse.. kendi yerli savunma sanayiimizle cok daha başarılı sekilde ilerledik ama sizler bunları görmüyorsunuz ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.. bunu görün bari bre insafsizlar😒
@türkügibisevdim savunma sanayinin temellerini o eski Türkiye'de beğenmediklerin attı Ecevit Kıbrıs'ı aldı Erbakan'la bu ne yaptı, Tayyip hazır olanı aldı savunma sanayini geliştirdi hepsi bu aslında o da yapmadı, Tayyip toprak kazanabilmişmi bugün küfür ettikleri sayesinde orada.. Atatürk'e bile saygıları yok bu ülkenin kurucusuna saygısı olmayan benim gözümde sıfır isterse kralını yapsın
Emin ol ahlaksızlığın dibine vuruldu bu dönemde iddaa denen şey bu hükümet döneminde geldi daha çok şey sayarım tek yaptığı şey yol köprü yaptırmak, geçenlerde emperyalist kanadalı şirkete kaz dağları ve bir çok yer peşkeş çekildi satmadıkları değer kalmadı, Türk Telekom'u soyan adam geri geldi ya bırak Allah aşkına ülkeyi soya soya bitirdiler
Ecevit mi kıbrisi aldı 😂😂güldürme kardeşim beni ya.. Ecevit durdurmasaydı bugün kıbrıs komple bizimdi, rahmetli erbakan hocamız operasyonu başlattı ecevit yurttaşındaydı. Sonra operasyonu duyunca hızlı bi şekilde iptal ettirdi. Tayyip erbakanin talebesi onun projelerini düşüncelerini gerceklestiriyor bu dogru. Bu ülke kuruldu ama milletin azmiyle iradesiyle kuruldu. Yunanistanin kac ton altın borcuna cizik çekip musul kerkük ve adaları hayrimiza verdiğimizi unuttun galiba.. Bu ülkeye cok iyi oyunlar oynandı da milletimiz farkinda degil ama az kaldi hersey birbir çıkacak ortaya..
@türkügibisevdim Tarih cahilisin hangi Yunanistan'ın borcu, Yunan borcu dediğin Osmanlının bize bıraktığı enkazdı,1980lere kadar Türkiye Osmanlı'nın borcunu ödedi. Şeyh Sait isyanıyla Musul Kerkük verildi Yunan borcuyla değil senin savunduğun hükümet 10 m2 yeri koruyamadı süleyman şah türbesini kaçırdı, iyiki de Musul Kerkük yok biz onu da kaybederdik bunlarla, tarihi git öğren ilk önce operasyon durmasaydı şu anda İstanbul'da belki de Sultanahmet Cami yoktu bombalamakla tehdit ettiler seni zamana göre yorumla, bu ülkenin cumhurbaşkanına trump aptal dedi, biden demediğini bırakmadı erdoğanı darbe yapıp resmen indirmekten bahsetti cevap bile veremediler, ecevit ise diplomatik dille cevap verebiliyordu. Şu an Kıbrıs olmasa Doğu Akdeniz'de söz sahibi bile olamazsın, Erbakan bile öğrencilerini yerden yere vurdu yıllarca tvde, hiçte onun projelerini gerçekleştirmiyor ayrıca habur sınır kapısından geçirilen şerefsizleri unutmadık o günleri, bu ülkenin kozmik odasına girildi eğer Erbakan'ın yolundan gitmiş olsalardı, gel bu hasret bitsin diye yalvarmazlardı pensilvanya eşeğine
Tayyip yiyor sizi. Bana muhalif olduğu icin hapse atıyorum demiuor bana muhalefet olan zillettir illettir teroristtir diyor ulkeyi kutuplaştiriyor muhalefeti ve muhalif sesleri düşmanlaştirip terörist yerine koyuyor diktatorun sözlük anlamı resmen ve diktatorler secimle gitmezler.
Diktatörlüğü sizler daha iyi bilirsiniz bu adam kac senedir secimle geliyor basa sizler tabi alışmışsınız her 20 senede bir darbe yapmaya ama bu sefer yedirmezler😉
Secimle mi geliyor? Hile hurdayla başta kalıyor ve secimle gitmeyecek cunku hile yapıyor İstanbul secimlerinde yapamadi sadece ikinci sefer denedi ama olmadı sen Turkiye genelinde secimlere hile karistirmaz mi saniyorsun. Ya adam muhalefet olan herkese hakaret ediyor böyle bir hakki var mı bu adilce mi? Isre senin gibi koyunlarin secimlerine gore yasiyoruz siz kazandik diye saf saf seviniyorsunuz biz terörist oluyoruz
Ben koyunsam sende bölücü hainsin o zaman. Hakaret ediyor diyosun çapulcunun teki çıkıyor tv ye sonu menderes gibi olacak yok sokağa davet ediyorumlar. Diktatör olsa bunlar böyle konuşamaz senin gibi yediği ekmeğe pisleyenlerde bunu göremeyecek kadar ahmak iste.. nerde bi vasıfsız burda ztn
Bölücü hain... imam osurursa cemaat sicarmış. Hic tanimadigin birine bolucu hain diyecek kadar bölünmüşsün neye gore bana bunu soyluyorsun sen kendine bak sensin bölücü hain. Sokaga çıkma protesto etme hakki anayasal bir haktır. Diktatör oldugu icin siz bu hakkini kullanmak istryenlere bu kadar dusmansiniz cunku bizzat tayyip hain diyor diktatör olmasi icin daha napmasi lazim. Elestirilemiyor protesto bile edilemiyor terörist hain damgasini yiyor. Halki birbirine dusman etti terorist lafı ayağa düştü daha ne olsun ya hic tanimadigin birine bölücü hain diyebiliyorsun iyi misin sen ya ne hakla beyinsiz ne demek hain sen hainin kelime anlamını öğren en ala bölücü sensin
Ulan hain dedi bana adam hain yerine konuldum bölücü dendim normal ulkede bu olur mu bak süper demiyorum normal diyorum. Hukumeti elestiren ünlüler siyasetciler soluğu mahkemede aliyo sirf bu yuzdrn insanlara terörist deniyo ya terörist hain bu kadar siradan bisey oldu
Hala nazi almayasında söyleyemez diyorlar ya. Konuşunca sadece hapse atılıp gaz odalarına doldurulmadığımız için minnet mi etmeliyiz? Sizin minnet iniz cebinizden geliyor. Ama herkes bankamatik memuru değil burda
@elsaalily akp den nefret ederim anlatımımdan bu çıkarımı yapman üzücü burda kastım gençlere uyuşturucuyu özendiren biri sistemi eleştiremez kendi ahlakın önce düzgün olmalı örnek olmalı...
Bu ülkede yaşamıyor bile kaçmış gitmiş yaşamadığı bir ülkeyle alakalı klavye başından sallama hakkına sahip değil. İyi ya da kötü yorumunu kendine saklasın.
Dusunce ozgurlugu var herkes ıstedıgını elestırır neden rahatsız oluyorsn adam televizyonda bile f*ck Biden diyebiliyor yani hu ozgurluk herkes herseyı diyebilir
Başkalarına köpeklik etmek ve ‘provake etmek’ nasıl oluyor anlatabilir misin? Yani kendi düşüncesini söylüyor olamaz mı, ille de başkası mı söyletmek zorunda ve her düşüncesini dile getiren seni provake mi ediyor? Yahu kendine hakim olup kendi aklını kullandığın oluyordur senin de değil mi? Yapılabiliyor yani, senin bir fikrin olunca popüler olmayan, bunu dile getirmek hoşuna gitmiyor mu, kimin nasıl uyarılacağını düşünmek zorunda mıyız?
@lucedisophia nazi Almanya sı meşru olmayan bi hükümet ve buna susanlara yazıklar olsun artık susmayın diyor daha ne desin ayaklanma tarihi saati mi yazsın
@Clemelqueen bir uyuşturucu satıcısı devletin aleyhine halkı kışkırtan söylemlerde bulunuyor. Bu kışkırtma da ki amaç halka yarar sağlamaksa neden bunu devlete zarar verecek provakatif olaylarla çözmeyi tercih ediyor. Amaç siyasi görüşünü belli etmek mi yoksa çıkartılmak istenilen bir karışıklığa ön ayak olup kaos dan nemalanmak mı. Diyelim ki bu adamın amacı yanlış olan bir şeyi dile getirerek düzelmeai sağlamak. Ozaman neden bu kaos hasreti? Amacı iyi olan bir insan çıkar derki "şu hareket benim şahsi kanaatlerime ters ben bunların ülkemin çıkarlarına ters olduğunu düşünüyorum ve acilen düzeltimesi gerekir." belli bir kitleye sahip bir sanatçının kullanması gereken üslup budur. Yoksa banane ezhel hangi partiyi savunmuş kime karşı beni bağlamaz kendi hür düşüncesi. Ama özgürlük denilen şey bir başkasının özgürlüğüne kadar olan bir şeydir. Kimse özgğrlük ve hak adını kukkanarak bi başkasının özgürlüğünü kısıtlayıp hakkından mahrum bırakamaz. Bu ülke demokratik seçimlerle yönetilen bir ülke ve her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı halkın seçtiği yöneticiye saygı duyarak yaşamını idame ettirmek zorunda. Arrık yeni Türkiye de öyle zoraki hükümet indirmek düşürmek yok sokak olayı kaos ortamı yok onlar eski Türkiye de kaldı. O yüzden diyorum sanatçı ya da bir başka sözde vatan sever balon halkıp halkı türlü bahanelerle provake ederek sokakta kaos oluşturma özlemi çekmesin. Yedirmezler
@Onraldmir haklısın tabi kışkırtma söylemleri yapılmamalı ama bu adamın söylediği bütün halkın söylediğiyle aynı olduğu için onun söylemesinin daha etkili olduğunu düşündüm. O zaman halkta provake etme amacı güdüyor derdik.
@RedDragon97 hiç bi sanatçıya yandaşçı demedim genellemeni başkasına yaparsan belki doğru kişiye söylemiş olursun. Yandaşçı olsa da olmasa da kendi seçimi bişey diyemez kimse zaten.
@Clemelqueen bu adamın söylediği bütün halkın söyledigiyle aynı olsaydı laf ettiği hükümet %52 oy ile demokratik yollarla seçilmiş olmazdı. Bu adam halkın belli kısmında olan devlet hainliğinin bölücülüğün sempatizanı ve bunu da saklamıyor. Bu adam mı devlet için doğru olanı konuşuyor. Koca ülkede doğru konuşacak adam kalmadı bu mu doğru. Ayrıca hükümek yandaşı konuşan sanatçı yalaka olutır ama tayyibe söven vatan sever özgürlük savunucusu adalet dağıtıcı oluyor. Ben buna gülüyorum çünkü karşıdan çok komik oluyor
Oy verenlerin de yarısı şu an pişmanlık yaşıyor bu ülke nereye gidiyor? Diye soruyo kendi haline ayrıca doğru konuşuyor demedim herkesin ağzında bi laf var zaten sadece herkes gibi o da bi düşünce de bulunmuş ülke gerçekten de parti savaşına dönmedi mi?
@Clemelqueen ülkemiz şu an bir yandan kendi başına ayakta kalabilecek atılımlar yapmaya bir yandan pandemiyle öbür yandan soğuk savaşlarla başka bi yanda ihanetlerle uğraşıyor tüm bunlar olurkende birileri devletin ayağı tökezlesin istiyor düşsün yıkılsın bölünsün istiyor. Ya elinizi vicdanıza koyun ne zaman bu devletin başına güzel işler yapan biri gelse ya astılar ya zehirlediler ya darbeyle indirdiler şimdi yine aynı şeyi yapmaya çalışan bi kitle var ülke de parti savaşı filan yok ülkede para için vatanını satıp dış emellere hizmet eden köpekler ve karşılarında bu ülke için çalılan birileri var. Parti yok bi beka var ve o beka hedefine giden bir yol var. Chp si hdp si iyi partisi bir olmuş bagıra bagıra kaos çıkartıp ülkeyi bölmek istiyor birileri de bunların ekmeğine yağ sürüp arkalarından koşuyor. Yahu kendinize gelin bırakın onu bunu bu bi devlet meselesi iki gaza gelip devlet aleyhine işler yapıp mutlu olan görmedim ben sonşarı hep hüsran oldu hortumlanan bankalar boşaltılan kasalar kuyruklara mahkum edilen halk dini görüşü yüzünden okula alınmayan iş bulamayan kadınlar ımfye borçlanmalar daha neler neler hepsi böyle bu köpekleirn ekmeğine yağ sürüldükten sonra oldu menderes erbakan özal hep bu bahaneler le halkı kışkıltarak indirildi devamında ülke şaha kalkacak sananlar bataklığa girdijleirni anlayana kadar iş işten geçti. Siyaset yapılmalı ama devlete yararlı siyaset yapılmalı
@Onraldmir haklısın tabi ki ama ülkenin durumu şu an iyi değil bunu gören bakanlar yine de çok iyi durumdayız falan diyor fiyatlar uçtu çevremde öyle konuşanlar var ki sanırsın kendisi bakan. Bizim konuştuklarımızı devlet adamları düşünemiyor mu ben onu anlamıyorum. Yanlış anlamayın chp hdp veya başka bişey değilim. Her genç gibi kimi savunacağımı bilmeyen herhangi bir vatandaşım. Üzgünüm ama akparti de son zamanlarda şüphe odağı oldu.
@Clemelqueen bende bi akp değilim zaten ki asla demiyorum ki akp sütten çıkma ak kaşık. Benim savunduğum şey devlet Türkiye Devleti ve Bekası. Şimdi bi birey olarak bakıyorum kim ne yapıyor ne konuşuyor. Medesa bu ezhel şimdi üstün körü bakınca haklı diyorsun bu adama ama daha geniş bi pencereden bakınca da ezhel in aslında nasıl bi ayrılıkçı kökene hizmet ettiğini görüyorsun. Şimdi aslı ayrılıkçı ve bölücü olan bu adam nasıl oluyorda bu ülkenin selamati için konuşuyor. Bi kere kendiyle çelişiyor. Peki burda amaç ne senin benim gibi gençleri böyle üstün körü olaylarda yanlarına çekip bizleri kullanarak kendi etnik ayrıcı siyasetlerinde piyon yapmak. Böylece biz hak adalet arayalım derken bunlar bizim sayemizde ülkeyi bölecek. Bende diyorum ki biz Vatanını seven Türk gençleriysek şayet neden bu tarz kişiliksiz bölücülerin çığırtkanlıklarıyla iş yapalım nedenn onların ekmeğine yağ sürelim. Devlet bizim toprak bizim halk bizim neden bizden olmayan bizi bölmeye çalılanların laflarıyla kendi insanımozo bataklığa atalım. Aynı hatayı Abdulhamidhan da yaptık Adnan mendereste yaptık Erbakanda Özal da yaptık noldu zarar gören biz olduk kazanan düşmanlarımız. Şimdi bu bölücü çıpırtkalar tüm imkanlarıyla devleti karalayıp itibarsızlaştırmaya çalışıyor bizi de buna süslü yalanlarla alet ediyorlar. Oyuna da balık gibi gidiyoruz. Daha gğncel bir mesele 128 milyar 3 yıl önce devlet kasası bomboş diyenler bugün devlet kasasında para vardı diyor yine aynı kişiler zora gelince kendilerini yalanlıyor. Ama kendi yaptıklarını kimse söylemiyor. İbb de 2 yıl önce borç 23milyar dı bugün toplam borç 63 milyar aradaki 40 milyar nerede kimse sormuyor. Aynı durıım ankarada izmirde adanada eskişehirde var sadece 5 chp belediyesini toplasan 2 yılda ki yapılan borç 179 milyar peki ne hizmet var hizmet yok düşün 5 belediye bu sadece bugün 128 milyar reklamı yapanlar el aldından belediyede 179 milyar çarpmış kimse neden bu 179 milyarı aramıyor soruyorum
@Clemelqueen Aslımda herkes duyduğu şeyi önce düşünse kendi içinde tartıp ölçse biçse sonra söyleyeni tanısa sonrada olayın neden ve sonuç ilişkisine baksa böyle boş şeyleri konuşmak yerine uzaya nasıl gideriz nasıl teknoloji üretiriz nasıl bilim ve ilim yolunda ilerleriz onu tartışarak üst bir medeniyet haline gelicez.
@Clemelqueen imkansız değil sadece umut ve gayret gerekli sen ben imkasız dersek kim yaacak biz imkansıza gayret edecez ki imkansızlıklar imkan yaratsın
@Mehmet09876 şaka yapıyorsun heralde halkın önüne sandık koymamak için bu ahmakça bahane nedir böyle? Halk savaşıp canını veriyor sen halka mı güvenmiyorsun? Yuhh
@Mehmet09876 ne isyanı arkadaş zaten kurtuluş savaşı vardı savaş bitti yeni düzen kurulmaya başlandı bir iki yerde isyan çıktı sonra normal düzene geçildi. Demokrasi niye işletilmedi niye tek parti niye tek adam diyorum. Kıvırmaya çalışıyorsunuz. Yanlışa yanlış diyemiyorsunuz
1 2 isyanmı? tartışmanın anlamı yiter. Yanlızca şeyh sait isyanı ülkenin en az 4te birinden destekliydi atatürkünde bir sürü hatası oldu ama yaptığı doğruyu günümüzdeki yanlışı örtmen için kullanman olmadı. Sen kensi tuttuğın partiyi eleştirdin mi hiç artı ben parti tutmuyorum hiç oy kullanmadım
@Mehmet09876 ben kendi tuttuğum partiyi yeri gelince kıyasıya eleştiririm misal suriyelileri alması çok büyük hataydı ve bunu hep eleştirdim söyledim. Ama bir iki yerde isyan çıktı bastırıldı diye demokrasiye geçilmez mi tek adam tek parti yönetimi olur mu? Ona bakarsan yıllardır pkk var iç savaş var ülkede, o zaman şimdi de demokrasiye geçmeyelim, batıda yunanistan doğuda pkk içerde bombalar patlıyo , gece klüplerini kalaşnikofla taradılar pazar yerlerinde bombalar patladı. Eee demokrasi için uygun değiliz şu an mı diyeceğiz? Yuhh
Şavaştan ülkemize sığınmış bir toplumu geri çevirmek hem islama hem insanlığa sığmaz akpnin belkide en düzgün tek politikası eleştirecek başka birşey bulamıyor isen fena taraflısın
İyi şeyleri yok değil ama çoğu kötü. Eğitim, refah yok ülkede. Kim Tayyip-un oldu resmen. Yakında çok kısa bıyık bırakır ve Tayyip'i belkide gençliğinde sanat okulundan reddetmişlerdir.
Kısacası Ezhel sonuna kadar haklı. Herkes biliyor ama herkes dile getiremiyor.
@betterböcek sizin gibi koyunların secimine göre yaşıyoruz bu adam diktator secimle gider mi secimler sahici mi saniyorsun a akilsiz kız partili cumhurbaşkanı mi olur
Demokrasi ile seçilen demokrasi ile gider. Çapulcular dedi diye hiçbir hükümet meşruiyetini yitirmez. Var sa gücü muhalefete katılsın oylarını arttırsın.
Ben particilik yapmıyorum. Zaten hiç bir partiyi de desteklemİyorum ama İstanbul seçiminin iki defa yapılması demokrasi olmadığının en büyük göstergesi zaten. Seçimi kimin kazandığı ortadeyken tekrar seçime gitmek demokrasiyi desteklemez
@Ruh_adam-1905 Aksine demokrasinin güçlü bir şekilde gücünü gösterir. Bir seçim daha yapsaydı bu sefer halk yüzde 90 ile seçerdi. Muhalefet kötü olduğu için demokrasi yokmuş gibi görünüyor.
Güçler birliğinin tek elde toplandığı bir rejime demokrasi denilmez hanımefendi. Sözde demokrasi var bizim ülkede ama öz de monarşi var. Muhalefet olmadığı konusunda aynı fikirdeyim.
@Ruh_adam-1905 Monarşilerde seçim olmaz. Adam gibi muhalefet olsaydı bu halk gereğini yapar ve oyunu o partiye verirdi. Fazla uzağa gitmeyelim. Bu halk ne dedi haziran seçimlerinde? Ben seni tek başına iktidar yapmayacağım dedi. Muhalefete koalisyon fırsatı verdi. Ama muhalefet ne yaptı? bir araya gelip de koalisyon kurmaya bile acizlerdi. halk bunu gördü ve Kasım seçimlerinde bir daha iktidara taşıdı akp yi. Yani çaresizlik başka bir şey değil.
"Sözde demokrasi" dedim farkettiysen. Bu iktidar seçimle gitmeyecek. Diyelim ki seçimlere hile karıştırmadılar ve seçimi kaybettiler. Emin ol iç savaş bile çıkarırlar. Siyasetten ve siyasetçilerin bir çoğundan nefret eden biriyim. Yapılan o kadar çok şey var ki hangi birini yazayım. Demokrasi söylemin dışında söylediklerine katılıyorum. Bak mesela Haziran seçimlerinde halktan yeterli oy alamayınca bir an da terör eylemleri falan gerçekleşti. O zaman çıkıp "Oy vermediğiniz için böyle oldu. Oy verin ki analar ağlamasın" diye bir açıklama yaptı. Millette kendini mecbur hissedip yine oyunu o şahısa verdi. Bunlardan her şey beklenir.
@Ruh_adam-1905 Siyasetçilerden her şey beklenir. Ama ülkemde demokrasi var. Ben seçiyorum. Hür irademle gidip oy kullanıyorum. Kendi partim kazanamıyor diye ülkede demokrasi yok demem. İ
Önüne konulan yemeği sen seçmiş olmuyorsun. Aç olduğun için onlardan birini yemek zorunda kalıyorsun. Yani hakimiyet sende değil, sana yemeği yapanda. Demokrasi, özgür irade demek. Hiç birimiz özgür irademizi kullanamıyoruz. Bizlere dayatılan bir sistem var. Biz de o sisteme ayak uyduruyoruz. Bu arada particilik kötü bir şey. Bence Partiden ziyade şahıs önemli.
@Ruh_adam-1905 Çünkü insanlar kendi düşüncelerini karşısındakilere empoze etmeye çalışıyor. Bu akp li aman cahil bu chp li aman dinsiz bu hdp li aman pkklı. Kimse kimsenin fikrine , görüşüne tahammül etmiyor. Karşısındakinin bilgi birikimini bilmeden çıkıp sana cahil diyebiliyor işte.
Bazı konularda fikir ayrılığımız var ama bu cahil olduğun ya da olduğum anlamına gelmez. Cahil olmadığın belli zaten. Olsaydın hiç tartışmaya girmezdim. Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış.
@Ruh_adam-1905 Fikir ayrılıkları elbette olacak. Ben aynı görüşte olduğum insanlarla kendimi geliştiremem ki , yerimde sayarım. Her söylediğime haklısın diyen birileri varsa çevremde ben rahatsız olurum. Önemli olan fikir ayrılıklarından ortaya yeni bir fikir doğması. Diğer türlü kendisini geliştirmeyen yerinde sayan insanlar topluluğu.
Sosyolojin baya iyi gibi geldi bana. Gayet güzel özetledin. Bilgili olduğu sürece, her fikre saygı duyup, fikirleri dinlemeliyiz. Diğer türlü doğruyu bulamayız.
Azcik oarayi buldu, qotu basi ayri oynamaya basladi bununda.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu o cocuğu haddini fazla aşmış. resmen isyana teşvik. neidüğü belirsiz biri kalkmış neler söylüyor. bunların alayı ya tozcu ya sapık. ve birileri emrediyor bunlara bunları söylemesini
4
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
bu yorumu begenmeyenler de o cocuğu. acaba kim çıkardı bunları. acık acık devlete kafa tutuyor almanyalardan. seks uyusturucu bagımlısı pisliğin teki. buna destek olana yazıklar olsun.
Ezhel haklı hükümetin düşmesi gerek. Protesto hakkimizi kullanmaliyiz ve Tayyipi adalete teslim etmeliyiz. Bu hükümet düşmeli yeter sirtimiza bindikleri
Secimle gitmeyen ve gitmeyecek olan bir diktatörumuz oldugu icin olabilir mi? Memleketi soydu sömürdü saraylar yaptırdı yolsuzluklarina durmadan devam ediyor dolar olmuş 8.35. Sırf yaptigi yolsuzluklar için yargilanmasi gerekirdi bu hukumet normal ulkede coktan düşerdi ama Tayyip onu tutuklatacak olan sistemi çökertti. #1725Aralık#pekibibicim#128milyardolarnerede
Onun ne bot oldugunu çok iyi biliyoruz. Bakıcak işine
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ekonomi bahane azgınlık şahane Ortada sorun yok değil ama ne olduğu belirsiz, özenti kişilikli kişilerin dedikleri aşırı komik. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Modernlik adı altında yapılan sapkınlıklara yer olamaz.
@betterböcek 1930 yılından mı geldiniz hanımefendi? Şayet o dönemden geldiyseniz dünya' da monarşinin ne demek olduğunu geniş bir perspektiften size anlatmak isterdim ama çok uzun sürer. Sadece şunu söyleyeyim, yumuşacık yastığınıza uzanırken elinizdeki akıllı telefondan 1930 yılını eleştirmek çok akıl kârı değil. Biraz anlamaya çalışın.
İnönü Atatürk düşmanı Bi diktatör idi. Atatürk resmi ni para dan aldı kendi resmini koydu. Kabir bile yaptırmadı Atatürk e Menderes yaptı onuda Türkiye İslam sevdalısı diye Astılar. Bunlar ne Atatürk çü ne de Türkiye ve İslam cı. Düşman kılıcı ile Türkiye ye saldıran... Lar dır
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Ezhel "Türkiye apaçık bir parti devletine dönüşmüştür, bu hükümet meşruiyetini yitirmiştir." Sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz?