AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Sinir oluyorum bu haberlere valla garibana güçleri yetiyor sadeece p. likler
Bu zapitalarda s*ik başı kadar baş beyin yok, insan bi acır uzulur gormemezlikten gelir
İnsanlığınız batsın ne olurdu görmezden gelseniz şerefsizler güçleri ancak garibana yetiyor.
Ayyyy hayır yaaa😔
Allah yanlarına bırakmasın İnşAllah.
Küfürlü cümlelerim var. Bitmiş bir ülke için hep birlikte ağlayalım bence.
Kadın olsa ceza kesmezlerdi. Cinsiyet düşmanlığı var erkeklere yönelik.
Daha geçen her ilden adam toplayıp miting yaptılar onda bi ceza yoktu şimdi noldu.
Adalet guclunun dedigidir.
Gucsuz olana ve gucu yettigine kesilir cezalar.
elbette fakire yoksula adaletsizlik hep onlar İçin bu konularda çok söylenecek şey var aslında
Cezalar sadece garibana. Üst makamdaki birine ceza kesmelerine imkan yok zaten.
Gerçekten inanamıyorum yaa!! O adam o parayı nasıl ödeyecek , neden bu kadar adaletsiz bir ülkeyiz..
muz cumhuriyetin de fakirler cezalandırılır. zenginler ödüllendirilir.
Aynen öyle fakire ceza var zengine boynumuz kıldan incedir diyolar. O çünkü sırtı sağlam
Polis görmezden gelebilirdi. Polislerimiz de görevini layıkıyla yapmıyor ne yazık ki
Polisler bu konuda biraz vicdanlı olsunlar lütfen bu adamın keyif için oraya çıkmadığı belli.
Kansizlik bunu yapanlar babam yapsa yine aynisini derim... Adaletini seveyim dunya...
İnşallah bunca çaresiz insanların göz yaşında boğulur bu devlet
Diyecek bişey bulamıyorum Allaha havale ediyoerum yazık
kağıt toplayınca virüs yaymıyo onlara serbest olmalı bu ülkede adaletin A'sı yok.
Kapıt toplayanlara ayrıcalık var onlar çıkabilir denseydi herkes kağıt topluyorum der çıkardı o yüzden polisin bu adamları görmezden gelmesi gerekirdi çünkü böyle bi kural çıkartamazdık
Eğer ekonomin iyi olsaydı, akşam pazarlarında kalan artıkları toplayan vatandaşın olmasaydı, işsizlik olmasaydı bu adam kağıt toplamak yerine evinde çocuğu ve eşiyle ilgilenirdi!
Bunlar iyi günlerimiz )
Ama burası da Türkiye. Bu ülkede vatandaşın açlık içindeyken altın musluklarla su içersen tahtını da alır gidersin. Bir daha takmadıkları çantalarından sadece biri, bir aileyi doyurmaya yeter.
Bunları bana değil git devlet başkanlarına belediye başkanlarına milletvekillerine anlat klavye de herkes delikanlı bu durumu değiştirmek için ne yaptın?
İşte sıkıntı orada. Karşı çıkan terörist oluyor. Ben vatandaşım. Bana düşen vergidir, kanunlara uymaktır ve oy kullanmaktır. Erkeklerde bir de artı olarak askerlik vardır. Bizim görevlerimiz bunlar. Ben ülkemdeki ekonomiden, işsizlikten, vaka sayısından sorumlu değilim. Suçlanacak olan Türk milleti değil, hükümet. Ben bunun için en fazla oy verebilirim. İster klavye başında ol, ister sokakta.
Yazık olmuş üzüldüm
Bizim buralarda polisler garibana karışmıyor
Duygu sömürüsü yapmayin, illa sokaga cikma yasagindami cikmasi gerekiyormus, diger zamanlarda ciksin.
Korona sizlerin yüzünden 60 binlere cikti, 160 binleride görecek.
Birde isiniz gücünüz yalan, yalan haber, algi yaratip, toplumda düzeni bozmak. BU HABER YALAN HABER DOGRU DEGIL; KAYNAGINI SUN
onspu cocugu bu adamı bulup zorla intihar etttirmek lazım.
Bu ülkede parasal olarak güçlü olan her zaman haklı ve el üstünde tutuluyor.
Fakirden alıp zengine veren bir ülkemiz olduğu için şaşırmamak gerek artık
Zengine ceza yazacak değiller ya fakiri sömürür
Ona ceza yazan polis nasıl bir vicdan taşıyordu acaba
Ya kıyamam ya Allah'ım bizi neyle sınıyorsun yaa.😒😡
Adalet örümcek ağı gibidir fakire ceza zenginler e af
Corona devletlerin işine geliyor. Ben alınan önlemlerin halkı düşünerek alındığına inanmıyorum
Asgeri ücret 2.850 iken neden devlet memuru 5 bin 7 bin 10 bin tl ceza felan kesiyor? hayır develte düşman felan değilim ama saçma...
Ya ne olacağdı. Bakıyorum hala adalet bekleyenler var, kendinize gelin.
Bu abinin cezasını ödediler. Emirhan Özhan isimli the post adlı youtuber tarafından çok şükür
Gelsınler bebek te Nişantaşında kessınler bakalım cezayı sıkıyor mu?
Nedense askerde de hep fakir ölür zengine bırsey olmaz
Bende az once onu dedim kardesm inan etılerde yasıyorum polis maskesiz dolasnaa bile bısy cekıypr
Baba için gerçekten çok üzüldüm allah yardımcısı olsun. Ama bu cezalar tek bir kesim için değil, Kısıtlama saatlerinde dışarda olan herkese ceza yazılıyor. Bir sürü ünlü bu yüzden ceza da yedi. Lütfen halkı gaflete düşürmeyin.
Adam suçlu lakin bir millet vekiline dayılansanıza tabi haritadan yerinizi seçmek zorunda kalırsınız. Görevinizi yaparken herkese adil olun.
bu sistem sadece fakire işliyor kendiler sen hiç gördün mü zenginin ceza yazıldığını kendilerine gelince bir şey yok olan garibana oluyor bu sistem zengini multizengin fakiri daha fakir yapmak üzere kurulan bir sistem
Umarım medyaya duserde polise fırca atsınlar butun emniyet mensubunuda uyarsınlar cezalar opsıyonel kesilir keyfı degil
Yazık gerçekten fakirlere bu ceza ne kadar ağırsa zenginin umrunda değil zengin adam zaten o paranın 50 100 katını çerez parası yapıyor
O kadar fkairsin neden çocuk yapıyorsun hiç ağlamasın
Adam 10 tane cocugu siraya dizmemis ki, bok gibi hayatinda yuzunu gulduren ke dini iyi hissettiren bi yavrusu olsun istemiş olabilir, fakir olupta 3 5 10 tane cocuk yapanlara karsi senin gibi dusunuyorum
Hatta o kadar fakirse intihar etsin değil mi. Burada sorgulamamiz gereken o kadar çok şey varken yaptığın şu yorum. Nasıl bir beyin yapısıdır bu. Yazık
Allahın ruh verdiği bir canı siz hangi akılla sorguluyorsunuz ben anlamış değilim.
@Cjdldkldkd o çocuğu kendi iraden ile yapıyorsun allak koymuyor insanın karnına
Ve bu ülkeyi "Adalet" ve "Kalkınma" Partisi yönetiyor. (!)
Tabii ki de fakire var, zengine bir şey olduğunu gördünüz mü hiç?
Ceza ücreti ona az olmalıydı. Nasıl ödeyecek şimdi bu adam?
Malüm partinin lebalep dolu kongrelerinde de hiç ceza kesilmedi... Mustafa ÖZTÜRK hoca kaçmak da ne kadar haklıymış değil mi? ve söylemlerinde ne kadar haklıymış.
fakire bilmemde o polis bunu pirim almak için yapıyo ve evine haram ekmek götürüyo
Yasak var işte çıkmaması gerekiyordu o zaman ben de motorla dışarı cikayim polis sorunca da kağıt topluyorum diyim olur mu öyle saçmalık polis gerekeni yapmış
kongredekilere ceza kesen bir polis görmedim
anca mazluma...
Gariban her zaman ezilmeye kandırılmaya kullanılmaya mahkumdur
Aslında polisin burda duyarli davranması gerek çünkü o adam evde kalırsa para kazanamaz..
Evet sistem sadece fakirlere işliyor. Onların ekmekleriyle oynayan hırsızlara değil.
Çok güzel konu bu hükümet zevgin sevici padişahımız ne derse o
Aynı işi yapan bir kadına kendi kumanyasını verende bu ülkenin polisi. Ne kadar saçma yorumlar yapılmış.
Polise bir şey söylenmiyor. O kanunu uyguluyor doğru. Ama kanunu hiç sayan binlerce kişi kongrelere cenaze törenlerine katılıyor. Ama polisin ceza kesmeye gücü yetmiyor. Tepkiler sisteme. Polise değil.
O cezayı kesen polisin ayıbı. Tamam görevini yapıyor olabilir ama kafasına göre kişiye göre yapması yanlış. Çok üzüldüm
Kim ne derse desin tok hiç bir zaman açın halinden çektiklerinden hiç bir zaman anlamaz
Evet fakire var. Ben icimde cok soz var amaa bosver 😊👍
Ülkenin başına siyonistin kuklasıni koyarsanız herşey olur daha iyi günler
Ülkenin başındaki adam olmasa yavur memleketine döner burası
Gavur memleketine döndü zaten 20 milyon mülteci gavur memleketi olsa daha iyiydi
Ne istiyorsun kardeşim kılıçdaroğlu mu geçsin basa 🤣🤣🤣🤣🤣
Oğlum sen aptalmısın? Kemal kılıçtar oğlu ne zaman aday olmuş? Saraylarda parti yapıl 128 milyar doları yok eden birine katlanacağıma kurtulurum ondan kemali koyarım derim o da olmazsa onada yol veririmde kimseye tapmam salaksınız siz
Peki
Milletin bir lokma ekmeğine göz diktiniz bez olmuş 70 TL sana 5000 nerden bulsun bu gariban
Ah ahhh zavalli analar babalar...
Cok üzüldüm
Garibanın yüzü gülmez bu ülkede.
Bu adama yapılmamalıydı durumu ne ki yazık yani