Okumadığınızı biliyorum. Bazı arkadaşlar okusun diye bıraktım😊
Angelina Jolie ropörtaj verdi: "İstanbul sözleşmesi muhafazakar kesime iyi görünmek için kaldırıldı!" Ne düşünüyorsunuz?
Okumadığınızı biliyorum. Bazı arkadaşlar okusun diye bıraktım😊
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Angeline Jolie;
CIA için bir imaj, yüzü olarak tasarlandı.
Bir halkla ilişkiler çalışmasıdır.
ABD'nin kirli işlerini aklamak için vitrindir.
Projedir.
Bütün filmlerini CIA finanse etmiştir.
"Türkiye İstanbul Sözleşmesi'nden niye çıktı"
diye Elif Şafak'la dertleşmişler! pic.twitter.com/qwbo0PIeLR— İbrahim Karagül (@ibrahimkaragul) April 18, 2021
Angelina Jolie ve Elif Shafak İstanbul söz. iptalinin ne kadar YANLIŞ olduğunu konuşmuş.
Öz kızını bebek yaştan beri erkek kıyafetleri giydirip, LGBT ve trans planına alet yapan bir kişiden beklenen hareketler.
Elif hanımı'da ne kadar milli ve yerli olduğunu az çok biliyoruz😏 pic.twitter.com/xoDNxYtFJr— Haifa Sultan 🇹🇷 RYD (@HaifaMiss2) April 18, 2021
Biseksüelim diye açıklama yapıp, pedofil hikaye yazarı ! Elif Şafak ile kızını küçüklüğünden beri erkek gibi yetiştirirek cinsiyet değiştirmesine neden olan!
Angelina Jolie
İstanbul sözleşmesinden çıkmamızı eleştirmişler!
Ne kadar dogru bi karar olduğunu şunlara bakarak anlıyorum— Handan AKsu 🇹🇷 (@AK_suHandan) April 18, 2021
Türkiye’nin İstanbul sözleşmesinden çekilmesi kararına ithafen Angelina Jolie;
“Kadın haklarında geri adım atılmasından sorumlu olanlar sık sık aile değerlerini gerekçe göstererek bunu savunuyorlar. Sanki şiddetin kapalı kapılar ardında olması daha iyiymiş gibi”
👏🏻👏🏻👏🏻 pic.twitter.com/sQxnPpOaU3— 𝚐𝚊𝚖𝚣𝚎 (@dimpleyevski) April 18, 2021
O gitsin batının Afrika'da orta doğuda insanları katleden liderlerine söz söylesin Türkiye Cumhuriyeti Devleti Müslüman bir ülke ama kimsenin dini inançlarınada karışmayan kardeş kardeş yaşayan bir ülke burası Bizim dinimizin kadına çocuğa verdiği değeri önemi onun aklı fikri almaz LGBT açık ve net bir sapkınlık İstanbul sözleşmesi kabul edildikten sonra kadın ve çocuk cinayetleri ve tacirleri artış gösterdi eğer bu düzgün bir sözleşme olmuş olsaydı azalması gerekirdi amaç başka olduğu için birilerine kalkan olarak kullanıldı çok şükür ki bu yanlıştan dönüldü Ben inanıyorum ki Değerli milletvekillerimiz İslam hukukuna göre kadın ve çocukları şiddetten tacizden koruyacak kanunları hayata geçirecek İstanbul sözleşmesi mağdurlarını bir araştırın bakalım kız 18 yaşından küçük kaçıyor evleniyor çocuğu oluyor ama babası ceza evinde ne diye kanunen 18 yaş altı evlenmek suç olduğu için Kadın kocasını aldatıyor erkek sadece boşanma karşılığında ömür boyu nafaka ödüyor nafaka için evlenip boşanan insanlar var zengin biri ile evlenip nafaka almak için
Ne yapılıyor alevilere Allah aşkına söylede bilelim evet Türkiye Cumhuriyeti Devletini Müslüman bir ülke 1071 sultan Alparslan bu topraklara abdestli bir şeklide geldi Çanakkale de Müslümanlar bu vatan uğruna can verdi bu topraklarda kilise havra cami yanna yaşadı asırlarca laik sistemin hatasını bu devlete fatura edemezsin
Taciz ölüm gibi şiddet olayları İstanbul' sözleşmesi ile her gün biraz daha arttı geri dönük emniyet tutanaklarına bakarsanız görürsünüz
@-23kg_ alevilere ne yapılmış anlat eğer SELİM HAN ın yaptığından bahsediyosan hepsi sonuna kadar haketti
@-23kg_ hiç birimiz kadınlar ölsün demiyoruz zaten. Sadece İstanbul sözleşmesi yerine yeni ve aile yapımıza uygun bir sözleşmenin gelmesi gerekiyor. Eğer bazılarının derdi gerçekten şiddet, tecavüz olsaydı lgbt yide sözleşmeye sokmazlardı.
Ülkemizde yaşamadığı halde olayı ne kadarda özetlemiş bence haklı, şimdi bu iktidarın elinde olsa şeriatı getirir ama gelgörki bu imkansız, bunların zihniyeti kadın mal, ellerinde olsa kadına seçme ve seçilme hakkını vermezler iyiki Atatürk kadına seçme seçilme hakkı vermiş bu ülkeye böylesi devrimciler lazım çünkü onların gözünde kadının yeri evi kocası ve çocukları tüm hayatını bunlarla geçirmesi lazım temizlik çamaşır bulaşık yemek, aslında kadınlar hayatımızın her alanında olması lazım bilhassada ekonomi belediye hariciye bakanlığı akılınıza ne gelirse tüm ama tüm alanlarda bayanlar olursa hayat dahada güzel olacak.
dislikea basan 2 kadına acıdım.. yazık
Bu tür iç meselelerin dış ülkelerdeki kişilere malzeme olarak verilmesini o kadar yanlış buluyorum ki ama tabi milli şuur sahibi olmayan kişiler maalesef başkalarından medet umar hale geliyor.
Oysa ne demişti Atatürk:
"Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur."
Röpörtaj yapan kadını yanlış hatırlamıyorsam pedofili sapıklığına çanak tutan bir yazardı sanırım.
Yani bu tür birisinin hak hukuk hakkında konuşması ve bir de uluslararası anlamda birisiyle röportaj yapması da cidden ayrı bir ironik.
Bazı insanların canı sıkılır ve oyuncak isterler. Bu gibi durumlarda yorumsuz olmalısınız. Görüşünüzü yorumsuz paylaşın, kafanız rahat olur.
Ben bu arkadaşa oyuncak olarak bile büyük gelirim.
Bu sözleri uzaktan klavye başında yazdığı için Allaha her gün şükretmesi lazım o arkadaş.
İlgilendiğin için teşekkür ederim.
İyi geceler dilerim.
İyi geceler
Rica ederim
atatürk'ün sözünden alıntı yapmışsınız ama kimsenin iç işlerimize karıştığı yok, insanlar kadın ve LGBT haklarının hiçe sayılmasına tepki gösteriyorlar.
@Darkxxside Peki bir tecavüzcü kadın hakları konusunda duyar kassa sen bunu doğal mı bulacaksın?
Şimdi şöyle söyleyim pedofiliyi savunan birisinin bu sözlerini doğal mı karşılıyorsun.
Ayrıca bu sözleşmenin kalkmasından rahatsız olunuyorsa yasal hak olan eylem yapılır gidip sağa sola şikayet edilmez.
@Darkxxside Feminizm faşist bir ideolojidir. Eşitlik yalanı şemsiyesinin altına sığınan manipülasyoncu, sadist ve narsist bir ideolojidir. O şemsiyeyi kaldırdığınız zaman içinden taciz tecavüz iftiraları, nafaka, tazminat, kadınların 12 sene erken emekli olması, velayetin her zaman kadınlara verilmesi, kadınların zorunlu askerliğe tabi tutulmaması, kadınlara sgk borcu çıkarılmaması ve sağlık sigortalarının kesilmemesi gibi bir sürü ayrımcı fikirleri savunduklarını görürsünüz. Feminizm sinsi, şeytani, manipülasyoncu ve marksist bir ideolojidir. Bu ideolojiyi çıkaran özellikle 3. ve 4. dalga radikal boyutta erkek düşmanlığı içeren feminizmden bahsediyorum Abd deki faşist feministlerdir. Her pisliğin altından Abd çıktığı gibi bu pisliğin altından da Abd çıkmaktadır. Çare maskülizmdir ve bu feminizm pisliğini bu ülkeden def etmektir.
@Darkxxside Kadın ve lgbt imiş. Bak bak bak narsiste bak. Erkekler neden yok. Feminizm başı her görüldüğü yerde ezilmesi gereken bir yılandır.
@Art79art Neyse şimdi feminizme vs girmeyin hiç.
Benim ifade ettiğim şey sözleşmeyi savunmak pedofiliyi savunan kişilere ve başka ülkelere kalmadı.
Şimdi işin içine ikide bir siyaset veya feminizm, maskülizm girerse bu post karışır.
@Art79art ruh hastasısın ben ne diyorum sen ne diyosun s. ktir git nefretini başkasına kus beyin. siz
Sözleşmenin bütün maddelerini okudum tek tek irdeledim bundan rahatsızlık duyan bir birey net sıkıntılıdır. Kadınlara ikinci sınıf insan gözüyle bakan dar beyinlerdir. LGBT meşrulaştırıyormuş falan filan bize ne kardeşim insanların cinsel tercihinde? Kime ne? Açıklamalara da kesin olarak katılıyorum fetöde kandırıldık diyenler bugün başka cemaatlerle birlikte yine iş başında. Olan kadınlarımıza ve ülkemize oluyor. Yazık.
Cevap
69Cevap
Angelina Jolie'nin söylediklerine katılıyorum. İstanbul sözleşmesi yürürlükteyken de uygulanmadı orası ayrı ama kaldırılmasıyla geçen günkü gibi "seni öldürsem 2 3 ay yatar çıkarım" tarzı söylemler duymaya başladık.
Sırf ölen kişi lgbt bireyi ve trans birey olduğu için sevinenler gördüm ya, ne kadar acı değil mi?
Ayrıca İstanbul sözleşmesinin yurtdışıyla ne alakası var diyenler olmuş. Nahide Opuz davasında Türkiye gerekeni yapmadığı için AİHM'de Türkiye'ye karşı dava açılmıştır. Bu sayede İstanbuk Sözleşmesinin temeli oluşmuştur. Detaylara internetten bakabilirsiniz.
Size çok mantıklı bir soru sormak istiyorum, İstanbul sözleşmesi ya da o sözleşmesi bu sözleşmesi siz sanıyomusunuz bu gibi sözleşmeler bir işe yaradı yarayacak. Ulan karısını öldüren adam üç gün sonra hapisten çıkıyor, parkta çocuğu taciz eden adam suçsuz yargılanıyor tüm bunları boktan bir sözleşmememi engelleyecek, sözleşmeye gelene kadar güya bu ülkenin bir kanunu hukuku var ama yok işte, bir ikincisi olaya tek taraflı cinsiyet ayrımı yapmak da yanlış biryerde. Türkiye de yaşıyoruz müslümanız kitabımız Kur'an-ı Kerim elhamdülillah bu toplumda kadınlarında uyması gereken bir takım ahlak kuralları var. Üçüncü olarak ülkemiz içinde olan şeyleri daha beter bir toplumda yaşayan insanın bu konu hakkında yorum yapması boş. insan ayırt eden onlar ayrıştıran dar düşünceli olanlar onlar öldürülen zencilerden hamile kalıp boktan boktan hayatlar yaşayan, 12 yaşında ki kız çocuğunun erkek arkadaşıyla vıcık vıcık olup bunun gibi birçok yanlış daranis sergileyip ahlak değerini düşüren onlar. Boş kaoslar yaratmayın yani.
Boş kaoslar yaratan biz değil, onlar değil bu yorumla aynı düşüncede olanlardır. Ayrımcılık yapılmamasını söyleyip kadınlar ahlak kurallarına uysun dedin. Erkekler ahlaksız yetişsin der gibi. Ne kuralı? Neyden bahsediyorsun? Kim nasıl yaşamalı bunun derdi kime düştü? Herkes müslüman değil ki? Yani bu topraklar tarihimize inersen İslamla sonradan tanışmış bir soy var ortada. Günümüzde ise kendi inançları, inançsızlıkları veya farklı dinlere mensup kişiler yaşamakta. Neden din ile devlet bir yürümez diyoruz düşündün mü hiç? Hayır düşünmedin. Çünkü ülkeyi yöneten kişi müslüman, dilinden kuran, allah lafı düşmüyor, bu ülkenin başına ne zarar getirebilir ki diye düşünüyorsunuz, yazık.
İkinci olarak defalarca üstüne basıp altını çize çize söylemek istediğimiz İstanbul, Ankara , Mardin sözleşmesi değil. Mesele bu sözleşmelerin harekete geçirilmeden, önlemler alınmadan, doğru dürüst sözleşmeyi yaşatmadan kaldırılmasııydı. Ama pardon. Siz hala gelin diyin ki bu sözleşme olsa ne olacaktı ki?
Bazen erkeklere tamam diyorum da kadınlar ne ayak onu çözmüş değilim cidden.
Sözleşme sadece kadına şiddeti kapsasaydı amenna ama işin aslı öyle değil. İstanbul sözleşmesi yaşatmaz. Canı veren Allah, alan Allah. Kul aklıyla yapılan basit bir sözleşmemi yaşatacak. Keşke televizyonlarda her gördüğüne inanan kesim olmasa. Bu sürü psikolojisiyle bir yere varılmaz.
canı alan Allahsa neden herkes ölüyo herhalde vadesi geldi 🤣🤣🤣
vah vah nedense fazla DISLIKE almışsın ama neden acabaa böyle düşünen insanlara kabalık yapmaktan çekinmem
ayrıca buraya da yorum yapmak için üye oldum sizi ilgilendirmez
@SosyoPsikopat Ben koyun muyum? Bir takım sürü psikolojisine ayak uyduran koyunvari kişiler eksiledi diye neden gocunayım? Aksi fikirde olan ekşi veter geçer. Kimin haddine görüşüme atlamak. Başkalarının sorularına görüş yapmaya üye olmadınız, sorulara cevap vermek için oldunuz. Benim yorumum dışında her yere yapabilirsiniz, beni bağlamaz. Benim düşüncem, benim hayatım. Size oturup ağzınızı kapatmak düşer.
nereye nasıl yorum yapacağım seni ilgilendirmez ben yorumlara cevap vermek için üye oldum sorulara değil
her neyse yorumunu şikayet ettim zatem bb.
İstanbul sozlesmesi guzel birsey olsa avrupada cogu ulkeler bunu askiya almazdi zaten. Ayrica İstanbul sozlesmesi olmadan once ve osmanli doneminde arsivlerden sicil kayitlarina bakin bakalım kadin cinayetlerine. Neredeyse yok. İstanbul sozlesmesi insanlari saptirma yolunda olan bir sozlesme bana gore. Simdi kalkip sakin bana kadin dusmani lgbt dusmani demeyin sizi cok pis bozarim. Ben sadece bu sozlesmenin iyi degil aksine daha kotu yollara sonuc actigini goruyorum. Kalkıp bir kadin unlu diye onun sozune itimat edecek biri degilim. Kendi aklim ve fikrim var ve hayatim tarihi anlasmalari siyaset politikayi arastirmakla icinde bulunmakla gecti. O yuzden angelina sacmalamissin be gülüm 🙄
İstanbul sözleşmesinin kaldırılması aslında pek bir fark ortaya koymadı. Sözleşme varken de kadınlar şiddet görüyor ve öldürülüyordu ve sözleşme yokken de aynı durumlar mevcut. Ayrıca LGBT bireyler yine hor görüldü. Yani sözleşme aslında sözde vardı, uygulamada yoktu. Değişen bir şey olmadı. Sözleşmenin kötü taradı ise bazı kadınların bu sözleşmeyi koz alıp erkeklere türlü iftiralar atması oldu. Ayrıca Kadir Şeker olayında da bu durumun etkilerini görmek mümkün.
ya abi size ne gaymiş lezmiş sizene olum insanları dışlayan biri ancak kafir olur. Sözleşmenin kötü olduğunu savunan beyinsizlerinde Allah ayrı bi belasını versin ot kafa gelmiş dünyaya daha iyisini sununda görelim o zaman madem kötü aykırı
Bisey diyim mi bu kadin cidden cok haklı hani daha nasil güzel özetlenebilirdi durum Bilmiyorum
Gönderiyi gördükten ve yorum yaptıktan sonra şöyle bir diğer görüşlere bakıyım dedim de çok acınası düşünceleri olan insanlar var gerçekten erkekler hadi neyse onlara alıştık fakat hemcinslerimin kaldırılsa ne olacak o karışmasın çok bilmesin her şeyi kadınlar terbiyeli olsun vs gibi cok yorum var.
Birincisi biz şeriatla yönetilen bir ülke değiliz ki herkes İslama göre hareket etsin.
İkincisi ülke olarak araştırmak derine inmek yerine olayin sosyal medyada yalan yanlış ya da yüzeysel anlatıldığı derecesiyle yprum yapılıyor sürekli bu zihniyetle devam ettiğimiz ve din Allah diyene körü körüne inandığımız sürece bu ülkede ne kadınlar ne çocuklar ne de herhangi başka bir birey rahat nefes alabilir
Evet, malesef anlaşamadığımız birçok nokta var. Sakinlikle anlatmaya çalıştığımız halde...
Zaten bu olayların yaşanmasının en büyük etkeni din ve devletin beraber yürütülmesi. Refah olunacağı düşünülüyor fakat öyle değil. Herkesin aynı zevk ve renklere uyum sağlayamadığı gibi.
Bunu taa dünyanın öbür ucundaki insanın anlaması ama bizim ülkenin hala anlamaması..
Kadına şiddet gösteren yok benim çevremde. On okul değiştirdim. Dört farklı şehirde yaşadım. Binlerce insan tanıdım. Girip çıkmadığım iş görmediğim ortam kalmadı. Karısını döven tek bir adam tanıdım. Hikayeleri şöyle kız hafız. Çocuk uyuşturucu kullanıyor. Kızı kaçırıyor. Fakir bir aile. Sonra kız geri de dönememiş. Falan. Zır cahil bir ortam. Ama şiddetin olmamasını savunanların büyük çoğunluğu tek bir fiske bile yememiştir. Bu kadar abartılacak ne var anlamıyorum.
Ben kesinlikle şiddetin yaygın ve azap derecesinde olduğuna inanmıyorum. Boş yere kadınları fişekliyorlar. Ondan sonra boşanmalar artar. En basit durumlarda bile ay ben kadınım, aman saygı falan olur. Abuk subuk her duruma eyvallah dememiz beklenir. Abi bu kadar abartmayın.
Bir kısmını dinledim tamamını değil , ama İstanbul Sözleşmesi yeniden değerlendirilmeli
omluyorsa yerine bir düzenleme yapılmalı.
Konuyu takip ediyorum merakta ediyorum ne olacak diye.
Sayın iyi niyet elçisine bak hele. lan muhafazakarlar insan değilmi onların görüşleri değerli değil istekleri önemsiz mi bu ne aptalca açıklama düşüncesizlik
Haklısınız ama muhafazarkârlıkla alâkası yok.
Cinsiyetçi örgütler toplumu değil, kendilerini düşündükleri için isyan ediyorlar.
Ne denir bilmiyorum ki yani daha ne olsun da bu insanlar doğruyu görsünnnn
Aynen abicim
Size de güzel insan😊
Bir şeyi savunduğumdan değil ama Angelina Jolie Türkiye gündemi hakkında yorum yapacak düzeyde birisi değil. Kültürümüzden, sosyal yaşamımızdan, tarihimizden çok uzak. Bambaşka bir yerde, bambaşka hayatlar yaşayan halktan biri.
Belli belli, bütün o tarikat liderleri (sözde müslümanlar) sevindi bu işe.
hayır, ama dini tarikatların akpyi bu sözleşmeyi iptal etmesinden memnun
Yav he he muhafazakârlıkla ne alâka aklı selim her insan bu sözleşmeyi kabul etmez.
@Art79art Ben ne erkekleri savunuyorum ne de kadınları çünkü ikisi de savununca popoları kalkan varlıklardır.
Bu yüzden her türlü ayrıma karşıyım. Kadın/erkek diye bir ayrım varsa insan da yaratılan diğer varlıklardan farklıdır yani savunulacaksa bu savunulsun.
Dediğinizle alâkası yoktur ki eksileyen erkekler de var yani eğer erkeklerse tabii neyse öyle işte objektif düşününce böyle bir sonuç çıkardım.
Yani bu sözleşmeyi kabul edenler muhafazakâr kesime de karşı çıkıyorsa bunu bir kenara bırakalım (muhafazakârlıkla alâkasız dememin sebebi bu) bunlar geleceğin çocukları düşünmüyorlar ki kabul ediyorlar, bunlar toplumsal ilişkileri düşünmüyorlar ki kabul ediyorlar, bunlar gece gündüz saydırılan şeylerden memnunlar ki kabul ediyorlar...
Yani akıl var mantık var şiddet içerikli bir sözleşme sadece kadını mı kapsamalı? Belli ki feminist ya da eşcinselim diye gezenlerden biri çıkarmıştır.
Şu röportajdaki kadına gelince adı lazım değil, Türkiye diğer ülkeler gibi değil hele yabancıların düşüncelerine göre şekillenebilecek bir ülke hiç değil. Ama bizim güzel insanlar her zamanki gibi özendiklerinin görüşleriyle oturup kalkarlar o yüzden bu haldeyiz zaten.
Burası ne xaman böyle yobaz sığırlarla doldu ben ona daha çok şaşırıyorum.
Koskoca angelina jolie bile taaa amerikadan olayı çözmüş helal olsun
Lgbt aleyhine yorum yaptığım için twitter hesabımı süresiz kapattı. Dünyaya eşcinselliği yayacaklar. Allaha savaş açmışlar resmen. Abd bu yüzden helak olacak. yakındır
Aynen katiliyorum iranin mollalari burda da tarikat adi altinda isbasinda ve yuksek derecede oy kaybeden akp hukumeti cumhuriyetci ve ulusalci kesimin oyunu alamayinca maalesef bu kesimin oyunu almak icin onlerine yem atti.
Eğri oturup doğru konuşalım erkek egemen bir toplumda yasiyoruz. bu sözleşmeyle kadın erkekten üstün haklara sahip olmuştur. dengeleri bozmuştur.
@Art79art kanun lar neslin de degil gerçek sosyal yaşam anlamın da söylemiştim. pekde farklı dusunmuyoruz
Tam olarak nasıl daha az hakka sahibiz, açıklayabilir misin? Erkek egemen bir toplum olmasını da olumlu buluyorsun anladığım kadarıyla, onu da merak ediyordum, erkek egemen bir toplum olmamız konusundaki fikirlerini açar mısın? Neden tercih ediyorsun? Nasıl böyle olundu sence vs?
İatanbul Sözleşmesini desteklemeyenler beni engellesin
Kadın bile anlamış bazı şeyleri. Üstelik bu ülkede yaşamadığı halde.
Yabancılarla tanıştığımda türk olduğumu söyleyesim gelmiyor iyice rezil olduk gerçekten, bulgar tarafıma sığınasım geliyor artık
Çok mantıklı muhafazakar bir kesim vardı ve onların oyunun fazla olduğunu düşünüp o kesime destek vermeyi düşündü ama düşünmediği şey şu an diğer kesimin daha güçlü olması
Tamam deist arkadaş düşüncen için teşekkür ederiz
Muhafazakar kesime iyi görünmek için dediyse o zaman muhafazakarlara uygun olmayan bir toplumsal sözleşme olduğunu kanıtlar bu. Demek ki angelina da bir şeylerin farkında 🥰
Yahu yabancılardan biri yorum yapınca bu kadar sempati duymasın artık şu türk milleti
Aaaa olur mu? Onlar kültürlü, vizyonlu, çağdaş, ne dediğini bilen insanlar her şeyin en iyisini bilirler. Bizimkiler de peşinden gider.
Kadın haklı. Yobazlar rahatça aile içinde kadın dövebilmek istiyo sonra “kol kırılır yen içinde kalır”. Kapalı kadınların da hoşuna gidiyo ona şaşırıyorum
E hani lgbttle alakası yoktu kadın bile demiş? Zaten biliyor herkes bu sözleşmenin lgbt gibi örgütleri meşrulaştırdıgını çıkıldı çokta iyi olduuuuuuuuuu
Bence Angelina Türkiye'yi kıskanıyor. Bİz borla deterjan yapıyoruz , onlar hala uzayla falan uğraşıyor ezikler.
4 dislike almışım sjkdfjksfsjh. Hangi yıkıklar acaba :D
türkiyenin neyini kıskancak lan skdkdk olsa olsa g*tüyle güler halimize dndkdkdk
@SosyoPsikopat Sen de haklısın. Bu yorumu '''ironi'' yapmadan ciddi ciddi yazacak çok insan var ülkede :D
İbrahim denen dallama neyse de, diğer iki kadına acıyorum azıcık bile öz saygıya sahip olmadıkları için. İnsanlık fazla bunlara.
Herkes fikrinde özgürdür. Sözleşmeden çıkılması da hata. Muhafazakar kesime yaranmak adına yapıldı. Sanmayın ki onlar sütten çıkmış ak kaşık.
Oyunları bozuldu o satanist köpek lerin. İstanbul anlaşması kadın hakkı falan degil. Lbgt lez gay cinsiyetsiz olayını Türk toplumuna sokup düzeni yıkmaktı amcaları itlerin
Seni alakadar etmez Angelina işine bak, bilmem kaçıncı çocuğunu evlat edin mesela
Gel de bunu muhafazakar takınan beş kuruş etmeyen cahillere anlat.
O değil de Angelina ne alaka? :D:D:D
İyice madara olduk sağa sola.
hatırladığım göre bu kadın George Floyd olayında sessizdi herkes ilk kendi iç meseleleri ile ilgilenip sonra burnunu bizim ülkeye soksaydı iyiydi
Bazı maddeler yüzünden iptal edildi o maddeleri herkes biliyor
Eee çünkü kendi emellerini destekleyen bir sözleşmeydi o yüzden.
Sen yapma bari fenomen...
Kendall hanım benim sözleşmeyle alıp veremediğim bir şey yok zaten. Ben en başta sözleşmeyi destekleyen bir bireydim. Her mecrada da bunu dile getirdim. Ancak bazı kişiler sözleşmenin amacından aykırı şeyleri gündeme getirmeye başladı benim tepkim ona. İstanbul sözleşmesini inceledigimizde anlaşmanın ismi bile daha çok kişinin ilgisini çeksin diye dünyanın her yerinde anılan koca metropol şehir olan İstanbulun ismi koyuldu. Evet haklisiniz renkler ve zevkler tartışılmaz ama yaşadığımız toplumun kültürünün bizim üzerimizdeki tepkisi olarak ister istemez böyle tepkiler veriyorum.
Anlıyorum
anlayışınız için teşekkür ederim 😊
İlginç durumlar. Angelina Jolie bir Azize. Elif Şafak aşk kitabının yazarı. Konu ise İstanbul sözleşmesi. Güzel.
lgbt destekliyorum bratpitt de destekliyorum.. bu kariyi sevmesemde destekleyeyim...
bret pit hatrina
Bende beğenmiyordum. Yasalarımız zaten var. Sadece daha hızlı şekilde uygulanması lazım🤦♂️
İyi de yorum istemeyen zaten kapatır. Açıksa hakkı değil mi? Kaba ise şikayet edin zaten kaldırırlar. Zaten görüş sahibi kaldırmadı ise niye zorluyorsun :D
Bazıları rahatsız olduklarını bildirdi. Amacım sataşma ortamı oluşturmak değil haber sunmaktı.
:D Onlara "seninde kendi görüşünden yorum kaldırma yetkin var" desen yeterli. Dikdatör gibi :D güncelden tehdit etmen hoş değil :DD
Diktatör*
Burası benim arazim. Bırak da benim düdüğüm ötsün
kjlahdjhasdlkajsdlasdşasşlk maşaallah, her şeyi böyle sahipleniyorsan XD
Ralph videosu çıkana kadar kozmetik kaydırtan tipin düşüncelerini pekte umursamıyorum :D Bunun gibi nabza göre şerbetçi çok şaklaban var
Angelina Jolie zaten bir kukla. Bu bir gerçek ve ciddi emareleri var. O yüzden ona ne söylemesi gerektiği söyleniyorsa onu söylüyor ve yapıyor. Bunlar ne yapıyorsa tersini yapmak lazım zaten. Şeytanın kuklaları 😏
Utanmaz arlanmaz kadın!
angelina kim jolie kim anasini satim gitsin çocuk sahiplensin işine baksın. Ülke üzerinde nedense dış kapının mandalının bile bi fikri var
Ülkemizde ki feminizm anlayışı: Kadın>>Erkek
Normalde olması gereken feminizm anlayışı:Kadın=Erkek
Ben bu kadarını söylerim
Ülkemin derdi ülkemde yaşamayanları germesin bir zahmet.
https://www.facebook.com/165951377355928/posts/827394847878241/?vh=e&d=n İşte kabul etmeyen zihniyet bu.
Birisi bir şey söylediğinde dediği şeye değil önceden neler yaptığına odaklanmak ne kadar doğru? Bu kafadan çıkmaları lazım.
Elin ülkesinin sözleşmesi hakkında ne kadar bilgi sahibi ki konuşuyorlar
Ne saçma
Sözleşme uluslararası?
@mutantnproud Türkiyede uygulanıyor boş yapma.
Teee bilmem kaç kilometreden anlamış ya elin gavuru 🤣 bizim koyunlar hala anlamadı.
Önce kendisi afrikadaki çocukların katledilmesinin hesabını versin
kendisi kime hoş görünmekiçin suriyede güya yardımakoştu fakat sonra Suriyeyi pkkya peşkeş çektiler hala tırlarla silah dolduruyorlar hemde gözümüzün içine baka baka bunu yapıyolar utanmaz namussuzlar
Ekonomi için sürekli gündemler şart dolar bir gecede 1 TL arttı. Düşün 50.000 Dolar borcun var ve bir gecede 50.000 TL kayıp demek yani ortalama 1 yıllık çalışmanın karşılığı.
Bu yorumumu beğenmeyeni tüm Türkiye silsin
katılıyorum hayır diyenler neye hayır dediğini pek bildiklerini sanmıyorum
Feminizm faşist bir ideolojidir. Eşitlik yalanı şemsiyesinin altına sığınan manipülasyoncu, sadist ve narsist bir ideolojidir. O şemsiyeyi kaldırdığınız zaman içinden taciz tecavüz iftiraları, nafaka, tazminat, kadınların 12 sene erken emekli olması, velayetin her zaman kadınlara verilmesi, kadınların zorunlu askerliğe tabi tutulmaması, kadınlara sgk borcu çıkarılmaması ve sağlık sigortalarının kesilmemesi gibi bir sürü ayrımcı fikirleri savunduklarını görürsünüz. Feminizm sinsi, şeytani, manipülasyoncu ve marksist bir ideolojidir. Bu ideolojiyi çıkaran özellikle 3. ve 4. dalga radikal boyutta erkek düşmanlığı içeren feminizmden bahsediyorum Abd deki faşist feministlerdir. Her pisliğin altından Abd çıktığı gibi bu pisliğin altından da Abd çıkmaktadır. Çare maskülizmdir ve bu feminizm pisliğini bu ülkeden def etmektir.
Evet buu sözleşme kaldirilmamiliydi ama neden Angelina Jolie kendi ülkesinin polislerinin Iraklı kadınlara kızlara tecavüz ettiğini ve bunu kınadığını dile getirmiyor? Angelinaya ne Türkiye'nin sorunları
Delilleriyle birlikte haber istiyorum. Angelinanın göz yumduğu ve taciz edilen o Iraklı kadın haberlerini. ABD'li askerler tarafından.
Bekliyorum. Biz ezber sevmeyiz, delil lazım
Çorum sözleşmesi çıkartıp kadınların gerhane, purno film ve pavyonda calismalarini yasaklamak lazım. En güzel çözüm bu temiz toplum temiz aile
Bu isikinin bu konuda görüş belirtmeye yetkisi olduğunu düşünmüyorum ama ifade özgürlüğü işte.
Hani bunun tartisilmasi bile garip evet yoksa niye kaldirilsin ki
Pardon ama anjelina kim oluyor ya elalemin agzina bakmayı seviyor bizim toplum
Ülkede bazı gençleri al gerisini at çöpe gitsin cahil yobaz hepsi
Nefret kusma kardeşim. Alçak gönüllü ol.
Saçma konusmus bunun dinle ne alakası var kim gelirse gelsin hukumetin başına istediği yasayı koyar kaldırır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?