Nobel Ödüllü virolog Profesör Luc Montagnier; “SARS-CoV-2 virüsünde AIDS’e yol açan virüsten parçalar olduğunu iddia etti. Virüsün bu nedenle ancak ‘laboratuvarda üretilmiş olabileceğini’ öne sürdü!
Daha önce de tartışılan bu konu, profesörün “yeni tip koronavirüsün” Vuhan’da laboratuvarda üretildiğini iddia etmesiyle yeniden gündeme geldi.
Ne düşünüyorsun? Yeni tip koronavirüs, laboratuvar üretimi olabilir mi?
Laboratuvarda üretildi
Hayvanlardan geçen virüs, evrim geçirdi
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nobel ödüllü profesör; “Yeni tip koronavirüs, laboratuvarda üretildi!” Ne düşünüyorsun?
Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa korona virüs çeşitleri ilk kez 1960 lı yıllarda keşfedildi ve bu olayın öncesinde de laboratuvar ortamında virüs vb şeylerin üretilmeye çalışıldığı konuşuluyordu ki bir süre sonra salgın patlak verdi.
Gerçekten laboratuvarda mı üretildi bunu net şekilde söyleyemeyiz ama Prof Luc söylemeden öncede bazı haberlerde laboratuvarda üzerinde çalışılırken işin kontrolden çıktığını ve bu duruma sebebiyet verdiği söyleniyordu tabi zeki birisi söylemeyince ahmak komlo teoriciler diyen çok oluyor. Ben bu konuda tarafsızım yani net delil olmadan suçlamak da doğru değildir.
Bazı arkadaşlar doğada bu denli zararlı virüs olamaz vs demiş ama yanılıyorlar hele ki buzullar biraz daha erirse ortaya çıkan yeni bakteri ve virüsleri görünce ve hastalıklar baş gösterince doğada da ne kadar zararlı virüsler olduğunu daha iyi anlarlar.
1-2005'te Sylvia Browne'un kehanetler kitabında 210. sayfada; "2020'de (yılı da vermiş) akciğerleri ve bronşları ciddi oranda etkileyen, tedaviye ise zalimce direnen zatürre benzeri bir hastalığın patlaması nedeniyle ortalıkta ameliyat maskeleri ve plastik eldivenlerle dolaşan çok fazla insan göreceğiz. Bir kış boyunca müthiş bir paniğe yol açtıktan sonra on yıl içerisinde hem sebeplerini hem de tedavisini gizemli bırakarak tamamen ortadan kaybolacak" ifadeleri yazılı! 2- 25 Mayıs 2010'da Rockefeller vakfı internet sitesinde Gelecek Bilimci Peter Schwartz'ın yazdığı raporda; Yıllardır öngörülen küresel salgın geldi, hızla yayılan virüs salgına en hazırlıklı ülkeleri bile altüst etti. Yüz maskelerinin kullanımının zorunlu hale gelmesinden, tren istasyonları ve süpermarketler gibi toplumsal alanlara girişlerde vücut ısısı kontrollerine kadar çok sıkı kısıtlamalar uygulandı. Virüsün Çin'de başlayacağını ama Çin'in zorunlu karantinayı uygulayarak sınırları kapatmasıyla hızlı atlatacağını, diğer ülkelere yayılacağını ama onların kolay atlatamayacağını, böylece ekonomileri üzerinde yıkıcı etkiye sahip olacağını, dükkanların ve ofislerin aylarca boş kalacağını, turizm ve küresel tedarik zincirlerinin etkileneceğini, gıda kıtlığının yaşanacağını ifade etmiş. Rapor birkaç yıl sonra siteden kaldırılmış! 3- Bill Gates 2015 yılında TEDX konferansında küresel bir nezle salgını olacağını, milyonlarca insanın ölebileceğini, ekonomilerin daralacağını ifade etmiş! Çıkış kısmına ise; bulaşıcı hastalığa yakalandığı halde kendini iyi hisseden, uçağa binmiş ya da markete gitmiş birinden virüs kapabilirsiniz demiş! 4- Tüm bu gelişmeleri dikkate alan Abdullah Çiftçi, yıllardır youtube kanalında dünyanın artık dijitalleşmeye gittiğini, insanlara çip takarak onları köle haline getireceklerini sürekli söylemiş! Yani şimdi bu profesörümüz biraz geç kalmış bunu açıklamakta :) Nobeli de iade etsin :)
Muhtelemen Çin, Dünya'nın yeni yöneticisi olmak için güçlenmek adına karşı biyolojik olarak ürettiği virüs ile hakimiyet kurma çabasında. Amerika'ya karşı kendisini dişli göstermenin yolu ise tedavisi ve aşısı olmayan mutasyon geçiren yeni tip bir virüs üretmek ile çareyi buldu. Velhasıl olaylara baktığımız zaman Çin'den herhangi bir virüs vakası haberi duyuyor muyuz? Hayır. Kaldı ki Dünya Sağlık Örgütü'ne bile bazı yasaklar koyarak virüsün iç yüzünü gösterme adına engeller koydu, hükümet. Bilemiyorum laboratuvarda üretilmiş bir virüs olma ihtimalina karşın acaba yanlışlıkla sızdırıldı mı? Soru işaretleri ile dolu bir yeni düzen içindeyiz.
Belki de bilerek yapmışlardır. Açıkçası şu yönünden bakıyorum, cidden düşünülebilecek bir taraf. İnsan emeklilik yaşı 65, birçok dünya ülkesinde ya bu yaşta ya da buna yakın yaşta insanlar emekli oluyor. Ortalama ömür 72 ila 75 arası, çoğu 80'e kadar yaşıyor. Büyük bir kitle ki Avrupa'da yaşlı nüfus artıyor, genç nüfus az, adamlar üremiyor, sadece devletin sırtından, vergilerinden geçiniyor. Böyle bir kitleyi direkt imha etmek açıkçası birçok devletin işine gelecektir. Maddi olarak yükleri azalacak, manevi olarak da rahatlayacaklardır.
Ne hayvani ne yarasasi. Bugün virüsten ölen insanların sayisi kadar insan öldürmeye kalksanız atom bombası atmanız lazim ama bu sefer tüm dünya tarafından kinanir ve tek bir. ulkeyi hedef ala bilirsiniz. Ama virüs sayesinde milyonlarca insani öldürür ekonomiyi alt üst eder orta da bir zanlı olmaz üstüne ustuk ekonomisi bozulmuş ülkeler para diye IMF in kapısını çalar tıpkı 42 ülkenin kapısında para için sıraya girmesi gibi. Bu olayı çok büyük ranta çevrilir.
Bende laboratuvarda üretildiğini düşünüyorum fakat Çin'in yaptığından emin değilim çünkü bu Virüs Çin'de çıkmadan önce İtalya ve Amerika'da görülmüş ama farkedilmemiş. Amerika'da yapmış olabilir. Hem Çin'in piyasasına gölge düşürmek için güzel bir strateji. şu an tüm Dünya Çin'e lanet etmesi Çin'in isteyeceği bir durum değil sonuçta.. Ve virüsün yapılmasının asıl sebebi, yaşlı ve hasta zayıf bireyleri ortadan kaldırıp, daha verimli olan genç kuşağa bırakmak. Ayrıca aşı satarakta para kırmak bonusu. Hatta Covid denmesinin sebebi üretilen laboratuvarın ismi olduğu söyleniyor. Tabii bunlar komplo teorisi de olabilir ama dünyayı sarsan bir virüsün bir hayvandan evrilmesi kadar basit bir olayla açıklanabileceğini sanmıyorum. Bunun bir devlet stratejisi olduğunu düşünüyorum
bunya yuzyildir dunyada hic gorulmeyen viruslerin tum sebebi laboratuvar bencede bi anda durduk yere virus ortaya cikmaz yarasa olayida yalan çinliler ne zamandir yarasa yiyor bi anda bi virus cikmasi anlamsiz virus cikaran zihniyet şeytandir normal bi beyin bunu yapmaz uğraşan ilk kişi bu yuzden ölür hastalikli iblisli zihinler satanizme bagliyorum
Bunu Amerikan yapım kahin dizisi olan the Simpsons bile ifşa etti. İnsanlar neden kararsız ya da inanmıyor? Adam gözümüze gözümüze soktu resimleri ABD'den Çin'e ulaşıyor ve tüm ülke sonra tüm dünya virüse yakalanıyor. Bazı şeyler acı ama gerçek, tabi ki labaratuvarda üretildi! Sonuçta Çinlilerin bu midesizliklerini bu 2 yıl içinde değil yüzyıllarca görüyoruz. Hayvanlardan türemesi imkansız!
Ben en baştan beri bunun dünya genelinde yaşlı nufusu seyreltmek için geliştirilip yayılmış bir biyolojik saldırı olduğunu söyledim, hala da aynı fikirdeyim.
İhtimali yüksek güncel olan virüs mutasyonun da bulaştıkca zararını hafife indiriyordu tabi ki herkeste etkisi farklıydı bünyeyle alakalı ama çocuk ve gençlerde etkisi fazla değildi yeni versiyonu daha ağır ve ölümcül oranı daha yüksek, aşılar elde patlamasın biz bundan ekmek yiyelim ayrıca insan nüfusu bir tık daha düşsün rahatlayalım kafasına giriş yapılıp yeni tipi bulmuş olabilirler ihtimali yüksek.
Üretildi, aşı da üretildi hepsinin amacı aynıı amaç biz insanlar! Virüsü geçirdik bunlar yeni yeni gündeme gelecek. Aşı olunacak " aşıyla asıl amaç neydi? İşte o açıklamalar..." diye haberler gündeme gelecek (Zaten belli de umursamayan sayısı çok) Ve yine bu haberi duyunca iş işten geçmiş olacak..
İnsanoğlu bu her türlü melanet beklenir. Ben aşı olmayacağım.. En azından en az 1 sene bekleyip gelişmelere göre tekrar değerlendireceğim. Aşı mutlaka olunmalı diye tv lerde halka ayar vermeye çalışan sözde proflar acaba neden 2 kelam da şu Rte ye etmezler? Çünkü onlar kendilerinden ne söylenmesi isteniyor ise onu söyleyen satılık insan müsveddeleridir.
İlk virüs duyulup TÜRKİYE daha gelmemiş iken laboratuvar 🔬 yapımı olduğunu söylediğimde arkadaşlarım bana bir tarafı ile güldüler hatta burada profilimdeki yorumlarda kayıtlı duruyor..
Demekki sözümüz prof. Olmadığımız için itibar kazanmıyor muş 😊
Sonuca gelirsek laboratuvar da hazırlanıp, gök yüzünden insanlara bulaştırdı fikrim hala bu yönde...
Herkes Amerika'yı suçluyor ama bence bu Virüsü Çin saldı başımıza Dünyayı ele geçirmeye çalışıyor manyaklar neden sadece Çin etkilenmedi bu virüsten çabuk atlattılar Amerika çıkarmış olsaydı eminim daha çabuk atlatmışlardı bu virüsü Çin çıkardı Amerika'yı suçlamak için imajını zedelemek için masum rolü yapıyorlar.
Bunu kim ya da kimler üretiyorsa Allah bin türlü belasını versin buna başka ne denir ki? Ne kadar küfür etsek ne kadar beddua etsek az. Sanki ülkede hayat çok kolay gibi.. Herkesin hayatını kararttı kimilerine acı çektirdi, kimilerini sevdiğinden ayırdı, kimilerini işsiz bıraktı Yazıklar olsun.
Labaratuvarda üretildiğini artık herkes biliyor. Ne zaman bitirecekler daha virüse ne ekleyecekler orası muamma artık silahlanmaya hiç gerek kalmadı al sana biyolojik savaş bu böyle gider gibi geliyor.
Hayvandan geçen mutasyon geçirmiş virüsün dünya salgınına dönüştüğü nerde görülmüş kuş gribi domuz gribi vs vs neler geçti böyle bişey olmadı buna inanacağıma insan eliyle üretildiğine inanmak daha mantıklı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır 4 yıldır biliyorum geleceğini hazırlık yapıyordum ben, bu virüs doğanın enerjisi aslında kötü enerjilerin oluşumundan kaynaklı. Ki kuantum fizikte herşeyin enerjiden oluştuğu söylenir. Kesinlikle paranoyak düşüncelere kapılmayın 4 yıldır biliyorum geleceğini hava şartları savaşlar soğuklar gökgürültüsü hepsi kötü enerji ve sonucunda koronavirus. Üstelik insanların anlamadığı birşey var. Grip mesela her mevsim gelip gidiyor hastalanıp iyileşiyorsun neye göre? Güneş bile bir gün batıdan doğacak o halde bu rahatlık neyden kaynaklanıyor? O grip bir gün insanları yoketmeyecek miydi? Virüs bile mutasyon uğruyor ama sen ömrün boyunca kardiyovasküler sistemimi bağışıklığını geliştirmiyorsan sorun bizde demektir. Bırakın koronayı oksijenimiz %10 azalsa milyonlarca insan nefessizlikten ölecek. Çünkü alt yapısi zayıf insanların geliştirmiyorlar. Korona güçlü bir enerji virüsü değil aslında bu nedenle hasta ve kronik hastalar ölüyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çin’den çıktı ve ne hikmetse Çin’de hemen kontrol altına alındı, diğer ülkeler büyük sıkıntılar yaşadı, diğer ülkeler ekonomik olarak küçülürken Çin istikrarlı büyümesini sürdürdü, en büyük zararı ABD gördüğü halde hala ABD çıkardı diyenler var, onlara gülüyorum sadece
Dunya nüfusunu azaltmak icin yapilan planli bir eylem bu korona virüs dedikleri sey bak gorursunuz bu asilarda bi halta yaramiycak 2015 te Bill Gates bunu demisti Dunyayi yok etmek icin bi bakteri virüs kullanicaklar diye konusmasinda dinlemistim
Malumu ilan etmiş. Bill Gates'in 5 yıl önceki pandemiye hazırlık videosunu hala izlememiş olanlar varsa dikkatle izlesin. YouTube'da mevcut! Dünya nüfusunu azaltma projesinin önemli bir ayağı bu virüs..
Kesinlikle labaratuvar da üretildiğini dusunuyorum,. uzun bir süredir. Doğa da bu kadar yok edici ve öldürücü bir sistem yok. Yalnız hayatta kalmak için öldürüyor hayvanlar bile.
hep öyle düşünüyorum zaten biyolojik silah gibi geliyor bana laboratuvarda üretilen ne bilim filmlerde de öyle konular oluyo ya onlara benziyorsun aynı
Belki ütopik ve saçma düşünüyor olabilirim ama labaratuvarda üretilebilmiş olabilir diye düşünüyorum yalan yok çünkü bir yıldır tüm bu yaşanan süreçler bana saçma geliyor.
@Azgın1Erkek :D :D allah kıyameti koparmadığına dua etsinler basımıza taş yağmadına dua etsinler onlar zaten başlı basına kokoin çekmiş gibi dolanıyorlar beyin terk onları sayma çorbadan
Nobel ödüllü politik bir ödül. Nobel ödülü alan bir ekonomi profesörü 2 şirket batırmıştı. Çalışmalarına maddi destek sağlamak için yapılmış bir açıklama gibi geliyor bana
Arastirildiginda tahmin yurutebilecek seviyeye gelebilirsin.
- influenza gribinden hic bir farki olmamasi ve influenzanin yillardir zateb hayatimizda olmasi. - koronavirus yokken Turkiyeden ornek veriyorum. Gribal enfeksiyonlar sonucu yilda ortalama 55 bin kisi hayatini kaybediyordu. şu an ekstra fazla olum sayilari yok! Senelik ölüm sayilari neredeyse korona varken ve yokken hic degismedi.(Tüik verilerine gore) - Bill Gates nasil bir tesaduf bilmiyorum Mart 2020 de kendi kurdugu sirketten istifa ediyor ve hayir islerine kendini adayacagini soyluyor.(sanki bunun icin kendi kurdugu sirket izin vermiyordu) bir sure sonrasinda cikip koronanin hangi ulkede ortalama ne kadar devam edecegi ile ilgili tahminlerini paylasiyor. -En belirgin ornek olarak Tanzanya baskani cikip koronavirus bir yalandir yok diyor. Bunu ispatlamak icin meyvelerden, motor yagindan ve bircok hayvandan ornek aliyor insan gibi gosterip labaratuarda test ettiriyor ve meyvelerde koronapozitif cikiyor. Yabi pcr testinin bir yalandan ibaret oldugunu kanıtlıyor. Sonra Tanzanya baskani bir sure sonra ortadan kayboluyor ve sonradan ölüm haberi geliyor.(bizim ulkede de Canan karatay korona icin basit bir enfeksiyon dedikten sonra bir daha tv lere cikamadi) Daha bir çok sey sayabilirim. Bunlara odaklaninca aklinda bir seyler canlanmiyor mu?
Doğru söylediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İyide ilkel çağlarda da pek çok kez ölümcül salgınlar vuku buldu, örneğin bundan 3000 bin yıl önce. O çağlarda meydana gelen salgınları da mı laboratuvar da ürettiler, bu gerçekten düşündürücü.