1998 yılından beri Almanya'dayız biz, Milyonlarımıza milyonlar ekleniyor her geçen saniye AKP sayesinde. Yalakalar sürünsün Türkiye'de, sefasını biz süreriz :)
Her haber demedim, akp karşı yapılan haber dedim. Ayrıca yandaş olmayan haber demek. Karşı haber diyince yalan mı anlıyorsun? Algında problem var senin. Akpnin yanlışlarını gösteren her habere sen yalan diyip anca kendini kandırırsın. Bu yaptığım paylaşım sonun kadar doğrudur çünkü akpli kendisi söylüyor
Adamın fotosunu koyup, adına açılmış sahte bir hesaptan istediğini yazıp sonra bunu haber olarak sunmak ne zamandır doğru kabul ediliyor? Siz insanları aptal yerine alabileceğini zanneden çakallardan mısınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1998 yılından beri Almanya'dayız biz, Milyonlarımıza milyonlar ekleniyor her geçen saniye AKP sayesinde.
Yalakalar sürünsün Türkiye'de, sefasını biz süreriz :)
Başkanın bu açıklaması mantıklı değil. Yalan haber.
Yalan haber mi? Adam kendisi göndermiş hala yalan diyorsun 😀
Hiç kimse bu kadar aptalca açıklama yapamaz... Biri seni kandırmış.. Sen de bizi kandırmaya çalışıyorsun.
Sana göre akp karşı yapılan her haber yalan 😀
"akp karşı yapılan" ... Yalanın itirafı mı bu? Kendin uydurmuşsun haberi.
Yav he he
Haber AK Parti karşıtlığı için yapılmaz.. Doğru olduğu için yapılır.. Bu kafayla daha çok çökersiniz siz.. Toplum sizin yalancı olduğunu biliyor.
Her haber demedim, akp karşı yapılan haber dedim. Ayrıca yandaş olmayan haber demek. Karşı haber diyince yalan mı anlıyorsun? Algında problem var senin. Akpnin yanlışlarını gösteren her habere sen yalan diyip anca kendini kandırırsın. Bu yaptığım paylaşım sonun kadar doğrudur çünkü akpli kendisi söylüyor
Adamın fotosunu koyup, adına açılmış sahte bir hesaptan istediğini yazıp sonra bunu haber olarak sunmak ne zamandır doğru kabul ediliyor? Siz insanları aptal yerine alabileceğini zanneden çakallardan mısınız?
Ömrümden siznden daha çakalına rastlamadım.
Ben de onu yazıyorum zaten.. Sen çakal değilsin.. Sadece kendini çakal zannediyorsun :D
Biz zannediyoruz ama siz çakalsınız. Hırsızlık her türlü hile sizde mevcut.
Biz hile yaparsak sen fark edemezsin... Anca öyle bir yerinden uydurma haber yaparsın :D
Omurga olmayınca ne anlatsam boş
Sıkışınca da hakarete baş vuruyorsunuz... Klasik ezik muhalefet.. :D
İlk çakal diyen sendin! Harbi ne içiyorsun?
Sen çakma çakalsın :D
Kemal Kılıçdaroğlu da cips paketi gibi%70'i hava 🙂
Soruya cevap vermeni beklerdim
Burada çalacağını çalıp topuklamayı misyon edinmişler şaşırdık mı hayır.
Ne yapsınlar adamlar mantıklı düşünüyor
İlerde ne yaptıkları ortaya çıkacak
senin haberin yok tabi ülkeyi vurucaklar