Belediyenin Almanya'ya eğitim için gönderdiği 45 kişiden 43'ü geri dönmedi, ne düşünüyorsunuz?

Eğitime gönderilen 45 kişiden 43 ü geri dönmedi.
Eğitime gönderilen 45 kişiden 43' ü geri dönmedi.
Belediyenin Almanyaya eğitim için gönderdiği 45 kişiden 43ü geri dönmedi, ne düşünüyorsunuz?
Gönderilen kişiler 7 aydır ortada yoklar.
Gönderilen kişiler 7 aydır ortada yoklar.
Eski Bakan Berat Albayrak: OECD de 1inciyiz, Dünyada 2inciyiz.
Eski Bakan Berat Albayrak: OECD' de 1'inciyiz, Dünyada 2'inciyiz.
Açıklama: Malatya Yeşilyurt İlçe Belediyesinin "Çevreye Duyarlı Vatandaşlar Yetiştirme Projesi" kapsamında özel pasaportla Almanya' ya eğitime gönderdiği 45 kişiden sadece belediye başkan yardımcıları Şahin Özer ve Bekir Karakuş geri döndü. Geri kalan 43 kişi 7 aydır yok (**).

Eğitim için aracı olan Malatya Kişisel Gelişim Dünyası Derneği’nin Başkanı Mehmet Sait Aytekin "Ben yurtdışına gönderilen şahısları tanımıyorum, bi yakınımlığım yok. AK Partili Yeşilyurt Belediyesi bu kişilerin derneğe kayıtlarını bizzat yaptı ve bende belediye olduğu için, AK Parti'nin adı geçtiği için sorgulama ihtiyacı duymadım. Kimleri başkanı olduğum derneğe kaydettiler onu bile bilmiyorum..." dedi (*).

Oysa Dünyanın en iyi ekonomi olduğumuzu iddia edilen aşağıdaki açıklamalar vardı.
  • Dünyanın en iyi ekonomisiyiz. Türkiye Ekonomisi Dünyada 1 numara. (Cumhurbaşkanı 05.06.2018 - Sakarya).
  • OECD' de 1' inci, Dünyada ikinciyiz (Ekonomi Eski Bakanı Berat Albayrak 13.10.2020).
  • TV' lerde "Amerikalıya da işvereceğiz, Almana da işvereceğiz, Hollandalı' ya da işvereceğiz. Hepsine işvereceğiz." açıklamaları (Sultan Ahmet Meydanı 29.07.2020)
Soru: Belediyenin Almanya' ya eğitime gönderdiği 45 kişiden belediye başkan yardımcıları dışındaki 43' ünün geri dönmemesi konusu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kanıt: "*" tıklayınız.
Almanya' ya giden 43 kişinin geri dönmemesi ekonominin kötü olduğunu gösterir.
Almanya' ya giden 43 kişinin Türkiye' ye dönmemesi ekonominin normal olduğunu gösterir.
Almanya' ya giden 43 kişinin Türkiye' ye dönmemesi ekonominin iyi olduğunu gösterir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Belediyenin Almanya'ya eğitim için gönderdiği 45 kişiden 43'ü geri dönmedi, ne düşünüyorsunuz?