Eğitim için aracı olan Malatya Kişisel Gelişim Dünyası Derneği’nin Başkanı Mehmet Sait Aytekin "Ben yurtdışına gönderilen şahısları tanımıyorum, bi yakınımlığım yok. AK Partili Yeşilyurt Belediyesi bu kişilerin derneğe kayıtlarını bizzat yaptı ve bende belediye olduğu için, AK Parti'nin adı geçtiği için sorgulama ihtiyacı duymadım. Kimleri başkanı olduğum derneğe kaydettiler onu bile bilmiyorum..." dedi (*).
Oysa Dünyanın en iyi ekonomi olduğumuzu iddia edilen aşağıdaki açıklamalar vardı.
- Dünyanın en iyi ekonomisiyiz. Türkiye Ekonomisi Dünyada 1 numara. (Cumhurbaşkanı 05.06.2018 - Sakarya).
- OECD' de 1' inci, Dünyada ikinciyiz (Ekonomi Eski Bakanı Berat Albayrak 13.10.2020).
- TV' lerde "Amerikalıya da işvereceğiz, Almana da işvereceğiz, Hollandalı' ya da işvereceğiz. Hepsine işvereceğiz." açıklamaları (Sultan Ahmet Meydanı 29.07.2020)
Kanıt: "*" tıklayınız.
Almanya' ya giden 43 kişinin geri dönmemesi ekonominin kötü olduğunu gösterir.
Almanya' ya giden 43 kişinin Türkiye' ye dönmemesi ekonominin normal olduğunu gösterir.
Almanya' ya giden 43 kişinin Türkiye' ye dönmemesi ekonominin iyi olduğunu gösterir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar