AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Tipik bi Akepeli;
kendileri haricinde herkes suçlu, herkes namussuz!
Kongreler için 81 ilden otobüslerce adam toplanırken akılları neredeymiş acaba. Şimdi de sorumluluğu her zamanki gibi başkalarının üstüne atıyorlar.
Hadi ordan bizmişiz sen vakalar 20 bin iken veriyi gizle millete rahatlık ver sonra çık 84 milyon de hadi ordan
kac aydir kimseyle gorusmuyorum bulusmuyorum. bi markete gidiyorum. hic hasta olmadim ve psikolojim bozuldu😭😭
yine mağdur edebiyatını oynamakta üstünüze yok sayın bakanım lebaleb kongreler yapana da ses çıkarsana yiyorsan
Leblebili kongreler. Uyarılara rağmen zamanında mutasyon virüs olan şehirlere giriş çıkışın kapatılmaması.
Bunlar akp yönetimi milleti aşağılayıcı kopek gibi azarlamaktan utanmazlar esas vatan haini kim acaba
hastrsın ben 1 yıldır doğru düzgün evden çıkmıyorum kimse ile görüşmüyorum maskesiz bahçede bile gezmiyorum, suçu bizim gibilere de atıp "herkes suçlu ise kimse suçlu değildir" algısı yaratmaya çalışıyor pişkinler.
yanılıyor..
83 999 999 kişi suçlu..
o bir kişi hiçbir zaman kabul etmez suçlu olduğunu..
-Alıntı-
Nasıl olsun? İnsan yüzü gördüğüm yok. Ha halk olarak o rolü oynayan çok kişiler oldu, olmadı değil.
Ben değilim. Işten evden işe. Kusura bakmasın kimse. Maske mesafe temizliğe de gayet uydumm. Şu ana kadar da kapmadım.
Ben Akp ye üye oldum. Virüs bana bir şey yapmaz artık.
😅😅😅
Ben evimde aman kapıpta aileme bulaştırmayayım korkusu ile bunalımda yaşayıp gidiyordum, sorumlu olduğumu düşünmüyorum.
Kesin hepimiziz. Elimizde aşı yok deyip 30.000 Bosna Hersek'e 150.000 Libya'ya bağış yaparken sorumlusu da biziz zaten.
Vakaların artmasının sebebi yapılan kongrelerdir ayak yapma bize bakanım korkudan söyleyemiyosun bisey anladık biz seni
Aynen kardeşim 55k vaka var ama okul sınavları olsun sonra suç bizde bırakın bu işleri
Yo ben full evimdeyim bütün kurallara uyduk benim suçum falan yok
Haklılık payı yok değil. Yakın çevrem de dahil sürekli gezip tozuyorlar. Fakat hükümetin de suçu yok değil.
Bana gelince benim rolüm yok. Karantina boyunca sadece bir kez markete gittim.
ben masum masum evde oturuyorum napmıs olabilirim ki..
Yooo ben gayet olmadım. Dikkat ediyorum. En çok kendileri sorumlu.
Bir daha karşıma çıkmasan mı
Ben ne yaptım ya suçlanıyorum? 84 milyon Muş
Ben daha ne yakalandım
Ne test ettirdim
Ben virüs kapmadım ama adam haklı ihmalsizlik bu ve bunu yapanda ülkece insanlarımız
Ben ne KONGRElere gittim ne de gezdim (zaten gezecek param yok) 20 yaşında 80 lik nene ruhum var ülkeden nasıl kaçarım diye düşünüyorum sadece adam gelmiş ne diyor sizin tuzunuz kuru tabi ya
Benim hiç bir hatam olmadı ama Fahrettin'in ekibinin oldu.
Olmadı çünkü işim olmadıkça evden çıkmayan dikkat eden biriyim
İyi birşey olunca biz yaptık kötü birşey olunca siz yaptınız ne güzelmiş
sahibinden satilik essek.. yalakaligin tarihini yazmis adam
veziri gecti
Evet, geçen ailecek miting düzenledik misal. Bizim yüzümüzden.
Yeminle Allah Akıl Fikir Versin Şu Bakanlara Alayı Şaklaban Olmuş Neredeyse
Vicdanım rahat. Artmasında herhangi bir katkım olmadı ve kimseye de sebep olmadım.
bişey dim mi virüsten bu zamana kadar toplasan 15 kere çıkmamışımdır. çıkma sebebimde hep ekmek almak vs vs hastane vs vs. bıktım ya benim ne suçum var evde hapisim resmen.
bence yetersiz tedbirler var oldukça halk durumun vahimligini anlayamayacak
Genelleme yapıyor işte bilinçsiz insanlar yüzünden diyor
Kendi adına konuşsun.
1 yıldır kan tahlili bile yaptımadım be!
sürü tedavisi lazım.. kalan sağlar bizimdir.. bu işin partiyle siyasetle alakası yok.. aşısını alamayan ülke var.. halen daha hastalık yok diyen keskin zekalar var..
Bizden çok mağazaya girip maskesini takmayan Suriyeliler bu virüste dışarı çıkıp lokantada yiyenler sırf paylaşım yapmak için biraraya gelenler tiktok culardan bahsediyorum ve özelikle bize bu kuralara uyun diyip kongre düzenleyenlere soylenmeli
8 aydır evdeyim çıkmıyorum, bir kere bile çıkmadım ki milletin hakkına girmeyem diye, kısıtlamaya uymayanlara hakkımı helal etmiyorum yazık ya.
Evde psikolojim bozuldu, delirdim resmen gene de bir kere bile çıkmadım.
Ben de, hala maskesiz dolaşan insanlar var koluna bile takmayan cahil çok
Bunlar cahil ve onlara oy verenleri kendi vatandaşı görüyor galiba
Haklısınız.. Adam maske'yi kol dirseğine takmış ya kol dirseğine, diyecek bir şey bulamıyorum..
Olan bizim gençliğimize oluyor
Ben tedavi merkezine dahi ara verdim evde oturuyorum. Bakan doğruyu söylemiş, en başta kongreler
Benim hiçbir suçum yok, 1.5 yıldır evden çıkmıyorum sayılır.
Vezir Fahrettin de her seferinde milletle başşak geçiyor damını diktiğim.
Vala ben evden bile çıkmadım ama diğerlerini bilemem tabi👀👀
Başta Cumhur başkanınin büyük rolü sonrada vatandaşın figüran olarak küçük bi rolü var
Azken ne yapıyorsam cokkende onu yapıyordum pek fark yok.
Kendilerinde hiç suç yok evet, tek sorumlu Türk milleti.
Tabi canım yine suçlu biziz, hükümetin hiç bir suçu yok.
Evden işe işten eve. Benim bir suçum yok. Parti parti gezen ben değilim.
Ben mümkün mertebe kurallara uymaya çalışıyorum ve çok şükür henüz bu belaya yakalanmadım...
Valla biz evimizde oturuyoruz onlar gibi kongre peşinde de gezmedik suçu biraz kendilerinde arasın.
Çok doğru söylemiş..
Kesinlikle katılıyorum..
Ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz..
Evde bile maskeyle geziyorum. Sokağa çıkmıyorum bile. Kongreye giden l*v*klar düşünüm bunu. 🖕
Konu ile uzaktan yakından hiçbir alakam yokken nasıl müsebbibi ben olabilirim? 🤔
inan bana sen ne düşünüyosan bende aynısını düşünüyorum.
dogru diyor... Ben kimseye bulaştırmadım ya da bana bulaşmadı demek yeterli değil.
Yooo ben önceliklş sahada çalışan bir personel olarak sbep mebep olmadım kimse kusura bakmasın maskeleri üst üste takmaktan burnumuz düştü evde karıya yanaşamaz olduk hikaye hepsi
Partisinin kıngrelerinden bahsetmiş mi? LEBALEB kongrelerden?
Evmde köyde oturuyorum vakayla gram alakam yok benim suçum ne bakan
Miting yapın , cenaze törenine gidin sonra suçlu herkes resmen sacmlamis.
Ya ben dağ başında yaşıyorum benim katkım ne olabilir 🤔
Hiçbir kuralı ihlal etmedim, elimden geldiğince az insan ile temas ettim. Benim suçum nerede?
Hiç covit olmadım kongrelere baksın halka değil garibana yüklemesin sucu