AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Bazı konular vardır, şaka kaldırmaz. Böyleleri tutuklanmalı.
Onlar bir avuç apta genlerinin silinmesi gerek aslında ama neyse onun da zamanı gelecek kızlar maçoyum diyen tiplerden uzak durun benden size tavsiye bunları tanıdığım için söylüyorum sizin dışarıdan gördüğünüz gibi değiller emin olun.
Böyle mizah mı olur? Eğer ki diyelim mizahsa bunların mizah anlayışları özürlü
bunlar neyine güveniyor çok merak ediyorum, nasıl bi kafa ları var. devlet bunlara nasıl göz yumuyor.
olay bugün cereyan etti, hesaplar takip ediliyor merak etme terörle mücadele birimleri bu işe el atacak, bunlar kasıtlı bilinçli yapılan terör eylemlerinden farklı değil, belki de bazı medya kuruluşlarının da parmağı var insanları biribirine sokup sonra haber yapacak gezi tarzı eyleme dönüştürecekler. kolay değil işte hepsi de cezasını çekecek
Diğer ülkelere fark atan tek doğal kaynağımız , or çocuğu sayımız.
Troll diyenler... Bu ülke ne olaylar gördü hey yavrum hey..
Troll dahi olsa bu konuda böyle paylaşımlar yapmanın bir yaptırımı olmalı. Bari bunun yaptırımı olsun.! Her önünde 100 gram et sallanan erkek adam olmuyor maalesef, yazık.
Şerefsizliğin vücut bulmuş halleri bunlar. Böyle mizah olmaz olsun, tek dertleri bir yerleri olmuş.
her şakanın altında bir gerçek yatar demiş atalarımız. buna mizah diyebiliyorlarsa, eminim ki bilinç altlarında daha fenaları yatıyor ve patlamaya hazır birer bomba hepsi
Gerçekse kötü, mizahsa daha kötü bir olaydır. Yani ne diyeceğimi bilemiyorum. Küfür etsem yine saha fazlası gerekicek. Islah olmaları bile yük bu devlete
Ya üç beş tane yeni ergenin uydurduğu bir saçmalıktan öte bir şey değil. Bunu twitter da gündeme sokanların kafasına tüküreyim böyle bir saçmalığı nasıl tt yapabiliyorlar inanılır gibi değil
Peki emniyet ne yapıyor bu durumda?
Cevap çok belli aslında.
Mizah olmasını umuyorum. Böyle aşağılık konuların mizahı bile yapılmaması gerekir. Nerede bizim ahlaklı toplumumuz?
Aptalca bir mizah olduğunu düşünüyorum.
troll ya tecavüz haberlerinden bıkmış veletler işte hemen femin duygularınız ağır basıyor :D gazlamı çalışıyorsunuz
Karamizah yaptıklarını sanıyorlar.
Tanrı'nın yarattığı Dünya'da tanrıyı sevmeyen var.
Boşverin
Evet paşam aynen öyle
Şu yaratıklarla aynı havayı soluduğum için iğreniyorum
Olay almış başını gidiyor derhal yargıya taşınmalı şaka bile olsa
Bu ne saçmalık Allah hepsinin belasını versin
Bune mk böyle mizah mı olur
Kıyamet kopmalı artık insanlık artık insan değil.
Konum belirtecek olursak?
Kesin Adana...
Sadece mizah olsa keşke
Allah versin artik bunlarin belalarini ya
İnsanlık ortadan kaybolmuş, onu aramaktayım.
böyle konuların mizahı yapılmaz..
1-2 veledi zina. sinek bile gibemeyecek. anca atıp tutuyor veletler
burası Türkiye yine şaşırtmadı
mizah gerçek olma şansı yoktu zaten
Böyle şeylerin şakası olmaz
Böyle mizah mi olur hassas konular bunlar
İstanbul sözleşmesini protesto ediyorlar
bu günde birileri adına utandık çok yazık!
Bunlar sanalda aslan reelde süs köpeği fino.
Böyle şeyin mizahı mı olur
Trolldür ama hoş değil
Bu cocuklaro egiten yetiştirende bir anne
Mizah olacak konu bu değil
Ulan allah kahretsin ya bu nasil bir ulke
Bende de kades uygulaması var. Işe yarar mı bilmem
Mizahtır inşallah
Mizah sadece.
anlamadım biri aydınlatsın lütfen 12 Nisan neydi
Bir şey değil. İki tane akılsız, kendince kara mizah yaptığını zannediyor ve 12 nisanda kadınlara tecavüz edeceklerini söylüyorlar. Kara mizahın ne olduğunu bilmeyen birkaç akılsız. Bunları ne diye ciddiye alıyorlar bilmiyorum.
@Mööleyenİnek skret gtsın yav amaaan milletde osurukkktan nem kapar oldu herkes evinin içine baksın önce
mizahını s...
mizah amaçlı değil ama bilerek yapılmış
komik değil
Kanım sondu😔
Dondu**
Kara mizah
pislikler
Sere*fsizler
Karamizah
Mizah mı? Ne mizahı ya mal mal konuşmayın
@Alperbennn kes ibbne bu tur seylere kara mizah deniyo shitpost mal
Böyle şeylerin mizahi olmaz , her sakanin altında bi gerçek yatar , yarin bir gün annene veya bacina birisi tecavüz edip öldürdüğü zaman da ayni seyi diyebilecekmisin bakalim
Sende o o*rospu çocuklarının zihniyetindesin tipinden belli zaten g*otunu s*iktigimin cocu, sen ve senin gibileri idam etmek lazım
Mizah mış şuna bak pislik herif allah kahretsin seni
senin anani s*kerim amina koydugumun orrrospusu o laflari anana bacina yedirirdim neyse senin gibi mallar anca klavyeden sallar ergen velet picii
Sen ne karisiyon ibbbnenin evladi o zihniyettenmisim dur o zihniyeti sana sokarlar serefini sikkktigim agzina sicarim
Canları cehenneme