Merhaba. 2 gündür gördüğüm bir şey aslında bu fakat anlam veremedim başlarda. Olay #12nisan tagı ile atılan 2 tweet sonrası yaşanıyor!
Hesapları sahte olan karaktersizler böyle şeyler paylaşarak namusu zedeleme, karşı cinse hakaret ve tehtid olarak birçok şeyi tweetkeri içerisinde barındırıyor. Peki bu ne? Mizah mı yoksa karanlığın arkasındaki gerçek mi?
Bu sözde mizahı yapan beyin yerine et parçası taşıyanlar, bu ülkede bunu ciddiye alıp belki de masum bir cana kıyacak kadar ruh hastaları olduğunu hala idrak edememişler. Gerçi buna mizah diyenin de aklından şüphe ederim o ayrı. #12nisanpic.twitter.com/fjAMDSWdeA— merve (@mervecaliss) April 12, 2021
Mizah yapılacak başka bir eğlence Bulun kendinize Kadınlar Öldürülüyor işkenceye uğruyor tacize uğruyor alçaksınız gerçekten alçaksınız#12nisanpic.twitter.com/E9CjHXVUAb— ATATÜRK❤1881☆1938❤ (@nuran58864410) April 12, 2021
Ne yapalım sokaklara inip tacizci tecavuzculerin cezasını biz mi verelim? Çıkar yasayı ceza almayalım diye yapmazsak nağmerdiz #12nisanpic.twitter.com/RPbCR8qpQD— Ozcan 🪓 (@candemirmis) April 12, 2021
Yaşı daha 13! KADES indirmiş, yazık be!
Kızım (13) işe gidicem diye korkudan endişelenip uyku uyumuyor. Sabah tlf alıp kades yüklüyor. Bu korkuyu minicik yüreklere bile salan adalet olmaz olsun #12nisanpic.twitter.com/AnPul8RmWT— 𝐘𝐀𝐒𝐄𝐌İ𝐍 𝐁𝐀Ş𝐎Ğ𝐋𝐔 (@basoglu_yasemin) April 12, 2021
GÖREN HERKES RT ATSIN HERKES BU UYGULAMAYI İNDİRSİN ÇÜNKÜ BU UYGULAMADAN HABERİ BİLE OLMAYANLAR VAR !!!#12nisanpic.twitter.com/Uk63JvjFeC— begh (3 gün takip engeli yedim) (@sherifbegh) April 11, 2021
UYARI ; Tekrardan belirtiyoruz ; amaç tamamen mizah adı altında korku , baskı , endişe yaratmak ve dolaşıma sokulan videolar eski ve bazıları kurgu içermekte. Planlanan bir provokasyondur. Çoğu hesaplarını kapattılar. Kimlik bilgilerine ulaşılanlar şikayet edilecek.#12nisan— Toplumsal Destek Platformu #6284TamUygulansın (@destplatformu) April 11, 2021
Oyun oynayıp eğlenmemiz gereken yaşlarımızda canımızı ve bedenimizi korumaya çalışıyoruz bu çağdan nefret ediyorum #12nisanpic.twitter.com/gvI1Wixg9r— İlayda Aktaş (@ilaydaktss) April 11, 2021
Ben daha fazla tweet görmek istemiyorum🤢 çok kötü oldum. Ben de uygulamayı yükleyeceğim. Siz de yükleyin. Kendi canıma kıymam fakat böyle bir şekilde ölmektense intihar daha mantıklı geliyor. Mizah değil bu. Asıllı bir komplo! Tweet atanlar sahte hesaptan atıp ortalıpı karıştırdılar. Bir de gördüğü her erkeğe saldıracağını belirten kişiler de var elbet! Ülke'de gündem kalmadı böyle hallere düştük. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu olayın iç yüzü ne olabilir #12nisancinayet#twittergündem#benkendall
Mizah
Gerçek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bugün 12 Nisan, taciz ve tecavüzün meşrulaşmasını isteyen 2 tweet olay yarattı! Mizah mı, gerçek mi?
Şerefsizler. Bacaklarının arasındaki et parçasına sahip çıkamayan ve beyin felci geçirmiş bir avuç kâfir. Hatta bir avuç olsa neyse, pisliklerini gösterecek bir gün arıyorlarmış. Hayır kıyamet yaklaşıyor onu anladık da bu kadarı çok acı verici. Allah bütün kız kardeşlerimi bu i. bnelerden korusun. Âmin
Kesinlikle " İstanbul sözleşmesi" savunucuları tarafından kurgulanan bir oyun bu. Amaçları ise, " İstanbul sözleşmesini kaldırdınız, şimdi kadınlar güvende değil, istediğimizi yaparız" havasını oluşturup diğer bir troll takımın da " İstanbul sözleşmesi yaşatır" sloganlarıyla o; kadınları koruma adı altında var olan şeytani sözleşmeyi gündeme almak ve tekrardan uygulatmak ve sözleşmeye katılmak. Aksi olsaydı zaten yapan yapacağını yapıyor kimse böyle sosyal medyada bunları yazmazdı. Dediğim gibi bu " İstanbul sözleşmesi" savunucuları tarafından oluşturulan bir oyun. Zaten çoğusu da fake fake hesaplar. Amaç İstanbul sözleşmesini geri getirmek. Mizah konusuna gelince hayır mizah felan değil, böyle şeylerin mizahı olmaz. Ha bu ülkede bunu yapabilecek kapasite de beyinsizler var fakat bu olay mizah felan değil. Yukarıdaki ihtimalleri bir kenara bırakıp bunların gerçek olduğunu varsayarsak, hepsi kemalizmin berbat ve dinden uzak, karşı cinsine saygı duymayı bilmeyen bir sistemde yetiştikleri için bu ihtimal de var tabi ki. Fakat içişleri Bakanlığı'nın gerekeni yapacağından eminim. Kimse bu provokasyonlara kanmasın. Twitter çöplüğünden de uzak durun.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ne mizahı ya birisi geldi hiç tanımıyorum takipleşme vs yok yani. almış ppsine aleyna çakırın katilini koymuş, paylaşımları o kadar iğrenç ki anlatamam. bana yazıyor ve beni tehdit ediyor. durduk yere paylaştığım şeylere yazıyor. ben 7 yaşımdan 16 yaşıma kadar aile içi olsun aile dışı eğitim vs vs hepsinde tacize uğramış birisi olarak hala ağlıyorum beni çok korkuttu. ve aşırı derecede baskı yaptı bana zaten iyi değildim dışarı çıkmıyordum 2 yıldır içine sçtılar yine. şu an 21 yaşındayım ama hala 7 yaşındaki o küçük kız gibiyim.
Böyle birşeyin mizah oluşu bile iğrenç insanlar bazı konularda alay edilmeyeceğini anlamamışlar. Bazıları yaşamadığı için bu konularda rahat, geniş ve saçma sapan konuşa biliyor. Almancada bir kelime var Fremdschämen diye başkası yerine utanmak anlamında. Gerçekten Başkası Ben Utandım..
bunların hesapları tek tek tespit edilip terörle mücadele birimlerine verilmelidir bunlar çocuk değil, trol değil, mizah değildir, Bilinçli kasıtlı olarak yapılan bir algı operasyonudur. bir çok hesap terörle ilişkili olabilir. amaç türkiye de cinsiyetler arası çatışma ve kaos yaratmaktır bunları zaten ne yazık ki medya yapıyordu bunlar da tuz biber oluyor. amaçları türkiyeyi karıştırmak, ulusla arası alanda rencide etmek. türkiye nin itibarını düşürmektir. bu oyunlara gelmeyin bu hesaplar takip edilip polise verilmelidir. bu yapılanlar vahşettir, ayıptır, korkunçtur. Türkiye de kadına şiddet, taciz olaylarından nema elde edenler bu sahte hesaplarla iş birliği yaparak ülkeyi karıştırmak istiyorlar
Önceden iyi güzel ogutlenir doğru gösterilir kötülük yerilir kötülüğü cagristiranlar kötülüğe sevk etmeye çalışanlar dışlanır yerilirdi. Birde şimdiye bak. Mizah adı altında neler neler yapılıyor. Köpeğe işkence yapan daha 18 yaşında olmayan çocuğa neden böyle yaptınız üzülmediniz mi sorusuna ben seni öldursem ona bile üzülmem cevabı verilir. Kötülük acımasızlık idol olmuş durumda. Tv dizilerin bundada yadsınamaz katkısı var. Mahalle serserisi mi olacaksın diye azarlayan öğretmenlerin zamanından mahalle serserilerini ozendiren diziler filimler çekilirse böyle olur. Dun mafyacilik oynayanlar bugün bir adım daha ileri götürüp işi daha vahim yerlere çekiyorlar. Sonuç ise kan gözyaşı, haksızlık zulüm acı,
Kara mizah adı verilen şarlatanlık çıktığından bu yana insanların ırzlarına, değerlerine saldırıp mizah adı altında örtbas etmeye çalışan amip benzeri gelişmemiş bir canlı grubu türedi piyasada. Ve içlerindeki pisliği dışarıya vurup mizah adı altında da örtbas etmeye çalışıyorlar.
Bazı değerler üzerine mizah yapılmaz bunlar din, ülkenin tarihi büyüklükleri Atatürk gibi Fatih Sultan Mehmet gibi kişilikler, insanların canlarını ve mallarını tehdit edebilecek şeyler, yaşadığın toplumdaki halkların milliyet onurunu zedeleyecek söylemler gibi şeylerdir. Ama kara mizah adı altında bu değerlerin hepsine sövüp sonra şakaydı diyen şaklaban dolu.
Bu yazıları yazanlar ve destekleyenler bugün veya geçmişte ne zaman yazmış olursa olsun yargılanıp gerekli cezayı almalı ki başkalarıda bu tür söylemlere kalkmasın. Ayrıca öyle ruh hastaları var ki bu sözlere inanıp bu tür şeylere kalkışabilir onun için ibretlik bir ceza olmalı.
kasıtlı bilinçli yapılan şeyler hesaplar sahte ve bazı medya kuruluşlarının da parmağı olabilir bu sıradan bir olay değil terörle mücadele birimleri araştırmalıdır
@serdaryildirim5631 kesinlikle öyle yani sadece bu 2 twit yok ben bu konuyla ilgili bu tür başka twitlerde gördüm. Arkasına düşülüp cezası kesilmeli kesinlikle.
mutlaka bir vatandaş olarak bu hesaplar şikayet edilmeli bakın görürsünüz arkasında terör örgütü sempatizanları çıkacak bir ihtimal daha var isim vermek istemiyorum bazı medya kuruluşları da bunlardan nema elde edecek sanırım başarılı olamayacaklar. çünkü pek gündem de değiller. belki şikayet edildiler umarım en kısa sürede yakalanır hesap verirler ama ben bu olayın derinlemesine araştırılmasını istiyorum olay basit değil terör örgütünün psikolojik operasyonu
@serdaryildirim5631 şimdi gördüm bu olay bir facebook grubundaki üyelerin bir feministin yorumunun üzerine grupta bir tür mizah adı verdikleri bu şarlatanlığa dönüşmüş. Yani arkasında birileri yokmuş ama her ne olursa olsun bu mizah değil yani.
hayır hayır mizah değil mizah böyle olmaz mizah güldürme amaçlı bir troldür, bu gülünç komik bir durum değil, kasıtlı bilinçli bir algı operasyonu, karşılıklı oluşturulmuş bir terör eylemide olabilir iyice araştırılmalı feminist bir grupda oldu diyorsunuz. birileri kasıtlı olarak türkiye de cinsiyet eşitsizliği üzerinden güven ortamını zedelemek istiyor bunu zaten basın yapıyordu şimdide kopya hesaplar üzerinden bilinçli yapılıyor bir çocuk işi değil trol değil mizah değil bir eylem bu ama bir terör eylemi ama ki oyuna gelmemek lazım
Bazı şeyler hakkında mizah yapılmaz. Bizim gibi gelişmemiş toplumlar hiç yapamaz. Böyle hassas kadın şiddeti, cinayetlerinin yaşandığı dönemde bu “mizah” adı altında yapılan çirkin olay, kadınlarımızın psikolojisini daha da bozmaktan başka bir işe yaramaz.
Bu mizah değil, böyle mizah yapılmaz, bir başkasını küçük düşürücü ya da herhangi birine istediğimi yaparım imajı çizen, kendini cinsiyetinden dolayı kendisini üstünmüş gibi sanan aşağılık insanların o küçücük beyinleriyle çevirdiği algı oyunlarından ibaret, bu tiplere idam bile verilse haktır bence.
Belki İstanbul sözleşmesinin kaldırırsanız böyle şeyler yaşanır demek için fake hesaplar açılıp atılmış twitlerdir 🙄 ben ciddi olduğunu düşünmüyorum tamamen sözleşmenin iptal edilmesinin getirisini görün diye yazılmış ironi şeylerdir. Konuyu tam bilmiyorum anladığım bu
Kara mizah ile alakası yok. Evet kara mizah toplumun ahlaki yargılarını görmezden gelebilir ama bir şeyin mizah olması için içerisinde bir komiklik, bir espri barındırması lazım.
Gördüğümü indiricem tecavüz edicem demenin neresi komik? İçerisinde en ufak zeka barındırmayan bir olaya mizah demek, bir şeyin üstünü örtmeye çalışmaktır.
Kades , güzel bir uygulama cidden. Bunlar gibi şerefsiz insanlar maalesef ki çok fazla :/
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zalimler için yaşasın Cehennem... Biz de kötü kadınlara denk geldik ama onlara kızıp diğer hanımefendilere fiske vurmayı bile düşünmedik... Bunlar azmış kudurmuş şımarmış sapıtmış... Anneme nasıl davranılmasını istediğim için karşı cinse öyle davrandığım için hep sümsük ve sünepe görüldüm ama böyle yezitlere dönüşmedim çok şükür... İblise bak hele sinirlenince önünde yumruklarımızı sıkmaya çekindiğimiz kadınlara silah gösterenleri de gördük... Allah sonumuzu hayretsin...
Gerçek olduğunu düşünmek istemiyorum. Mizah amaçlı olduğunu düşünerek yapanların da kanunun elverdiği en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğine eminim. Cahillikte seviye atladık resmen. YUH yani!
Ancak böyle sahte hesaplarda paylaşım yaparlar... Yürekleri yetmez ötesine... Ve böyleleri ancak savunmasız kadınlara musallat olurlar... Kafalarını vura vura parçalamak isterdim... Gözümü bile kırpmadan hemde
Bu konuda mizah yapılmaz. Oldukça iğrenç görünüyor. Kesinlikle cezası olmalı. Gerçi mizah olmadığı kesin ve gerçek olaylara bile ceza verilmiyorken buna ceza beklemek saçma.
Her şakanın altında bir gerçeklik vardır özellikle böylesinin ki şaka ise tâbi bunun şakası olur mu onu da bilemedim ya her yerinden iğrençlik ad*lik ş*refsizlik akıyor
Bunun mizehı falan olmaz ya mizah olmasını çok isterdim illa bzde yanımızda tabanca mı taşıyalım katil mi olalım eğer gereken buysa yaparız sıkıntı olmaz
Şiddetin, tacizin, tecavüzün şakası olmaz. Bu mizah yapılamayacak kadar hassas bir konudur. Bu yaratıklar içlerinde var olan vahşi hisleri mizah adı altında söylüyorlar. Kesinlikle hemen tutuklanmalı ve ceza almalılar. Aaa ama parton unutmuşum. Burası Türkiye'ydi değil mi? Burda haklıya ceza verirken haksıza alkış tutarlar.
Üç beş kendini bilmez onun bunun çocuğu yüzünden bugün dışarı mı çıkmayacağız, korkacak mıyız yani? Hahshahsh ben buna çok güldüm, bu davarları tek tek insanlaştırana kadar durmak yok. Karşıma iki üç tane çıksa da tokatlasam, bu başlık adeta "davar dedektörü" shdh
Mizah yapıyorlar daha doğrusu mizah yaptıklarını sanıyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bide ismini "Ahmet" yapmış şerefsiz. Bunun troll bir hesap olduğunu anlamayan yaşamasın zaten. Bir dinsiz şerefsiz tarafından oluşturulmuş, dini lekeleme olayı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
sözleşme yok gibi bir şey yazması yönetimi ve sözleşme yok rahatlığında olanları eleştirmek için sanırım ama amaç bu ise bu şekilde eleştirmesi saçma ve abartı
saçmalamayın artık. tweet sahibini engellemek varken duyar kasmayı tercih ettiniz. dağ başındaki otun bile haberi oldu. mizah adı altında başlayan şeyi gerçeğe çevirdiniz. artık her sene 12 Nisan geldiğinde aynı şeylerle uğraşacaksınız.
Canlarına susadılar heralde biz halkça onları bi yaparız görürler günlerini itler ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkeklerin ne kadar boxxktan varlıklar olduğunun sadece bi kanıtı. Zamanı geldiğinde bütün erkekleri hadım edicem, haberiniz olsun, bi gün hepiniz şeysiz (cinsel organsız) kalacaksınız
Çok komiksin. Vatandaş göz yumar mıymış mış mış mış. Bu ülke 17-25 Aralık YOLSUZLUĞUNA çenesini kapadı. Bu ülke ayakkanı kutuları HIRSIZLIĞINA sesini kapadı. Daha düne kadar yıllarca "Fetullah hocam lütfen dönün, hocam ne istediniz de vermedik?" diyenlere gözünü yumdu. Vergilerle milletin iflahını kuruttular çenelerini kapadı. Bir kereden bir şey olmazcılara kulaklarını tıkadı. Böylesine b*yinsiz bir halk buna mı ses çıkaracakmış? Mış mış mış.