Bugün 12 Nisan, taciz ve tecavüzün meşrulaşmasını isteyen 2 tweet olay yarattı! Mizah mı, gerçek mi?

Merhaba. 2 gündür gördüğüm bir şey aslında bu fakat anlam veremedim başlarda.
Olay #12nisan tagı ile atılan 2 tweet sonrası yaşanıyor!
Bugün 12  Nisan, taciz ve tecavüzün meşrulaşmasını isteyen 2 tweet olay yarattı! Mizah mı, gerçek mi?

Bugün 12  Nisan, taciz ve tecavüzün meşrulaşmasını isteyen 2 tweet olay yarattı! Mizah mı, gerçek mi?
Hesapları sahte olan karaktersizler böyle şeyler paylaşarak namusu zedeleme, karşı cinse hakaret ve tehtid olarak birçok şeyi tweetkeri içerisinde barındırıyor.
Peki bu ne? Mizah mı yoksa karanlığın arkasındaki gerçek mi?

Yaşı daha 13! KADES indirmiş, yazık be!

Ben daha fazla tweet görmek istemiyorum🤢 çok kötü oldum. Ben de uygulamayı yükleyeceğim. Siz de yükleyin. Kendi canıma kıymam fakat böyle bir şekilde ölmektense intihar daha mantıklı geliyor.
Mizah değil bu. Asıllı bir komplo! Tweet atanlar sahte hesaptan atıp ortalıpı karıştırdılar. Bir de gördüğü her erkeğe saldıracağını belirten kişiler de var elbet!
Ülke'de gündem kalmadı böyle hallere düştük. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu olayın iç yüzü ne olabilir #12nisancinayet #twittergündem #benkendall
Mizah
Gerçek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bugün 12 Nisan, taciz ve tecavüzün meşrulaşmasını isteyen 2 tweet olay yarattı! Mizah mı, gerçek mi?