Sosyal medyada baya fenomen haline gelen kadın dayanışmasıyla ilgili video ve tivitleri paylaşım rekoru kıran feminist avukat Feyza Altun'un 2012'de (25 yaşındayken) attığı tivitler gündem oldu. Ne düşünüyorsunuz bu tivitler hakkında?
Feminist avukatın eski tweetleri ortaya çıktı ortalık karıştı! Ne düşünüyorsunuz?
İnsanlar değişir 5 sene önceki tweetler sonuçta eskiye göre yargılamak çok yanlış ve şu an kendisi çok yararli işler yapıyor bu tweetlerı konuşanlar neden yaptığı yararlı şeyler konuşmuyor? Kendisini çok severim hala seviyorum sonuçta kimse feminist doğmadı kendisini düzeltmesi doğru bişey eleştirenler keşke yaptığı iyi şeyleri de eleştirse ve gayet de başarılı bir kadın 3 dil biliyor mü hukuk mezunu kendi bürosu var 2 tane kitabi var daha cok sey var avukat gibi avukat ağzı olan konuşuyor maalesef
Feyzacığım, canım ablam ya. Ben bu kadını 2015 kasım ayından beri takip ediyorum ve eskiden twitter kullanmıyordu. Twitter açtığında takip ettim hemen ve 2012 yılında açmadı hesabını anlayacağın üzre. Şimdi bu harika kadına b*k atmak için iftira atabilirsiniz yine ama herkesin idolü olmasını engelleyemezsiniz 😉
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende seviyodum şaşırdım zaten. Niye açıklama yapmıyo o zaman?
2012 yılında açmamış 2011'de açmış. Kendisi zaten tweetler shop ve bazılarını ben yazmadım demiş. Ancak yazım hataları falan birazcık komik olup kendini ele veriyor :D
En İyi Cevaplar