AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Ne istiyorlarki bundan bir şey anlamadım
Savcılığa şikayet etsin.
Ceza almazlar. 2 gün sonra serbest bırakırlar.
Orasını bilemem ama bu paylaşım bana ciddi gelmedi
Üzüldüm. Ne lazımsa yapılır da olayı bilen yok.
Off adaşım benim ya.🥺
Cezalar yetersiz malesef.
Son bulmayacak daha da arka çıkıyorlar.
sanki eskiden yoktu bunlar
Dağ başı oldu ülke ya.
@kckckfkkdkdkdkx kızla ilgilenen yok , güvenlik yok, dağ başı demek o anlamda. Can güvenliği kalmamış. Sen neyi nerenden anlıyorsun gööötünle mi okuyorsun be salak
Namusu ve ahlakı, sadece kadına yükleyip onda aramazsak sorun çözülecek.
Hemen dislike atın. Doğruları söyleyince
Bunu nedense hep doğu halkı yapiyo bu Suriye liler için de geçerli kadına Asla değer vermeyiz bir kürt olarak soyluyom😀
Karadenizliler daha delikanlı çıktı bizden bu konuda en azından bizim kadar kadını ezmiyorlar
Ülkenin başında reçel olduğu sürece bitmez
Ya şimdi neden tehdit ediliyo?
alta bak alta, parti var kızlar arasında abooo😂😂😂
Meclis ya ne diyon😂
Kore Kore 🇰🇷 😂😂😂
Aynen😂
son görüşüme git, gıcık sorusu😂
Kim tehdit etmiş? Eski haber değil miydi bu?
Sikayet etsin bizmi vuralim adami
Şiddetin her türlüsüne idam şart
Kürtler kadına değer verir diyen kadınlara iyi kapak olmuş bu vidio😀
maalesef taciz dünyanın her yerinde var.
Nedir bu güzel kadınların, çektikleri
umarım bugün son gün olur..
Cezalar caydırıcı olmalı
Yazık ya Allah yardımcısı olsun
Akp gidince
Bazıları hak ediyor
Ne diyorsun sen ya. Kim hak eder bunu aşağılık kadın
Doğru konuş
Senin tam da hak ettiğin biçimde konuştum. Hani senin kadınlığın
Sinir etme beni
senin de başına gelirse sana da hak ediyordu deriz arkandan.
Asıl sinir eden sensin beynime resmen kan sıçradı. Şuradaki erkekler bile senden daha düzgün yorum yapmış
Kendinizle ugrastirmayin beni
Inan senin gibi biriyle muhatap bile olmam. Kendime engel olamadığım için yorum yazdım. Umarım başına geldiğinde hak etti diyecek birileri olur ardında
Gelirse etmisimdir durduk yere dokunamaz kimse
durduk yere kimse bir şey yapmaz diyen zekasıza özgecanın sadece minibüste yolcu olduğu için tecavüze uğraması şoku.
Durduk yere dokunmaz mi. Sen Hiç mi haber izlemedin hiç mi bir şeyler duymadın. Çok değil gecen sene küçücük bir bebeğe babası tecavüz etti. Babasına cilve mi yaptı orasını burasını mi açtı be kadın. Söylerken bile utanıyorum. Öyle pis insanlara illa bir şey yapmana gerek yok. Durduk yere dokunurlar hem de öyle bir dokunurlar ki bir bakmışsın hayatin kasla göz arasında yok olmuş.
Az kaldı ben dokuncam size
bunu asla bir kadına söylemem ama seni insandan bile saymadigim için bu pisliklerin masum kadınlara değil senin gibi iğrenç düşünen bir kadına yapılmasını dilerim. Bilmiyorum kaç yasindasin bilmiyorum bir anne misin ama bu dunyaya kafan nasıl boş gelip boş gidiyorsa aynısını bir aile kuramadan bomboş bir şekilde göçüp gitmeni isterim. Senin doğuracağın cocuk da senin vereceğin ahlak da bu ülkeye zarar. Iğrenç kadın
Keşke seni elime verseler
Keşke seni elime verseler. Bir kasik suda boğardım seni. Beyinsiz olduğun kadar çirkefsin de bakıyorum
Gel
Mesela sen
Az orsplk yapsinlar
Ne yaşıyon
bir gün başına bir iş gelirse bu lafını hatırla :)
@nedeveyiznekus hadi ins canım ins
Eksi atmış onu savunanlar 😀😀
Kimin umrunda😃
Şeriat lazım bu ülkeye
Kadının izni olmadan kimse kimseyi kuma yapamaz
Bekarım hiç evlenmedim 7 yıllık hafızım ve Allah'ın hükmünü uygun bulmayan bana dinden kitaptan bahsetmesin ya çok komik duruyor sevmiyorsan müslüman degilsen ayrı tabi
İran zaten bu dini farklı yaşıyor mezhepten dolayı sanırım
İslam sapıklıktan ayrılmıştır bu anlattıkların Kur'an'da geçmiyor onun için inanış yalandır İran rejiminine inanacağına ateist ol daha iyi
Çok uzadı konu ya sanki ben kurtarıcam dünyayı nasıl istiyorsanız öyle yaşayın
çözüm belli : idam
Acaba doğru mu?
bende bana tecavüz edecek kadını arıyorum
böyl yayın dikkat çeksin
Üzülmüyorum artık
Maalesef son bulmaz
Blmaz mlsf
Bana biraz takipçi kasmak için gibi geldi
umarım sesi duyulur
nıç nıç nıç
Sesi duyulur umarım en yakın zamanda
İdam gelince
Son bulacağını düşünmüyorum maalesef.
Ne diyim ki
Kiminle arkadaşlık edeceğine dikkat etmen lazım
sebep ne peki.. onu tehdit eden isimler kim?
bu ülkede bitmez
Tabiki önemli bir durum ama dramatize etmeyin
İdam kısas lazım
İdam gelince
İdamla is düzelmez anlayın artık şunu. Geberip gidecek it. Hapiste ceza çekmeli. Hayat akıp giderken o dört duvar arasında hiçbir şey yapmadan oturmalı. Adalet sağlanmalı
Öyle eskisi gibi değil hapisler artık işin var para kazanıyorsun spor yapa bilyosun
Adalet yok
kasar belli
Bulmaz.
Bişi olmaz
Seni bütün kadın haberlerinde görüyorum kadınlara karşı bi agresifliğin var bişi olmaz bana ne hakediyorlar sen bi sussana
@narinkızınız ne diyorsun?
diyorum ki artık kadınlara karşı önyargıyı kesmelisin.
@narinkızınız kesemem kesmem için kadınların akıllanması lazım
Öyle mi? Annende bir kadın kız kardeşin varsa oda bir kadın. Umarım annene veya kız kardeşine bir zarar gelmez. Gelirse o zaman anlarsın
@narinkızınız onlar akıllı ki dayak yemiyorlar haberlere çıkmıyorlar
Yiyenlerde suç var gidip elin serseri picini sevmesinler onlarda
Sevmek elde olan bir şey değil. Ayrıca bu konu sadece keko sevgililer ile alakası yok. Sokakta bir kadının tanımadığı bir kişi tarafından da öldürüyor. Taciz/tecavüze uğruyor. 97 günde 96 kadın öldürüldüyse bunların hepsi eski sevgili ya da keko sevgili değil umarım anlarsın
@narinkızınız Elde olan birşey kadın her pisligini gördügünü bile bile gidiyor adam sana bir sürü kanıt gösteririm benim acımam yok ne olursa müstahaktıtr
@narinkızınız öldürülenler haberlere cıkanlar hep eski sevgili eş vakası farklısın hiç görmedim
Evet o konuda haklısın. Pisliğini göre göre hala seven kadınlar var. Ama sana Özgecan dan örnek vericem. Okuldan eve dönmek için otobüse binip orada tanımadığı kişi tarafından öldürülüyor. Buna da bana ne der misin? Bu konuda ne eski sevgili ne de sevgili tarafından öldürülmüyor. Tanımadığı kişi tarafından öldürülüyor. Lütfen kadının haklı olduğu zaman kadınları savunalım
@narinkızınız Ben her kadının cinayetini savunmuyorum öyle suçsuz masum olanlar tabiki üzülüyorum kızıyorum ama genel olarak kadınların sucu o yüzden umursamıyorum
Asalım 😍
Haklisin
erdoğan uyuyor
@HollySourcy türkçe konuş