Sizce bu normal mi yoksa genişlik mi?
Hiç normal değil.
Gayet normal, aşk bu.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ortak kültürel ve toplumsal değerleri olan ülkelerde normal karşılanmaz ama bu hayatı sadece kendi mutluluğu için yaşayan insanlar için gayet doğal olağan bir şeydir.
Şimdi ikisinin de sevdiği ölmüş.
Birbirlerinden hoşlanmış birlikte olmuşlar.
Doğru anladıysam, bu gayet normal görünüyor.
Yani burada aldatmaca yok, bir şey yok.
Ha ben olsam eşim ölünce başka biriyle evlenmem ama, kimseye de karışmam.
Birbirlerini severek birlikte olmaları gayet normal.
Aman alan memnun, satan memnun hesabı karşılıklı çekim olmuş doğuda çok oluyor burada, gerçi onlar daha ziyade mal, para ele gitmesin çocuklar ortada kalmasın vs diye yapıyor. Akraba evliliğinden iyidir. Kızlarda da çok yaygın Türkiye'de ablasını kıakanıyor içi içini yiyor vs
Boşa gitmemiş işte. Arkadaşlar bazen bizim toplumumuzda da böyle bir şey gözükebiliyor. Trafik kazasında ölen bir kişinin eşiyle kardeşi evleniyor. Yani bilemiyorum doğrusu. Ne kadar doğru ne kadar yanlış :/
Cevap
116Cevap
Hunter avcı demek yani isminin avcı olması da bir garip zaten.
Normal değil. Onlar gavur onlara normal diyenler bizim topraklarımızda da bu durumun olduğundan bihaber herhalde. Onlarda bunun sırf aşk adı altında olması, bizde ise çocuklar ortada kalmasın diyerek bu duruma başvurulması gerçeği var. Bence bu durum hiçbir şekilde, hiçbir durum ve toplumda normal değil.
Kesinlikle öyle hatta kocası ölünce kayınpederi ile evlenenler var
Türkiye'de olsa normal görenlerin hic biri normal karşılamaz. Olay Amerika'da olunca "ayy ne kadar çağdaş insanlar" moduna geçiyorlar. Hayır efendim. Ne Türkiye'de ne de başka bir yerde hiç normal değil. Ulan 250 milyon nüfuslu memlekette başka kadın mı yoktu öküz
Yapan yok mu var, bidenin oğlu olduğu için dikkat çekmiş. Etik mi deseniz aykırı bir davranış pek yok yani bir yönden bakacak olursak. Ama başka bir yönden bakacak olursak, yengen yani. Yengesine sulanan erkekler yok mu deseler var. Etik mi deseler aykırı değil. Bana soracak olursanız tolere edilebilir.
EİG
Bu Eski Türklerde de olan bir gelenekti. Bir kimse öldüğünde, karısı ölen kişinin erkek kardeşiyle evlendirilirdi. Amaç? Kadının başka bir aileye gitmek yerine tekrar aynı ailede kalıp himaye altına alınmak istenmesiydi. Hatta bu durum İslam'da da yasak değildir. Tabii himaye altına almak için evlenmek şart mı? Değil ama sanırım kadının birtakım ihtiyaçlarından olsa gerek.
Tabii Joe Biden'ın bu amaçla izdivaç yaptığını düşünmüyorum. Bana göre her türlüsü normal değil hatta iğrenç ötesi.
Joe Biden değil, Hunter Biden olacaktı o, babasını karıştırıyorum sürekli. :D
Eski kültürlerin çoğunda olan bir şey yahudilikte var, kürtlerde var (kürtlerde
berdel filanda var), türklerde hun ve göktürklerde vardı. Başka bir çok toplulukta vardı.
İki yetişkinin rızası varsa bize karışmak düşmez. Türkiye'de Kürtlerde ve Doğu türlerinde pek rızaya bakıldığını görmedim bu yüzden bu topraklarda yapılmasına karşıyım, bu topraklarda rızayla yapıldığını hiç sanmıyorum.
Yav zengin adamsın baban abd başkanı, senin yaşlı yengenle ne illişkin olur git genç güzel bir kadın alsana kendine senin ben beynini s'ikiyim hunter amg çocu
Cunku dunyada baska kadin kalmadi o yuzden yengesine goz koydu. Ya o senin yengen yengen! 😒
Aynen
adam çok masum
abisi ölmüş eşi boşta kalmış başına kötü bir şey gelmesin diye sahip çıkmış bunda ne var
çok ama çok normal bir şey
ya kadın kötü yola düşseydi ya başına daha başka işler gelseydi
Abisi mezarında amuda kalkmıştır. Hoş olmamış bence aileden sayılan birine bunu yapan, herkesi elden geçirecek potansiyele sahip olur. Kadın da eşini hiç mi sevmemiş be püü
hayvanca oldugunu düşünüyorum. türkiyede olsa sasırmazdım. gerçi amerika da cok modern ve etik bir halka sahip değil. cahil oranı yüksek bir ülke. baskanın oglu olması sasırtıcı
Adam yeterli açıklamayı yapmış zaten, hem bunda ne yanlış var? Abisi yaşarken olmamış ki. Hem ağır travmalarda bu tür davranışlar çokça görülür
oha 80 kisi normal demis 😃 kendilerinde olsa durum bakacaklar gqliba yuhh yani
Buna normal diye oy kullananların yakın çevresi için üzüldüm.
Kennednin eside kaybiyla beraberdi onlarda notmal bizde absurt. Merkelin ciplak resimleri cikti ne oldu almanlar bizi ilgilendirmez diye dusundu bide bizim toplumu dusun.
Orta Doğu insanının bu olayı kınayıp iğrenç bulması tam anlamıyla iki yüzlülük. Sanki uzaydan falan gelmişler tr de hiç denk gelmemiş hiç görmemiş hiç duymamışlar. Şaka gibi olaylar.
Hayatta bunların olması normaldir... Bizim millet te yargılamaya bayılır. Eminim çoğu da yanlış okumuştur. Yani kocası hayatta iken bunu yapmış filan sanan çoktır.
Kime ve neye göre acaba? Anadolu'da bu tür durumlar var. Hatta ailenin kararıyla ölen kardeşinin eşiyle zorla evlendiriliyorlar. Aşk sevgi varsa neden normal olmasın?
Bu da bir nevi Amerikan berdeli gibi bişey demek ki 🙄
Asıl herifin babası pedofili milletin taktığı şeye bak
Gayet normal ancak aşk ile ilgisi yok. Siyasette olur böyle şeyler. Aldırmayın. Doğru değil ama siyasette doğru yaparak hayatta kalamazsın.
Gayet normal. Kız aile içinden tanıdık güvenilir birine güvenmiş. Mutludur büyük ihtimal. Kime ne bundan?
@dArcc kızları anlamayan bir dallak daha
En azından ortadalar ya bizim kiler iki elti yufkaciya kaçıyor. Falanca şehrin bir köyünde bütün köylü bir birini dost tutmus
bi de el ele tutup kaçmışlar ya
Insan akıldan yoksun olunca normal
Belkide onlar öldürdü belkide o hayattayken yediler her naneyi aklımda deli sorular 🤔
Abisini öldürttü gibi bir haber duyarsanız şaşırmayın. :D
Bir çok kez şahit oldum. Başlık parası boşa gitmesin diye yapıyorlar.
Eee bizim doğu taraflarında olmuyomu sanki bu olaylar?
Türkiye'de olsaydı çoktan esra Erol'da işleniyor olurdu
Doğuda sanki vardı böyle adet ya ölen kardeş eşiyle evlenenler filan..
Kardeşi bırak kayınpederi ile evlenenler var
Niye soruyorsunuz kardeşim yıllarca Behlül ile Bihter aşkını izleyen/izletenlerde bizler değil miyiz zaten?
Bunu müslüman biri yapsa gerici derler. Ulan bu gavurlar ne yapsa suç olmuyor. Tabiki normal değil bu Allah'ın cezaları 😡
Senin peygamberin 6 yaşındaki Ayşe'yle beraberdi
@Gladiator69 6 değil 2.5 bir şeyi de doğru bil aaa !
Yürümeye başlamış vermişler kızı hatta
Bize göre olmayabilir ancak medeni hukuk açısından bir mahsuru yok onlar zaten olaylara genelde bu şekilde yaklaşıyorlar bizim gibi değiller.
Sonuçta abisi vefat etmiş. Hayatta olsaydı yanlış bir hareket olurdu. Fakat abisi vefat ettiği için bu durum anormal değildir.
Yengen o senin yengen 😂 şaka bı yana mide bulandırıcı.. insanlık rayından çıktı nerde patlar bilinmez
Hangi coğrafyaya göre yorumlayalım? Amerika coğrafyasına göre oldukça doğal. Bize göre ise oldukça anormal ve mide bulandırıcı.
Püü reziller sizi adamın mezarda kemikleri ters döndü yollu tigin seni
Aman abd den bize ne bizdeki iyi çocuklar kardeşi olmden karısınla oluyorsa abd deki olsa ne olcakkı
Yok artık daha neler ya. 😃 Bahanelerinin yaş oluşu ilişkilerinden daha absürt. 😃 Keyifli günler.
etik değil ama olabilir doğu kısımlarında çokça yaşanılan bir durum
Düşünsenize ölen abisi aslında ölmemiş ve müge anlıya çıkıyo
Mügeyi izlemekten beynin sulanmış
@düşler_ülkesi34 anandan mı biliyorsun sieee
Anandan biliyorum anan yanımda da hep izliyor
Bu olay türkiye de de oluyo malesef. Özellikle doğu taraflarında.
Kız dışarı gitmesin diye yapılan kürt adeti değil mi bu?🤷♀️🤷♂️
Anadolu da asırlardır var şimdi çok ayıp, anormal demek saçma. Kınıcaksanız önce kendi yanı başınızdakilerden başlayın.
Ne günlere kaldık ya Hey Allah’ım sen bizlere sabır ver 😀🤲
Levirat bu tarz evliliklerin adi.
Tersi ise sororat denir.
Levirat bundan daha farklı bir şey. Levirat soyun devam etmesi için, yani ölen erkeğin çocuğu yoksa yapılan bir şey. Tevrat'ta levililer kitabında geçen bir şey.
bilmiyorum yorum yapmak istemedim ama olumlu değil gibi geldi bana
Dünyanın şu gidişatına göre ölünce kendi cesedimle sevişmem ve nekrofiliye boyut atlatmam çok olası
34 erkek normal bulmus potansiyel ensest bunlar, yengesine goz koyabilecek tipler. Bunu normal bulan gercekten normal olamaz.
Türkiyede yok diyonuzda abisi hayattayken yengesine atlayan adamlar var bu ülkede. Onlar hiç olmazsa öldükten sonra birlikte olmuşlar
Birşey sorucam xper seviyem neden artmıyor sürekli Xp geliyor ama artış olmuyor sebebi nedir?
Biriyle evlendin diye o aileyle öz kardeş olunmuyor. İnsanlar bunu bir türlü anlayamadı.
bize göre normal değil ama onlara göre normal bu neki adam arkadaşının annesiyle evleniyor :D
Ölmeden öncesi yoksa belki az bu olasılık normal mi dersen yüzde 30 normal 70 degil
Gelin yabancıya gitmesin evimizde kalsın mantığı. Çokta yabancı eğiliz bu konuya
Eskiden bizim geleneklerimizde de var bu abisi çocuklu İsa öldüyse veya savaşta öldüyse kardeşine çocuklarla eşin emanet edebiliyor
Dogu geleneklerinde de var ki bu. Etik olmamakla beraber yapan yapiyor iste.
Tavuk döner horoz gömer.. bunlarınki bu hesap olmuş..
Ben böyle bir şey yapamam ama aşk bu otada konar papatya da konar
Yengen o oğlum senin yengen 😵bir Behlül vakası daha anormal tabiki de bu olaya normal diyen zaten anormaldir zaten
sayın tırsak gizli üye, gören de çocuk abisinden gizli sevişiyor sancak.
Takıp isteği çok geliyor hunkarim affedin bir daha olmaz
Bide seninde annen baban öldü diye amcanla sevişsin olur mu amcana baba dersin artık
Üvey baba ol, r evet.
Takip isteğinin çok gelmesinden niye rahatsız oluyorsun. Sana mı batıyor 😂
Ne takip ederim ne takip edilirim böyle iyi bu arada gerçekten sana şaşırdım bide üvey babam olur diyorsun 😅bu genişliği alkışlarla uğurluyorum
Ya arkadaş hoşlanırlarsa, evlenirler banane.
Allahsızlık yapma :D
He yavrum he uyu sen hadi bakalım yandan yandan
Onlara göre herşey normal tabi anlata benzeyen insanlara göre de normal, ama bana göre normal değil.
Biz bu konuyu 2011 de lale devri dizisinde çınar ve yeşim arasında işlemistik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?