Ahaha Recep Tayyibe bağlamış konuyu ya.
Ajan Papazı Amerika istedi diye 2 güne saldık postaladık gönderdik ya?
Kusura bakmayın da yerin dibine geçtik.
Neyse.
Olaya gelince, hiç bir ABD başkanı bir başka devlet adamı için diz çökmez. ABD milliyetçi kesimin fanatik olduğu bir ülkedir aslında. Orda adamı var ya tefe koyarlar. Öyle bizdeki gibi Reis demezler adama, kendi seçmeni bile döner sen hayrola der.. Öyle bişey yok yani 😂
Belli ki başka bir sebep var o da olayı tiye almış. Ha yine de hoş mu bence değil, abartmış.715 Yorumla- +1 yıl
Yazık böylelerini bide aileler imal ediyor
- +1 yıl
Bana bakın sokak ağaları, kabadayılar...
Ulan sizin lafınızla bana nolacak. Sanki beni bu yaşa bu saftirikler getirmiş 😂
İkinci olarak da benim siyah gördüğüm siyahtır. Bitti. Sen bana başka bir renk olduğuna i andıramazsın. Ne lafınla, ne zorbalığınla ne de baskınla.. Anladın mı beni?
Ben akıl alırım, söz de dinlerim, saygı da duyarım, yanlışsam pardon yanlışım da derim. Ama herkese karşı değil. Benim de var bir fikrim, gördüklerim. Sizinle aynı olmak zorunda değil. Siz alın tespihlerinizi mahallenizde volta atarken çevirin, burnumun ucunda değil! Züppeler - +1 yıl
Sinirlendi :0
- +1 yıl
Yok ben sana hak veriyorum zaten de ruh halin komiğime gittiği için öyle yazdım
- +1 yıl
: D
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen karşısına alıp konuşabilceği biri değilsin insanın kum çakıl muhabbetleri çok gereksiz işin özü beynini kullanmayan her toplum ya yokolur ya da köle olur
- +1 yıl
Ben akp li değilim tayyiptende nefret ederim ama bu şu demek değil her gereksiz olayda adamı öne atıcaksın insani değerler var karekter meselesi ben suçlu gördüğüm olayda gerekeni söylerim ama yağnur çok yağdı tayyip yaptı izmirde deprem oldu tayyibin suçu gibi gereksiz olaylarda öne atmak insani değerlere sığmaz ama olgunluk ve empatide önemli bunlar seni terketmiş dahada ne yazarsan yaz cevap yok
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılAmerikayı yöneten zaten yahudiler. Çok büyük yahudi lobisi var orada. Seçilen başkanların geçmiş ataları ya da sülaleden bir tanesi kesin yahudidir. Finansın % de 80 yahudilerde bir çok ülkede ve Amerika da. Ayrıca hitler zamanında tüm yahudi bilim adamlarını aldılar Amerikaya götürdüler ve çok çok çalışkan adamlardır yahudiler. Çölün üstünü 2 - 3 metre toprakla kapladılar ve tüm dünyaya sebze satıyorlar o minnacık ülkede. Türkiyenin domates tohumları halen İsrail' den geliyor. Kısacası İsrail, Amerikanın eyaletidir ortadoğuda.. Resimde ise eminim konu başkadır ama başka yerlere çekilmiş bence..
32 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim EİG için..
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılYav bırakın şu yok el pençe durdu, diz çöktü, ezik durdu muhabbetlerini abd istesin bugün dünya hükümdarı olur az biraz zorlansa da :D ortadoğu adamların elin de israil önce filistinle baş edebilsin abd ye sonra diz çöktürür. Abd burada ki ülkeler gibi değil adamlar ülke ilerlesin de gösterişin mk diyolar doğru da yapıyolar :D
10 Yorumla
- Gündem konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının önünde diz çökmesi güzel.
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim🤗
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılPara için köpek olur bunlar ya Allah'tan bizim atamız belli ♥️ Mustafa Kemal Atatürk ♥️
81 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılbunun nedeni dünyayı yöneten o gözün anlamının ismi illüminatidir bu arada şu Filistin’e Türkiye yardım etmiş falan saçma sapan cümleler kullanmayın İsrail sayesin de geçiniyor ülke Türkiye İsrail’e Filistin korumak amaçlı bomba atmış olsa İngiltere başta olmak üzere Fransa Amerika Türkiye’yi yok eder bu da ön bilgi olarak kalsın burada
10 Yorumla- Gündem konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılkonuyu rte nasıl bagladın ne alaka ? savasa gırmemıs ulke kurmamıs bırı ne alaka sımdı?
gelelım ıkıncısıne israel usa ıcın onemlıdır . kendı aynasıdır . oranın basbakanı usa da kendı baskanı gıbı kabul gorur.
bır avuz yahudi koskoca ortadoguyu ve rusyayı boyle otturur adlı calısmadır.10 Yorumla
+1 yılSİZE, BİLMEYENLERE ACİKLİK GETİREYİM.
AMERİKA DAHİL HRİSTİYAN ALEMİNİN İSRAİLİ DESTEKLEMELERİNDEKİ ANA SEBEBİsrail tüm Hristiyan Alemini bir yalanla inandırdı. Oda Hz. İda , tekrar dünyaya döndüğünde Kuduste onu koruyacak tek millet oldukları, yoksa Müslümanların Hz. İsa' yi. oldurebilecegi. yalani için, tüm Hristiyan aleminin efendisi rolünü kqbullendirdi10 Yorumla
+1 yılABD, İsrail'e verdiği değer-destek herkesin malumu...
Biden, bunu biraz abartmış...
Ya da fotoğraf bir aldatmaca, bir yanıltma...
İhtimal belki ayağı takıldı diz üstü düştü de farklı yorumlandı...
12 Çocuklu olduğu için eğilmesi-diz çökmesi, pek inandırıcı gelmedi...10 YorumlaO değilde de internette arattım ABD başkanı İsrail genelkurmay başkanının önünde eğildi diye bile haber var. İsrail c. Başkanının yanındaki kadın Rivka Ravitz haridiymiş. Haridiklik kökten dinci demek. Bizim yobaz tayfası gibi düşünün. Haridiklikte kadının görevi sadece doğurmak ve aile.
10 YorumlaHocalarımdan biri abd nin israilin paravan devleti olduğunu söylerdi ! Haklı olabilceğini düşündüğüm zamanlar var !
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbanane ya. Ben türküm. Bir türkün bir israilliyle ne alıp veremediği olabilir. Malum araplar düşünsün. babam anlatır zamanında su krizi çıkmış ta bu medeniyetiz araplar türkiyede nerdeyse savaş açacakmış. İsrail hadi ordan türkiyenin toprağı demiş. eski bir olay. ayrıca İsrail eğitimde ortadoğunun incisidir hatırlatırım
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltürkiyeye olucaktı*
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarsilarinda Reis yok...
Bu aklima geldi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak sayın cumhurbaşkanımızın önünde de eğildi. Soldaki de öncekiler. Nerden nereye geldik sayın cumhurbaşkanımız sağolsun.
15 Yorumla- +1 yıl
Burada öne eğilmiyor ayağa kalkıyor o esnada ayrıca Bülent Ecevit de büyük siyasetçi Allah rahmet eylesin
- +1 yıl
Aynen pardon yanlış oldu
Cevap sahibi+1 yılBeyfendi burda aslında demek istediğim şu, biden erdoğan otururken geliyor ve tokalaşmak için eğiliyor, erdoğan da hürmeten tabi ki ayağa kalkıyor.
Fakat sol fotoğrafa baktığımız zaman bülent ecevit aynen bir çocuk edasıyla ellerini bir araya getirerek, karşısında onu kaale almayan clentin o ki oturmuş rahat bir biçimde onunla konuşuyor.
İşte erdoğanın da Allah ona uzun ömür versin böyle olmasını istiyorlar, ama o ne diyor "ome minute!". Tabi onlar da bu sefer ekonomik olarak baskı yapıyorlar vs.- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim reis diz çökmüyor
Cevap sahibi+1 yıl👍🏻👍🏻👍🏻
+1 yılDiz çökmek ne yahu para verseler çökmem kendime yapmış olduğum haksızlık olarak sayarım. Bence aralayı ısıtmak için yapılmış bir hareket ama etkili olduğu düşünmüyorum
40 YorumlaGündem konusunda 504 cevap paylaştı. 12 çocuk annesi birinin önünde diz çökmek bir Amerikan başkanını küçültmez yüceltir bence.
Asıl küçülenler kadınlara şiddet gösteren tecavüzcüleri serbest bırakan başkanlardır.
Malüm çok uzakta değiller.20 Yorumla
+1 yılAmerikan başkanını belirleyen zaten İsrail. Kuvvetli lobimiz var ABD'de. Dünyadaki iktidarlar bir kaç Yahudi aile tarafından belirleniyor. Türkiye Cumhuriyeti devlet başkanı BOP eş başkanı ve BOP 'da bşr ABD~İsrail politikası olduğuna göre fazla yoruma gerek olmadığını düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece Amerikan Başkanı mı, dünya diz çöküyor 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
Kadın seviciliği ve yalakalığı sadece bizim topraklara has bir durum değil.
''Bir kadının önünde diz çöktüm, kesin alkışlarlar'' demiş fakat bu kez yememiş.
Linç edin çük kafalı Japon askeri baydını..10 Yorumla
+1 yılİsrail mazluma eziyet çektiriyor da ondan. Yerini iyi yapıyor şimdi. Yarın öbürgün Filistin İsrailin eline geçerse [ki buna izin vermeyeceğiz] ona da bir pay çıkar diye düşünüyordur BENCE
413 Yorumla- +1 yıl
Filistin 1916 da osmalıya Şerif Hüseyin ile ayaklandı, sembolü de bugünkü Filistin bayrağı. Siz de Arap sevin.
- +1 yıl
@Erkinst Kudüs artık başkent oldu. Tüm dünya da tanıdı. Allah hiç bir topluluğu lanetlemedi. Bu da sizin uydurmanız.
- +1 yıl
Bunu da senin gibi HDP oy veren PKK yandaşı söyler
- +1 yıl
Neden bu kadar kin dolusunuz. Herkesi bşr kefeye koyuyorsunuz kininizde boğulun
- +1 yıl
Bak bir iddiada kanıtı yoksa gevezelik yapmış olursun, bunda seni hafifletir. Sözünün bir değeri kalmaz.
- +1 yıl
Sen zaten delikanlı erkek olsan sorunda görüş için davet edip sonra hakaret etmezsin. Davet eden demokrat olup hoşgörülü olmalı. Herkesin kendi gibi düşünmeyeceğini bilir.
- +1 yıl
@Ghostshooterr hala Filistin diye mi ağlıyorlar la xd o Filistinli dediğin senin ülkene gelince parani burnuna sürüp ülkenle taştaş geciyo. Çok uzağa gitmeden bir tarafta Azerbaycan dan yana olan İsrail mi sana dost olur yoksa yıllardır ermeni soykırımı diye destek çıkan ermeni Azeri savaşında ermenileri destekleyen Filistin mi dosttur?
- +1 yıl
@AgustusHill bıktık herşeyi azerbaycana göremi yapacaz israil azerbaycanı irana karşı kullanıyor
- +1 yıl
arkadaşlar orada büyük harflerle BENCE yazdım. Filistin geçmişte ne yaptıysa yapmış. Sonuç olarak doğan her çocuk gözünü savaşla açıyor. Türkiyeye baktığımızda ise çocuklar anneleri istedeği yemeği yapmadı diye küsüyor ya.
- +1 yıl
@Ghostshooterr terörist itrail köpeğini Türkler haritadan silecek.
- +1 yıl
@MuratBarlas55 aynen öyle ama anlayana kanka
+1 yılKonuyu RTE'ye nasıl bağladınız?
105 Yorumla- +1 yıl
burada sadece RTE yok ben burada Başta Mustafa Kemal Atatürk daha sonra RTE dedim
- +1 yıl
yine aynı seyı soruyor yav. ATATÜRK kurucu komutan lider.
diğeri bu ünvanlara sahip olmayan ve ATATÜRK'ün kurdugu ülkede olan secımle gelmıs yarında secımle gidecek biri.
ülkenın kuruldugu yıldan berı tum ıktıdar partılerı vs. yurt dısına cıkabılıyor ve gorusme yapabılıyorsa bu ulkenın kurucusu tarafından saglanmıstır. boytle sıyaset olmaz takım tutar gıbı , bıraz arastırın bu ulke kurucuları gokturk huna gıder türküz sıyasal islamla , kurtulus savası gıbı dunyaya kafa tutan mılletın fakat savasta tavuk kumesıne saklanan anasının etegıne gıren % 40 lık kesımın torunlarıdır. yapmayın yakın tarıhınızı fesli ga-vat bir adamdan ogrenmeyın . sen bır partı baskanını ulkenın kurucu lıder komutanı ıle yanyana yazamazsın . - +1 yıl
@SiyahMaskeli İkisinin yaptığı şeyler çok farklı ve karşılaştırılamaz.
- +1 yıl
@burakistan35 yorumunuz için teşekkür ederim
- +1 yıl
bir kişinin yaptıkları karsılastırılamaz.
diğerinin kayda değer hiçbirşeyi bulunmamaktadır.
+1 yıl12 çocuğu olmasına şaşırdığı için biden öyle şakasına çöktü, haberi doğru anlatmak önemli.
Haa diğer konu zaten ha abd, ha israil..
Biri büyük, diğeri küçük şeytan10 Yorumlabende yeni gördüm amerikan medyasının 3 maymun oynayacağı fotoğraftır bizim Reis kalkarken ki bir fotoğrafı vardı onu Bidenın elinin öptü şeklinde vermişlerdi geçen ay
10 Yorumla
+1 yıl12 çocuk doğurabilen herkesin önünde diz çökülür helal olsun patır patır doğurmuş
40 Yorumlaİste buna siyasi retorik denir.
Abd turkiye yaptirimlarini cok gorduk biz menderesle baslayan özalla devam eden ve Şu an olaan.20 YorumlaAmerika mi israilin israil mi amerika nin kuklası ikilemi çözülmüş oldu
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKemal Kilicdarogluda boyle gidip ayaklarini ellerini opuyor bunlarin :) kendi fikri beyani olmayan hep onune konan beyaz yazili A4 kagidina bakarak konusan aga babalari ne derse onu yapan insan gidip el ayak oper tabi
10 YorumlaNeymiş başkan olsa bile tapmayacaksın kimseye gibi görüntü vermiş oda insan sende insansın diktörlük yapmanın anlamı yok kimseyi
10 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. Siyonist bacım çocuğu olduğu için 99 peygamber gelen Yahudi denen bacım çocuğu sion dağı fahişesi piçi.. Masonlarda onların köpeği.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAmerika İsraile diz çökmüş sizin anladığınız anlamda olduğu kanaatinde değilim İsraile vermiş oldukları değeri tüm dünyanın görmesini istediğinden özellikle Türkiye ve İsrail in etrafındaki ülkelere verilmiş bir mesajdır.
10 YorumlaAmerka başkanları dünya kartellerinin kuklasıdır. Zaten başkanları fonlayan destekleyen onlar. Ve bu karteller yahudiler
Diz çökmesi az bile10 Yorumla
+1 yıl12 çocuk mu hoay maşallah... Diz çökülesi değil ama şaşırtıcı.
20 YorumlaGündem konusunda 765 cevap paylaştı. olay 12 çocuklu bir kadına saygı duyma işi yani insani bir jest belkide ama olay abd israil olunca insan paranoyaklaşıyor doğal olarak
10 Yorumla
+1 yılBeni ilgilendirmiyor isterlerse öldürsünler birnirlerini
10 Yorumlayere bir şey düşmüştür. ya da ayakkabılarının bağcığı çözülmüştür falan..
10 Yorumla
+1 yılDemek ki ne kadar çocuk o kadar diz çöktürüyor 2 den fazla yapmayın
10 YorumlaBizim hainler de Biden e diz çöküyor Türkiye düşmanlıgı yapıyor Varol Erdoğan
12 Yorumla- +1 yıl
Var olsun. Yediğin sebze meyve tohumundan eve aldığın bir çok şey bizim burdan geliyor. İsrail menşeili
Zaten amerikayı da istail yönlendiriyor. Bence olağan bir durum
10 YorumlaBunun nedeni hakkında hiçbir fikrin yoksa dünyada neler olup bittiğinin hiç farkında değilsin demektir
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOne minute ve bir daha davosa gelmem diyen bir cumhurbaşkanımız var
33 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsrail Cumhurbaşkanı değildir montaj yapmış İsrailliler bizim başkanin önünde diz çokmustur kıskanıyor İsrail bizi 😂😂
10 Yorumla
+1 yılİkisidr şerefsiz al birine vur ötekine. Domuzun dostu domuzdur
20 Yorumlasakso çekecekmiş zor tutmuşlar
32 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiden Amerikan asıllı siyonisttir Joe Biden: 'Siyonistim, bunun için Yahudi olmak gerekmiyor'
10 Yorumla12 çocuğu tek kadın doğurmuş ise helal olsun ona.
60 Yorumlayorulmuştur oturam dinlenem demiştir
30 Yorumla
+1 yılSaydığın bir ismin Hikmetyar'in dizinin dibinde fotosu var. Neyse :D
10 Yorumla
+1 yılSON GÜLEN İYİ GÜLER O 230 FİLİSTİNLİ ŞU AN NELER DİYOR DUYSANIZ
10 Yorumla
+1 yılTürkiye Cumhurbaşkanı İsrail e secde edince sorun olmuyor da bu mu oluyor?
10 Yorumla
+1 yılNedeni açık işte kimin kopekligini yapıyor açık
40 YorumlaJoe Biden işte ne beklersin değişik biri pedafoli
40 YorumlaTAYYİB baba kimseye biat etmez kardeş
20 Yorumla
+1 yılYaşa hürmeten, kesin😃😃😃😃😃
10 Yorumlamesaj neymiş onu anlayalım gerisi boş olsa gerek
10 Yorumla
+1 yılKöpek sahibine havlamaz mış kemik verecek işte
10 Yorumla
+1 yılEspiri anlayışı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılKarının gote bakmaya çalışıyor olabilir.
10 YorumlaGündem konusunda 482 cevap paylaştı. 12 çocuk pek inandırıcı gelmedi şov sanki biraz
10 Yorumlaİt, sahibinin önünde diz çökmüş
Çok şey değil..10 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir annenin önünde diz çökmesini alkışlıyorum.
10 Yorumla
+1 yılİlla İsraili yalamak zorundalar
30 Yorumla- Gündem konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü hoplayıp zıplaması ona seçim kazandırmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarkında mısınız.. bir bürokrat ve 12 çocuğu var.
10 YorumlaABD YAHUDİLERİN YÖNETİMİNDE OLAN DEVLETTİR.!!
10 Yorumla
+1 yılsaçmalık
40 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım