ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, hayatını kaybeden abisinin eşi Hallie ile yaşadığı ilişkiye dair ilk kez detaylar sundu.O senin yengenYeni kitabı "Beautiful Things"i tanıtmak için CBS'e konuk olan Hunter, 2015'te 46 yaşında hayatını kaybeden abisi Beau'nun eşi Hallie ile yaşadığı ilişkinin "birçok insana kafa karıştırıcı gelmesinin nedenini anladığını" söyledi.Bu şey ikimizin de paylaştığı ağır yastan oldu dedi. İkili, Beau'nun ölümünden 2 yıl sonra, 2017'de bir araya gelmişti.Hunter ingilizcede avcı anlamına geliyorHunter yengesinden ayrıldıktan sonra 2019'da tanışmalarından yalnızca bir hafta sonra Melissa Cohen adlı film yapımcısı Güney Afrikalı bir kadın ile evlendi. Yeni doğan bebeklerine ölen ağabeyinin Beau adını verdi.2017'de yerel basında yer alan haberlere göre Joe ve Jill Biden ilişkiyi desteklemişti. Hunter, ilişkiye gelen tepkiler sebebiyle World Food Program US'in yönetiminden istifa etmişti.
ABD Başkanı Biden'ın oğlu abisinin eşiyle birlikte olduklarını açıkladı. Konu hakkında ne söylersin?
Ya hep diyorum biz hayvanlarin sadece konusan modeliyiz diye.( amacim ahlak polisligi yapmak degil, hayat gorusum bu ) en yakinimizda kim var sa o ilgimizi cekebiliyor. Dunyada ensest, arkadas esine ilgi vs hrp oluyor, olacak zaten. Ne diyelim, onlar mutlu ise bize laf dusmez. ki ayrica bizde bile boyle bir orf adet var. Anadolu'da esi olen kadini esin kardesi ile evlrndirir, disari cikarmazlar. Turkan Soray'in filmi bile var hatta, adini hatirlayamadim. Yani ahlak dedigimiz olgu gorece bir kavramdir. toplimdan topluma degisir.
Sonuçta abisi vefat etmiş. Abisi hayattayken olan bir durum değil bu. İnsanlara malzeme ver her yöne çekerler. Bende dedim herhalde abisi hayattayken bu tarz bir eylem yapmış. Halbuki okuyunca abisi vefat etmiş. İşte algı operasyonu denir buna.
Lale devri --> Lale nin ölümünden sonra çınar ılgaz ve yeşim taşkıran. Sonra Toprak bile dahil olmuş. Hahahahah. Eee abisinin karısı yalnızlık senfonisi eşliğinde kendini uçurumdan aşağı da atmış mı bari 😂
Avcı arkadaş yengesini avlamis 😅. Eğer iki tarafta mutluysa ve merhum arkadaş boynuzlanmamışsa bence bir sakınca yok. Mutlu olsunlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adam ölmüş bu da yokluğunu mu doldurmuş? Yastan dolayı meydana gelmiş, yani diyor ki ne yaptığımızı bizde anlamadık.. Hıhı tamam, öyle oluyor zaten doğru söylemiş :)