Tepki çeken sahne Avukata tokat atılma sahnesi
haklı bir şikayet talebimi bu sizce
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/arka-sokaklar-dizisi-barolari-ayaga-kaldirdi-61-barodan-rtuke-sikayet-1825090
-

Dizi, film yapmak da zor. Senaristler, olabiliri veya olmuşu konu edip senaryo yazıyorlar. Muhakkak birilerine dokunuyor. Kurgu değilse, gerçek kişiler konu ediliyor da kişiliğini zedeleyici görüntüler içeriyorsa o zaman yanlıştır. Kurgu bir polis memuru kurgu bir avukata tokat atabilir. Bu hayatta olasıdır. Hatta yaşanmış bir vaka bile olabilir. Her ne kadar görüntülerde polis memurunun avukata tokadı gereksiz, aşırı ve komik bir muamele olmuşsa da bence suç olmamalı. Aksi halde dizi, film çekmek imkansız olacak.
Haklı talep. Bir polis cüppe giyen devlet görevlisine asla böyle bir davranışı reva göremez. Avukat, hakim ve savcı dokunulmazdır. Suçluluğu kesinleşmeden kelepçe takılmaz, gözaltına alınamaz. Bence bu dizi zamanında bekçi, jandarma ve asker ve avukatlara d hakaret ettiği gibi bütün kurumlara hakaret edecek. Derhal yayımdan kaldırılmalı.
Dizinin başında bu programda ürün yerleştirme bulunmaktadır ya da bu dizideki karakterler ve olayların gerçek kişi olayla bi ilgisi yoktur tamamen tesadüf yazıyor nesi kötü fıstık gibi dizi seviyorum kapatılmasın ben 1. Bölümden başladım 219 da kaldım izliyorum güzel dizi hoşuma gidiyor. Kapatılmasın
Tamamen saçmalık, kendini kaf dağında görmekten ibaret bu. Adı üstünde kurgu bir dizi yani, ona bakılırsa yaptıkları çoğu şey de emniyette birebir olmayan şeyler. Kimse çıkıp eleştirdi mi yanıltıyorsunuz diye. Şu avukatlar kadar kendini bir şey sanan, şişirme insanlar daha görmedim. Sanarsın daimi iyilik timsali kendileri, ona buna çocuk gibi küseceklerine biraz gerçek sorunlarla uğraşsınlar.
Cevap
4Cevap
Yerim onun hakkını, dedem bu dizi için yanıp tutuşurken, bunun böyle yapması yanlış bir tutum. Gerçek sanıyorlar salaklar, kişi, kuruluş ve kurumlarla ilgisi yok ki 😏😄 herşey dedem için. 😄😄
tecavüzü sahnesi kadınına kötü davaranma olumsuz sahneler var piskoloji buzuyor
arka sokaklar ekibi.. koca İstanbul'da olay yerine her zaman en yakın ekip onlardır.. bye
Rtuk bi s2m yapamaz bu diziye
şikayet etmek için erken değil mi henüz asdad
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?