@deriinnnn1 gerizekalılık demekki bçyle bir şey riskli gruptayım bağışıklık sistemimi düşüren ilaçlar kullanıyorum doktorum ol dediği için oldum ben hiçbir partiyi hiçbir zaman deateklemedim ama doktorum aşı ol dedi işte sizin gibi gerizekalılar sağlığa bile siyaset katarsınız
@deriinnnn1 doğru yıllarca okuyan doktorum içinde ne olduğunu bilmiyor benim öz amcam gibi olan doktorum bilmiyor ama sen onun zararlı olduğunu biliyorsun aferim sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır neden aşı olayım ortada virüs diye bir şey yok uyanın artık ortada böyle riskli bir virüs olsa malum kişiler maskesiz gezer miydi sorarım size?
Katılıyorum
Yemin ediyorum 5 şarjörlüksün.
kes be 🐑
Aynen bence de virüs yok
Gelsin olacağım olmam diyenler prof herhalde burda vakit geçirirken asi yi miarastirmislar
Aşı olan hastaların %70 i covid oluyor.
Aşının koruması icon iki asiyi olup iki hafta geçmesi lazım bilmiyorsanız konuşmayın
Aşı olmak istemeyenler vatandasliktan men edilmeli
Yok Akp ye üyeyim yeterli bi b0k olmaz bana
Güvenmiyorum...
Guvenmiyorum
Olacak bea
Hayırr
gotten yicem
Oldum
meee
@deriinnnn1 ?
🐑
@deriinnnn1 gerizekalılık demekki bçyle bir şey riskli gruptayım bağışıklık sistemimi düşüren ilaçlar kullanıyorum doktorum ol dediği için oldum ben hiçbir partiyi hiçbir zaman deateklemedim ama doktorum aşı ol dedi işte sizin gibi gerizekalılar sağlığa bile siyaset katarsınız
içinde ne olduğunu bilmediğin bir aşıyı neden olursun ki?
@deriinnnn1 doğru yıllarca okuyan doktorum içinde ne olduğunu bilmiyor benim öz amcam gibi olan doktorum bilmiyor ama sen onun zararlı olduğunu biliyorsun aferim sana
aşının daha nerden, kimden geldiğini bilmiyorsun 4-5yıl sonra görürüm seni bu aşının yan etkileri o zaman kendini gösterir
@deriinnnn1 her şeyin yan etkisi bu hayatta ve Allah korusun bir yakının korona olursa anlarsın gelecek mi önemli şimdi mç
senin adına üzüldüm
@deriinnnn1 niye