Koronaya inanmayan taninmiş kisiler ve liderler neden ya öldürülüyor ya da susturuluyor sizce?

Tanzanya devlet baskani John Magufuli bunlardan birisi. Bir meyveden, bir hayvandan bir arabanin motor yagindan alinan numunelerde bile korona pozitif ciktigini ispatlamis birisi. En basindan beri bende inanmıyorum Koronaya. Simdi aranızda bu kadar insan neden ölüyor bi sen mi biliyorsun bunu diyenler olacaktir. Hemen cevap vereyim. Arastirmak cok zor degil. Gidin korona daha yokken 2018 yilinda Turkiyede gribal enfeksiyonlardan 1 yilda kac kisi ölmüş bunu arastirin. Araştırmayanlar icin yazayim. 55 bin kisi ölmüş 1 yılda! Turkiye istatistik kurumu (Tüik) verilerine gore. Peki koronadan kac kisi öldü 1 yılda? Daha az. Yani korona baslikli ölümler gozumuze sokuldugundan dolayi buyuk salgın algısı icindeyiz. Ben baştan beri bu korona aslinda Influenza gribi diye yirtiyorum kendimi. Influenzayi lutfen gidin arastirin biraz. Lütfen! Hastanelere bir cok ayri sebepten giren emekli ve emekli yaslarinda olan insanlar artık kolay kolay cikamiyor. Bir cok sebepten ölümleri gerçekleşiyor. Benim annemde 8 ay once beyin kanamasından dolayi kaldirildigi hastanede her sey iyiye giderken bir anda hastane gribinin akcigerde enfeksiyona dönüşmesi sebebiyle öldüğünü soylediler. Yaşlı insanlar varsa cevrenizde ciddi bir sorunlari yoksa hastaneye goturmeyin! Hastaneye yatirmayin! Ciddi bir sebepten gider ve yatarlarsa yuzde 90 zaten o hastaneden canli cikamayacaklar. Kendisini pek takip etmem ama Canan Karatayda bu korona icin sadece viral bir enfeksiyon dedi ve o zamandan beri ekranlara cikamiyor. Tanzanya devlet baskani ise öldürüldü! Bana gelip tepki vermeden once influenzayi arastirin. Turkiye istatistik kurumu (Tuik) verilerinde ki ölüm sayilarini arastirin ve her seyin normal oldugunu görün. Korona testi yani PCR testi Şu an dunyayi yönetiyor. PCR testinin sonucu kesin ama kesin dogru gibi bir algi var. 10 cesit grip varsa bu PCR testi 8 9 unu korona pozitif gosteriyor. Ekonomik olarak isyerlerinin çöküşü, uygulanan yasaklar ve maskeler kitle halinde koronaya inandığınız icin başımızda. Yanlisa inanırsanız güdülürsünüz, güdülürüz.
Koronaya inanmayan taninmiş kisiler ve liderler neden ya öldürülüyor ya da susturuluyor sizce?