BAZI KADINLAR NEDEN BAŞKALARININ KENDİLERİNDEN DAHA FAZLA PARLAMALARINDAN RAHATSIZLIK DUYUYORLAR?

Çalıştığım şirkete 2 ay önce başladım, yaz gelince herkes minileri giyip elbiseler giymeye başladı, benim çalıştığım yerde ben tek sayılırım bağımsız çalışıyorum biraz kafam rahat şükür fakat garip bir olay yaşadım, şirket de 2 tane kadın var kalça çizgisinde etekler giyip makyaj saç vs o şekilde şirkete gelen kişiler ki tabi gelebilirler. Ben güzel çekici alımlı bir kadınımdır, fiziğimde sporcu oldğum için çok iyidir fakat aşırıya kaçmamakla birlikte giydiğim kıyafeti kaliteli şekilde taşıdığımı söylerler hep. Pantolon giyerdim hep fakat yaz gelince elbise giymek istedim, birde fransız şapka taktım, şirkete geldiğim an o kız pis pis bakmaya bakmaya başladı,3 kez bakışını yakaladım. Ofiste onların bulunduğu kata çıktığımda arkadan uzak mesafeden bile beni izlediğini gördüm. İkinci günde bir etek giydim, herkes bakıyordu bana. Anlam veremiyorum orada ki kızlar nerdeyse çıplak gelecekler ama ben giyince elbise ve etek sanki ilk kez orada biri giymiş gibi herkes hayran hayran çaktırmadan baktı. Çok rahatsız oldum. Bugün pantolon giydim ve o kız kapıda sigara içerken camın arkasından beni izlediğini tip tip baktığını gördüm ve elbise giymiş. Ne yapmam gerekiyor bu kadınlar neden böyle. Ben birisini görünce maşallah der geçerim ki kendisine daha önce saçlarınız güzel olmuş dedim yani. İrite oldum resmen 2-3 kızdan.

BAZI KADINLAR NEDEN BAŞKALARININ KENDİLERİNDEN DAHA FAZLA PARLAMALARINDAN RAHATSIZLIK DUYUYORLAR?