Kuzenim düğünden önce işi bozmuştu. Takıları geri verdik, aldıkları herşeyi iade ettik. Kızın eve yolladığı çeyizi eşyaları falan damadın kardeşi vermemeye çalışmıştı. Kuzenimin babası dişini gösterince çeyizini aldı ex damadın evinden. Hayır kızın babası korkak olsa bütün beyaz eşyalar, yatak odası, milyarlık mutfak takımlarına el koyacaklardı kendi akıllarınca. Kötü her zaman kötüdür. Ucuz kurtulmuşuz. Buda farklı versiyonu. Allah korusun
Geçen gün abimle konuşurken. Ben nikah yapcam ne para harcıycam filan demişti. Bana da sen düğün yap nasıl olsa para erkekten çıkıyo dedi 😂 yani kızın ailesinin fesat olmaması lazım bunu çıkar bundan.
Küçükken yerde 50 TL bulmuştum aynı gün içinde o parayla aldığım tüm oyuncaklar bi nedenden dolayı kırıldı. Oynarken biri bastı, diğeri komşunun balkonuna düştü kadın sinirle alıp yere vurup kırdı. Yani demem o ki ; mutlaka çıkar.
Tabiki edilmeli. Hayir ne hakla kullanacak takilari. Hangi sifatla...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yuh adami bicaklamislar. Bunun icin insan mi oldurulur? Caniler resmen. Eger nisanliysa geri vermeli evliyse mehir olarak dine gore kadinda kaliyor altin
Bence düğün olmamalı sadaka gibi takılan paralar, altınlar da olmamalı, nikahı basıp gidin gerdeğinize girin işte, ne diye düğünle, takıyla uğraşıyorsunuz boşa zaman ve para kaybı bunlar