ATV ekranlarında yayın yapan Esra Erol'un programında yine ilginç bir olay araştırılmaya başlandı. 2 çocuk babası Mehmet Duman, 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman'ın 11 Mart günü kayıplara karışması üzerine canlı yayına çıktı..başka bir adama kaçtığını söyleyen Duman, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:
"Eşimin telefonunda Muammer Ay'ın resmini gördüm. Niye kayıtlı bu adam diye sorunca borcu olduğunu o yüzden görüştüklerini ifade etti. Eşim o gün aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile birlikte 'pazara gidiyoruz' diyerek evden çıktı bir daha da geri dönmedi.
Eşim ve yengem daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'a kaçtılar. Kardeşim Ercan ile birlikte polise başvurduk. Antalya'ya gittiklerini duydum. Ortaya çıkmalarını istiyorum. İki aile perişan oldu.
"Eşinin zorla gittiğini öğrenirse barışma şansı verebileceğini söyleyen Mehmet Duman, "Eğer eşim kendi isteğiyle kaçtıysa soyadımı taşımasın artık" dedi.
Ahlak denilen şeyin giyim kuşamla ilgili olmadığının canlı örnekleri. Tiksiniyorum ve üzülüyorum. Cumhuriyetimiz kurulalı 100 yıl olacak neredeyse ama hala kadınlarımız eğitimsiz, hala kendine değer vermiyor, hala güçlü kadınlar olamıyor. Gerçekten inanılmaz.
bu konunun ahlaklı giyinip ahlaksızlık yapan bazı kadınlar olduğunu sanmıyorum kadının niyeti bozuksa her şekilde kapalı da açık da olsa yapar, her kadın bir değil elbet de ama senin yorumun da tek nedenin kapalı kadınlardan ibaret olduğu izlenimi taşıyor merak etme her türbanlı kadın öyle değildir, olayı ince detayları ile bunun niyetle alakalı olduğunu söylesen de araya 100 yıl Atatürk kavramlarını sokmasan. Bir kadının Türban takması bu ülkeye zarar vermez
Kadınları giyim kuşamla yargılamanın mantıksızlığını belirttim aslında. Türbanla ilgili bir şey değil. Nasıl ki her mini etek giyen o.. değilse, her türban takan da ahlaklı değildir. Siz yanlış anlamışsınız. Annem de türbanlı sonsuz saygım var ne demek, kimin haddine zaten. 😊 Atatürk kavramı da sokmadım. Kadınlara sosyal ve toplumsal anlamda haklar verileli neredeyse 1 Asır olmasına rağmen hala kadınlarımızın geldiği noktadan memnun olmadığımı söyledim.
hmm anladım demekki yanlış yorumlamışız kusura bakmayın :) ama herkes anlasın artık her türbanlı düzgün olmayacağı gibi her açık ve mini etekli kız da bozuk değildir
Yani bazı insanlar buldu da buluyor. Mehmet Duman artist gibi adam, yakışıklı, manken gibi, gözlerinin maviliği yeter. Erkek güzeli. Peki ya Muammer Ay? Kocasıda Muammer'den daha yakışıklı. İki elti ne diye kaçıp gider? Ya boşanın ya. Çocuklarınızın niye boynunu büküyorsunuz evliyken elin adamına kaçarak? Küçük elti Hamide Duman ''eltimle gitmek istedim, öylesine gittim"diyor. Üç çocuğunu hiçe sayarak ne diye eltiyle gider? O çocuklar o anneler yüzünden utanacak. Mehmet Duman umarım tapuyu da alır, alnının akıyla da boşanır. Acaba bu eltiler birbirlerinin kuması mı yoksa diğer ikinci eltide mi kocasını başka bir adamla aldatıyor. Değdi mi ya değdi mi insanın önceliği her zaman çocukları olmalı, çocuğun önüne kimse geçemez. Büyük elti "çocuklarımı alacağım yanıma" diyor, nasıl alacaksa. Muammer Ay izin verir mi buna? O adama kaçtığı zaman çocuklarından da vazgeçti, o eltilerin annesine, babasına yazık oldu. Ne çekiyorlar kim bilir. Anlamadığım şu;elti eltinin kuyusunu kazar, ayağını kaydırır. Böyle bir konuda birbirine yandaşlık etmez. Tuhaf doğrusu. Eltisi için üç cocugundan vazgeçmek ne demek ya? Var bunun altında bir şey. İnşallah o beş çocuk tertemiz büyür
Yenge olan Hamide'nin beden dili çok tuhaftı. Bir şeyler saklıyor gibi. Sanki kendi isteğiyle orada değilmiş gibi. Konuşurken sürekli kafasını eğip durdu. Değil eltisine, başka bir kadına dahi kuma gidecek birine benzemiyor. Bir tuhaflık var ama ne...
Yufkacı Muammer Ay' dan korktum. Kendime çelik don aldım. İki elti Hamidiyeler, kocalarının hangi ortak özelliğini beğenmedi de bu Muammer Ay' a kaçtı. Allahım çıldıracağım :) Hani marjinal bizdik!
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
33
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hanımefendiler genelde efendi adamın biricik eşi olmak istemeyip kötü çocukların haremindeki dördünce beşinci kadın olmayı isteyebiliyorlar o nedenle ben boynuzlanmamak için yalnızlığı seçtim. Tüm hanımefendilere de aradıkları azgın aygır arsız kötü çocukla karşılaşmalarını dilerim.
Her türlü görüşe, yaşam tarzına, siyasi görüşe ve hayatın binbir türlü haline hem saygımız var hemde hazırlıkların.. farklılar zenginligimizdir.. ayrıca her türlü cinsel tercihe saygı duyuyorsunuzda iki kadının kendi tercihlerine neden saygı duymuyorsunuz.. ikiside reşit, aklı başında.
Mercimek beyinli olunca boyle oluyor demek ki sen adama kaciyorsun eltini de kuma olarak mi yaninda getiriyorsun disarda bakanda normal insanlar zanneder
Herkesin önünde özel hayatını anlatmayı bende çok saçma buluyorum. Ama gizliliği bozmak uğruna birşeyle veya birilerine hesap sormak gerektiğini düşünüyorlar demek ki.
Muhafazakar kesimin gizli fantezileri bitmez bunlarla neler var neler demek ki namus karakter giyimle olmuyormuş bide Açıklar laf atar bunlar önce kendine baksınlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Grup seviyorlardır belki bunların yaptığını genc kızlar yapmıyor
:D izledim ben programı kadınlar tam bi mal önüne bakıp herseye he diyorlar adam onlardan önce 5 kişinin karrısını daha aynı sekilde kaçırmış.. kadının biri 37 gram altın ve ev tapusuyla gelmiş bide adam bana bakacak maddi imkanı var diyor :D gelde gülme