Arkadaslar, instagramda tanistik. Dun bulustuk gayet duzgun zeki bi tip ama farkli sehirlerdeyiz. Sordu bana ne dusunuyorsun Ben de her sey okey ama orada yasayamam, evi sat bana yakin yerden al Dedim. O da maddi durumum musait degil en az 5-6 yil beklemen lazim dedi. Sonra iste konusup ayrildik. Sizce dogru mu yaptim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendi hayatın yerinde olsam bende aynısını yapradım ancak maddiyatla bakılan bir ilişkiye başlama sevgi ve sadakat daha önemlidir
Tip karakter olarak hoslandim, ama evi bana aileme isime cok uzak, arabasi da yok. Mantikla dusununce evlenmek icin 5-6 sene beklememiz gerekir, ben de yas 25. Daha fazla konusup baglanmadan bitirmek en mantiklisi geldi🤷♀️
Umarım öyle birini bulursun🙏🏼 keşke daha özgür bir ekonomi de yaşasaydıkki oda bu ülkede mümkûn değil erkek arkadışının düştüğü durumu bende yaşadım ne yazıkki huzur için para gereklidir🥲 yaşlı ve zengin birini bulacağım sende öyle yap☺️
Yasli zenglinler de cikti istemedim 😂 10 yas buyuk villada oturan zengin birisi cikmisti yas farkindan dolayi reddettim) Aslinda ekstra zengin beklentim de yok, iste bana yakin yaslarda duzgun evi arabasi olan birisi isterim
Umarım bulursun
Yasayamassan evlenmessin sahsen ben olsam donup bakmam oldu olacak iç guvey geleyim
Tip karakter olarak hoslandim ama yasim 25, 5-6 yil onu bekleyemem (
Sen nerde yaşıyorsun o nerde yaşıyor
Ben Aydin o Manisa
Yapacak birsey yok ilgin varsa gidecen nerde görülmüş erkegin kiz sehrine tasinmasi
Ama isi de burada, her sabah erkenden cikip buraya geliyo. Temelli tasinma fikrine de Şu an sicak bakmiyor (
Yani isi sana yakinsa olabilir ama keske orada yasayamam yerine is yerine yakin tasin beraber daha cok vakit gecirebiliriz deseydin
Ya evet biraz okuz gibi soyledim) ilk bulusmada asik olup benim icin ev saticak hali yok heralde🤦♀️ Şu an kalbim sizliyo pisman oldum galiba🥲
Yani evet okuz gibi soylemissin evi sat burdan al dedin durumum yok diyincede kendini sana karsi yetersiz hissetmis olabilir
Iste eve geldim napiyosun falan yazdi. Tamam mi devam mi dedi bende hoslandim ama ev konusunda anlasamicaz galiba Dedim. Tamam o zaman sana hayatta basarilar dedi. Takipden de cikti🤦♀️
Acik sozlu oldugun icin tesekkur ederim dedi
Hayırlısı olsun
Amin insallah bakalim
Kendi şehrinden bu kimse sizin için düzenini bozmak zorunda değil o aynısını sana deseydi
Bana bunu desen ben de çeker giderim daha binadan çıkmadan engel yersin
Doğru yaptın, Muhtemel problemleri hemen çözmek lazım
Bencillik yapmışın
Yanlış
Şehirler nere?
Ben Aydin o Manisa
Fazla da uzak değil gibi. Fakat sana hak veriyorum. Ne iş yapıyorsa gelsin Aydın'da yapsın.
Onu da isi Aydinda sabah erkenden yola cikip ise geliyor ama arabisa da yok. Dusundum yasim 25, Ben 5-6 sene nasil bekliyim maddi durumunun duzelmesini 🤷♀️ Fazla baglanmadan bitirmek mantikli geldi
Hımm, işi de burada, gelmesi lazım. Bir de 5-6 yıla kim öyle kim kala. Hadi 3 yıl sonra ayrıldınız, o kadar emek ne olacak?
Ablasi falan yakin yasiyor heralde onlari birakmak istemiyor
Hımm olabilir. Kaç defa buluştunuz?
1 defa. Instagramda tanistik 1 hafta sonra bulusmak istedi. Aslinda istedigim gibi birisi rahat kiskanc degil tam kova erkegi) ama mantikli dusununce maddi bakimdan zor olur diye bitirmek istedim. Şu an kalbim birazcik sizliyo🥲
Ya sadece 1 defa buluşmuşsunuz ve 1 hafta olmuş. Çok çok kısa bir süre. Önce biraz tanıman lazımdı zaten. Çok konuşmak, çok vakit geçirmen lazımdı.
Ever aslinda ilk bulusmada soylememem lazimdi ama onceden fikrini almak istedim. 1 hafta konustuk ama ayrilinca bi garip oldum. Biraz daha konussak heralde denize atlicaktim 😂 Bilemiyorum ya of (( En azindan soyle cevap beklerdim tamam daha yakindan taniyalim uygun olursa tasinirim falan. Ama pat 5-6 yil tasinmayi dusunmuyorum dedi (
Biraz hızlı olmuş. Hoşlanmışsın belli zaten. Fakat karşındaki insanı iyi tanı. Huyunu suyunu öğrenmeye çalış. Bence evliliğe en az 2 yıl birbirini iyice tanımadan girişilmemeli. Bazen duygularımız bize hatalı kararlar verdirebilir.
Doğru yaptın
Bencilsin diyenler var ( Yasim 25 Ben 5-6 sene nasil bekliyim maddi durumunun duzelmesini, evi cok uzak arabasi da yok. Fazla baglanmadan bitirmek mantikli geldi🤷♀️
Aileni bırakmak istemiyosan mantıklı yaptığın hareket
Aslinda 1 saatlik yol ama arabasi da yok zor olur diger dusundum
1 saatlik yola zor diyosan sen evliliğe hazır değilsin henüz
Tamam da taksiyle her gun 1-2 saat ise gidip gelmek zor ama ( Evlilik fobim de var o ayri😂
İş değiştiricen
E neden dogru yaptin yazdin peki 😂
Ailenden uzak yaşaman mantıklı olmaz çünkü
Terk edilmez mi beaa