AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Atatürk ü Madalyadan silebilirsiniz ancak Türk aklından ve kalbinden asla silemezsiniz
Beğenmeyen 2 kişi?
Ne oldu aga yaranız mı var?
Türk düsmanilar iste. Baska aciklamasi yok. Vatani Katara satan, Arapci Türk düsmanilar.
Türkiyeden silsen ne olacak dünyadan silemezsin dünya gayet iyi biliyor kimin ne olduğunu.. Son çırpınışları bunların...
Kabartma konusunu bilmiyorum incelemem lazım ama andımız okunmasına 7 ysından beri karşıyım
Yarabbim şükür yani sonunda benle aynı görüşte olan insan
ne saçmalamayın ya ne günlere geldik saçmalayın sinir krizi geçirmeyi bu ne saygısızlık
Şimdi her ne yapıyorlarsa yapsınlar
Hesap günü yakın
İlk seçimde fena olacak fena
ismi lazım değilin mi resmini koyacaklarmış? napmış da? 😂 😂 😂
isim verdim mi? yol al
gururunuz yerlerde
şimdi beni de engellicek gorun
hadi simdi beni de engelle
seni davaya veririm
ataya hakaretten tamam mı?
Ata'ya mı? yanlış anladın galiba 😅
ben ATATÜRK'e ASLA AMA ASLA hakaret etmem.. sen yanlış anladın
... kafası İyi herhalde 🤔
R nasıl yapılır görün
R?
gerek yok zaten onun yerine istanbulu fetheden fatihin, çin ordusunu yok eden mete hanın kabartmaları göktürk kağanlarının kabartmaları lazım gelir
bilge kağanın kabartması konsun daha çok yakışır. biz hiç atatürk gibi batının kılık kıyafetini kabul etmedik zorla giydirildik. kürk elbiseli kürk şapkalı bilge kağan kabartması yakışır
haha Türk tarihi 1923 ile başladı sanan 2 tane cumhuriyet kızı dislike atmış
Umarım bu sitede siyaset yasak değildir. Yasaksa da moderatörlar bu görüşü kaldırabilir ya da beni uyarabilir. Şimdi konuya dönelim:
Bana göre şimdiki başkanımızın Atatürk'ten pek haz etmemesi olabilir, zaten bir kaç konuşmasında bunu belli etmişti. Andımız zaten 2013'ten itiberen okularda okunması yasaklanmış ve kaldırılmıştır.
Görüşlerim bu kadardı teşekkürler.
Mantikli heryerde insanlarin gozune sokulmaya calisilmasi yanlisti zaten. Tarih tarih tek tarihimiz ataturk mu ondan baska tarihimiz yok mu 700 yillik hukumdarlikta.
İstediği yerden soksun, tarih tek başkomutani yazıyor. Atamizin izindeyiz
Türkiye'yi Türkiye yapan Atatürk zaten Türkiye Atatürk'tür yani bu çok büyük bir saygısızlık Aramıza
Atamıza*
Tek bildiğim; yav. Ataturk bunu yapanlari onaylayanlari dar agacinda sallandirirdi ama yurdum milli bir öKSüzluk cekiyor malesef😔
Yunan artıkları kuduruyor ama bu topraklardan Atatürk'ü silmeye kimsenin gücü yetmez
Akp yi geç MHP nasıl müsade eder böyle birşeye yazık
Ne yaparlarsa yapsınlar biz MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİYİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SEVGİSİ BİTMEZ BİTİRİLEMEZ
Atamıza olan nefretlerini bir kez daha gösterdiler. İşin daha acı olanı bizlerin bu durum karşısında bir şey yapamıyor olması.
Andımız zaten bi süredir okunmuyordu diye biliyorum
Geri getirmesini biliriz 2 sene sonra, merak etmesinler.
Andımızı okuyarak uzaya attığımız uyduların hepsi! Tayyip in kafasına düşsün o zaman.
Andımız kaldırılalı yıllar oldu da, yavaş yavaş unutturma çabaları, çırpınmalar vs.
Hayırlı sı olsun inşallah yapamazlar biz izin vermessek karşısında durursak
Nasıl bir lidermiş ki adamın dirisiyle baş edemediler ölüsüyle bile baş edemiyorlar
Devran döner gözüm bir insan milliyetini hiçe saymamalı geçmişini unutmamalı yüreğimizden sökemezler zaten genç nesil akıllı bir kaç yıla silinip giderler. Nerde sa l ak var bunların seçmeni.
Yıllar gelip geçiyor yenilenmek zorundayız. Bu kararı onlar verdi, şimdi burda konuşupta kimse bizi duymayacak ve sözümüz dinlenmeyecek
Allah tez zamanda topunun belasını versin emeği geçenlerin bu kadar mı rahatsız oluyorsunuz
Atatürk düşmanlığının bizi getireceği nokta 19. yy ilk çeyreğindeki türkiye olacaktır.
Yorumlarda tartışamayanların beni engellemesi kadar komik bi şey yok :D
bizim ülkemiz iyi ye güzele ne zaman sahip çıktı ki şimdi çıksın iyinin güzelin tarihin sevginin katili oldular kötülükten gericilikten başka bir şey bilmiyorlar
Mustafa Kemal Atatürk'ün madalyalardan kabartmasinin kaldirilmasini doğru bulmuyorum.
15 temmuz şehitler milli irade recep tayyip erdoğan kabartması olur artık
"Piano pianı Chiristiano" demiş papaz bizim İtalya da öğrenim gören öğrenciye. yavaş yavaş hristiyan olacaksınız... Yavaş yavaş BOZKURT yok ediliyor.
Andımız kaldıralı çok oldu.
Ne yazık ki çoğu şey için artık çok geç.
zaman geçiyor sonsuza dek sürmez herşey bir devir açılır biri kapalır şaşırmamak lazım
Bir şey olmaz bundan yapabilirler andımız zaten kaldırıldı TC yazısı kaldırıldı bu olmuş çok mu?
Tarihimizi siliyorlar resmen yazik..!
Tarihin sadece Atatürk mü?
İzin vermeyeceğiz! Yüce Türk komutanı Başbuğ Atatürk’ün EVLATLARIYIZ EVVELA
Tarihinizi Atatürktten ibaret sayıyorsanız gerçekten durum vahim, bu arada çomarlar doluşmasın burdaki lafım Atatürk e değil.
@xatakanx02 Ben sana yazmadım arkadaşım yanıt vermene gerek yoktu
Atamın yeri kalbimde. Sevmeyen sevmesin. Madalyalardan silerler tarihten asla!
Milliyetçi MHP ne tepki verecek bakalım. Göreceğiz ne kadar Atatürkçü milliyetçi olduklarını
Şaşırmadım bu ülkede Atatürk'e küfür etsen hiç bişe. olmaz ama Erdoğan'a küfür etsen bak bakiyim neler oluyo
Osmanlı tarihide böyle böyle yok olup gitti,
Atatürk tek kalemde herşeyi silip kedine göre şeyler getirmişti,
Demekki sırası gelen tarihten de siliniyor.
sebebi ülkenin gelişmemesi.. ülkede geleceğe dönük hiçbirşey yapmıyolar o kadar iş varken dönüp evvett... yıllar önce ölmüş adamın kabartmasını çıkarayım... sanki tek sorunumuz buydu herşey bitti bu kaldı çok acınası çok üzücü
Andımız zaten okunmuyordu. Atatürk'ü istedikleri kadar silmeye çalışsınlar. Yüreğimize kazınmış Atatürk'ü de alsınlar da görelim bakalım.
Andımız zaten uzun zamandır okunmuyor. Ve atatürk kabartmasininda kalkması bence saygısızlik değil.
Üfff. anlamıyor musun? Fetö. Hala ülkede aktif🤔Bilemedim. Anlamadım. Duyamadım.🤔
Andımızın kaldırılalı çok oluyor yalnız 6-7 yıldır okunmuyor diye biliyorum buralarda okunmuyor
Andımız konusunda olmasını gerekeni yapmışlar. Andimizin kimseye bir faydası yok
Türk değilsen kabuk etmezsin tabi
Türk olsaydım da kabul edecek kadar faşist olmazdım.
FŞLSÖVKİŞSLF tm
Bunu faşistlik girmek kendini küçük görmekten bende kürt olsam türkum derim ne var bu kadar kompleksli olmayın
Deyin o zaman. Yıllarda biz dedik, bu saatten sonra topunuz her sabah kürdüm deyin. Hodri meydan
Derim bunu bu kadar sorun edecek birşey yok kompleks aline getirmeyin
@maria0 kürtlere laf anlatmak zordur bosver
Boş laflarınıza karnımız toktur. Uzak olun yeter
Yaptığıniz yanlışları kabul edemeyecek kadar körsünüz. Bir nokta dahi doğruluk payı olsaydı siz kendi ellerinizle kaldırmazdınız. Kürtlere laf anlatmak zordur diyen @maria0 Turklerin %60'ı aptaldir diyen Aziz Nesin türk idi. Ben Aziz Nesini bu konuda iyimser buluyorum.
@narinkızınız
Ben öyle birşey demedim kimin yazdığına baksana
Azîz nesin onu sadece türklere demedi bu ülkene yaşayan herkes için dedi
@maria0 etiket yanlış oldu, duzelttim. Sorry
Ayrıca bunu kaldıran biz değiliz kaldiranlara bir bak
Hayir @maria0 aptalliginiza ortak aramayın. Tam olarak türkler aptaldır dedi. Türkiye, ya da bu coğrafyanın milleti demedi, türk dedi.
Cahil onu bu topraklarda yaşayan herkesi türk kabul ettigi için söyledi diğer ırkların iq şu 100 zatwn dimi
Hukukçu musun böyle hukukçulara kaldıysak h halinize
Hayır Aziz Nesini iyi tanımıyorsunuz heralde o bu coğrafyada yaşayan herkesi türk olarak kabul etmiyordu. Türke türk, kürde Kürd diyordu. Türklerin %60 aptaldır derken sizi kastetti. Bir de bu tezinizden vazgeçin artık. Bu coğrafyada yaşayan herkes türk değildir, kimse böyle bir varsayımda da bulunamaz.
Hukuk tam olarak böyle savunulur. Barbara barbar, aptala aptal nedir.
Hahaha ok snsin
Böyle böyle unutturmaya çalışacak işte gelecek nesillere
Andımız senelerdir okunmuyor zaten. Yeni bir haber değil ki bu
Terör örgütleri Türkiye düşmanları böyle şeyleri kullanıp devlet düşmanlıgı kaos peşinde kızım zaten
@cruze42 yani? Bu kararın yanlış olduğunu düşünen ve savunanlarda kaoscu Türkiye düşmanı mı?
@viaDemir aynı şeyi chp yapsa denediklerini bırakmazlar akp yapınca normal oluyir
@maria0 biliyorum şu yaşlı bunakları..
Hepsi degil. Diyarbakır annelerini kadından saymayan diger magdur mazlum kadınları görmezden gelip kaoscu çok
@cruze42 siz kimsiniz kardeşim kimsiniz?
Ya siz deli misiniz neyin kavgasını yapıyorsunuz? Hepimiz müslümanız en önemlisi hepimiz insanız. Irkçılıkla hiçbir yere varamazsınız saçma sapan konuşmayın.
@cruze42 Alla alla kahramana bak seennn
Laiklik dinsizlik degil dir. Türkiye İslam devletidir ve öyle kalacak. Sen inanma Müslüman olma amenna saygı. Ama İslam a saldırma
Ülkenin kurucusunun yüzüne bakmaya yüzleri kalmadığından yapıyorlar. Koskoca ülkeyi ne halden ne hale soktuklarını hatırlatıyor onlara.
İçinde Türk olan her şeye alerjileri var 😏
İsmet İnönü de paradaki resmini kaldırmıştı sanırım. Olur böyle şeyler..
Yerli milli ako mhp eserleri ile gurur duysun
Saygısızlık değildir. önemli olan Türk milletinin ne olduğunu bilmesi
Bunlar neyin amacında resmen Atatürkü halka yok saydırmaya çalışıyorlar
Halk onları sayacak farkında değiller... Çok ileri gidiyorlar ahmaklar
Halkı koyun sürüsüne çevirmek istiyorlar. Bununla sınırlı değil tabi.
Geçmişe nankörlük, hazıra konmak vs. ne ararsan var şu sıralar ülkede
Andımız bayadır okunmuyo yalnız yeni kalkmadı maalesef
Atatürk düşmanları var aramızda...
Resmen Atatürkü kaldırmaya uğraşıyorlar
Bu kararı verenler yanarak ölür umarım