Güncellemeler
+1 yıl
Savaş bölgesine mi yolluyorlar ilk , Türkiye eğitim alıp göreve gonderdiler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Afrine gönderirler ilk suriyedeyse şu an. Yorumlarda okudum aldatmış seni, bence onu hiç düşünme emin ol orada daha çok kız bulur kendine elinde telefon sürekli geneli öyle çünkü üzülmene bile değmez Allah kurtarmış seni
sözleşmeli erler şu an sınıra yakın bir çok bölgedeler çok zaruri olmadıkça sıcak temas olan bölgelere göndermiyorlar onları.
Evet Mardin sınırına yollamışlar o civara ama yinede öğrenmem lazım ya savaş bölgesi mi degilmi
ben mardin de 5 sene yaşadım canım Asker eşiyim mardin sınırında sıcak temas yok yani savaş yok telefonu çekiyor olmalı irtibat kuramıyor musun?
Ayrıldı ya üstüne sevgili yaptı ondan bile ayrildi
seni hakettiğini hiç sanmıyorum çok ince düşüncelisin o şimdi üniforma silah para egemenliğini yaşıyor egosu tavan yapmıştır ilk zamanlar öyle oluyor ama geçiyor umarim değerini anlar.
Anlasa ne fayda abla , sadece merak ediyorum olan oldu yapicak biseyim kalmadi
hakkında hayırlısı olsun gülüm Allah karşına seni incitmeyecek insanlar çıkarsın
Maaşı iyi olabilir tercih sebebi bu olmalı Suriye riskli bildiğim kadarı ile
Tercihi önemli değilde ayrıldı aldattı falan ama insan merak ediyo başına bir şey gelsin istemem asla
Aldattı ise daha niye merak ediyorsun ki sen onu aldatmış olsan eminim ki adını dahi anmaz dı
Merak ettim sadece öyle uzuluyo insan şehit olursa diye
Şehit olmasın bende istemem bir tek vatan evladının burnu kanasın istemem ama bu seni aldattı gerçeğini silemez
Hiç bir yerden öğrenemezsin. En yakın zamanda gidenler afrine gittiler.
şu an savaş bolgesii mi oralar
Evet
Hadi ya , e daha hiç savaş yapmadilar birşey bilmiyorlar şehit olursa napcam
Gözünü korkutma. Fakat sözleşmeliler profesyonel asker statüsündeler ona göre egitiliyorlar.
A1 Türkçe bu oluyor sanırım. Suriyeli sözleşmeli erlerden mi bahsediyorsun ne diyorsun?
Kafam basmiyosa karışma her halta cevaplama anlayan anladı kardeşim.
Haklısın , özür dilerim
Sorun değil bende gerginim, ayrıldığım kişiyi Suriye'ye yolllamislar
Bir şey diyemiyorum. Doğrudur
İdlip ya da Afrindir muhtemelen
Savaş bolgesimi Şu an
Tam bir savaş yok şu an o bölgelerde ama zaman zaman bombalı saldırılar, havan saldırıları falan olabiliyor. Afrindense İdlip daha tehlikeli şu an
İlk hemen oraya atarlar mi ya daha hiç savaş görmediler bir şey yapmadılar. Direk savaşın içine atarlar mi
Sözleşmeli Er olduysa savaşa atılmak istediğini kabullenmiş olur çünkü Sözleşmeli Erler ve Uzman Çavuşları genelde hep Suriye, Hakkari Şırnak gibi yerlere göreve yolluyorlar
Anladım peki tesekkurler