Samsun'da 4 araca çarpan sürücü yol kenarında intihar ettiSamsun'da trafik kazasına karışan bir sürücü, yol kenarında pompalı tüfekle kafasına ateş ederek intihar etti.Samsun'da trafik ışıklarında duran araçlara çarpan araç bir sürücüsü, yol kenarında önce pompalı tüfekle etrafa ateş açtı, ardından kendisini başından vurarak intihar etti. Sürücünün masrafları maddi olarak karşılayamayacağını belirttikten sonra canına kıydığı öne sürüldü. Samsun'un Terme ilçesi Devlet Hastanesi Kavşağı'nda meydana gelen olayda, Samsun- Ordu karayolunda seyir etmekte olan minibüs sürücüsü Ersin Kermen, trafik ışıklarında bekleyen kamyona çarptı. 4 araca çarptıktan sonra yol kenarındaki kaldırıma savrulan minibüsten hafif yaralı olarak çıkan 31 yaşındaki Ersin Kermen, yanında bulunan pompalı tüfekle etrafa ateş açtı. İkna olmadı, intihar etti
Samsunsonhaber'in aktardığına göre çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri silahlı şahsı sakinleştirmeye çalıştı. Polise de silah doğrultan Ersin Kermen, polisin tüm ikna çalışmalarına rağmen pompalı tüfekle kafasına ateş ederek intihar etti. #dediykodu#dijitalmecmua
Samsun'da 4 araca çarpan sürücü yol kenarında intihar etti. İnsanlar neden kolay intihar ediyor?
Şahıs hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Zaten bu duruma meyilli miydi, psikolojik bir bunaltı içinde miydi gibi türlü soruların sorulabileceği gibi ciddi bir maddi imkansızlıklar içinde de boğuşuyor olabilir. Ondan sebep çok olay ve şahıs hakkında yorum yapmak mantıklı gelmedi bana. Allah günahlarını affetsin. Olan kalana oldu.
@Karrizmatik Villası olup da beş parası olmayan adam da olur. Batarsa olur. İşten çıkarılırsa olur. Villasını ve içindeki tüm eşyaları satılığa çıkaran, eşyaları satabilen ama villasını satamadığı içim boş villada oturan insanlar tanıdım.
Ocak ayında aracıma arkadan çarptı hayvanın biri, adam suçunu kabul etmedi, asayiş ve trafik çağırdim polis %100 kusurlu yazdi. Arabadaki 2 yaşındaki yeğenim var, annem kafasini carpti.
Ben şimdi kurala uymayip bana carpan adam çikip da cinnet geçirip kendini gebertirse, Allah belasını verdi derim
Umut kaybolduğunda diye cevaplanabilecek soru. Çektiği acılar dayanılmaz hale gelir, dayanma gücü bazı insanda yok olur bir şekilde, her gün aynı acıyla yaşayamaz, çektiği acıdan dolayı da tünelin ucundaki ışığı göremeyecektir.
İntihar etmeseydi. Yıllar sonra bu olayı gülerek anlatacaktı. Ani kararlar vermeyin. Yaşanan herşeyde bir hayır arayın. Yıllar önce sokakta kaldığım zamanlar geldi aklıma. borç içindeydim. Hastaydım dışardaydim işsizdim. Damarlarıma kadar canım acıyordu. İntihar etmekten başka hiç birsey düşünmüyordum. Herşey gelip geçti. Bana çok şey kattı ufak şeylerden mutlu olmami sağladı.. sorunlardan kaçmak yerine çare arayın.
@enteresanbiadam Hayır başkaları savaşı değil çünkü artık siyaset hırsızların mali oldu tek amaç köse dönmek vatan, millet ve ahlak düşkünlüğü değil.. Dergahlarda mal yetişiyor hemde beşinci sınıf defolu mallar.
İçerisinde bulunuğumuz ülke şartlarında 2×2= 4 etmiyor ve insanlar başka yukarıdakiler başka dünyada yaşıyorlar sonrada aaaa hayret böyle şeyler provokasyon diyorlar siz artık neye inanıyorsanız öyle
İnsanların artık hâlet-i rûhiyesi (İnsanın ruhu, manevi ve iç durumu) yerinde olmadığı için hemen intihar ediyorlar. Dolayısıyla sağlıklı düşünemiyorlar.
Bide videonun tamamını görücektin beyni dağılıyor filmlerdeki gibi fırlıyor resmen yaşadığım şehirde burnumun dininde oldu ya bir saat önce ordaki hastanedeydim birde uzun halı video yayıldı burda hep off😭
Herşey tamamda karşı tarafı nasıl halledeceksin? Yazık olmuş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bozuk bir ekonomi ve pahalı arabalar olduğu için ve onların masrafıni karşılamak için ömür boyu çalışacaktı kendini infaz ederek kurtuldu gibi bişey oldu ekonomi olsaydıolmazdi böyle bir olay
@Zaza2333 sigorta dediğin şey en az oda sadece kendi aracın için 416 TL den başlıyor asgari ücretli zaten gecinemiyor birde sigortami yapsın zaten altındaki araba en fazla 15 bin