- Gündem konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılHedef tahtasına oturtulmuş ve her adımına mutlaka kulp takılan/takılacak bir kişi biraz daha dikkat etmek zorundadır...
Ben herhangi bir tepki vermiyorum kendisine, bakış açısını anlayabiliyorum ama bence anılacak o kadar güçlü, iyi, fedakar Türk kadını varken hdp li bir kadının gününü kutlamak yersiz ve de gereksizdir. Arayıp kutlasaydı kimse bir şey diyemezdi ama çıkıp da bu şekilde yapması ona büyük bir eski puan yazdı...
Git Nene Hatun'u örnekle, git Zübeyde Hanım'ın gününü kutla, partindeki ve belediyende kadınların gününü kutla, ama şehitlerin olduğu hassas dönemlerde terör zihniyetini savunan bir partideki kadını es geç yani ne olmuş...
Meral Akşener ve partisi hdp konusunda oldukça rahatsızken, bu terör kafasıyla mücadele eden bir kadının isminin teröre destek veren güruhtaki başka bir kadın ile aynı cümlede olması herkesi rahatsız eder ve etti...
Bu Ekrem İmamoğlu'nun bana teşekkür ederken aynı cümlede apo itine de teşekkür etmesi gibi bir durum, o cümlede Ekrem Bey bana teşekkür etti diye sevinmek pek mümkün değil, o it ile aynı cümlede olmak daha önem arz eden bir problem...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHDP nin oyları Ak Parti'ye kesinlikle gitmez. Ortada Türkiye üzerinde küresel anlamda oynanmak istenen oyunların masası PKK ve siyasi uzantısı HDP. Türkiye'yi hiç bir kirli emele feda etmem diyen bir Ak Parti var. Bu gerçeği bilen ama Ak parti yanında olmayanda çok insan var, bunuda biliyorum. Herkesin tercihi farklı olabiliyor siyaset oyunları ve değişik unsurlar gereği. Lakin şunu bilmenizi isterim , Ak Parti oluşumu sadece bir siyasi figür değil Türkiye'de. Ekrem seçim kazanacakmış , neyle kazanacak , bıden in macron un ittirmesiyle mı kazanacak yoksa iyi polis rolündeki ing. İttirmesiyle mi , kusura bakmayın ama İbb, meclisini bir takip edin , sonra birde sokağa çıkın. Durumları görün. Daha şehri yonetemeyen milleti canından bezdiren birinden bahsediyorsunuz. CHP nin içindeki bazı meclis üyeleri ile Ak parti ve MHP meclis üyeleri olmasa sanırım önümüzdeki meclis toplantısında 25 . Defaya cikacakti su zamları. Engellemelerle durduruluyor. Bir çok örnek var. İETT üzerinden yapılan yolsuzluklar ortada, şoförler arızalı araçlardan araçların kaza riskinin arttığından , vatandaşlar toplu taşıma problemlerinden çile çekiyor. Otobüs metrobüs alınacak paralar nereye gitmiş Ekrem abinize bir sorun. Sahi Ekrem abinizin vaatleri nerede? Durdurulan ve yıkılan projeleri görmüyorsunuz değil mi? İptal edilen toplu taşıma güzergahlarını , ve kaldırılan alt yapılarını görmüyorsunuz. Ekrem abiniz yonetememek söyle dursun İBB nin kasasını bosaltmakla meşgul. Ben cekebildigim kadar kredi çekeyim kendimi ve çevremdekilerle egleneyim sonra birileri duzeltsede olur duzeltmesede zaten nurdan sonra benim olacağım en fazla milletvekilliği ya da genel müdürlük diyor. İstanbul batıyor, ama merak etmeyin , miletimin feraseti size bir daha İstanbul u bırakmadığı gibi , Ekrem abinizin devlet başkanlığı içinde size mutlu ve tatlı rüyalar diler.
00 Yorumla
+1 yılEkrem İmamoğlu, doğru olanı yaptı.
Kendisini kutluyorum.
Zaman birlik zamanı. Ayrıştırarak hiç bir yere varılmaz, şimdiye kadar varılamadı.
Bazıları kaostan beslenir, bazıları da iyilikten.
Sonunda kazanan iyilik ve iyiler olur.52 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Bir politikacı, birleştirici ve nezaket çerçevesinde meslektaşlarının gününü kutlamış. Bu kadar. Abartmaya gerek yok. :)
Bence de çok abartıldı. Yorumlarda gordum ki hdpye oy veren halka bile beddua etmis bazilari. Hdp tum halklarin hakkini savunan bir partidir.
23 Yorumla- +1 yıl
Onlar etsin beddua da kaybedecekler bizim karşımızda o zamanlar geliyor. Hepsi faşistleşmiş
- +1 yıl
Eig için teşekkürler. ✌🏻
- +1 yıl
Rica ederim✌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
+1 yılYolsuzluklar, arsızlıklar, asıl vatan hsinlikleri, batmış ekonomi, uff olan milyar dolarlar, her gün değişen gündem nasıl üzeri örtülecek yeğenim?
Nasıl olsa bu halk hurra gurre herşeyden galeyana gelir diyor muktefirler, ver gazı vef gazı.
20 milyon kürt , bir Türkmen olarak söylüyorum siyaseten mi olsun dağa çıkarak mı varlık göstersin?
pkk ya lanet olsun tamam, peki halkı soyanlara ne olsun, bu milleti bilmem ne yapacaz diyenlere?
Böyle saçma sapan gündem yaratarak algı yaratıp buzağı altından fil götürmek amaç ve millette hala kendine düşman arayarak büyük resmi görmüyir.18 Yorumla- +1 yıl
Gümbür gümbür geliyor Eko başkan sen boşver burdaki bazı zırtapozlari.
Ne olacaktı cahil, akpyi basımıza bela eden bu milletin keyfine gore mi siyaset yapacaktı Ekrem başkan?
Ayasofya imamı bilim adamı, hakim , bürokrat gibi konuşuyor kimse bişey demiyor, 16 milyonun Başkanı konusunca yok beledefiye basksnisin otur oturdugun yerde.
Sen bosver bu yüzssuz zırcshililleri.
- +1 yıl
Yaaa deli olacam yaaa ulan hdp oylarıyla oturuyomuş orda. Ulan kansiz koprk soyları. Hdp ile dolmabahcede oturan kimdi?
Hirsiz yobazlara bak ya.
2003 te Kürtler olmasaydı Akp %25 bile olmazdı.
Hala hdpden sonra en yuksek oyu kürtlerden Akp alıyor.
Kansızlar görmez ama. Yezit muaviye soyu kopekler - +1 yıl
boşver yaaaa. Bu millet açliga ezelden razi.
- +1 yıl
Bazılarını görünce gülesim geliyor. Belediye başkanlığı yapsın, Parti genel başkanı gibi konuşmasın diyorlar. Sonra da bu kesim ağlıyor AKP'den. Müstahakta bunlara. Galiba Tayyip amcalarinın 94 yılında nasıl belediye başkanlığı yaptığını bilmiyor. Adam Türkiye'nin en büyük ilinin başkanı istediği gibi konusacak tabi.
- +1 yıl
Ya ben bu yobazları askerden biliyom. Ya nobette yatmışken yakaliyidum, ya brandalardan sarkıp elin kadinlarina sarkarken. Eko sabahtan akşama kurt işareti yapsa, camilerden cıkmasa yine pkklı diyecekler emin ol.
Pkk neyse dinciler de aynı.
Bunların niyetleri farklı.
Ama kalacaklar altında bekle pislikler bi gün yüzüne çıksın - +1 yıl
Yaa ben sana anlatıyom. Bunların anlaması için beyinlerini çıkarmak felan gerekir. Ama şunu diyim Ekrem İmamoğlu doğuştan siyasetçi, son derece zeki, öyle galeyana gelip patavatsız da konuşmuyor. %10 luk irticacılar dışında herkes önün de sonun da kabullenecek abicim. Eşşek gibi.
Yok abi bitti tükendi herşey. Butce butce yaaaa ekside 50 milyaerrrrrr. Bunu yapanın ne farki var en vahşi örgütten.
Bazı holiganlar ötüp duruyor bizim gücümüzü hafife alıyorlar, aslında korktukları için. - +1 yıl
@lapadula Atatürk tek başına yaptı ne yaptıysa kurban. Kimi mandacıydı, kimi ingiliz sever, kimi padişah yanlısı. Sivas kongresin de zorla imza attırdı ali fuat dahil. Sonra karsı devrimci oldu hepsi. O zamanda aynı bugunki gundemler vardı, eğeri saltsk osmanlı hanedanı fil gibi yuttu ne var ne yoksa.
Şimdi bakma sen bir kaç holigan dışın da millet sağduyulu. Burdaki bazı yorumcular beş para etmezler, ha bir çakıl taşı ha onlar. Artık bitti bu Türkiyenin ikinci büyük devrimi olacak. Bambaşka bir Türkiye olacak. O yuzden bu sancılar, ızdıraplar.
Artık şafak sökmek üzere. Son, bu halkın eskiden %30u şimdi %70 i şeriata karsı, %20 si tarafsız.
Bi zaman sonra böyle gündem degiştirme çabaları, palavrslarida işe yaramsyacak yeğen
Gündem konusunda 465 cevap paylaştı. Sonuçta meclise HDP 'yi Ekrem İmamoğlu sokmadı. HDP'yi meclise sokup söz hakkı verenler utansın. Kadınlar gününü kutlamış veya kutlamamış orası ile pek ilgilenmiyorum açıkçası benim ilgilendigim tek bir gerçek varsa, oda Türkiye Cumhuriyet'i olarak HDP ' ile aynı mecliste aynı kurside yer almak.
Şehit kanlarının döküldüğü bir ülke de böyle bir partiye karşı Ekrem İmamoğlu'nu saygı duymak zorunda bırakanlar utansın91 Yorumla
+1 yılBugünkü HDP, Kurtuluş Savaşı'ndaki Kürdistan Teâli Cemiyet''dir. Ve bu ulusal varlığa zararlı cemiyet için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün eylem ve planlarını lütfen bir araştırsın herkes. Bugün Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı acaba bunları nasıl yorumlardı?
Ekrem İmamoğlu, HDP sayesinde İstanbul belediye başkanı olabilmiştir. Cumhurbaşkanlığına aday olursa asla kazanamaz. Gitsin ağabeyi Mansur Yavaş'tan biraz ders alsın. Cumhurbaşkanı olursa zaten yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş oluruz.50 YorumlaAbartılmayacak gibi değil. Kadınlar günü bir tek siyasetçi kadınlar için mi var? Diğer kadınlar kadın değil mi de onların kadınlar gününü kutlamayı uygun görmemiş? Hadi özellikle seçili kişilerin kadınlar gününü kutlamak istedi. Neden Pervin Buldan? İnsanlar tepkilerinde haklı.
110 Yorumla- Gündem konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk'ün partisi bize bu ülkeyi bir bütün olarak böylece bıraktı. Okumuş ve okumamış herkes ülkenin bütünlüğünü düşünmelidir. Hain bir partinin eş genel başkanının kadınlar gününü kutluyor Atatürk'ün partisinden olan bir şahıs. Yaptıklarının arkasında da duramıyor. Ezanı Türkçeye çevirdi. Haberim yoktu dedi. Ama vücut dili bu adam kıvırıyor diyor. Bunun tepki alacağını biliyor. Buna rağmen hata yapıyor, HDP seçmenini hoş etmek için. O günü kutlamasa zararlı çıkmazdı. HDP seçmeninden oy kaybetmesine de sebep olmazdı kutlamamasi. Her ne kadar iktidara oy vermesem de karşısındakine oy verecek olsam da iktidarın bu adam bu kadar basit bir dengeyi dahi gözetmiyorsa devlet yönetemez. Tamamen güzel duygularla yazdım ben bunu altında bir şey aramayın. Adamın hep lafı bu. Maalesef devlet yönetimine aday olacak biri değil. Mansur Yavaş aday olursa oy veririm.
22 Yorumla- +1 yıl
Pardon ezanı Türkçeye cerimedi sebebi aruzda pot kırdı
- +1 yıl
Cümleler biraz karışık olmuş
hdp oylarıyla oturuyor o koltukta. Mecbur kutlayacak. Unutsa bile mecliste sık sık hatırlatıyor hdpli vekiller zaten. Yemez, unutamaz.
Tepki almasının nedeni ise o kadının terörist olmasıdır; Kandil'e selam çakması, aponun heykelini dikeceğiz diyen zatın sözcülüğünü yapmasıdır.100 YorumlaYav kardeşim bunları konuşmadan önce, HDP ye koltuk veren kim?
Bunları meclise kim soktu bu tartışılmalı
Adam Lider 2 kadın siyasetçinin kadınlar gününü kutlamış ne var bunda.
Ayrıca o beğenmediğiniz Pervin Buldan Meclisin Başkanlığını yapıyor
Evet Hdp yi ben de zevmiyorum, terör ile bağlantılarını bilmeyen yok.
Biz sırtımızı ypg ye pkk ya yaslıyoruz sözleri hala kulağımda ama yapacak bir şey var mı?
Hendek operasyonlarından önce hükümet çözüm süreci altında bunların yaptığı her şeyi görmemezlikten gelmedi mi?
O kadar şehit verildi. Ne çabuk unuttunuz
Bir sorumlu aranıyor ise İmamoğlunu eleştirenler önce dönüp iktidara bir baksın00 YorumlaEkrem İmamoğlu, bunun bir malzeme olarak kullanılacağını öngöremeyecek kadar salaktıysa veya salak değildi ancak bile bile bir teröristin kadınlar gününü vurgulayarak kutlayacaktıysa zaten, o koltuğun hakkını vererek oturmuyor.
Hiç bir partiyi desteklemiyorum, birileri gibi takım tutarmışçasına parti tutmuyorum, hiç bir siyasi ve partisini desteklemiyorum mevcut düzende, çünkü hepsi birbirinin yan sanayisi, her hareketleriyle de bunu belli ediyor hepsi zaten.60 Yorumla- Gündem konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılAkp li olmadigi icin akp li olsaydin bukadardan daha fazla buyutulur ama taltif mahiyetinde buyuturdu onlar kirmizi. bultenle arananlarla eller hafaya yapar megri megri diye agit tutarlar baskasi sadece nezaketen toka yaosa tererost olur baska neden olacak
10 Yorumla - Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEkrem İmamoğlu bence belediye başkanı olduğunu unutmamalı. Genel başkan olduğunu sanıp açıklamalar yapmaya çalışıyor. CHPin genel başkanı olası varsa aday olsun kendini seçtirsin. Yoksa muhalefet lideri gibi açıklamalar da bulunması yersiz...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen İstanbul'da yaşamıyorum ama kendisini destekledim sosyal medyada. Benim kızdığım nokta İktidar partisi, Muhalefet partisini zaten bundan vurmaya çalışırken , sürekli bunu dile getirirken , bu imajı yaratmaya çalışırken Ekrem İmamoğlu'nun bunun ekmeğine yağ sürmesi. Yani gerçekten gerek yoktu. Basit bir şekilde önce kendi karımın ve annemin sonra da diğer tüm kadınların kadınlar gününü kutlarım denilebilirdi. Onlarla da ayrıca telefonda konuşurdu. Bu şekilde devam edilirse bizim işimiz zor. Sürekli İktidar partisi zaten bunu koz olarak ellerine geçirmeye çalışıyor. Yapılcak iş değildi yani. Doğru bulmadım. Bulmuyorum da. Bu oy veririm ya da vermem demek değil.
00 Yorumla
+1 yılSenin tek bildiğin AKP'yi eleştirmek, hadi ona da okey, kötülemektir. Ama konu senin tuttuğun partiye geldiğinde laf söyletmezsin. Yorum yapıyorsan yorumlara da açık olacaksın! Bu arada eleştirmeleri bana da garip geldi EKREM IMAMOĞLU'ndan biz zaten bunu bekliyorduk sonuçta herkes herkesin ne olduğunu çok iyi biliyor
1011 Yorumla- +1 yıl
kanka söyleyemediğimi söyledin hvfjdkm
- +1 yıl
Halkın sesiyim oyunuzu bana verin mmsmdmdm
- +1 yıl
parti kur oy vereq
- +1 yıl
sen de partizan gibisin @lapadula
- +1 yıl
Ona laf söleme günaff
- +1 yıl
cehape her zaman haklı vfhbjcnxkm
- +1 yıl
Hahasmsms evet kesinlikle
- +1 yıl
Kalpimizi kırdın 😟
- +1 yıl
tab2 son kişileriz sonuçta abdulhamidi savunuyoz
- Gündem konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılOy gelsin de nasıl ve kimden gelirse gelsin politikası her iki tarafta bu durumu sürdürdüğü için bunlar başımıza geliyor zaten. Pkk sempatizanı herkesin canı cehenneme
80 Yorumla
+1 yılNe kadar sığ görüşlüyüz ya biz. Nasıl olurda Teröristlerin kadınlar gününü kutlamayı unuturuz (!).
Işıklı partimiz CHP bize önderlik ediyor.
Ekrem İmamoğlu Terörist seviciliğini bir kez daha ortaya koymuş ve CHP'liler ona destek vermek için sebep ararken midesizliklerini pekiştirmişlerdir.30 YorumlaYani akp oy kazanmak için Öcalan'i konuşturunca problem yok İmamoğlu kadınlar gününü kutlayinca lanetleniyor🙂
MÜTHIŞ32 YorumlaNe alaka ya? Adam göz göre göre teröristlere sırtını dayayanlara şirin gözükmkek için kırk takla atıyor. Kadınlar için gram samimiyeti olsaydı kadınları katleden anneleri çocuksuz çocukları babasız kadınları eşsiz bırakan bu hainleri kutlamazdı. Zamanında iktidarın yaptığı rezilliği bugün muhafelet tutuyor. İktidarı eleştirmeyi biliyorsunuz. Kendinziden biri yapınca mı normal oluyor? Hadi ordan. Bu balona az bile söyleniyor!!!
30 Yorumla
+1 yılAbarti mi? Şehitlerin ailelerinon canı yandı bu paylaşımda. Ben abartı bulmuyorum. Pkk destekcilerine kutlama mesajı. Katilinin doğum gününu kutlar mısın? Yani şu ülkede net ve doğruları olan bir siyasetçi yok. Herkes yalak herkes yalak.
90 Yorumla
+1 yılAdam vefa borcunu ödüyor, malum bu katillerin desteği ile orada. Güncellemende demişsin ki İmamoğlu cumhurbaşkanlığının 1 numaralı adayı, yalnız bu izlediği politikaya devam ederse rüyasında görür cumhurbaşkanlığını. İstanbul gibi kritik bir şehrin belediye başkanısın, hdpye ılıman davranmak seni 1 adım ileri götürmez ama geriletir.
20 Yorumla
+1 yılSelâmün aleyküm, bu gün kadınlar günü, bu gün şehit anlarının günü, gazi analarının günü şerefli ve onurlu tüm kadinlarin günü.
Bu kadın binlerce ananın yüreğini yakan kişilerle iş birligi yapan, onlara destek veren kadın. Binlerce ananın yüreğini yakan pkkk'nin destekçisi olan partinin üyesi bu kadın. Konu burda kimi, kimin desteklediği değil. Bu insanlar hicbir şeyi hak etmiyor. Partilik bir durum değil bu veya siyasi bir durum değil.20 YorumlaBen bu adama oy verdim. Oy verdim iş yapsın da saçmasapan polemiklere bulaşmasın diye. Ortalıkta milletin hizmetkarıyım diye dolanan palavracılardan farklı olduğunu düşünerek verdim fakat bu da diğerleri gibi saçmasapan şeyler peşine düştü. İşini yapsın sadece. Mansur başkanla imamoğlu arasında dağlar kadar fark var. Biri sadece işine bakıyor, diğeri işi dışında her şeye bakıyor. Çok mu lazımdı yani hdp diye belirtmesi? Kadınların kutla geç işte.
20 Yorumla
+1 yılPkk sembolunu parka cizdiren adamdan ne bekliyorsun ki. Maleaef koltuk derdinler erdogani koltugundan etmek icin Kürt secmenin oyunu toplamak istiyorlar. Tutar mı dersen bence tutmaz.
120 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGereksiz detaylar bir kesimin tepkisini çekeceğini bile bile paylaşmıştır diye düşünüyorum şu an sırası değildi bu polemigin o kadar sorunlar varken bütün emekçi kadınların gununu kutlayip gecmeliydi yanlış yaptı Ekrem başkan biraz Mansur başkanı örnek alması lazım
41 Yorumla- +1 yıl
Ortada yanlış falan yok Ekrem Başkan olaya siyaset gözüyle bakmış hepsi bu yolumuz ✌️✊ budur önce insanlık önce kardeşlik... 🍻
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkenin ne kadar dar görüşlü olduğunun göstergesi hdp illegalise neden hala var pervin buldan terörist ise neden serbest bu ülkedeki sağ kesime laf anlatılmaz ben bunu anladım iyi partide dahill
21 YorumlaAbartılmadı halk gayet güzel şekilde tepkisini koydu diyelim. Hdp nin Kandil bağını bilmeyen yok zaten. Pervin Buldanda Kandil ayağını oluşturan Meclisteki pkk sözcüsü. Bunlar apacık ortada. Polemik yaratmanın zerre alakası yok. Niye Koskocaman bir dünya şehrinin belediye başkanı bölücü sempatizanlarının herhangi bir gününü kutlar ki?
Sonuçta Pervin Buldan daha geçenlerde Covid-19 haritası üzerinde Adıyamanı kaybettik, Uşakı aldık diyerek kurdistan propagandası yapmadımı..00 Yorumla
+1 yılBu konu tabi ki çok hassas bir konu, bugüne kadar pkk bir terör örgütüdür demeyen terörist Pervin Buldan'ın adını, Meral Akşener'le kullanması çok yanlış. Her zaman iddiam pkk veya pyd'ye terör örgütü demeyen herkes benüm gözümde teröristtir. Ekrem İmamoğlu'na sormsk lazım, Diyarbakır'a gittiğinde neden Diyarbakır annelerini ziyaret etmedi?
Kusura bakmayın ama Ekrem İmamoğlu da bir projedir. Kurucu felsefeye inanan biriyim. Ne mutlu Türk'üm diyene.00 YorumlaEkrem beyden pek hazzetmem ama unutmuş olabilir diğer kadınların günün kutlamayı bizim millet neden her şeyi abartıyor ki burada takıldığınız konu diğer kadınların gününü kutlamaması mı yoksa terör ile bağlantılı olan bir partiyle içli dışlı olmaları mı bu hdp sadece akpye düşman değil ki chpye de düşman atatürke de düşman akp gidince de birbirlerini yemeye başlayacaklar.
00 YorumlaZamanında hdp ye kırmızı halılar serenler baktıki hdp yükseliyor oylar düşüyor tam tur çark ettiler şimdi muhalefet insani bir hareket yaparsa taşlamak konsept oldu
Ha yarınmı yarın sap döner keser döner yine bakmışsın hikimet kanki olmuş10 Yorumla- Gündem konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılSayin Imamoglu Pervin Buldani Kadin olarakmi gormus.. Yazik Cok begendigim bi politikaci Hayvanlar gunuyle karistirdi galiba Ekrem bey..
95 Yorumla- +1 yıl
Okuduğum en güzel yorum bu olabilir 😂
- +1 yıl
Hayvanlara saygisizlik yapmis oldum biraz.. Neysee😉
- +1 yıl
Sürüngen hayvanlar için sorun olmaz diye düşünüyorum
- +1 yıl
Hah😅👍 Aynen..
- +1 yıl
🐍.
Pervin Buldan bir siyasetçiden öte pkk denen terörist bir gurubun sempatizanlığını yapan şahıstır.
Pkkyı destekleyen de ona bayrak tutandır..70 YorumlaTeröristlere yalakalık yapan birini getirir mi türk milleti halkın başına hey gidi hey. İmamoğlu Pkknın hdpnin kıçını yalamaya devam etsin kendi topuğuna sıkar anca
171 Yorumla- +1 yıl
Agzina saglik
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl
31 Yorumla- +1 yıl
muhtemelen bu yüzden bir kesmin hassas oldugu konu diğer kesmin hassas oldugu konu konular çarpışmış
+1 yılYahu bunları meclise kim soktu? Ellerini sıkıp yanyana kol kola kim poz verdi. Kim parti kurdurdu? Önce bunların cevabını bilmek lazım
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstanbul halkının da dediği gibi bunun adı İmamoğlu değil, yılanoğlu,
Bu zattan bütün İstanbul nefert ediyor
Tabi bende apaçık nefert ediyorom,
Gündem, gündem yaptıkları şeyler artık şaşırtmıyor, cumhuriyet bayramında da çocuklara
Kitapçık dağıtmıştı Aleviliği ayrı bir din olarak ayrıştırmış görsellik içeren bir kitapçık..
İzan sahibi kimseler bunu anlarlar diye düşünüyorum...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar çok ekrem yalakasıymışın, dünden beri ekrem bile kendini böyle savunmamıştır :)
Şimdi asıl konuya gelelim; aynı hareketi cumhur ittifakından bir isim yapsa demediğiniz laf kalmazdı, bunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz ama gerçeklerle yüzleşmek zorunuza gidiyor. Ne yaparsa yapsın umrumda değil, şehit ailelerinin gözlaşları gelsin önünüze, vicdanı olan bişeyleri görür zaten. Madem amacı siyasetçi kadınların kadınlar gününü kutlamaktı, ak partiden de bikaç isim saysaydı da en azından milletin aklında tereddüt bırakmasaydı.
Bir sonraki seçime avucunu yalar, şimdilik at koştursun bakayım, bu millet bunları unutmaz aslan parçası..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞehitleremize ve Bu toprağa ihanet gibi geldi ben Chp vericektim oyumu ama bu haraketleri benim kafamı karıştırdı.. Terörist resmen hdp? ona destek veren kim varsa haindir.. vatan hainlerii yaa Akp gelince Onuda sevmiyorum oyum gene bana kaldı ya
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu yaptığı yanlıştı ama bunu eleştirenler ne kadar doğru bir de onların hatalarına bakalım Ekrem İmamoğlun yaptığı devede kulak kalıyor
Ayrıyetten şahit annelerini ve eşlerini öncelik alsaydı keşke ve kravatlı vatan hailarine bu kadar değer verilmemeli10 Yorumla- Gündem konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılTamam hadi onlar kadın desek de tek kadın onlar mı? Severim kendisini ama bu yaptığı yanlış.
40 Yorumla Sen şimdi neyin propagandasını yapıyorsun. Bu ülke yıllarca terörle uğraşmış. Bunun gibi hassas bir konuda Akıllıca davranacak özeni gösteremeyen muhalefet varsın muhalefet de olmasın. Ekonomi batar çıkar herşey olur ama terör sempatizanının bilmem neyini kutlayan siyasal parti üyeleri onların destekçileridir evvela. Bu abartıysa da haktır. Ki abartı değildir. Biri yazmış vüe haklı "önce şehit analarını kutla"
42 YorumlaNe olmadi bekleniyordu, şehit eşlerinin analarinin kutlasaydi
90 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada bulurmuş. Terröristlerle yanyana yürümeleri herzaman meşhur zaten. Aynen devamke.
132 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2 terrör yandaşı bunu beğenmedi 😁
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma bu kafayla zor gelir İmamoğlu başa.
İmamın osurduğu yerde, cömaat s*çarmış.
Yıl 2019 Selahattin Demirtaşın eşi Başak Demirtaşın doğum gününe Özel kutlama yapılıyor. Yer İstanbul . Kutlama yapan Bay Ekrem imamoğlunun eşi Dilek imamoğlu.
Şurda kalmış pervin buldan muhabbeti yapıyorsunuz. Türk gençliği bu fotografları hiçbir zaman unutmayacak.
32 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Diyorum ki.. " Faşizme karşı omuz, omuza"
Büyüksün Eko.. 👍30 YorumlaTerör ile selam alıp selam veren kimseyi insan yerine koymuyorum. Ekrem beyide çok severim ayrıca o kibarlık etmiş.
10 Yorumla- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede sistem böyle akp zamanında destwklediği partiyw ses etmedi kimse imamoğlu birinin kadınlar gününü kutladı olay olur 0 ıq millet ne beklersin
10 Yorumla Gündem konusunda 380 cevap paylaştı. Akp korkudan öldü. Oda biliyor. İstanbul Ankara ve diğer bb nasıl kayıp etti. Başına ne gelecek biliyor
10 Yorumla
+1 yılHdp terorist Partisi çünkü bende Chpliyim ama bunlarla isimlerin yan yana gelmesi bile sinir ediyor
60 YorumlaEnteresan olan devlet televizyonunda terörist başını kardeşini çıkartıp demeç verdirenler. Bir anda vatansever oluyorum.
10 Yorumla
+1 yılZamanında pkkyı davul zurnayla karşıladığı için bizimle olup onlara kızanlar, bugün pkkyı ağzından düşürmeyenlerin spesifik olarak kadınlar gününü kutladı. Ben üzüldüm açıkçası. Sizi bilemem.
20 Yorumla
+1 yılİnceyi görebilen gördü .. e diğerleri zaten kör biliyorsun anlamazlar.
20 Yorumla
+1 yılEli kanlı PKK seviciler Allah'ın laneti üzerlerine olsun
72 Yorumla- +1 yıl
Cumhurbaşkanlığının bir numaralı adayıymış hadi oradan hoşt ! İyi bari 23 Nisan 'dan 23 nisana Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturturuz
- +1 yıl
Beyninizi öyle bir yıkamışsınız ki PKK sevici eli kanlı katiller !
Sevmem kendisini yaptığı hiçbir şey ilgimi cekmiyor araştırmıyorum da boş yapıyor sadece
70 YorumlaGündem konusunda 906 cevap paylaştı. ya bende iktidar düşmanıyım ama artık su klavyeciliği bir bıraksa su siyasetçiler ne güzel olacak değil mi
ülkede başka kadın yok değl mi ekrem amca20 Yorumla
+1 yılDiğer partilerden isimleri saymadığı için tepki çekmiştir. Sadece muhalefeti saymış :D
21 Yorumla- +1 yıl
Meseleyi sadece siyasi magazin olarak gören bir bakış açısı bu olsa gerek değil mi 😊
+1 yılDenk gelse neyse ama hepsi siyasi hamle. İncelik değil kesinlikle karakteri belli bir adam. İnceliği karısına yapar ama bunlar hep taktik. Chp de sırf iktidar gitsin diye hdp ile ilişkileri sürdürüyor. Terörist oldukları için değil yani.
00 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir gün için siyaseti bir kenara koyup da şu kadınların gününü kutlayalım demiyorlar bir gün ya bun da bile açıyorlar hayırsız ağazlarını bahane arıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBizim millet kadar bu kadar boş konuşmayı seven başka millet yoktur
30 YorumlaKonuşacak hiç konumuz yoktu ülke olarak ne twit miş🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
10 YorumlaPervin buldanı sevmem ama sonuçta bir kadın ve kutlaması doğru
10 Yorumla
+1 yılkardeş ekrem imamoğlu hdp oyları için kendi ayağına sıkmıştır. Ben bahceliden oturu mhp'ye oy vermeyen bir mhp'liyim ve ekrem imamoglu sağa atıf yapsa inan akpden bıkmış bahceliye küsmuş milyonlarca, insanin oyunu alirdi. Bu sekilde cumhurbaskani olmasi imkansiz
10 Yorumla
+1 yılOnun kutlar tabi benim kutlayacak değil ya Menfaat demişler.
60 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat