AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Terazileri hep güçlüden yana Adalet arayan kadına gelince körleşiyorlar..
Yorumlarımıza eksi veren kardeşim da onun kadar suçludur
Küfürü Kardeşim olarak düzelten KS senin be taaaa..
Aynen o da kadınları dövüyor muhtemelen o yüzden eksiliyor
@peoplearestrange @haklısınbahar adam değiller.
Hep vicdanı ve ahlâki eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor bu kadın cinayetleri. Ve her türlü sapkınlık.
Şerefsiz canı köpek 😢 ordaki kişi de video ya çekeceğine gidip suratına bir tekme atsaymışya kadını elinden alsaymış ya.
Adamı sonra darp etmişler
@Bizden_Söylemesi iyi yapmışlar
Köpek demek köpeklere hakarettir, Köpekler eşlerini dövmez.
@LadyHeard aynen haklısın ama çok sinirim bozuldu.
ben olacaktım orada, şerefsizi bayıltırdım oracıkta.
@cleanman34 Bide video ya çekmişler kadın resmen ölüyor orda hala çekiyorlar ona çok sinirlendim. 1.60 kök herifi benzetmek bu kadar mı zordu
@LadyHeard video çekmeleri kanıt için gerekli çünkü. ama yine de o kadın için etten duvar oluşturmaları gerekirdi.
@cleanman34 kesinlikle bende sonrası için diyorum ama çocuğun psikolojisi harap oldu ona üzülüyorum asla unutamaz bunu. Kadın da öyle
@LadyHeard kadın iyileşir umarım, Allah şifalar versin...
o şerefsizin de ömür boyu hapis cezası alması gerekli.
@cleanman34 Amin inşallah 😔
@LadyHeard bunlar sadece dışarıda olanlar evlerin içinde nelee oluyor neler. Allah sonumuzu hayretsin...
@cleanman34 amin her gün evlerinde bunu sesizce yaşayan kadınlar var çocuklar var hiç kimse görmüyor bilmiyor.
örneği de karşında duruyor dersem şaşırma.
yasalarımız korumaya yetmiyoe hiçbirimizi.
@cleanman34 aynen bu durumu piskolojiyi yaşayan gören bilir
Insanlar korkuyor sırf olaya müdahele ettiği icin öldürülen ya da nefs i mudafada kadir şeker gibi hapse düşen çok insan var
@Marstandunyaya aynen ama kadir şekerin orantısız güç kullandığı söyleniyor. bıçaklamak bence de mantıksızdı.
@cleanman34 kadir şeker sucsuzdu yalnız belalı bir muhitte oturduğu icin bıçak taşıyor yanında okula giderken ayirmaya çalışıyor adam boğmaya kalkınca kendini savunmak icin bicakliyor keşke yapmasaydı hic değmeyecek onun suçlu olduğunu iddia edecek hala siddet uygulayan uğruna eşini çocuklarını terk ettiği adamı seven uyuşturucu satıcısı bir pislik icin hapis yatıyor hatta onun suçsuz olduğunu o karı değil etraftan geçen başkaları söyleyip cezanın indirilmesine yardımcı oldu gerçekten girmeyin her olaya polis çağırın geçin hayatınızı karartmayin tanımadığınız insanlar icin sizin göreviniz değil polisin görevi onları ayırmak
@Marstandunyaya eğer böylesi bi durumsa ayırırsın polisi arayıp olaya müdahele etmen gerektiğini söylersen bir sorun çıkmaz.
@Marstandunyaya bana kalsa silah çekip vursun ama maalesef adaleti ben yönetmiyorum :(
@cleanman34 işte öyle olmuyor hic girmeyin işin içine olan size olur sizide öldürebilir ya da istemeden kadir şeker gibi katıl olursunuz direk polisi arayın onların isi bu ha sende yakın dövüş sanatı felan biliyorsun o başka ama yinede tehlikeli ringte aynı sıklette önlemler eşliğinde hakem onun de belli kurallara gore yaptığın spora benzemez daha ozel bir eğitim ister
@Marstandunyaya yani tabi orası öyle ama öldüresiye döven birini görünce etmeliyiz. örnek bu. ben orda yaşasaydım üzerinde çok güzel şeyler denerdim de neyse.
@Marstandunyaya namussuzlar kadar cesur olmayacaksak ne diye yaşıyoruz.
@cleanman34 savunma sanatları biliyorsan hic durma yap hakkindir ama herkes atılmasın sonu kötü bitebiliyor işte
@Marstandunyaya ben systema bilirim ama duruma göre kullanırım zor kalmazsam kullanmwm
@cleanman34 iyi bilmek onemli bende spora gitmeyi düşünüyorum karantina biterse hayırlısı
@Marstandunyaya Umarım kendimizi geliştirebiliriz hayırlısı.
@cleanman34 hayırlısı
Biz koruyamıyoruz devlet desen bu konuda zaten sınıfta kaldı. artık idam bile çözüm değil diye düşünüyorum. en azından bir kanun çıkarsınlar kadınlara silah taşınabilirliği için başkada çözüm yok gibi.
bazen diyorumki yakalanmıyacağımı bilsem sokağa çıkıp böyle davarları avlasam mı diye aklımdan geçmiyor değil gördüğüm yerde acı çektire çektire öldürsem belki bi kaç kişinin hayatı kurtulur
Kadinlar gününe 1 gun kala bole bisi olması ne diyebilinir ki gittikce uzaklasmak lazim erkeklerden yoksa hicbiri uslanmicak benim kanaatim bu zaten kimse haklınin yaninda degil..
Belediye bahçesinde oluyor, kamu binasının bahçesinde yani. Bence orada görev yapan herkese dava açılmalı. Başkanından zabıtasına kadar. Zabıtaların gücü simitçilere ve seyyar satıcılaramı yetiyormuş?
Allah belasını versin öyle şerefsizin bunları varya asicaksin milletin gözü önünde diri diri yakacaksın utanıyorum o şerefsizler le aynı havayı soluduğum için daha öncede de dedim kadınlarımizi nimet olarak görmeyen şerefsizlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah
Açıkçası videoyu açamadım cesaret edemedim ama yabancı olduğumuz konular değil maalesef. Ne diyeyim ki diyecek kelime yok. Bunun gibi teröristler toplumdan def edilmeli.
Dayanamadım izledim. Bu domuz eğer adalet varsa cinayete teşebbüsten yargılanıp, en üst sınırdan ceza almalı
İnsanlığın geldiği nokta bu, telefona çekerler ama kimse müdahale etmez Allah kahretsin hepinizi.
Hammurabi göze göz dişe diş diyerek çok güzel bir şeyi binlerce yıl önce başlattı. Adamı da öldüresiye dövün.
Böyle haberleri gördü mu katıl olasım geliyor sinirden titriyorum o nasıl vuruyorsa bende öyle vurmak istiyorum pzvnke
Crueze42 korkup kaçmış engeli basmış buradan yaziyorum güzel kardeşim senin gibi korkak ödlek değil o adam en azından eğitimsiz ogretimlilerle dolu etraf eğitim ahlak vicdanla öğretim matematik fen tarih dil vs derslerle ilgilidir doktor ogretmen yaptı diye bir mazaret olamaz klavye delikanlısı hele polis asker gibi mesleklerde psikolojik sıkıntı çok oluyor çok yıpratıcı işler onlar da daha çok siddet olayı oluyor elbette her polis asker böyle değil ama bazıları mesleği seçerken bile suçlu tutuklanmaktan ülke korumaktan çok parayı ve silah saplantısini siddet sevgisini seçerek seciyor hic birşey göründüğü gibi olmayabilir
ben daha da fazla vurmak istiyorum 😡
@cleanman34 aynen keşke adalet uygulansa da biz kendimizi bozmasak onların seviyesine inmesek ama nerede
keşke uygulansa
@cleanman34 keşke
Kadınlar size Allah'ın emanetidir. Hz. Muhammed (sav)
Kadına şiddete hayır tabiki de.
Ama bir gerçekte var ki; Allah fiziki gücü kadına vermiş olsaydı biz erkeklerin canını çok daha feci ve cânice alırdılar.
Düşünsene sırf çene kuvveti bile neler neler yapıyor.
İnsanlar izliyor ya bide doluşsanıza başına etkisi hale getirsenize şerefsizi teslim esin polise ya yazıktır
Kadınları ne yerine koyuyor böylesine insanlar anlamıyorum gerçekten
Yani ne istiyorsunuz bayanlardan anlamıyorum arkadaş kendi işine baksana sen ya her kez kendi işine baksa ne güzel olur
Böyle insanlardan tiksiniyorum gerçekten
Elinde kesici, delici veya ateşli bir silah yoksa neden müdahale etmedi sivil vatandaş?
O çocuğun psikolojisi ne olacak şimdi?
Bu şiddeti uygulayan yaşam formu toplumdan soyutlaştırılmalı.
Allah belasini versin insallah rabbim onun yüzünü guldurmesn sürünsün inşallah yani bıktık bundanda bunun gibilerden de gerçekten bıktık yeterrrrrrrrrr
Ne düşünülebilir ki... Sanırım aklı vicdanı olan herkes aynı şeyi düşünecektir. Bu noktada cezaların caydırıcı olmadığını bir kez daha müşaahede etmiş olduk...
Yazar mısınız bana
Video'yu az önce ekşi sözlükte izledim. Tam anlamıyla vahşet kadına şiddete dur dedikçe bu virüsler bir yerlerden üremekte. En ağır cezayı alır umarim. Öldürmeye teşebbüs çünkü..
Bitmiyor caniler bitmiyor. Bela okusakta ceza alsalarda bişeyler yapmaya çalışsakta bitmiyor şerefsizler. Ne diyim Allah acılar içinde alsın onun canını. Yazık çok yazık
İçim kıyıldı yaa, bu ne böyle? Nasıl bu kadar canavarlasabilir bir insan
Abi şu dislike atan şrfsiz kim biri bulsun yav
@UykuSuz_KapTan zevk alıyorlar bu haberleri duyunca. Altta da birkac yorum okudum şimdi , çıldırıyorcam az kaldi. Böyleleri eş olacak, baba olacak... Cidden bilmiyorum yaa, denecek bir şey kalmadı
Cruze42 diye bir moruk var konuyu saptırmış erkekler şiddet görüyor diyor. ftira ayar gibi konuyu saptırıyor. Tepki gösterdim engellemiş
Daha bir manykta nafaka istersen hak sana diyor çıldırdım resmen ya
@UykuSuz_KapTan laf anlamaz öyleleri. Bu yaşa kadar bu beyinle yaşamışlar, yaşananlar değiştirmiyor fikirlerini. Kahrolasıcalar. Altta kadının biri aile içi özel durumdur, bilemeyiz falan demiş. Ya bir defolup gitsin böyleleri cidden, şu başlığın altında bu yorumlar beni utandırdı, insanlık kalmamış. Senin bahsettiğin kişi de İstanbul sözleşmesine laf atmış, kafalari yiyecem. O sözleşme dışında kadınların hakkını koruyacak bir şey yok, almıyor kit beyinleri
Paetisel bakıyor olaya bir gün görecekşer günlerini.
Benim de canım acıdı o kadına vuruldukça.
Videoyu izledim kanım dondu resmen bu neyin öfkesi, kini küçücük kızının haykırışlarını görünce bir de gerçekten böylesi haysiyetsiz şerefsiz insanların bi sonu gelsee Allah belasını versin!
ne mi düşünüyorum kısasa kısas olmadığı sürece bu boyle devam eder kadına ne yaptıysa erkegede aynısı yapılırsa ancak önüne geçilebilir.
Allah seni, senin gibileri kahretsin.. Şahit olsam da kolunu bacağını kırsam. Yemin ederim şu dünyada yapmak istediğim şeylerden biride bu
13 yaşına kadar bunlarla büyüdüm ben de ama kimsenin haberi olmadı tabi. neyse ki sonradan kurtuldum. habere çıkan bu kadarıysa bunun en az 50 katı çıkmayan var net. allah yardımcısı olsun aile içi şiddet mağdurlarının. 😔
Bu zihniyetin kökü kazınmadığı sürece cezalar ne kadar ağırlaşırsa ağırlaşsın kalıcı çözüm bulunamaz.
Sikti artık bu haberler gelen geçen birbirini dövüyor ülkede Adaletin A harfi yok sacma sapan bir ülke olduk.
Artık normal buluyorum. Şu şiddet olayı artık gelenek haline gelmiş a*k
Hala İstanbul sözleşmesine kadınların yaşam hakkına karşı duranlar var bu ülkede yazlıklar olsun
Mecliste kadın cinayetleri işe ilgili yasayı red eden ak parti ve mhp ya sormak lazım ,#istanbulsözleşmesiyaşatır
O adamı.. neyse ya demeyeceğim. Artık söylenecek söz bulamıyorum.
Biz izlerken kötü oluyorken bazıları bunu yaşıyor ve hiç bir şey yapılmıyor 😔
Inanmiyorum bitmiyor bu caniler hala devam ediyorlar onca aci gozyasi artarak devam ediyor
Adana samsun antep bu illerden hiç guzel haber gelmiyor zaten..öldürmeye teşebbüsten bu herifi 15 yıl hücreye koymaları lazım hapis ödül olur
Ne düşünelim lanet olsun kendine erkek diyen bu yaratıklara, bi bitmediler, bugün bugündür moralim bozuk zaten 2 tane de kadın cnayeti var 😡
ya orda birisi de aşağıya inip adamı durdurmamış bu nasıl adamlık ya bide videoya almışlar bizim burda olsa o adam polise kalmaz öyle de dövemez
bazı durumlarda adam öldürmek suç olmaktan çıkarılmalı, eğer şiddet iyi bir amaç için uygulanıyorsa o şiddet şiddet değildir
O noktada o yaratığı dövebilecek kimse yokmuydu? Döven kadar bölgede olan müsveddelerde ifşa edilip suça rıza göstermekten yargılanmalı.
Ne desem kelimeler kifayetsiz kalacak. Dün gece bu habere çok üzüldüm ve çokta sinirlendim. İnşallah alabildiği en ağır cezayı alır.
Allah belasını versin o karaktersizin böyle karaktersizler yüzünden ben ve benim gibi yalnız gezen insanlar çoğalıyor
koyun can derdinde kasap et... sabır
nirvana koyun can derdinde kasap et sabır demişsin ne oldu
derdini s*k*yim senin
@NirvanaSs sabah sabah git başımdan küfrünü kendine sakla
Ya o kadın hayatını senin gidi bir itle birleştirmiş sana çocuk vermiş yaptığına bak ya iktidar partisi önlem almadığı için böyle coştular
Ve 1 Allahın kulu da yardim etmiyor. 5 adam toplansa bile o zavvalıyı mahluk ederler... Ama millette haklı. Sen yardım ediyorsun hapse girmesi gereken değil sen giriyorsun hapse... o cocuga üzülüyorum kadin yasiyor mu acaba
Yaşıyormuş sanırım o hayvana da 10 yıl hapis verilmiş sanırım
Korkuyorum birgün bende o yerde yatan kadın gibi olurum diye korkuyorum bunları gördükçe içim parçalanıyo bir kadın olmak bu kadar korkuturmu insanı evet korkutuyo Allah ıslah etsin Allah hepsinin belasını versin
Aslında bunun nedeni türk kültürü. Evlilik çok önemseniyor. İĞnsanlar evlenmeden beraber yaşasa. Böle şeyler olmaz.
Evlilikle ne ilgisi var sevgilisi ya da erkek arkadaşı olan kişi de şiddet uygulayabiliyor her yer de her şekilde karaktersiz insanlar çok.
evlenince eşler bir birinin sahipi olduğunu özümsüyor erkekte kadın da aslında evliliğin özünde de bu var. Bizim gibi evliliğin zor ve uzun süreli olduğu ülkelerde boşanmalar fazla duygusal olabiliyor. Adı üstünde arkadaş ilişkini kesersin olur biter. Gider polise darp raporu vs de alırsın tutklanır hemen. Fakat evlenince böyle şeyler kolay değil. Ancak senin gibi kafasında henüz beyni oluşmamışların söyliyiceği sözler bunlar... Henüz babasının evinden adım atmamış belki sevgilisi bile olmamış pek bir ilişki yaşamamış birinin yorumları ancak böyle olur.
Tutuklanır olur biter mi ne bu asi tavırlar tatlım kendini ifade etmek bu kadar zor olmamalı Türkiye'de yaşıyorsun her şey oldu bitti olmuyor bı erkek takıntılı olsa bırakmaz senin yerin dibine de girsen bulur seni ki şiddete maruz kalmak için illaki böyle bir duruma bile gerek yok tıp fakültesi öğrencisinin yolda yürürken bir kadına durduk yere yumruk indirdiği otobusteyken kısa giydi diye ona vuran erkekleri ne çabuk unuttun? Ama tabi sen daha nazikçe konuşmayı bilmediğin için senin fikrinde olmayan insana "evet haklısın" ya da "evet sen de haklısın ben de haklıyım" "bu konuya güzel bir açıklık getirdik" demeyi bilmediğin için benim dediklerimin bir önemi yok sanırım, kulağına küpe olsun diye söylüyorum 🙌
Onun ben varya ne diyim yazık günah dünyanın çivisi çıkmış
Biraz çılgınca geliyor ama bu bizim dünyamız. Dünyamızın değişmeye ihtiyacı var.
Ne düşünebiliriz ki ne söyleyebiliriz hangi kelime yeter öfkemizi nefretimizi anlatmaya
Bu konu hakkında hiç bir şey demek istemiyorum allahından bulsun böyle insanlar.
Ne düşünebilirim ki bu noktada? Resmen tüm kadınlar olarak sıramızı bekliyoruz.
Bu cinayetler son bulmalı artık. Yasalar değişmeli. O çocuğun yaşadığı travma en ağır olanı.
ilişki işleri ciddileştirilmeli. ilişki kurmak ve ayrılmak için devlete başvuru yapılmalı.
Ulan biri bile müdahale etmiyor bu nasıl insanlık. Bitmiyor bu olaylar bitmiyor
çocuğun yanında birde erkeklerde çıkıp yardım edebilirler kadına ama kapıyı kilitle diyor ödlek
Boşuna bundan sonra devlete suç atmayın ülke bu kanka yobazlar yüzünden gelişmiyor
@Konya_Beyefendisi42 devletin kanunları çok eksik suç atmayın demeyin. insanlar kötü olabilir ama caydırıcı kanunlar olursa cesaret edemezler bu tür şiddet olaylarına.
@Konya_Beyefendisi42 Devlet 1. Derece de suçlu kusura bakma şimdi. Kadın bu adamı şikayet etmiş kaç defa bu duruma gelmedne önce.
Yalnız insanlarda korkuyor ya müdahele ettin diye öldürüyorsun ya da nefs i mudafadan kadir şeker gibi içeri giriyorsun burada asıl sorumlu bunca şikayete rağmen koruma vermeyen polisler sıradan vatandaş değil
@Marstandunyaya evet o da doğru ama ben bile çıkardım bağırırdım en azından birileri gelirdi
O döven adam inşallah inşallah elden syaktan düşer de dövdüğü kadının bakımına muhtaç kalır.
Yorumları okuyunca anladım ki Türkiye’de erkeklerin bunu yapması an meselesi, sizi yetiştiren aileler ne yaptı karanlık odada mı büyüttü sizi? İğrençsiniz..
Kadir şeker davasından sonra kimse müdahale etmiyor artık. Ne desek boş bundan sonra
Elleri kırılsın hayvanın.
Bide seven kıyamaz diyorlar yalan söylemeyin bari ya
Bu sitenin kadına şiddet gündemi 3 büyüklerin maçında verilen yanlış bir karara kadardır..
Bir kactanesini salandırmadan kadına şidet durmaz cok üzücü
Ne düşünebilirim? Böyle türemelerin sonu gelmiyor. Hepsinin soyu tükense artık
Az once izledim şeref yoksunu pislik. Elim ayağım kesildi sanki.
Olayın içeriğine bakmadan hemen adama suç atmamak lazım