İstinaf dairelerine bozma yetkisi veriyorlarmış. Zaten var. İstinaf yargılaması yapan bölge adliye mahkemeleri kararları bozabiliyor. Bozmakla da kalmayıp kendi tekrardan yargılama yapıp hüküm kurabiliyor.
Adli tıp raporları için hedef süre uygulaması gelecekmiş. Peh. Süreye uymak için alelacele raporları yolluyorlar sonra itiraza gidince süre baştan başlıyor. 2013 yılında olan olay için 2016 da dava açıldı sene 2021 olmuş halen daha ilk derece mahkemesinde dosya. Neymiş bilirkişi raporu bekleniyormuş. Ocak ayından Temmuz ayına duruşma atıyorlar sonra niye bu davalar bitmiyor diyorlar.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!aynen bencede iyi bir karar. ama umarım patronlar bayramda olsa çalışmak zorundasınız demezler çalışanlara
Hahaha aynn birde patronlar vardı deilmi , valla knk bekleyip görecegiz patronlar ne diyecek bu duruma ama tahminimce yaptırımlar olur buna müsammah göstermezler diye düşünüyorum
Lafa değil icraata bakmak lazım. Demokrasi denilen şey partili cb ye xxxlarge bir durumdur. Meşrebine yakışmaz.
bi gün bi bakcan ahmet abi yok. ee dicen. idari izinli. niye. yaw onlar balkan göçmeniya. insan kaynaklarına dinini bildirmiş nufustan belgesini almıs. ya da kimlik fotokopisi işte. sonra haaa dicen ahmet abi hristiyan. balkan göçmenini salladım bu arada. o yüzden adam kıristmıs tatiline cıktı yok 5 gün. yaw bizim onla şu toplantımız vardı. ne olcak. beklicen. cok komik olur ve devlette uygulanır kanımca. özel sektörde patron bu durumda izin verir sonrada bir yolunu bulur şutlar.
vallaha agzından bal damlamıs. helal olsun. bunu herkes diyecektir. misal pazar günü değilde vatandas hani özgür ya. özgürlükler genişlicekya. adam diyebilir ben müslümanım. pazar değil de cuma cumartesi tatil kullanmak istiyorum haftalık. pazar işe gelirim. hadi buna nasıl cevap verirler acaba yetkililer
@endmuhh kesinlikle. Önce bundan başlanması gerekiyor. Pazar günü hrostyanlar için dini birgün de anı zamanda ve tatil. Ama bizim neden Cumamız tatil değil
mantıksal olarak dibine kadar haklı bir sav tabi. ama işte ne desek sonuc alamayız. osmanlı zamanında tatilmiş diye biliyorum cumanın. sonra değiştirmişler
@endmuhh aynen öyle.
Çoğu kişi gitmek. istiyor ama gidemiyor , çoğu kişi kısacık arasını kullanıyor o da sünnetini kilamadan geri ise dönüyor. Üzücü :(
Bir keresinde hatırlıyorum cuma günü milli bir bayramdan dolayı tatildi ve o gün acaip derecede camiler doluydu
evet imkanı vermek gerek isteyen kullanır kullanmaz. bir arkadasım cuma saat 14 e kadar ogle tatılı diye haber okumus. demekki öyle dedim.
Bu ülke, evet yüzde 90'ının müslüman olduğu Türkiye yıllarca yasaklarla yaşadı. Başörtüsüyle insanlar okullarına giremedi. Sadece sokakta yürürken bile başından örtüsü çekilip aşağılandı, yadırgandı. Bu ülkede camiiler bile kapatıldı. Türkiye'de ezan bile yasaklandı. Siz neyden bahsediyorsunuz?
Erdem nedir,
Ahlak,
Vicdan,
Din,
Göl görü,
Anlayış,
Bir çok şey var bu ülkede hep yanlış bilinen yüzeysel anlaşılan ve asla olduğu gibi kabul edilmeyen algılanmayan ve en vahim tarafı ise azınlık çoğunluğu ele alfığında yine azınlığın ötekileştirildiği ve önemsizleştirildiği.
Yani diyorum dün X1 hükümeti baş örtüsü ne bu gün ise X2 hükümeti başörtüsü olmayana.
Yani demem o ki cehalet değişmemiş.
Balım kalk gidelim buralardan.
@XoxBurak en büyük pkk lı sizsiniz. Sizin gibi cahiller Türk'lüğe en büyük zararı verendir. Bana göre siz pkk dan daha zararlısınız. Yiyicisiniz. Sömürücüsünüz. Çıkarlar kaybolmasın diye herşeyi yaparsınız. Sein bi çıkarın yoksa da sen sömürülen bi cahilsindir. Sindiremeyince hemen küfür eden sıradna insanlarsınız siz basitsiniz. Pç senin anandr pkk da senin babandır kahpenin dlü.
Önce fişkenirsin, şartlar olgunlaştığında seni doğduğuna pişman ederler. Bu ülkede pkk yi bahane yapıp doguya giden otobuslerdeki insanlara sayısız saldiri hakaret oldu. Kac kişi bundan dolayi hapis yattı?
@Berivann6 gercekten yani buna aciklama yapma ihtiyaci mi duydunuz 😂hani %99 yazmisim ya
@ByrnMunih İneğe tapan var da, maymuna tapan yok mu..
www.posta.com.tr/maymuna-tapan-insanlarin-davranislari-ilginc-goruntuler-olusturdu-video-1321035
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş