Almanyada gün geçmiyorki bir Türk daha ırkçılığa uğrasın nazilerin saldırısına uğrasın
Alman polisi çocuğa corona bahanesiyle ceza yazıp soğuk havada bekletmiş ve elini cebine soktu diye azarlamış
İşte nazi zihniyeti!
7/24 almanya güzellemesi yapan sözde solcu özde alman yandaşları nerdesiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Türkiyede turklere iktidar hergun hakaret ediyo elin pis arapina çuvallar gidiyo millet hep aç kendi ülkenizi görün bi zahmet
Kafayı sıyırmışsın sen gel almanyaya ırkçılığı gör taşaron firmada 6 euro net ücrete saatine çalış sonra 700 euro kira ver
Ucuz eve otur o zaman oros pu çocuğu millet sizi doyurmak zorunda sanki ac köpek sürüsü
Amınaaaa zonklattıgımın veleeediii zinaaası kira her bölgede pahalı
pkk dkpc fetö dölüüü olan sizlersiniz
Senin tayyipe fetöynen sevgiliydi unuttunmu
Almanyanin boku bile size fazla kodumun teröristleri
Kardeşim sana cevap yazardım ama zaman kaybetmeyeyim sen sorabilirsin istediğini ben Almanya'da doğdum ve büyüdüm hatta Alman vatandaşıyım.
Ne yani hiç ırkçılığa uğramadınmı?
Senin ömrün heralde evde işsizlik maaşı yemekle geçti ya da ev okul iş ev
Bak dışarıda bir çocuk ağlıyorsa Türk, komşu ses yapıyorsa Türk, İşsizlik maaşı alıyorsa Türk vb. şeylerden Almanlar genelde Türkleri bu yüzden sevmezler Türklerin geneli çalışmaz ve taksitle BMW almaya çalışırlar. Benim babam Mercedes'de mühendis 15bin euro civarı maaş alır ben de bilgisayar mühendisi olacağım Mercedes'te işim şimdiden hazır 3 dil biliyorum kendimi geliştirdim hayatım boyunca. Sen ülkendeki suriyelilere nasıl bakıyorsan onlar da öyle bakıyor Türklere ama ciddi çalışırsan kimse sana Türksün diye ayrımcılık yapmaz ama sen gidip orada konvoy yapıp sokaklarda milleti rahatsız edip kurallara uymazsan kimse seni sevmez işte Türkiye ile Almanya arasında fark burada başlıyor işte. Her yerde Türküm diye bağırırsan o zaman ırkçılığın hasına uğrarsın. Sen orada Avrupa bizi kıskanıyor derken onlar bunu duymuyor ve devasa fabrikalarında süper çalışıyorlar.
Yalanın batsın git doğu almanyaya almanların %70i işsizlik maaşı alır o bölgede
Okadar saçma genelleme yapmışsınki ben kaç yüz tane alman gördüm gece içip bağıran
Almanlar zaten soğuk ve şerefsizzz bir millet
Imkanım olsa kendi vatanıma dönecem ama param yok işte
Irkçılığı eleştirip ırkçı konuşman wkjejwndndn
Yav he
Hangi partiye oy verdiğini okadar belli ediyorsunki