İngiltere Koronavirüs Genom Konsorsiyumu Başkanı Sharon Peacock koronavirüsün ilk olarak İngiltere'nin Kent şehrinde görülen mutasyonunun tüm dünyaya yayılacağını ve virüsle mücadelenin en az on yıl süreceğini söyledi.Peacock "Virüse bir çözüm bulduğumuz ya da virüs hastalığa neden olmayacak şekilde mutasyona uğradığı zaman mücadele bitmiş demektir. Ancak bence bunun olması yıllar sürecek. Benim görüşüme göre önümüzdeki on yıl daha bununla uğraşacağız" dedi.(Cnntürk)
İngiltere: Mutasyonlu virüs Dünyaya yayılacak ve en az 10 yıl sürecek ! 10 yıl daha maske takmaya hazır mısınız?
Özgür bir ülkede yaşamıyoruz ki. Fikrimi beyan etsem mal yerine koyacaklar. İnsanların işine gelmiyorsa salak, cahil, görmemiş falan oluyorsun. Ayrıca 10 yıl falan şakaysa hiç komik değil bak kalbime inme iner.
Ya bu gerçek mi ya Allah hepimizi bu hastalıktan korusun zaten bu hastalığı Allah çıkarmadı laboratuvar ortamında hazırlanmış olabileceğini düşünüyorum lütfen önlemlerimuzi alalım ben bu hastalığı kapacağıma 10 yıl maske takarım daha iyi ey kurallara uymayanlar siz kendi canınıza susadıysanız etrafındakileri ne zarar vermeyin!!
Yeryuzunden binlerce bulacisi hastalik geldi gecti tıbbin en geri oldugu zamanlarda bile bu covid bu kadar buyutulmemistir gercekten amac baska mi acaba dusunmeden edemiyorum