1 yıldan uzun bir süredir oldukça başarısız olan dünya korona virüsün mutasyona uğradıktan sonra 2 kez daha mutasyona uğraması ile çok çok daha kötü duruma düştü artık korona virüs aşıları bile korumayacak. mutant virüs korona aşılarına karşı çok dirençli olduğu ortaya çıktı buda çok uzun yıllar çok daha kötü seneryoların gerçekleşmesi anlamına geliyor şimdi 2021 en kötü yıl olabilir mi?
Kaynak Haber: Haber Global Youtube Kanalı
Kaynak Haber: Haber Global Youtube Kanalı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet. İnsanlarin artik hayvanlarin yasam alanlarina mudahale etmemesi gerekiyor. Ve de çin, hindistan gibi ulkeler de tuhaf beslenme sekilleri hâlâ var. Sars koronavirusu de çin kaynakliydi. Artik birileri engellemeli bunu.
maksat o değil maksat yeni dünya düzeni korona virüs artık saçmalanmaya başlandı, 2021 için çok çok kötü durumlar olabilir yine insanlar evlere kapanmaya zorlanacak. korona 3 kez mutasyona uğradı ve çok kötü durumlar olabilir deniliyor. onlar içinde yeni ilaçlar geliştirmek çok uzun yıllar alacak belki 2021,2022 bilim kurgu filmlerinde izlediğin sahneler gibi de olabilir maskeler artık giyisilerimiz gibi birgün maske takmayanları aşı olmayanları hapis cezası bile verebilirler dünya devletleri hükümetleri, basın, bilim adamları dünyadaki tüm devlet liderleri bu oyunun içinde
Komplo teorilerinize katilmiyorum. bu yeni virus degil. Tarihte de vardi ve bircok hayvanda gorulen bir virus. Sars ve mers gibi virusler de korona ailesinden bir virüs zaten. Arastirin biraz. Ayrica vakalarin artmasi da cahil halk yuzunden. Yakininiz ölmedikçe ve hastaligi gecirmediyseniz anlamazsınız. İnsanlari yanlis yonlendirmeyin ve bilgilendirmeyin. Hassas bir konu cunku.
şimdi sen korona virüsün yayılma sürecini önceki geçmiş virüslerle aynı mı görüyorsun, korona virüs gündeme diğer geçmiş virüslerden çok çok daha gündeme gelmedi mi önceki salgınlar da dünyada herkes maske mi takıyordu, ben böyle bir virüsün olduğuna inanıyorum merak etme ama mutant hale gelip defalarca çok kısa zaman da mutant olması tesadüf mü kasıt mı aşı çalışmaları yaygınlaştıkça virüs her geçen gün çok daha kötü hale geliyor sence dünya 2021 de tamamen virüsü ortadan kaldıracak mı bu konuda seninle iddaya girerim, uzun yıllar çok kötü dönemler bizi bekliyor olabilir. gömüyormusun insanlara tedbirlerden ve önlemlerden önerilerden çok felaketi aşılamaya çalışan ben miyim medya mı? boş yapamyınız bence
şu paylaştığım haber global videosunun yalancıyım bende felaket tellalığını yapan ortada
şunuda belirteyim bende böyle olmasını istemezdim bizde tedbirimizi alıyoruz allah bilir yeni geliştirdikleri mutant virüs insana ne ölçüde zarar veriyor aşı geliştiriyorlar ardından mutant var diyorlar bir daha oldu diyorlar artık basın insanlara önlem, tedbir ve moral den çok korku aşılıyor belki de birçoğu fos haber kendini birşey sanan bill gates de çıkmış çok çok kötü olacak deyip istediği yazılımlarla insanları eve kapatıp dünyanın hakimi olmaya çalışıyor merak etmesinler bu dünyanın evrenin tek hakimi Allah CC dır o kendini beğenmiş gates de allaha hesap verecek elindeki para kuratamayacak
Ne saçma sapan isimler ya inanmıyorum babası çıksa da inanmam şu virüse sazanlar görüşüme gelmesin saygı duymak zorundasınız !
Yeni dünya düzeni birileri virüsü bilerek yayıyor