İngiliz uzmanlar ülkelerinde koronavirüs vaka sayılarının yükselişe geçtiğini açıkladı +olarak çoğu ülkede aynı manzaranın olduğunu işaret etti hatta çoğu insan gizli korona olmaya başladı denildi bizim sağlık bakanı da anca aynı lafları tekrarlıyor bitmeyen koronavirüs, ü bitmiş gibi dayamaya çalışıyo?
Güncellemeler
+1 yıl
Sözde Sağlık bakanı Fahreddin koca bırak o koltuğu baş çatanın lafı ile dolaşma ortalıkta
Koronavirüs bitti diyenlere kötü haber İngiltere, den geldi?
Ya virüs umurumda değil. Zaten öldürmüyor. Daha fazla kapanma falan olmaz zaten.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öldürüyor halen tabi eskisi kadar ağır değil ama bulaşmaya öldürmeye devam ediyor sayıyı bilemem göstermiyorlar eskisi gibi çünkü maliyet ağır gelmeye başladı saldılar birçok şeyi seçime odaklandılar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zaten hala var ama sürü bağışıklığı gelişiyor artık eskisi kadar ağır geçmiyor ya da hiç belirti vermiyor.
Veriyor belirti gizliden ağırlaşan çok hasta var bunların haricinde grip yoğun artışta boğaz kuruması ateş halsizlik
Evet biliyorum hastaneyi
Ya virüs umurumda değil. Zaten öldürmüyor. Daha fazla kapanma falan olmaz zaten.
Öldürüyor halen tabi eskisi kadar ağır değil ama bulaşmaya öldürmeye devam ediyor sayıyı bilemem göstermiyorlar eskisi gibi çünkü maliyet ağır gelmeye başladı saldılar birçok şeyi seçime odaklandılar
Bitmediki. Maske zorunluluğu kalktı ben takıyorum maske kalabalık yerler de toplu taşımada
Aynen öyle işte bu maske zorunluluğu kalktığı için bitmiyor bitecek gibi de durmuyor
Virüs artık zayıfladı. Endişe etmeyin.
Kim diyor zayıfladı diye
Bütün virüsler hızlı bir şekilde mutasyona uğrar ve zayıflar. Bilim diyor.
Geri gelmesin bu virüs Türkiye ye 😑
Zaten var Türkiye de dolu hatta sadece gizleniyor malum seçimler yakın adam lazım miting alanlarına tabi farklı sebebler de var
Ben duymadım haberlerde🙄
Haberlere yasak koydular çünkü
Korona ile ilgili haber yapmayın diye tabi görmezsin🙂
Sen nerden biliyon gizlisin kimsin bilmiyorum ama🙄
Ben bilirim çünkü gerçek medyayı dünyayı takip ediyorum 🙂
İnternette mi gordun ben internette bile denk gelmedim 🙄🙄
Halkın habercisi bir çok gerçek haber yapan medyaları takip ediyorum
Çok ilginç 🙄🙄🙄🙄 gizlisin kimsine cevap vermedin
Gizliyi kaldırdım 😃
Ramazan ramazan carpilma yalan atms
🤫🤫🤫🤫Sonra zamanı var
Hiç bişi anlamadim