Şu anki siyasiler içinde en nitelikli insanlardan biri. Demokrasi ve atılım adında parti kurdu. Ted Ankara kolejinden 1. likle mezun Odtü de 4.00 ortalama ile 1. olarak mezun, Amerika ya burs kazanarak gitti ekonomi alanında yüksek lisans yaptı. Babası iş adamıydı ve kendisi de iş adamıydı. Türkiyede ekonomi bakanlığı dışişleri bakanlığı Avrupa Birliği baş müzakereciliği gibi önemli işler yaptı. Ne yapalım destek verelim mi bu adama
Ali Babacan hakkında ne düşünüyorsunuz sizce desteklenmesi gereken bi adam mı?
fetöünün içinden gelme bir aile sayesinde bakan oldu. fetö sayesinde akpye girdi. sonra da IMF yaptırımları sayesinde ekonomiyi düzelttim diye hava atıyor.
Partilerde makam mevki sahibiyken ses çıkarmayıp, parti başkanı makamını elinden alınca küsüp ayrılıp kötülemeye başlayanlarla ilgilenmiyorum. Diğer tarafta Muharrem ince'ye çok haksızlık yapıldı bak o ayrı. Onu desteklerim mesela
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka bence biraz araştır ben de çok önyargılıydım youtu. be da videolar var bi sürü 140 journos flu tv onedio 196sekiz Cüneyt özdemir hepsini izledim herhangi bir tutarsızlık görmedim
Üniversiteyi 1. likle bitirmek iyi isler başarmakla. olmuyor demekki, gizli kripto biriydi ve tasfiye oldu, bir halta yaramaz artik.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu adama karşı nötrüm.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka bence biraz araştır ben de çok önyargılıydım youtu. be da videolar var bi sürü 140 journos flu tv onedio 196sekiz Cüneyt özdemir hepsini izledim herhangi bir tutarsızlık görmedim
Ya eğitimli, bilgili, tecrübeli biri fakat güvenilir mi bilmiyorum. Akp’den ayrılışı çok geç oldu. Bir de zengin bir insan, halk ise yoksul. Yani yoksul halkın halinden anlar mı tartışılır. Kolejlerde, yurtdışlarında okumuş ve yokluk görmemiş bir insan.
Babası eski iş adamı zaten zenginliği ordan siyasetle alakası olmamış yani bazıları gibi parayı siyasetle kazanmıyor. Bence biraz vaktini ayır youtu. be dan yaz Ali Babacan röportaj bş kaç tanesini izle adamın ne olduğunu anlarsın zaten
Öyle yaptığı açıklamalarla vs. bir insanın içini bilemezsin kardeş. Eğer iyi biriyse başarılı olsun, değilse olmasın; temennim bu olur ancak. Her neyse zamanı gelince bakarız.
Ekonomi bakanı olduğunda başarılı değil miydi sence 2 dönem ekonomi bakanı oldu 2002-2011 arası Türkiye de milli geliri 250 milyar dolarda 950 milyar dolara çıktı doğru ekonomik yönetimle o adam gittikten sonra şu an çukura doğru yuvarlanıyoruz
Evet ama o dönemde sadece ekonomi değil, diğer alanlarda da gelişmeler vardı. Bir ülkenin ekonomisi sadece bir bakana bağlı değildir. Genel anlamda hükümetin kontrolündedir. Bak şimdi Albayrak gitti başkası gitti? Ekonomi daha mı iyi oldu? Hayır! Sadece dövizde çok çok çok az bir düşüş oldu. Sadece ekonomi ile de olmuyor. Tamam ekonomi çok önemli ama; bu ülkede adalette sıkıntılı, eğitimde sıkıntılı, yolsuzluk-rüşvette sıkıntılı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
fetöünün içinden gelme bir aile sayesinde bakan oldu. fetö sayesinde akpye girdi. sonra da IMF yaptırımları sayesinde ekonomiyi düzelttim diye hava atıyor.
Sen ne yapıyorsun böyle
ne yapıyormuşum? 35 yaşındayım. Senden 10 sene öncesini yaşadım ve hatırlıyorum. Sen emziğini düşürdüğünde ağlıyorken ben para kazanmaya başlamıştım.
Hahahha ulan senin kazandığın parayı yesinler kara cahil 😂😂
cahilliğimi test edecek birisi olabilmen için öncelikle 3 gramdan daha fazla beynin olmalı.
Cıksın Ak partı hakkında bılınmeyenlerı anlatsın bence
Neden bıraktı ne oldu?
Davutoğlu partı kurdu neden?
Babacan oyle ıyı gıtmeyen ne vardı?
Anlatıyor zaten kendisi ekonomi bakanıydı videoları var hatta parti içindeyken bile hükümeti eleştiriyordu
Partilerde makam mevki sahibiyken ses çıkarmayıp, parti başkanı makamını elinden alınca küsüp ayrılıp kötülemeye başlayanlarla ilgilenmiyorum.
Diğer tarafta Muharrem ince'ye çok haksızlık yapıldı bak o ayrı. Onu desteklerim mesela
Adamın işi spekulatorluk. Çok ciddiye alınacak biri değil. Gül 'ün kucağında oturuyor. Kukla
Üniversiteyi 1. likle bitirmek iyi isler başarmakla. olmuyor demekki, gizli kripto biriydi ve tasfiye oldu, bir halta yaramaz artik.
Bu adama karşı nötrüm.
Yorumla
Ya eğitimli, bilgili, tecrübeli biri fakat güvenilir mi bilmiyorum. Akp’den ayrılışı çok geç oldu.
Bir de zengin bir insan, halk ise yoksul. Yani yoksul halkın halinden anlar mı tartışılır. Kolejlerde, yurtdışlarında okumuş ve yokluk görmemiş bir insan.
Babası eski iş adamı zaten zenginliği ordan siyasetle alakası olmamış yani bazıları gibi parayı siyasetle kazanmıyor. Bence biraz vaktini ayır youtu. be dan yaz Ali Babacan röportaj bş kaç tanesini izle adamın ne olduğunu anlarsın zaten
Öyle yaptığı açıklamalarla vs. bir insanın içini bilemezsin kardeş. Eğer iyi biriyse başarılı olsun, değilse olmasın; temennim bu olur ancak.
Her neyse zamanı gelince bakarız.
Ekonomi bakanı olduğunda başarılı değil miydi sence 2 dönem ekonomi bakanı oldu 2002-2011 arası Türkiye de milli geliri 250 milyar dolarda 950 milyar dolara çıktı doğru ekonomik yönetimle o adam gittikten sonra şu an çukura doğru yuvarlanıyoruz
Evet ama o dönemde sadece ekonomi değil, diğer alanlarda da gelişmeler vardı. Bir ülkenin ekonomisi sadece bir bakana bağlı değildir. Genel anlamda hükümetin kontrolündedir. Bak şimdi Albayrak gitti başkası gitti? Ekonomi daha mı iyi oldu? Hayır! Sadece dövizde çok çok çok az bir düşüş oldu.
Sadece ekonomi ile de olmuyor. Tamam ekonomi çok önemli ama; bu ülkede adalette sıkıntılı, eğitimde sıkıntılı, yolsuzluk-rüşvette sıkıntılı.
Knk zaten Ali Babacan da bunu söylüyor, ekonominin gelişmesi için hukuk özgürlük demokrasi adalet
Hayırlısı bakalım. Allah yardımcımız olsun.