Evet kardeşlerim dördüde atamız peki sizce Mustafa Kemal Atatürk İsmet İnönü ikilisi mi Fatih Sultan Mehmed Han Abdülhamid Han ikilisi mi terazide daha ağır basar?
Atatürk&İnönü
Abdülhamid&Fatih
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
çok merak ediyorum sonuçları bakalım kim kazanıcak
Mustafa Kemal Atatürk & İsmet İnönü mü Fatih Sultan Mehmed & Sultan AbdülHamid Han mı?
Zaman dönem devire göre çok zeki insanlardı kıyas kabul etmez hiçbiri Hepsi döneminin dehalarıydı ve başarılıydı Asıl sorulması gereken soru şimdi bu insanların tırnağı dahi olacak idarecilerimiz yok
Fatih Sultan Mehmet , Mustafa kemal Atatürk, ve Abdulhamit İ SEVİYORUM. Fatih Sultan Mehmeti seviyorum çünkü zekası ve mütevaziliyle beni hayran bırakan bir padişah Fet ettiği yeri alınca halkın dilini öğrenip halka kendi diliyle hitap eden bir padişah, Atatürk ü seviyorum çünkü kadınlara bir çok hak tanınmasına vesile oluyor, Abdulhamitti ise hocamın anlattığı kadarıyla oda akıllı bir padişahmış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zaman dönem devire göre çok zeki insanlardı kıyas kabul etmez hiçbiri
Hepsi döneminin dehalarıydı ve başarılıydı
Asıl sorulması gereken soru şimdi bu insanların tırnağı dahi olacak idarecilerimiz yok
Hiç tereddütsüz Atatürk. Mazlum milletlere öncelik eden devrimciler her zaman tarihi ilerletendir
bu karşılaştırmalar sadece ayrışma getirir. belkide zaten amaç budur.
fatih ve abdülhamit !! ama atatürkte çok iyi bizim atamız.. ismetin kafasına s*kayım!
sen baban ile ananı kıyaslar mısın len deyyus
İnanımaz saçma ve gerksi bir soru
Bu tercihi yaptiran net bölücüdür. Fetöcüdür.
Hepsi bizim atamız kardeşim ben başarı açısından sordum bu soruyu bu ayrımcılık felan değil hepsi bizim değerlerimiz
Tüm degerlerimizi secmeye zorluyorsun. Asla. Senin farkli niyetin burada karsiligi yok. Ister Pensilvanya, istersen Avrupa. Vize verirler. Ikile🤔
hepsi bizim.
@hennanur kardeşim güzel söylüyorsun hepsi bizimde niye abdülhamidi fatihi sevmiyen çok
Fatih Sultan Mehmet , Mustafa kemal Atatürk, ve Abdulhamit İ SEVİYORUM. Fatih Sultan Mehmeti seviyorum çünkü zekası ve mütevaziliyle beni hayran bırakan bir padişah Fet ettiği yeri alınca halkın dilini öğrenip halka kendi diliyle hitap eden bir padişah, Atatürk ü seviyorum çünkü kadınlara bir çok hak tanınmasına vesile oluyor, Abdulhamitti ise hocamın anlattığı kadarıyla oda akıllı bir padişahmış.
Biz 1938 den beri değil 632 den beri yetimiz
Hepsi kendi zamanın büyük liderleri.
A şıkkı bence.