Gündem Aleyna Yurtkölesi’nin katili cezaevinde intihar etti. Bu kadar kolay mı? papatya__6 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Merhaba...Aleyna Yurtkölesi’nin katili iran uyruklu eski sevgilisi ceza evinde intihar etti. Bu kadar kolay mı? Nasıl intihar edebiliyor? Aleyna Yurtkölesi’nin katili cezaevinde intihar etti. Bu kadar kolay mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
L1Anonim Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Büyük ihtimalle öldürülmüştür, şiddetin her türlüsüne karşıyız ama içimizi bir nebze rahatlattığı olmuyor değil. Eğer gerçekten intihar ettiyse hapishanelerde intiharlara karşı önlem alınmalı artık. 2 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 408 cevap paylaştı. Kolay olmasa ki elden ne gelir adam ölmüş 1 0 Yorumla
34Beyoğlu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl super habermis 👏👏👏sucunun karsiligi olan devletin veremedigi idam cezasinini kendi kendine vermis iste , kolay ve ya zor bilemem ama 1 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İdam da olmaz intihar da etmemeli hem burada hem öbür dünyada çekmeli cezayıi önlemler de gelmeli bu tip yargılanan kişilere 1 0 Yorumla
ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Mecbur kalmıştır. Hapishane de böyle adamlara pek rahat vermezler 2 0 Yorumla
beylerbyanlr Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ulan millet hatun bulamıyo bu müptezeller öldürüyo Çok yaşa awk 2 1 Yorumla beylerbyanlr +1 yıl Gheber yazdım sistem değiştirdi Yorumla
_ZârifHâtuN_ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 50% +1 yıl O ahirette hesap verecek ve oradaki hesap daha şiddetli olacak 1 0 Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Öldürdüler onu sen inanma intihar edecek adam cibayeti işledikten sonra kaçmaz 1 0 Yorumla
mervesse_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Büyük ihtimalle öldürülmüştür ama intihar süsü vermişlerdir. 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl İnşallah alttan alttan şişleye şişleye can verdirtmişlerdir 1 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Gayet normal intihar etmesi. Aklı başında olan insan zaten cinayet işlemez 1 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 803 cevap paylaştı. bilmiyorum oalbiliyor yani. zehirlemiştir kendini asmıstır vs ben bi katilin ölmesine üzülemem acıkcası. 0 0 Yorumla
Alduino Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cezaevlerinde genelde öldürülüyor bu şeklide lans ediliyor.Ki ölmeyip de ne yapacaksın bu adamı 1 0 Yorumla
selinn00_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Erkeklerden nefret ediyorum. 2 1 Yorumla aozdemir2019 +1 yıl Annen lezbiyen miydi kızım? Onu geçtim sen nasıl oldun? İleride evlenince görürüm ben seni. Yorumla
AnkaralıBirKız2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Dünya bir pislikten daha arındı çok şükür 1 0 Yorumla
yargıdağıtmayageldim Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Dünya bir pislikten daha kurtuldu 1 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Gündem konusunda 332 cevap paylaştı. 2 cana kıydı cezası büyük mahserde 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl İntihar etmemiştir içeride öldürmüşlerdir. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Gündem konusunda 686 cevap paylaştı. Icerinin adaleti tecelli etmiş 1 0 Yorumla