+1 yılBunun hesabını kimse vermeyecek ve evet kadının canı bu kadar değersiz görülüyor. Bu ülkede yaşayan birçok insan bunu karantinayla birlikte iş güç olmadığı için böyle haberler daha çok duyulduğu için yeni keşfetti fakat bu ülkede güzel olan her şeyi katletmek gibi bir huyu var insanların. Kadın , orman , arkadaşlarınla içeceğin bir kadeh içkin , hayvanlar , üniversiteler , gençlik... bu böyle gider. Bu ülkede değerli ve narin şeyler öldürülüyor hem de işkence çektire çektire. Bu ülke kötülüklerin ülkesi , mutsuzluğun , her anlamda açlığın bu ülke iyi değil kötü anıların ülkesi çünkü bir dakikacık olsun güldüğünde 2. Dakika bir cinayet haberine üzüleceğin bir ülke. Ve kimse buna ses etmiyor çünkü körü körüne bir inanılmışlık var. Hemcinslerimin gerçekten “erkek” olmak ne demek unutmasının dışında, biz insan olmayı da çoktan unuttuk bile. Genç kızımızın mekanının cennet olmasını dilemekle birlikte , küfür etmek istediğimde bile cinsiyetçi söylemler neticesiyle küfürü de uygun görmediğim yaratığa da hemen hapis cezası verilmesini ve mümkünse aynı Özgecan’ın katili gibi yattığı yerde dövülerek işkence edilerek öldürülmesini diliyorum.
41 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏 ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi. Onlar sadece erkek olabilir ama siz ve sizin gibiler adamsınız
En İyi Cevaplar
+1 yılHala anlayamadın mı? Bu ülkede kadına saygı yok, bilime saygı yok, ilerlemek isteyene saygı yok, insana saygı yok! Gerçekten bu ülkede adalet diye bir kavram yok. Nasıl serbest bırakılır bir insanın hayatı bu kadar mı değersiz yazında çok haklısın. Ben bu ülkeden ümidi kestim artık, size sadece yaşanmış bir olaydan bahsedeceğim benim yengemin yeğenin başından geçen bir olay. Bir akşam Her çocuk gibi o'da arkadaşlarıyla oyun oynuyordu. Basketbol oynuyorlardı fakat oynarken biraz sert davranmış olmamalılar ki file kırılıyor. Bunun üzerine barış abinin ailesi filenin parasını ödüyor ve yeniden yaptırıyor konu orada kapanıyor taa ki o geceye kadar düşünün gece saat 2'de kapınıza dayanıyorlar ve diyorlar ki "çocuğunuz devlet malına zarar vermekten tutuklu" deyip yaka paça götürüyorlar meğersem tutuklamak için barış abinin 18 yaşına girmesini beklemişler onunla birlikte diğer arkadaşlarıda tutuklandı barış abi çok akıllı bir çocuktu Galatasaray lisesinde okuyordu üniversite sınavına hazırlanıyordu ama saçma bir sebepten dolayı hayatını mahvettiler hala çıkamadı hapisten 6 yıldır hapiste arkadaşlarıyla birlikte. Üniversiteye gidemedi okuyamadı. Daha küçücük çocuktu ne bilebilirdi ki ayrıca ailesi parasını verip yaptırmıştıda siz hayatınızda böyle saçma bir sebepten dolayı tutuklanma olayı duydunuz mu ben bizzat gördüm! Annesinin o ağlaması aklımdan çıkmıyor bu olaydan sonra kimse bana adaletten bahsetmesin. O kadar katili tecavüzcüyü, hırsızları tutuklamayıp masum insanları saçma sebeplerden dolayı tutuklayıp hayatlarını çürüten bir ülkede yaşıyoruz! Zira kadir şekerci olayıda öyle!
22 Yorumla- +1 yıl
Ya inanamıyorum ağzım açık okudum o bi çocuk ya bi çocuk bi de 18 yaşına gelmesini beklemişler saçmalığa bak böyle düzene tüküreyim ailesi de yaptırmış Allahım sabir
- +1 yıl
Hayat böyle işte hatta televizyonda da çıkmıştı silindi mi bilmiyorum.
+1 yılKadıerkek diye ayırmak saçmalık. Bu insanlar aptal. O yğzden başlarına gelenlere üzülmeyi çok önceden bıraktım tek derdim kurunun yanında yaş yanmasın. Zaten bir kadına en büyük kötülüğü kadın yapmıyorum bu kötülükleri yapan adamları dopuranda büyütende hatasının arkasında duranda en çok anneler değilmi? Ülkede cehalet gırla. Uzak durun siz onlar pisliklerinde boğulsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Aptal değil önce iyi gözüküp sonra ailesiyle tehdit ederek fuhuşa zorlamış dövmüş öldürmüş kizi neyseki esrardan da olsa içerde pesevenk
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle haklısın bence de suçlu ama şimdi senin sorunun son kısmında kimi suçladığını anlamadım , bu adamı koruyan kesim Ankara 'da garip işlerle meşgul cahil bi tabaka şimdi sen konu dışına çıkıp genellemeye vurursan o da çıkıp kendine destekçi toplar ayrıca kanıt bulunamamış diyoruz peki bence de bulunmalıydı ama bazı şeyleri araştırıp konuşalım eminimki bu tarz olaylar hakkına sosyal medya da yorum yapanların çoğu basma kalıp cümlelerle araştırma yapmadan konuşuyor , sence koskoca ülkenin odağında ki bi olayda polisler göstere göstere kanıtları görmezden gelebilirmi? Bazen bazı şeyleri suçlarken duygusal yaklaşmamak gerekli.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben ne duygusal yaklaşıyorum ne de genelleme yapıyorum. Ben sadece şu adinin yaptıklarının cezasını ödemesini istiyorum ve onu koruyan birileri varsa onların da
- +1 yıl
Geliyorlar resmen adamı esrardan tutukladılar çünkü bu adam ve babasi bazı siyasetcilerle is yapmış zamanında onu bırak hizmetcisi özbek kokenli genc bir kadini tecavüz edip hakile kalınca öldüren delilleri karartmaya çalışan ama buna rağmen kızın sonradan gelen rahminde olmamasi gereken bir hormondan bu durum anlaşılan ama milletvekili olduğu koruması olduğu icin ceza almayan milletvekili var ülkede kim konuşuyor bunları muhalifler dışında çoğu insan bilmiyor bile bu olaylari
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Gündem konusunda 901 cevap paylaştı. Şule cet davası kaç yıl sürdü? Sosyal medyada bu kadar konusulmasaydi intihar denilecekti değil mi
52 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var sosyal medyayla
- +1 yıl
Arkadaş haklı aslında. Bu kızımız sosyal medya sayesinde duyuldu. Sosyal medya olmasaydı intihar diyip üstü kapatılacaktı çünkü ümitcan uygun denen yaratığın arkasında kimlerin olduğu gayet açık
+1 yılKadın kadının kurdudur. Burada kocasını aldatan kadınlara aldatmaya devam et diye akıl veren kadın mı dersin, eşiyle en ufak sorunda boşan diyenler mi dersin, milletin kahrını çekeceğine terk et veya ayrıl diye yol gösterdiğini sanan pembişler mi dersin!!! Yani hep bir hemcinsine zarar verecek yorumlar, sorular, cevaplar ve bencelerle karşılaşıyorum ve dediğin gibi kadınlara şaşırıp kalıyorum. Hele hele evli erkekleri karınsından ayırmak isteyen mahluklara acımak değil de daha çok iğrenerek bakıyorum hele hele evli ve çocuklu erkeklerin yuvasını yıkmak isteyenler yok mu onlara diyecek şey bulamıyorum.. Yukarıdaki gibi bir hayvanı koruyup kollayanlar aynı türden olmalı çünkü onları anlayamıyorum..

mücadeleye devam Böylelerini tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum..
29 Yorumla- +1 yıl
Kadın gelip buraya kadar yazıyorsa canına tak etmiştir hep kadın mı alttan alıcak? Erkek yuvasına sahip çıkamıyorsa, kadınına iyi davranmıyorsa kadının da boşanmak enn doğal hakkıdır. Tabiiki de kimse bu dünyaya kimsenin kahrını çekmeye gelmiyo elbette boşanacak. Gerçi senin bahsettiğin şey tartışılmaya fazlasıyla açık bir konu, en ufak sorundan kastın ne?
- +1 yıl
Yazdıkların konusunda sana sonuna kadar katılıyorum ve aşağıdaki
Güncellemeler:
13 sa
Biz bu pislikleri temizleyelim derken bazı kadınlar çıkmış (sözüm meclisten dışarı) bu adamı koruyo bu adama saçma sapan yürüyo bi mal mal hareketler.. daha biz kadın olarak birbirimizi anlayamıyoruz o kızın yerinde biz de olabilirdik böyle bir şey bizim de başımıza gelebilirdi bu nasıl bi duyarsızlık nasıl bi gaflet kendinize gelin kendinizee erkekler siz de kadın olarak dünyaya gelip böyle bir şeye mağruz kalabilirdiniz farkında mısınız? Lütfen şu iti korumayın. Her şeyden önce empati
Güncellemelerine istinaden yazdım yukarıdaki yazdıklarımı =)) - +1 yıl
Anladımm ben evlilik konusunda demiştim ama gerçekten kadın kadına destek olnası gerekirken dediğin gibi kuyusunu kazıyo çok çok yanlış bu..
- +1 yıl
Sadece onunla kalsa kadın kadına belli bir noktaya kadar zarar verir. Böyle cinayet ve adliyelik vakalarda adil olunsa hadi neyse ama ülkede adalatte yok ki maalesef. Avukat bir arkadaş diyor ki "zenginle fakirin davasında zengin, zenginle zengin davasında hakime daha çok para veren kazanır son olarak fakirle fakirin davasında ise arada bir adalet yerini bulur." Yani nereden tutsan elinde kalıyor. Yazık bu millete...
- +1 yıl
Şu dediğinin üstüne laf söylenmez zaten durumun özeti..
- +1 yıl
Her ne olursa olsun hiç bir şey bir canlının hayatından daha değerli değildir. Bu bağlamda sabırla, inatla, inançla ve tüm gücümüzle insanlara (bir hayatın kutsallığını) Allahın verdiği canı sadece Allahın alabileceğini anlatmaya devam..
- +1 yıl
Evet aynen öyle. Allahın verdiği canı Allah alır
- +1 yıl
Tamam sanırım kendimi gayet iyi ifade ettim =)) Teşekkür eder, iyi günler dilerim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederiim size de iyi günler
Şuanda hayatın hiç bir alanında adalet yok ki, zulüm düzenindeyiz. Rabia Vatan Naz olayını biliyor musunuz? 12 Yaşında bir kız çocuğu, trafik kazasında öldü ama öldüren şüpheli iktidar partisinden olunca adliyesinden polisine herkes sus pus ve olayı ört bas etmeye çalıştı ve en sonunda babasını cezaevine attılar, her türlü musibet hak bu memlekete benden söylemesi! ... Adam gencecik kızı öldürüyor, tecavüz ediyor, hiç bir şey olmamış gibi ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor, çıldırmamak elde değil! ... Daha söylenecek çok şey var da yazamıyorum buraya! ...
11 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi anlıyorum ne demek istediğinizi ve ben de ayni şekilde düşünüyorum
+1 yılKadına şiddet ve tecavüz cezaları ciddi şekilde artırılmalı. Cezayı hafifleten nedenler üzerine ise ciltler dolusu kitaplar yazılabilir. Kara mizah… Artık uygar ülkeler ciddi önlemler alıyor. Mesela, İtalya’da tecavüz suçu işleyeni vatandaşlıktan çıkarıyorlar. Ne yazık ki Türk kadını kendisini değersiz görüyor. Türkiye’de doğan kadın, hayata bir sıfır yenik başlıyor. Bu ülkede kadın hala birey olarak görülmüyor. Aleyna çakır elçin bebek cansel elçin özgecan aslan. Bunlar müslüman olamaz Soysuzlar
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
- Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl13 Yorumla- +1 yıl
Yeni anlamadık beyefendi ben bu konuda her zaman dik durdum ve hayatım boyunca sonu ölüm bile olsa tek dik duracağım konu budur
- +1 yıl
Kadınlar birlik olmalı.
Ben geçenlerde bur soru sordum, Kadınlar ne zaman tek yumruk olacaksınız başlığı ike. - +1 yıl
Çok çok haklısın..
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAleyna Çakır ve yüzlerceleri her gün birine kıyıyorlar kimisinden haberimiz oluyor sosyal medya sayesinde haberlere çıkmasıyla bir de haberimiz olmadıklarımız var. Ört pas edip üzeri kapatılıyor yapanın yanına kar kalıyor. Bu dava da deliller varsa var diye düşünüyorum. Bu delilleri yok etmezler umarım. Bu kızı suçlu da çıkarırsalar lanet olsun derim artık. Adalet Adalet Yapanın yanına kalmasın Artık...
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
+1 yılBornozla kendini bağlayıp cidden intihar ettiğine inanmışlar mı pes, annesi babası diz kapakları mosmor diyordu kesin onları da can havliyle kendi kendine yapmıştır. Suçlusu tüm toplum olarak sessiz kalmamız bu kişileri sosyal medyada değilde gerçekten linçlemediğimiz için adalette işlemiyor çok değil bir kaçgüne unutulur yenisi yaşanır. Adamlar hala mağaza işletiyor sosyal medyadan insanlara tehdit yağdırıyor gülüp eğleniyor, onların korkması gerekirken bu tip pisliklere karşı biz geri duruyoruz biz korkuyoruz aman başımıza birşey gelmesin diye, diye tepemize çıktılar.
11 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki.. içimden geçen herr şeyi yazmışsın çok teşekkür ederim..
Gizli Üye(25-29)+1 yılaleyna cakir davasini unutmadik elbette hergun kim bilir kac tane kadin olduruluyor ama benim asil takildigim bu kadar konusulurken kadinlarin bu olaylar karsisinda sessiz kalmasi gecen bu umitcan uygun tiktokta canli yayin acti kadinlarin ilgisi herkedi sasirtti ya da ayni sekilde gecen instagram hesabi hacklendi binlerce kadin yazmis hadi bekarlari gectim evli kadinlar bile sexting yapmis yani kadinlar kendi kendinin dusmani kadinlar bir olmadikca bu cinayetler devam edecek ve en kotusude kadinlarin bir olmaya niyeti yok daha cok bir birlerinin arkasindan kuyu kaziyorlar.
22 Yorumla- +1 yıl
Maalesef acı ama öyle kadın kadına destek olması gerekirken köstek oluyo o aptallda başına gelecekleri bilmiyorlar mıdır nedir
Cevap sahibi+1 yılvala yapacak bir sey yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok kotyum şu an evimden km ler ce uzaktayım bir otogarın tuvaletinden yazıyorum bunu da. Sakın kızlar lütfen kimseye güvenmeyin hele hele erkeklere. biliyorm güvenmek sevilmek sevmek ıstiyorsunuz ama bu dünya batakhanesi sizin istekleriniz sizin hayalleriniz kadar ne toz pembe ne de masum... bir adım atmadan önce gerekirse 40 bin defa düşünün sonuçlarını düşünün benim gibi defalarca hatalar yapmayın sonuçlarını bile bile çünkü ciddi diyorum katlanmasi psikolojik bir işkence resmen.. hayat yorucu hata yapmak için çok elverisli zamanlarimiz
( genç kızlar icin) lütfen benim yaptıklarımı yapmayın tek gerçek aileniz var iyi ki ailem var diyebiliyorsam bugün şu an burada verilmiş sadakat var demektir. Yaptığım hataların bedelini ödüyorum psikolojik acı ile. Bundan sonra hayatıma nasıl devam ederim bilemiyorum. ama devam etmek zorundayım bunu biliyorum. Siz de silkelenin gerekirse saatlerce ağlayın ama kendinizi toparlayın.
08.01.2112 Yorumla- +1 yıl
Tatlım iyi misin istersen benimle iletişime geçebilirsin derdini dunler çözüm bulmaya çalışırız lütfen üzülme
Cevap sahibi+1 yılİyi olmaya çalışıyorum ben://
Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Çünkü cahil ama Allah ile ahmakları kandıran sarıklı şeytanlar kültürlü ve kişilikli kadın görmek istemiyor ve onlar devamlı öldürün diye fetva veriyor.. Cahil ve kültürsüz sadece eşey olarak erkek olan hayvanlarda öldürüyor.. Onları meydanda dibinden kesip burarak ortaya salmalı ki yapacak olanlara da örnek olsun.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynemnnnnnn öyle 👏
kesinlikle değil ama buradan kadınlara, en azından bu postu okuyabilen 1-2 kadına bir tavsiyem olacak. Bu tavsiyem kesinlikle Aleyna Çakır'dan bağımsızdır. Kızlar, bayanlar, kadınlar, hatunlar, romalılar Allah aşkına şu keko ve ağır abi tiplere kaptırmayın kendinizi. Çok erkeksi duruyor ve sana çekici geliyor olabilir ama bu tiplere tamah ettiğiniz için, bunlar size karşı şiddet gösterebiliyorlar. Size adam gibi davranan, parası, arabası olmasa bile kibarlığı olan kültür seviyesi bir parça iyi, insanlık nedir bilen kişiler varken, bu tipleri şımartmaya gerek yok.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Bu tipler yüzünden evlilikten hatta aşktan soğudum ama gerçekten efendi kibar olduğuna emin olduğum birini bulursam kaçırmıyıcam direkt nikahı basıcam çünkü öylesi Türkiyede çok nadir
Bir ara müge anlı da adam konuşuyordu 2 kişinin cinayetinden müebbet hapis cezası almış sonra cezası bir kaç sebepten düşürülmüş birde iyi hal eklenmiş üstüne pandemi dönemi diye 9 ay yatıp çıkarmışlar müge anlı da biz burda boşuna bu kadar uğraşıyoruz diye isyan etmişti...
Burası Türkiye sevgili dostum burada ADALET sadece sarayların ismidir.33 Yorumla- +1 yıl
Aklıma şey geldi adam iki karısını öldürüp evlenme programına çıkmıştı...
- +1 yıl
@sosyopatadam1903 kdbdkshdke biliyorum o adamı @Tonjukuk o kadar haklısın ki
+1 yılBizim toplumumuz genel anlamı ile medeniyetsiz. Çocuk bildiğin psikopat ama canlı yayın açınca bir sürü kız "çok tatlısın, senin yaptığına inanmıyorum, o bunu seçti" gibi şeyler yazıyorlar. Bununla parti yapan kızlar bile var. Şimdi böyle cahilliğin hüküm sürdüğü bir yerde napacağız?
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kadını da erkeği de mallaşmış
Evet değersiz ne de olsa böyle birini seçti ve hak etti.
Akıllı olsaydı iyi bir erkek seçerdi ya da giyimine, kuşamına dikkat ederdi bu yüzden hak etti ve öldü.
Çoğunun aklından geçen bu düşünce bu kadar salak olacağınıza önce kız çocuklarınıza saygı duymayı, duyulmasını öğretin.
Tabi üste ki gibi düşünmek daha kolay dimi?21 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
+1 yılZihniyet değişmedikten sonra bu ülkede hiç bir şey ne yazık ki değişmez. Bu ülkede insan hayatı ne zaman önemli oldu ki. Polisin çözemediğini Müge Anlı nin çözdüğü programı delil sayilip canlı yayında tutuklama yapılan bir ülkede yaşıyoruz. Bir söz vardır ya bu ülkede adalet sadece bir kadın ismidir diye aynen öyle işte
21 Yorumla- +1 yıl
Aynenn
+1 yılYazık şu zihniyeti bozuk adamlar yüzünden kızlar, kadınlar ölüyor. İşin tuhaf yani bu Ümitcan denen herifin İnstagram'ını çalmışlar; sürüyle kadınla mesajlaşmaları var. Gurup sexe varan istekleri, evli kadınlarla mesajlaşmaları falan filan.. Yazık valla bizim ülkemizde böylelerini kadınlar neden istiyor. Böyle ipsiz sapsız, arsız erkeklere ilgi duyanların beyni olduğundan şüpheliyim ben.
29 Yorumla- +1 yıl
Ben şüphe etmiyorum direkt olarak beyni olmadıklarını varsayıyorum. Onlara da o kadar sinir oluyorum ki.. bile bile belalarını arıyolar ya
- +1 yıl
Bitmiyor kadın cinayetleri. Hükümetin çok ağır cezalar getirmesi lazım. İnsanlar aşırı bozuldu. Kadınları rahat bırakmıyorlar bu ülkede. Ben anlamıyorum, bir kadın sevmek istemiyorsa zorla sevdiremezsin. İstemiyorsa seni zorla seninle olamaz. Gönül işidir, istek meselesidir bunlar. Biz Türkler ne ara kadınları aşağılayan, döven, tecavüz eden, öldüren bir millet olduk?
- +1 yıl
Sen hep konuş be.. sonunda doğruları söyleyen bi adam çıktı helal olsun sana bravo 👏👏
- +1 yıl
Doğruları söyleyen birileri her zaman vardır. Övgün için teşekkür ederim :D
Mantıklıadam06 :D - +1 yıl
Mantıklıadam06 mı? Neyse takılmıyorum o kısma
- +1 yıl
Yanlış birşey mi söyledim
- +1 yıl
Yok hayır
- +1 yıl
İsmine atıfta bulundum yani
- +1 yıl
Anladım :)
Öyle çeşit akıl yontulması kafalar varki hem erkek hem kadınlar da kızın biri geçen gün yazmış mafya Sevgi li arıyorum ağzıma sıçacak bana acı çektirecek diye bazı insanlar derdine dert aramayı böyle şerefsiz insanlar a pirim vermeyi öyle seven geri kafalı insan kesimi var yok değil ama bir gerçek var herkes kendisinin kâhini ileri dönük az çok görür gerçekler i bu gerçekleri göre göre neden hala ısrar edip kendine herşeyi mustehak kılmasın da sorun vs
11 Yorumla- +1 yıl
Mazoşist manyaklar
O kadar haklısın ki aklıma geldikçe deliriyorum bir de sacma sapan olayları istediklerinde hemen cezalandırabiliyorlar ama tecavüzcüler cinayet işleyenler cezalandırılmıyor serbest bırakılıyor çünkü bunları suç olarak görmüyorlar herhalde yani nasil insanlar varsa bu ülkede. Birde bizi bunlardan koruyan Melekleri içeriye sokuyorlar resmen diyorlar ki kadınların öldürülmesini tecavüze uğramasını istiyoruz biz sen engel oldun diyorlar yoksa başka hiçbir sey olamaz. Yarin bir gun başımıza bir sey gelse Allah korusun polise gitmemizin hiçbir anlamı yok hatta şerefsizler yerine yakinda bizi hapise atarlarsa şaşırmayın. Mükemmel bir adalet sistemimiz var çünkü (!)
13 Yorumla- +1 yıl
Ayyynen katılıyorum sana 👏
- +1 yıl
Keşşke..
+1 yılYok arkadaş adalet bitmiş. Hani nerde kadın erkek eşitliği ben göremiyorum? Orda adam kadına cinayet ediyor hiç kimsenin sesi soluğu çıkmıyor ve cidden buna intihar diyorlar. HANİ ADALET BEN GÖREMİYORUM ADALETİ? Artık hem cinslerimden utaniyorum ya. Utanmaz herif.
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece kadının değil herkesin hayatı tehlikedd bu ülkede😔
- +1 yıl
Maalesef öyle
doğru, ama bile bile koynun girenler de var olaydan sonra.. yanlış anlama ama bazı "kadına şddet"olaylarında hani"acaba kadın ne yaptı da böyle oldu?"diye düşünmek lazım (istisnalar kaideyi bozmaz yine de) Allah ıslah etsin ne diyeyim:S
https://www.youtube.com/embed/etr7JDgBZeI14 Yorumla- +1 yıl
O kadınlara ben akıl fikir diliyorum Allahtan ama her ne olursa olsun kadını da geçtim hiç bir canlı öldürüldüğünde "naptı da öldürdüler acaba" denilemez. Denilmemeli. Hiç bir suç cinayeti meş-ru-laş-tı-ra-maz. Nokta
- +1 yıl
Maalesef.. :/
+1 yılMalesef canım kızım. Adalet düzgün işlemiyor. Kadın katillerinin savunması belli aldattı ben de öldürdüm. Bu türler bir kaç sene yatıp çıkıyor. Bir cani genç kızı öldürüyor, polis müdürü gece o saatte ne işi var diyor. Önce bu zihniyet gitmeli ki ülkede adalet olsun
37 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏 aynen öyle hiçbir şey cinayeti meşrulaştıramaz
- +1 yıl
Hangi zihniyet gitmeli bey amca. Hakimler savcılar kimin için ceza veriyor. Ya da sizin mahkemelerden haberiniz yok. İnsanları etkilemeyin bağımsız yargılar ne ceza uygun görürse. Polis işini yapıyor araştırıyor herşey kanıta dayanıyor.
- +1 yıl
@nickname71 polisin işi suçluyu bulmak kadını suçlu yapmak değil! Sen hayırdır?
- +1 yıl
Kadını suçlu yapmıyor zaten açıklayıcı yazdım polis araştırır deliller ortaya koyar ve sonra yargı ceza keser bu kadar basit.
- +1 yıl
@nickname71 ama bu uygulanmıyor işte beyefendi bundan bahsediyoruz. Olanları görmeyecek kadar kör, duymayacak kadar sağır, anlamayacak kadar da cahil değiliz Allaha şükür
- +1 yıl
Peki yargının ceza vermemesi yönetim yüzünden mi işine gelen bağımsız yargı diyo işin gelmeyen yönetimin yargı ne alaka diyorum ben de.
- +1 yıl
@nickname71 kimse işine geleni değil gördüğünü söylüyo aptal mısın yargıya çamur atmanın bana ne getirisi olucak? Hiç. Boş boş konuşmayın şu beyninizi bi kullanın
+1 yılÜlkede terör destekçisi olup ve malum kişilerin tarafında olursanız bile sizi vatan haini yapmazlar. Canlı yayında bir kız darp ediliyor ama sırf bizden diye bunu yapan caniyi bırakıyorlar. Adalet yok.
33 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏 kesinlikle
- +1 yıl
- +1 yıl
Savcılara*
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu tür erkekler kimi kadınlara çok cazip geliyor ben de ona şaşırıyorum.
bundan birkaç yıl önce amerika'da bir baba öz kızını bodrum katına kilitlemiş yıllardır tecavüz ediyormuş. 7 tane çocuk yapmış öz kızından. sonra bu adam hapse atıldı, hapiste bir sürü kadından aşk mektupları geldi. deveye diken...13 Yorumla- +1 yıl
Onlar salak ve azınlıkta, gerçekten
Cevap sahibi+1 yılkadınların efendi adam yerine serseri adam tercihi pek azınlık sayılmaz. genelde cinayetlere kurban gidenler de bu yönlerine aşık oluyor bu adamların. bkz. aleyna çakır
- +1 yıl
Serseri ayrı serfsiz katil ayrı. Serseri umut verir seviyomus gibi yapar ne biliyim kullanır atar. Ama bunlar canlarını bile alıyor yaw ne hakla?
Bu herifin birsuru kizlarla yazismalari var her kizla konuşmuş afedersiniz ama bizim kizlarda baya bi saf hemen yemlemiş onlarca kizi
yazismalarini internete attilar o yazismalari okurken insan insan olmaktan iğreniyor nasil hala bircok kiz bu herifi savunup bi yandan buna yavsiyor anlayamiyorum bu yazistiklarina saf dememin sebebi ise konustugu kizlarin sadece kendisiyle konuştuğunu sanmaları :/
Inşallah ispatlanır12 Yorumla- +1 yıl
Cinayetten sonra bazı fanları oldu pezevenkin
+1 yılhep söylüyorum kendinizi korumayı öğrenin bu ülkede adalet bir kadın ismiydi o da geçenlerde vefat etti herkes kendi kapısının önündeki katili temizlerse çok güzel bi yer olur dünya ah bunlarda bana bi kere denk gelmiorki
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın..
Bunu savunan kasarlarin hepsi buna gitsin , yazık günahsız kadınlar öleceğine bunlar ge*bersin bende öylesine acımam işte, buna yürüyen zihniyetlerine so***kim
24 Yorumla- +1 yıl
Ayyynen bacım konuş arkandayım
- +1 yıl
Cidden bak , binlerce kadın ölüyor günahsız yere ,,, böyle kasarlar yüzünden millet dilini o gunahsizlara da uzatıyor kadinin düşmani yine kadın , yok olsun öyle şeytanlar inan öylelerinin başına ne gelse acımam keşke şu günahsız yere ölenlerin yerine onlar ölse, zerre üzülürsem ne olayım ya ,
- +1 yıl
Harbiden ya ama sanki inadınaymış gibi onlara bi bok olmuyo 🤦♀️
- +1 yıl
It it*i ısırmaz çünkü
asıl bu çocuğa hala daha birlikte olmak için kadınların yazması hayret verici olay aklım başımdan gitti resmen daha ağır konuşmak istemiyorum ama inanılacak gibi değil karar verdim sonsuzluğa kadar evlenmicem ya
41 Yorumla- +1 yıl
Ben de
+1 yılBence kızların da böyle pzevenklerden uzak durması gerek ama malesef şimdiki ailede böyle genç kızlara söz geçiremiyor ne diyelim kader utansın vah gidenin başına...
11 Yorumla- +1 yıl
Vah ki ne vah..
+1 yılCinayetten değil tiktokta sigara içiyor diye tutuklanıp dayak yedi ya şaka gibi esrar kadınlardan daha kıymetli demekki
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ya
+1 yılBu Ümit Can kim oluyor da bu kadar şeyi yapıp hiçbir ceza almıyor kim bu adam arkasinda kim var?
35 Yorumla- +1 yıl
Ben söylicem ama.. korkuyom..
- +1 yıl
Şaka bir yana biliyorsan söyler misin cidden olayı ne bunun ünlü bir kadın taciri falan mı savcılar ondan mı korkuyor?
- +1 yıl
Bak bir üye detaylı olarak yazmış ben de böyle olduğunu düşünüyorum:
Gelelim Aleyna Çakır mevzusuna; sizlerden daha rahat konuşabileceğim bir durumdayım. O zaman konuşayım. Ankara 'nın fuhuş mafyası vardı zamanında 90'ların sonunda tüm siyasetçilerin kasetleri masaj salonlarına giderdi ve görüntüler gizli kamera ile çekilirdi. Bu çetenin de serbest kalmış üyelerinden birisi Ümitcan Uygun'un dayısıdır. Bu dayı da iktidar partisinin kurucularından birisidir. Daha doğrusu parti kurulduktan sonra Ankara 'da reklam sorumluluk bilmem ne görevi yapan birisiydi.
Bu cinayet de bir kaç siyasetçiye dokunacaktı. Türkiye'de fuhuş mafyasının çözümü ve bu mafyaya yol veren İçişleri yetkililerini, emniyeti, valiliği vs götürecekti. Anası müşteri bulur, oğlu da kızları bulurdu.
Düşünsene iktidardasın ve dini bir kesim seni seviyor. Oylarının %80'i dindar kesimden geliyor. Hayat kadını ile görüntün basına sızıyor. Bunun üzerini de iktidar kapatamazdı. İktidara ait olan ATV hemen Müge Anlı'yı uyardı ve işler birden bire değişti. Cinayetin üstü örtüldü, artık bakan mıdır, danışman mıdır, müsteşar mıdır, kimdir bilmiyorum ama canı yanacak kişi de anasının ölüm emrini verdi. - +1 yıl
Gerçek olma ihtimali yüksek Allah kahır etsin ne diyelim
- +1 yıl
Amiinn
Gizli Üye(30-35)+1 yılcocugun tip kayık? meymeneti yok bence böyle kazmalarla cikmasinlar , we bence kizlar serseri karakterli erkek nüswettelerinden uzak durmali cocugun bakislari bile faul
ayrica kadin olsun erkek olsun cinayetlere cok karsiyim
bi iliski bittiyse bunu cagdas bisekilde karsilayip buna göre dawranilmali
ne demek öldürmek ya?
Allah napcani en iyi bilendir ben bu kereste yiginini Allaha havale ediyorum 😢😢10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle kadına şiddet uygulayan herkese ne dediysem bı herife de aynısını diyeyim: Allah bin belasını versin. Ama hepimiz çeşitli kadınların bu yezzide sosyal medyadan nasıl ilan-ı aşk ettiklerini gördük. Hanımefendiler kendilerine psikopatları layık gördükçe onları kimse koruyamaz. Bu da bir gerçektir. Ama asla suçı meşrulaştırmaz. Tekrar diyorum kadına fiske vuranın Allah bin belasını versin.
10 Yorumla
+1 yılOkyanusa açılan biri, her zaman bir korsan istilasını veya derin sularda batma ihtimalini gözönünde bulundurur, bu kızında gözönünde bulundurması gereken bazı şeyler vardı ama o aptalca olanı seçti çünkü istediği sadece zavallılaşmaktı, elemana gelince, boyunu fazlasıyla aşan biri, ortadan kaldırılması çoğu konseyi rahatsız etmez.
10 Yorumla
+1 yılBende çok şaşırdım müge anlıyo bile susturdular bu nasıl adalét kızı annesi yıkamış her yeri morarmış dayaktan bir sürü delil var ama yok susturdular
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Kızın resimlerini gördükçe sinir oluyorum adam geziyor dışarda
- +1 yıl
Evet ya güzel kardeşim herif it
+1 yılBu olayın altında başka pislikler vardı üstünü bu şekilde kapattılar... Eli kolu uzun olan insanların olduğuna inanıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de
+1 yılBen artık üzülmüyorum. Bizim kızların böyle it kopuk başı boş serserilere aşık olma hevesleri oldugu sürece de üzülmem.
Kesinlikle yapılan şey dogru değil. Lakin bizim ülke de kadınlar kendilerine böyle insanları layik göruyor.
Herkes ektiğini biçer20 Yorumla- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk fenomen oldu fıstık gibi kızlarla storyler atıyor yatıyor manken gibi kızlar nude atıyor konuşmak istiyorlar çocuk cinayetten sonra 20-30 tane manken gibi kızla yatmış ve kızların hepside bu çocuğa yürümüş onlar tavlamış
Ben eleştirmiyim siz anlayın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜmitcan katildir bunu inkar eden şerefsizdir tut ki katil değil kızı dövmedi mi vurmadı mı bu da bir suç değil mi bu ülkede adalat sadece sarayların ismi.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
+1 yılBulamazlar çünkü daha umitden dna örneği almamışlar..
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen kaç aylardır alınamıyo niyeyse
- +1 yıl
Tirnaginda bulunan dna ile burcunda bulunan sperm aynı kişiye ait imiş. Baş şüpheliden dna alınmıyor ama. Şunun tipini gördükçe midem bulanıyor küfür etmeyi adamlik sanıyor yazık. Keşke site şunu sansurlese
- +1 yıl
Vucudunda *
- +1 yıl
Bilseydim bu fotoyu koymazdım ya
Bu adamla aynı ülkede yaşadığım gerçeği tüylerimi diken diken ediyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Benim de..
+1 yılHarbi bu kıza yazık ettiler tehdit ediyorlar eli uzunlar var
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Valla onu bunu bilmem ama şu cehennem zebanisi kılıklı adamla ne işi varmış... Kızlarımız daha dikkatli olsun lütfen... Böylesi hapishane kaçkınlarında ne bulurlar anlam veremem... Tez zamanda bu itin kafasına da sıkılsa keşke
10 YorumlaEn medeni denilen ülkelerde bile bir insanın canı değersiz iken burada neden diye sormak boşuna. Çünkü kapitalizm paran varsa her şeyi sana ait olarak görür. Burada da adamın parası varmış veya bağlantıları varmış ki alması gereken cezayı almamış. Zaten adam herkesi tehdit ediyor, buradan pay biç.
11 Yorumla- +1 yıl
"Siz de kadın olarak dünyaya gelip böyle bir şeye maruz kalabilirdiniz, farkında mısınız?" demişin ve çok yanlış düşünüyorsun. Bir kadının hayatı, erkekten üstün olamaz. Her canlının hayatı eşit değerdedir, her canlıyı eşit derecede korumalıyız. Bu bakış açısıyla bakılarak hiçbir sorunu çözüme kavuşturamayız.
Gündem konusunda 329 cevap paylaştı. Bu ülkenin kolluk gücünün dedektiflik yeteneklerine güvenmiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de
Hayvan herif kadini bayiltana kadar dovuyor videosu var ama delil yetersiz
... muge anli bile birakti davayi ne varsa altinda20 Yorumla
+1 yılBu ülkede kadınların hayatı bu kadar değersiz işte yenimi anladınız kızlar kadınlar bile bile ölüme sürükleniyo işte kanıt bulmak istemiyorlar yoksa hertürlü bulurlar
10 Yorumla
+1 yılBu ülke de adalet aramak samanlıkta iğne aramaktan zor. Akepeye yakın birisiyle suçlu özellikle akepenin genel başkanı olan zaat kendisini siper ederek koruyor suçluyu. Bu yüzden en iyi çözüm milletin kendi adaleti
15 Yorumla- +1 yıl
Galiba öyle olması gerekiyor
- +1 yıl
Aleyna doğru düzgün yönlendirilen , destek gören bir kadın olsaydı bu tür bir böceğin eline düşmezdi. Genelleyerek söylemek istiyorum bunu; kötü kadınların sorumlusu kötü erkeklerdir, kötü erkeklerin sorumlusu da kötü kadınlardır. Aleyna iyi birisinden manevi destek görseydi böyle bir itin eline düşmezdi
- +1 yıl
Kesinlikle, söylediğin her sözde çok haklısın. Bu kızın elinden kimse tutmamış şimdi suçlu diye kızı göstermeye çalışıyorlar
- +1 yıl
Tek el uzatanıda görüyoruz veya denize düşmüş, ergenliğin son dönemlerinde ki genç bir kadının sarılmaya çalıştığı yılanı. Bu hikâyede suçlular o kız denize düşerken kimsenin elinden tutmayışı ve o alçak yılan.
- +1 yıl
👏👏👏 umarım cezalarını bulur her biri
- Gündem konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılDerin bir mevzu iş baya baya yukarılara varıyor annesi ne için ölduruldu sanıyorsunuz bizim ülkemizde adalet bu kadar işte.
20 Yorumla
+1 yılBu ülkede herkesiz hayati degersiz kendinizi özel birsey sanmayin bayanlar.
Ümitcan denilen seref yoksullu vatandas gümbür gümbür benim arkamda Erdogan var diye bagiriyor iste.
Siz AKPye oy vermeye devam edin.01 Yorumla- +1 yıl
Kim akpye oy veriyomus simdi ne alaka? Ayrica kimsenin kendini ozel sandigi falan yok, hemcinsleriniz sayesinde sokakta adım atmaya korkuyoruz ne ozel sanmasi
Hadi diyelim kız gerçekten intihar etti, yine de buna sebep olan, o şerefsizdir. Kıza ne eziyetler yaşatmış, kız rezil olduğunu düşünüp canına kıydı belki de.. bu sapığı adam sandı, sevdi..
11 Yorumla- +1 yıl
Evet ya evet bir kere de şöyle düşünülse
+1 yılçocugun arkası sağlam mecliste tanıdıkları var ve olayı kapatmak için uğraşıyorlar
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Şu pıci bana versinler bunu 40 parçaya ayırıp yakmazsam serefsiz evladıyım
22 Yorumla- +1 yıl
Ahh bendee bende tırnaklarımla ayırırı parçalaraa ama sabretmek zorundayız öfkemizi yatıştırmak zorundayız
+1 yılPuzzle ın parçalarını köpek yemiş herhalde neyin delilini bulamıyorlarsa
20 YorumlaAdamın mesaj kutusunda evli kadınlar bile var😂😂
Kadınlar korunmak istemiyor bırakalım bu işleri🙂23 Yorumla- +1 yıl
Herkes bahsediyor merak ettim nerde görebilirim bu ifsalari
- +1 yıl
@umutçiçeğim internete yazın haber sitelerinde var
+1 yılInsallah onların başına da aynısı gelir ve adalet için yalvarırlar
20 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok. Doğruyu yanlışı bilseydi o da, 20'li yaşlarda bi kadın doğruyu yanlışı bilmiyorsa kusura bakmayın ama ben onu da suçlu bulurum. Üstelikte ailesini mahkemeye vermiş bi kadın. Kendine oldu olan, ölüyken bile dans videoları izleniyor.
21 Yorumla- +1 yıl
O zaman senin de öldüğünde bile bacağının fotosuna bakarlar.
+1 yılOrtada apaçık bir adaletsizlik olduğu kesin. Ama kız daha kendi değerini bilememiş ki onun bunun altında yatmış, eskort olmuş. Al birini vur ötekine. Anasının babasının kıza verdiği emeklere üzüldüm ben. Yine de mekanı cennet olsun ne diyelim.
00 Yorumla
+1 yılBirincisi çocuk tekin birine benzemiyor zaten. Ahrıca Müge Anlı'dan sonra hala bulamamaları da pes!
10 Yorumla
+1 yılEvet değersiz bu ülkede. Yıllardır böyle hiç değişmedi.
10 YorumlaBu ülkede bir kadınsan hayatın o kadar ucuz ki. Yazıklar olsun.
10 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat