şaşırmadım.. çünkü bu kampanyalar sonucunda aslında sağlık ve güvenlik sistemimizin ne kadar iğrenç olduğu insanların yüzüne gösteriliyor.. e haliyle istenıyorkı defolar görünmesin.. ben insan haytının her geçen gün daha değerlendiği ülkeler duyuyorum ama insan hayatının gittikçe ucuzladıı bizden başka ülke bilmiyorum.. nerede o fıratın kenarında bir koyun kaybolsa diyen halifenin dini nerede bugunki din anlayışı! yazıklar olsun...
Bunun olma sebebi insanların duyguları sömürülüp paralarını çalmak. İnternetten sahte resimler bulup, çocuğum için para lazım deyip para topluyorlar. Sonra o paranın üzerine cökuyorlar. Geçenlerde bir kızın resimini paylaştılar para topladılar ilaç için. Kızın babası sonra çıktı dedi ve biz böyle bir talepte bulunmadım. Paralar sonra havaya uçtu.
Hastaların ilaçları sağlık bakanlığı tarafından karşılanıcak. Allaha şükür sağlık sistemimiz çok iyi.
Gayet iyi olmuş. Bu sitedeki insanlar dolandırılmaya ne kadar meraklıymış.. Hepsinin masrafını karşılayacağız demişler. Neden herkese dert oldu bu anlayamadım.
Yalan zaten haberin içeriğinde valilik izniyle toplanabilcek diyor başlığında başka bi şey diyor bu şerefsiz cumhuriyet hdpkklı p*çlerin gazetesi normal bunlar. Ki yasada kitle imha silahlarıyla alakalı içim ne alakaysa böyle adi bunlar