Son yıllarda ülkemizde kadın cinayetleri çok fazla arttı. Bugün de öğretim görevlisi Aylin Sözer'in yakılarak vahşice katledildiği haberini aldık. Sizce kadın cinayetlerinin son yıllarda yaygınlaşmasının sebebi ne?
Bence en önemli sebebi eğitimsizlik. Sizce?
Kadın cinayetlerinin son yıllarda yaygınlaşmasının sebebi sizce ne?
Eğitimsizlik baş sebep bunda hemfikirim ama eğitimsiz olan sadece erkekler değil, bu ülkede en gencinden en yaşlısına herkes bir tuhaf, normal konuşsan sakın güzel konuşuyor dediğin misafirperver dediğin adam birden bire cinnet geçirip tüm ailesini öldürebiliyor. Mesela kadın cinayetleri dışında hayvanlara işkence veya normal cinayetlerde çok bu ülkede, trafik kazalarida çok, birkaç ay önce Almanya'dan eşi ve iki çocuğuyla Türkiye'ye gelen ailenin aşırı hızdan düz yolda tırin altına girip hepsinin öldüğünü gördüm. Ayni şekilde dün yarım metre bir metre sinir kavgasından 3-4 kişinin öldüğü haberi vardı. Toplu olarak beyinlere format falan atmak gerekli sanırım. Konunun sebebi kesinlikle eğitim ama eğitim anne karnında başlar ilk 5 yıl çok çok önemlidir. Bu doğru ama artık yaşayan 80 milyon zombi varken bir çocuğu çok güzel egitsen dahi hayatta kalabilmek için onunda onlara benzemesi kaçınılmaz olacaktır. Dedigim gibi konu derin freuda kadar uzanır o severdi bu alanlarda araştırma yapmayı ama o bile tam anlamıyla adam edemedi dünyayı, sorun ancak devlet eliyle yapılan sıkı bir eğitim seferberliği ve seferberliği ihlal edenlere ağır cezalar verilmeli, suça verilen cezalarda ağırlaştırılmali yalnızca suçluya ceza vermek yerine ailesinede ceza verilmeli bu komünist ülkelerde uygulanan bir yıldırma politikası insan hakları ihlali var ama suçları azaltmak için gerekli bence belki kendini onemsemese bile ailesini vs önemser fakat işin gerçeği tüm bunları yapacak siyasi bir iklim var mı bizde dersen ben göremiyorum açıkçası.
Hiç bir tahsili , nosyonu ve kültürü olmayan sakal bırakıp sarık takan dergah şeytanlarının söylemleri kadınların bir sokak hayvanı gibi görülmesine neden oldu.. Hukukçularda bu şeytanların kulu olunca kudurmuş köpekler çoğaldı..
Erkek çocuklarını yalnış yetiştirmesinden o erkekdir yapar ona kıymayın o evin erkeği o döverde söverde asla sesinizi çıkarmayın kız çocuklarına denir bu erkek birşey yapmaz bütün ev işini kadın yapar, böyle erkekleri üstün varlık olarak yetiştiriyorlar oglum sen kimsenin canına kıyma demiyorlar sonra ne oluyor evlenince eşi birşey desin ondan kötüsü yok neden çünki hiç hayatında ona kötü davranan biri olmamış eşi de gıkını çıkaramaz çıkarırsa cezalandırır döverek yoksa ya da hatasını diyemez bu eziyetlere katlanmak zorundadır çünki o bir kadın kadınlar ayaklarının üzerine duramaz diye bir zihniyet var kadınlar boşayamaz diye sonra boşanmaya kalksın kadını dövmeler, şiddet ve ölümle sonuçlanıyor ne yazik ki. Altını çizmek isterim ADAM kimsenin canını yakmaz ne hayvanın ne bebegin ne hemcinsinin nede kadınların..
Yaygınlaşmadı. İnternet ortamında bu kadar dile getirilmiyordu. Görmediğimiz şeyler yaşanmıyor diye bir kaide yok. Her şey yaşanıyor ama bir kısmını duyuyoruz.
Tabandan gelen ve hiçbir zaman değişmeyecek düşünce, karakter bozukluğu, vahşilik ve ve en önemlisi ZİHNİYET bozukluğu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sebebi kadınlara fazla hak tanindi kadinlarda bokunu çıkardı istedigiyle evlenip keyfi isterse bosaniyor erkeklerle oynuyorlar bacım olanlar dayak yiyo zaten